aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Åkervegen 10A!
Velkommen til Åkervegen 10A!

GARDVIK Åkervegen 10A

Pen og lettstelt 3-roms rekkehusleilighet med alt på en flate. Garasje rett ved.

 • kr 1 100 000
 • BRA 66 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 1 100 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 363 675
 • EierformAndel
 • Byggeår1990
 • Soverom2
 • ArealP-rom 62 m²
 • Andel fellesgjeldkr 253 843
 • Felleskostnaderkr 6 519
 • Tomt7 213 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 100 000 (Prisantydning) 253 843 (Andel av fellesgjeld)   1 353 843 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   1 363 675 (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning
Trinnfri, pen og lettstelt seniorbolig i rekke, som inneholder kjøkken, stue m/utgang til terrasse, bad, 2 soverom, bod og utvendig bod. Leiligheten har normal standard, hovedsakelig fra byggeåret 1991. Men noe modernisering er gjort i senere tid, bla. er det nyere vinduer, ytterdører og ny belegningsstein i inngangsparti. Kort vei til garasjeanlegg. Leiligheten ligger i et hyggelig borettslag på Mo i Gardvik. Bare fysiske personer (enkeltpersoner) som er alderspensjonist/trygdet kan bli andelseiere. Her har man kort vei til Mosenteret med dagligvareforretning med post i butikk, til barnehage, barne-/ungdomsskole og bussholdeplass. Gode muligheter for et rikt friluftsliv med nærhet til flotte turområder og kort vei til Storsjøen med båthavn og gode bade-/fiskemuligheter.
Kjøkkenet har en liten spiseplass ved vinduet.

Åkervegen 10A, Innlandet

 • Tomt
  7213m²

  Beskrivelse av tomt
  Oppgitt areal er omtrentlig og felles for borettslaget. Pent opparbeidede fellesarealer med plen, prydbusker og sittegrupper. Asfalterte internveger/parkeringsplasser. Gangsti med belegningsstein til inngangsparti.

  Beliggenhet
  Leiligheten har en sentral beliggenhet i veletablert område på Mo i Gardvik. Leiligheten har en vestvendt terrasse med gode solforhold. Her har man kort vei til Mosenteret med dagligvareforretning med post i butikk, til barnehage, barne-/ungdomsskole og bussholdeplass. Gode muligheter for et rikt friluftsliv med nærhet til flotte turområder og kort vei til Storsjøen med båthavn og gode bade-/fiskemuligheter. Tettstedene Gardvik og Knapper har et aktivt grendemiljø med mange typer idretts-/fritidsaktiviteter. Det er ca 10 km til Sand som er kommunesentrum. Nord-Odal kommune har et rikt og mangfoldig lag-/foreningsliv med aktiviteter innenfor sang og dans, trim og idrett, jakt og fiske, båtforeninger, amatørteater og mye mer. Ca 28 km til Skarnes, ca 41 km til Kongsvinger, ca 65 km til Gardermoen, ca 105 km til Oslo og ca 32 km til Eidsvoll. Timesavganger med buss mellom Sand og Eidsvoll som videre korresponderer med tog til Gardermoen og Oslo.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Borettslaget består av kjedede boliger med alt på ett plan, tilrettelagt for eldre. Felles garasjeanlegg.

  Byggemåte
  Boligbygg med flere bolig enheter på ett plan, bygget i 1990. Vinduer fra 2018 med 3-lag isolerglass. Utvendig kappe av aluminium. Malt inngangsdør fra 2018 med glass i dørblad og terrassedør fra 2018 med 3-lags isolerglass og utvendig kappe av aluminium. Terrasse v/stue i trekonstruksjoner, fundamentert på betongpilarer. Spaltegulv og liggende rekkverk med håndlist. Port i rekkverk til felles arealer. To tette skillevegger. Elektrisk markise. Utvendig byggning er ikke vurdert, og er ikke en del av tilstandsrapporten. Garasje fundamentert på betongringmur. Uisolert bindingsverkskonstruksjon i tre. Liggende malt utvendig panel. Asfalt terreng gulv. Tette skillevegg i halve garasjen. Saltak i trekonstruksjoner, tekket med rød betongtakstein. Forkantblekk, takrenner og nedløp i metall. Leddport med el. motor. Opplegg for elbillader. Taklys og stikkontakter. Skap i bakkant garasje.

  Innhold
  Leilighet på 66 kvm BRA/62 kvm p-rom som inneholder entré, bad/vaskerom, kjøkken, stue, 2 soverom og bod/teknisk rom. Følgende rom inngår i primærareal: Alle rom med unntak av bod. I tillegg en sportsbod på 4 kvm, en terrasse på 20 kvm og et takoverbygget inngangsparti på 3 kvm.

  Standard
  3-roms leilighet med alle rom på ett plan. Trinnfri adkomst. Leiligheten har normal standard, hovedsakelig fra byggeår. Noe modernisering er gjort i senere tid. Overflater: Gulv med eikeparkett fra 2008 (mindre fuktskade under kjøleskap) og vinylbelegg. Vegger med veggplater tekket med malt (2008) glassfiberstrie. Tak med Tak-ess plater. Malte lister. Slette malte dører fra byggeår. Det følger også en dør med glass i dørblad som skal være mellom gang og stue. Innvendig overflater har en normal bruksslitasje. Kjøkken: Kjøkkeninnredning fra byggeår med melaminbelagte skrog, glatte dører og fronter. Laminat benkeplate med nedfelt dobbel oppvaskkum m/1 -greps blandebatteri. Frittstående komfyr og oppvaskmaskin. Bad: Bad/vaskerom som er noe oppgradert i 2022. Vinylbelegg med oppbrett og varme i gulv, malt glassfiberstrie på vegger og tak-ess i tak. Badet innholder benk med heldekkende vask, overskap, speil med overlys, ett høyskap, frittstående klosett og dusjhjørne. Opplegg for vaskemaskin. Mekanisk avtrekk i tak. Garderober og boder: Garderobeskap i soverom. Bod med plassbygde hyller. Tekniske installasjoner: Vannrør av kobber fra byggeår på hoveddelen av anlegget Avløpsrør av plast Mekanisk avtrekk (2022) på bad/vaskerom, kjøkken og bod via felles avtrekksvifte, plassert på loftet. Ellers er det naturlig ventilering via veggventiler og vinduer som kan åpnes. Sikringsskap med automatsikringer. Ny strømmåler. Fiber bredbånd. Mye stikkontakter i leiligheten. Brannslukker og røykvarslere i leiligheten. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2: TG2 - Avvik som kan kreve tiltak: Radon - Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. TG2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: Overflater Gulv > Bad/vaskerom - Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Vannledninger - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Avløpsrør - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger Boligens øvrige bestanddeler har fått TG1 (Mindre eller moderate avvik) eller TG0 (Ingen avvik). Det er ikke gitt TG3 (Store eller alvorlige avvik). For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. Gjenstander som følger med: - Stekeovn og oppvaskmaskin - Varmeovner - Garderobeskap og reol på gjesterommet, samt hyller og skap i boder. Følger ikke med: - Taklampe i stua

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  2008- Ny eiekeparkett 2008 - Alle innvendige vegger malt 2011 - El.kontroll 2012 - El. markise v/stue 2018 - Nye vinduer, terrassedør og inngangsdør 2018 - Leiligheten malt utvendig 2022 - Bad/vaskerom - nytt tak, nytt sluk og dusjgarnityr. 2021 - Ny avtrekksvifte på loft. 2022 - Ny belegningsstein i inngangsparti

  TV/Internett/bredbånd
  Borettslaget har Tv-anlegg tilknyttet EasyTellCom AS, Kristiansand. Her foreligger det individuelle avtaler om Internett.

  Parkering
  Garasje i rekke med leddport og portåpner. Det er tilrettelagt for elbil-lading.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Megler har innhentet opplysninger om det elektriske anlegget fra Elvia, og det foreligger ingen pålegg om utbedring av det elektriske anlegget. Siste kontroll ble utført: 2011 Kontrollene er stikkprøvebasert og medfører ingen godkjenning. Uavhengig av opplysningene ovenfor kan vi derfor ikke gi noe garanti for at anlegget er uten feil/mangler, eller tilpasset dagens bruksmønster. Vi anbefaler at det utføres privat el-kontroll ved eiendomsoverdragelser.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 100 000 (Prisantydning) 253 843 (Andel av fellesgjeld)   1 353 843 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   1 363 675 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Boligen varmes opp med nyere panelovner og varmekabler. Det gjøres oppmerksom på at enkelte beboelsesrom kan mangle oppvarmingskilde, og kjøper overtar boligen slik den fremstår på visning.

  Info strømforbruk
  Strømforbruk varierer fra husstand til husstand etter ulike forbruksmønster.

  Energiklasse
  E

 • Formuesverdi primær
  355485

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1279746

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Felleskostnader, strøm, innboforsikring. Listen er ikke uttømmende.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  6

  Part.obl.nr.
  957197949

  Felleskostnader pr. mnd.
  6519

  Andel fellesgjeld
  253843

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-06-20T22:00:00Z

  Andel fellesformue
  48736

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Åkervegen Borettslag

  Borettslagets org.nr
  957197949

  Om borettslaget
  Det er i borettslaget etablert særskilte retningslinjer for bygging av tilbygg, innredning av kjeller, oppsetting av parabolantenne og varmepumpe, våtromsarbeider samt anleggelse av plattinger/terrasser og egen parkeringsplass. Styret er tillagt fullmakt til å gi samtykke til søknader som er iht. disse retningslinjene. For alle slike tiltak, skal andelseieren innhentet nødvendig samtykke fra styret og evt. offentlig godkjenningsmyndighet før igangsettelse.

  Forkjøpsrett
  Medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett og godkjenning fra borettslagets styre skjer i etterkant av salget. Forkjøpsrett utlyses på www.kobbl.no. Gebyr for å benytte forkjøpsrett er kr 7 769,- Når en andel overdras, har følgende forkjøpsrett; med slik innbyrdes rekkefølge mellom de forkjøpsberettigede: 1: Andelseier i Åkervegen borettslag. Den andel som forkjøpsberettiget eier fra før, skal omsettes av laget selv om andelen tilhører flere. 2: Boligsøker utpekt av Nord-Odal kommune. 3: Andelseier i KOBBL AL utpekt av boligbyggelaget. Det gjøres oppmerksom på at det må tegnes medlemskap i Kongsvinger og omegns boligbyggelag. Skal det være flere eiere må hver enkelt ha sitt medlemskap. Medlemskapet koster kr 500,- + kr 300,- i årskontingent ved innmelding.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.   Bare andelseiere i boligbyggelaget og bare fysiske personer (enkeltpersoner) som er alderspensjonist/trygdet kan bli andelseiere i borettslaget. Ingen fysiske personer kan eie mer enn en andel.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling. Resultatregnskapet for 2022 viser et underskudd på kr. -78 925,- som overføres fra borettslagets egenkapital. Bokført egenkapital pr. 31.12.2022: kr. 3 859 279,-. Dette skyldes en del utgifter ifm tilrettelegging for el-billadere og vedlikehold av gangveger. Forventede inntekter og kostnader i 2023 viser et overskudd.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånenummer: 12139889733, DnB Bank ASA Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 21.06.2023: 4.5% pa. Antall terminer til innfrielse: 67 Saldo per 21.06.2023: 4 192 703 Andel av saldo: 253 844 Første termin/første avdrag: 30.06.2020 (siste termin 31.12.2039) Annuitet over 20 år Det er ikke mulighet for individuell nedbetaling på fellesgjelden.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader. Tilbyder av sikringsordningen er Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Borettslag som har tegnet forsikring kan si opp avtalen innen 1. desember med virkning fra kommende årsskifte. Etter borettslagets bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av forsikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Forsikringsselskapet kan til enhver tid si opp en avtale med forsikringstaker dersom forsikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs forsikring. For øvrig gjelder forsikringsavtalelovens regler.

  Borettslagets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring

  Polisenummer felles forsikring
  SP0000589160

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det er i borettslaget etablert særskilte retningslinjer for bygging av tilbygg, innredning av kjeller, oppsetting av parabolantenne og varmepumpe, våtromsarbeider samt anleggelse av plattinger/terrasser og egen parkeringsplass. Styret er tillagt fullmakt til å gi samtykke til søknader som er iht. disse retningslinjene. For alle slike tiltak, skal andelseieren innhentet nødvendig samtykke fra styret og evt. offentlig godkjenningsmyndighet før igangsettelse

  Dyrehold
  Det er fastsatt generelt forbud mot dyrehold i borettslaget. Andelseier har, etter søknad til styret og når dyreholdet ikke er til ulempe for borettslaget eller andre andelseiere, likevel anledning til å holde dyr. Mer Informasjon om dyrehold kan leses i borettslagets husordensregler. Ta kontakt med megler.

  Eierskiftegebyr
  5438

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3414/51/237: 16.07.1990 - Dokumentnr: 4505 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3414 Gnr:51 Bnr:97 28.11.1994 - Dokumentnr: 6149 - Målebrev 01.01.2020 - Dokumentnr: 571353 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0418 Gnr:51 Bnr:237

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er foreligger ferdigattest datert 19.04.1991 Forretningsfører opplyser at første innflytning var: 16.12.1990

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen er avsatt til Boligområde, Nåværende Eiendommen ligger i et regulert område. PlanId 19880005- Mo Sentrum Plantype: Eldre reguleringsplan Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse 22.06.1988 Delareal 127 m Formål Annen veigrunn Delareal 141 m Formål Gang-/sykkelvei Delareal 4 m Formål Kjørevei Delareal 6 941 m Formål Konsentrert småhusbebyggelse Det foreligger ikke planforslag som berører/inkluderer eiendommen pr. 19.06.23 Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Nord-Odal kommune har 0-grense og "Egenerklæring om konsesjonsfrihet i kommuner med nedsatt konsesjonsgrense" må fylles ut.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 100 000 (Prisantydning) 253 843 (Andel av fellesgjeld)   1 353 843 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   1 363 675 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  9832

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Dødsbo
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Arvingene (selgerne) har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fast pris kr. 38 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 9 900,- og visninger kr. 2 000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket for utlegg. Alle beløp er inkl. mva.

Kjetil Bekkevold

Megler

Kjetil Bekkevold

40 47 80 39

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev