aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velholdt og innholdsrik enebolig fra 2012 med stor dobbel garasje!
Velholdt og innholdsrik enebolig fra 2012 med stor dobbel garasje!

GARDVIK Havrebråtån 11

Velholdt og innholdsrik enebolig fra 2012 med stor dobbel garasje!

 • kr 3 400 000
 • BRA 224 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 400 000
 • Omkostningerkr 102 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 502 042
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2012
 • Soverom3
 • ArealP-rom 222 m²
 • Tomt1 368.5 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 400 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 85 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 400 000,00))   102 042,- (Omkostninger totalt)   3 502 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  
Plantegning 1. etg.
Nyere enebolig beliggende i Havrebråtån 11 på Gardvik i Nord-Odal. Huset ligger i en blindvei uten gjennomgangstrafikk, i et rolig og barnevennlig område, ca 1,3 km fra Mo. Eiendommen ligger vestvendt og har gode solforhold. Huset er bygget i 2012 og er godt vedlikeholdt, både utvendig og innvendig. Her kan man flytte rett inn, uten å måtte tenke på oppussing. Eneboligen over 3 etasjer, er innholdsrik og passer godt til en familie. Stort kjøkken, stue, spisestue, loftstue, 3 gode soverom, kontor, to flislagte bad, to vaskerom samt et kjølerom er noe av det denne boligen kan by på. I tillegg en drøm av en garasje: Isolert dobbel garasje med bod og loftsrom i 2. etasje. Samt en eldre garasje m/hundehus og hundegård. Fin terrasse, samt pent opparbeidet hage med boltreplass for de minste.
Integrert platetopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap.

Havrebråtån 11, Innlandet

 • Tomt
  1368.5m²

  Beskrivelse av tomt
  Oppgitt areal er omtrentlig. Oppmålte grenser er usikre. Se vedlagt grunnkart. Tomten er beliggende i vestvendt skrående terreng. Gruset innervei og biloppstillingsplasser. Pent opparbeidet utearealer med plen, div. prydbusker. Forstøttningsmur, hekk på to sider av tomten samt stakittgjerde mot øst. Rolig og solrikt område.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger på et mindre boligfelt litt nord for Mo, i en blindvei uten gjennomgangstrafikk. Det er 1,3 km til Mo-senteret med dagligvareforretning med post i butikk og Vinmonopol. Ca 1 km til barnehage, og 1,8 km til barne-/ungdomsskole og idrettshall. Eiendommen ligger vestvendt. Gode muligheter for et rikt friluftsliv med nærhet til flotte turområder og kort vei til Storsjøen med båthavn og gode bade-/fiskemuligheter. Storsjøen egner seg utmerket for kanopadling, fisking, og er et attraktivt badevann, ansett som Odalens perle. Vannet har øyer og holmer som er spennende å besøke med båt eller kano. Strandlinjen rundt vannet er blitt lite utbygd, og egner seg godt for turgåere og som rasteplass på kanotur. Vinterstid har kommunen milevis med preparerte skiløyper som innbyr til friske turer. Tettstedene Gardvik og Knapper har et aktivt grendemiljø med mange typer idretts-/fritidsaktiviteter. Nord-Odal kommune har et rikt og mangfoldigt lag-/foreningsliv med aktiviteter innenfor sang og dans, trim og idrett, jakt og fiske, båtforeninger, amatørteater og mye mer. Ca 8 km til Sand som er kommunesentrum. Ca 27 km til Skarnes, ca 40 km til Kongsvinger, ca 60 km til Gardermoen, ca 100 km til Oslo.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av eneboliger og spredt boligbebyggelse.

  Barnehage/skole/fritid
  Mo barnehage (1-6 år) - Barnehagen har nærhet til skogen, Storsjøen, Garvik skole, Nord-Odal ungdomsskole, Nord-Odal idrettshall og butikker. Sand barnehage (0-5 år) - Barnehagen ligger i Sand sentrum og har kort avstand til bibliotek og skole. Prestberget idrettsanlegg og ulike turstier ved vann og i skog er i umiddelbar nærhet. Møllerbakken barnehage (3-5 år) - Barnehage ligger i et boligområde sentralt på Sand. Det er gangavstand til Sand Sentralskole og Sand sentrum. Garvik skole (1-7 kl.) - Garvik skole har et fantastisk uteområde og ligger flott ovenfor Storsjøen. Skolen er relativt nybygd og har rundt 130 elever. Nord-Odal ungdomsskole (8-10 kl.) - Skole har ca 150 elever og ligger vakkert til ved Storsjøen. Ungdomsskolen legger vekt på trivsel, læringstrykk og samarbeid hjem-skole.

  Byggemåte
  Enebolig: Enebolig fra 2012. Byggegrunn er ikke kjent. Drenering fra byggeår. Betongfundament og grunnmur av lettklinkerblokker som utvendig er pusset. Forstøtningsmur v/inngangsparti i kjeller med trapp og tett thujahekk som "gjerde". Skrående terreng. Tilnærmet flatt terreng rundt huset. Vann og avløpsrør er fra byggeår. Tak tekket med betongtakstein fra byggeår. Forkantblekk, takrenner og nedløp i lakkert metall. Takstige til pipe. Vanlig bindingsverkskonstruksjon isolert med 20 cm mineralull. Liggende utvendig malt panel. Saltak i trekonstruksjoner isolert med 30 cm mineralull. Malte trevinduer med gjennomgående vertikal sprosse i 1 og 2 etg. med 2-lags isolerglass og ventil i karm. Kjellervinduer med 2-lag isolerglass. Rundt utvendig kjellervinduer mangler det betongpuss. Malt to fløyet inngangsdør med glass i dørblad og terrassedør med 2-lags isolerglass. Kjellerdør med glass i dørblad. Det er ikke innvendig utforing og lister på kjellerdør. Takoverbygget terrasse v/stue på 240 m2, i trekonstruksjoner. Spaltegulv og rekkverk med stående spiler og håndlist. Trapp til terreng. Takoverbygget inngangsparti på 7 m2 i trekonstruksjoner, fundamentert på betongpilarer. Spaltegulv og rekkverk med stående spiler og håndlist. Trapp til terreng. Takoverbygget inngangsparti til kjeller på 8 m2. Isolert betongplate m/sluk. Utvendig trapp i forstøttningsmur. Granitt trinn. Det mangler håndlist. Dobbel garasje: Dobbel garasje fra 2016 m/bod og loftrom, er fundamentert på betongplate med ensteins grunnmur. Isolert (15 cm) bindingsverkskonstruksjon i tre. Liggende malt utvendig panel. Saltak i trekonstruksjoner, isolert med 25 cm mineralull, tekket med betongtakstein. Forkantblekk, takrenner og nedløp i metall. Leddport med el. motor. Portene blir montert sommer 2023 ifølge eier. Innvendig er vegger og tak tekket med gipsplater. Ståldrager og stolpe er uisolert. Trapp til 2 etg. 6 vinduer m/2-lag isolerglass. 3 inngangsdører. Innvendig overflater er ikke overflatebehandlet. Enkel garasje: Gammel garasje m/hundehus/gård er fundamentert på betongstein. Uisolert bindingsverkskonstruksjon. Stående malt panel. Saltak i trekonstruksjoner, tekket med betongtakstein. Takrenner og nedløp i lakkert metall. En tofløyet plankedør. En inngangsdør. Enkle vinduer. Innvendig er det jordgulv i garasje. I hundehuset er det plankegulv og panel på vegger og tak. Uthuset er i en dårlig forfatning. Påregn en oppgradering.

  Innhold
  2. etasje på 46 kvm BRA / 46 kvm p-rom: Loftstue og soverom 1. etasje på 92 kvm BRA / 92 kvm p-rom: Hall m/trapp, bad, stue, spisestue, kjøkken Kjeller på 86 kvm BRA / 84 kvm p-rom: 3 ganger, kontor, bad, vaskerom, vaskerom/bod, 2 soverom og kjølerom. Følgende rom inngår i primærareal: Alle rom med unntak av kjølerom. Dobbel garasje på 101 kvm BRA som inneholder garasje og bod i 1. etasje og loftsrom i 2.etasje. Enkel garasje på 24 kvm som inneholder garasje og hundehus. I tillegg en hundegård på 16 kvm.

  Standard
  Huset er bygget i 2012 og er godt vedlikeholdt, både utvendig og innvendig. Kjeller ble ferdigstilt i 2015. Generelt oppført i gode og kjente konstruksjoner med den byggemåte som var vanlig ved oppføringstidspunktet. Overflater: Pene innvendig overflater med en normal bruksslitasje. Gulv med fliser (m/varme i gang kjeller-kontor, kjeller- hall m/trapp og kjøkken). Enstavs eikeparkett (m/varme i gang kjeller- to soverom kjeller og gang kjeller). Vegger med malte mdf. veggplater, furu villmarkspanel. Tak med Huntonitt takplater m/struktur (m/downlights i hall m/trapp og kjøkken), Mdf. takplank og furupanel m/downlights. Trehvite og malte lister. Etasjeskiller i trekonstruksjoner. Etasjeskiller er lydisolert mellom kjeller og 1 etg. m/lydbøyler og gipsplater. Enløps pipe i lecaelementer som ikke er pusset utvendig i kjeller. Fra 1 etg og opp er det toløps elemetpipe i lecastein som er tekket med skiferheller i 1 etg og i 2 etg er den ikke pusset utvendig. Pipe over tak er tekket med skiferheller. Svingtrapp i furu med tette opptrinn fra 1. til 2. etg. med lakkerte vanger, trinn, rekkverk og håndlist. Svingtrapp med tette opptrinn fra 1. etg. til kjeller med malte vanger og rekkverk. Eiketrinn og håndlist. Formpressede dører. 2 stk. skyvedører (fra kjøkken til stue). 2 stk. dører med sprosseglass ( 1 i kjeller og en i 1. etg.). Kjøkken: Takhøy kjøkkeninnredning med melaminbelagte skrog og malte fyllingsdører og fronter. Et høyskap. Oljet heltre eikebenkeplate med nedfelt dobbel oppvaskkum m/1-greps blandebatteri. Fliser mellom benk og overskap. Innebygget platetopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. Ventilatorhette over platetopp. Bad i 1. etasje: Fliser med varme på gulv, fliser på vegger og malt mdf. takplank i tak. Benk med heldekkende vask. Speil m/overlys. To høyskap m/sprosseglassdører. Vegghengt toalett. Dusjkabinett. Mekanisk avtrekk på vegg. Bad i kjeller: Fliser med varme på gulv, fliser på vegger og malt mdf. takplank med downlights. Benk med nedfelt vask. Speil. Vegghengt toalett. Dusjhjørne med glassbyggerstein vegg og glassdør. Mekanisk avtrekk på vegg. Vaskerom i kjeller: Fliser med varme på gulv, malte mdf. vegglater og mdf. takplank i tak. Laminatbenkeplate med stålvask. Ett høyskap. Opplegg for vaskemaskin. Mekanisk avtrekk på vegg. Vaskerom/bod i kjeller. Fliser med varme på gulv, malt mdf. veggplater og mdf. takplank i tak. Benk med laminat benkeplate m/nedfelt stålvask. Overskap. Opplegg for vaskemaskin. Kjølerom: Plassbygget kjølerom i kjeller. Fliser på gulv og gran panel på vegger og tak. Plassbygde hyller i gran. Kjøleromsdør. Kjøleaggregat (2015). Garderober/boder: Skyvedørsgarderobeskap i hall m/trapp, soverom 2 etg., loftstue 2. etg. , gang i kjeller og gang m/inngangsdør i kjeller. Kontor og kjølerom med plassbygde hyller. Tekniske installasjoner: To sikringsskap (ett i 1 etg. og ett i kjeller -2015) med automatsikringer og 230 V. Ny strømmåler (i hovedskap i 1 etg.). Skjult anlegg. Mange stikk kontakter. Det er utført El-kontroll av Eidsiva på eiendommen og foreligger tilsynsrapport datert 29.09.2015. Ved stikkprøvekontroll ble ingen feil eller mangler avdekket. Det foreligger samsvarserklæring på det elektriske anlegget datert 21.09.2015. Vannrør i rør i rør system på hele anlegget. Utevannkran. Vannmåler og stoppekran i vaskerom/bod. Avløpsrør av plast 200 l varmtvannsbereder fra 2012 , plassert i vaskerom/bod. Ventilasjon gjennom veggventiler, ventiler i vinduskarmer og vinduer som kan åpnes. Mekanisk avtrekk på bad og vaskerom, samt kjøkken. Brannslukker og røykvarslere i huset. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2. TG2 - Avvik som kan kreve tiltak: Nedløp og beslag - Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet. Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur. Utvendige trapper - Det mangler håndlist. Radon - Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Ventilasjon > Vaskerom/bod - Rommet har kun naturlig ventilasjon. Rommet har kun naturlig avtrekk. Grunnmur og fundamenter - Det er registrert skråriss som er symptom på setninger. Det er riss og sprekker v/vindu v/takoverbygget inngangsparti i kjeller. TG2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: Rom Under Terreng - Det er målt noe fukt i innvendig utforet vegg på soverom i kjeller. Terrengforhold - Det er fall mot inngangsparti i kjeller. Her er det sluk. Boligens øvrige bestanddeler har fått TG1 (Mindre eller moderate avvik) eller TG0 (Ingen avvik). Det er ikke gitt TG3 (Store eller alvorlige avvik) For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Dobbel garasje med m/bod og oppholdsrom i 2. etasje. I tillegg en eldre enkel garasje m/hundegård.

  Forsikringsselskap
  Gjensidige

  Polisenummer
  69202799

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. 

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 400 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 85 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 400 000,00))   102 042,- (Omkostninger totalt)   3 502 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Huset varmes opp med elektriske varmekabler i de fleste gulv i kjeller, samt i hall m/trapp og kjøkken i 1. etg. Vedovn i stue. Det gjøres oppmerksom på at enkelte beboelsesrom kan mangle oppvarmingskilde, og kjøper overtar boligen slik den fremstår på visning.

  Info strømforbruk
  Strømforbruk varierer fra husstand til husstand etter ulike forbruksmønster.

  Energiklasse
  C

 • Kommunale avgifter
  20552

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Fordelt på: Eiendomsskatt kr 10 438,- Feiing/tilsyn kr 1 215,- Renovasjon kr 3 587,50 Ab.Gebyr vann kr 2 625,- Ab.Gebyr avløp kr 2 375,- Målerleie kr 312,- I tillegg kommer forbruk vann per m3 kr 41,50 og forbruk avløp per m3 kr 36,88. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Formuesverdi primær
  932140

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3355705

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Kommunale avgifter, forsikring, strøm m.m. Listen er ikke uttømmende.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3414/51/88: 16.10.1965 - Dokumentnr: 4308 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Mo vannverk AL. 31.07.1968 - Dokumentnr: 3237 - Vilkår i kjøpekontrakt 14.12.1968 - Dokumentnr: 5702 - Bestemmelse om gjerde Overført fra: Knr:0418 Gnr:51 Bnr:111 15.06.1961 - Dokumentnr: 1622 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3414 Gnr:51 Bnr:10 22.05.2008 - Dokumentnr: 409312 - Sammenslåing Sammenslått med denne matrikkelenhet: Knr:0418 Gnr:51 Bnr:111 01.01.2020 - Dokumentnr: 417516 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0418 Gnr:51 Bnr:88

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 04.06.2012 Mangler ferdigattest på garasje. Dette vil bli sendt inn/ utført av nåværende eier. Følgende eiendommer er registrert tatt i bruk på eiendommen: Enebolig (111) Ferdigattest (FA) 04.06.2012 Fritidsbygg(hyttersommerh. ol (161) Bygning revet/brent (BR) 01.07.2008 3 153212279 Garasjeuthus anneks til bolig (181) Tatt i bruk (TB) 4 153212287 Garasjeuthus anneks til bolig (181) Bygning godkjent for riving/brenning (GR) 03.05.2016 5 300556115 Garasjeuthus anneks til bolig (181) Igangsettingstillatelse (IG) 03.05.2016 Det foreligger tegning på fasade enebolig (ukjent dato) og tegning ny garasje (24.04.16).

  Vei, vann og avløp
  Privat vei. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Det er sommervann på eiendommen - dette koster kr. 700,- pr. år

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen er avsatt til LNF-område m/spredt boligbygging, Framtidig. LNFR område (Landbruks-, natur, og friluftsområde samt reindrift). Dette betyr at området som hovedregel ikke kan utvikles med tanke på boligbygging eller annet bebyggelse, fordi det blant annet skal tas hensyn til f.eks. allemannsretten, naturvern, landbruk eller friluftsliv. I LNFR område kan det være bygge- og deleforbud, i tillegg er det ikke sannsynlig at man får godkjent bruksendring av eksisterende bygninger eller godkjent oppføring av bygninger i strid med hovedregelen. I arealdelen i kommuneplanen kan det fremkomme opplysninger om virkningen av LNFR kategorien. Reguleringen gjelder fremtidige tiltak, dvs. eksisterende hus og fritidsboliger kan nyttes i tråd med tidligere gitte kommunale tillatelser, men reguleringen kan få konsekvenser ved eventuell gjenreisning, for eksempel etter brann. Oppføring av nye boliger i LNFR område kan ikke skje uten etter dispensasjon eller som følge av bestemmelsene i reguleringsplanen. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon. Det foreligger ikke planforslag som berører/inkluderer eiendommen pr. 08.06.23 Kopi av kommuneplankart, reguleringsplankart mm. kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen ligger i en kommune med 0-konsesjon. Det er derfor boplikt på eiendommen. Det må fylles ut egenerklæring om konsesjonsfrihet ved kjøp der kjøper bekrefter at eiendommen skal benyttes til helårsbolig.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 400 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 85 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 400 000,00))   102 042,- (Omkostninger totalt)   3 502 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  102042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2,50 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 9 900,- oppgjørshonorar kr  ,- og visninger kr 2 000, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  50 000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket utleggene.  Alle beløp er inkl. mva. 

Kjetil Bekkevold

Megler

Kjetil Bekkevold

40 47 80 39

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev