aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til denne sjarmerende eneboligen i Kjonbergvegen 1

GARDVIK Kjonbergvegen 1

Meget pen og velholdt enebolig med alt på en flate * Flott beliggenhet og utsikt til Storsjøen * Tre garasjeplasser!

 • kr 3 350 000
 • BRA 116 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 350 000
 • Omkostningerkr 99 892
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 449 892
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 997
 • Soverom3
 • ArealP-rom 112 m²
 • Tomt1 128.8 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 350 000 (Prisantydning) Omkostninger 12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 83 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 350 000)) 99 892 (Omkostninger totalt) 3 449 892 (Totalpris inkl. omkostninger)
Boligen har en flott beliggenhet høyt i terrenget i et nyere boligområde i Gardvikåsen med fin utsikt mot deler av Storsjøen. Her kan vi presentere en meget tiltalende og gjennomført enebolig med fin arkitektur og alt på en flate. Her finner vi stillfullt kjøkken og stor og lys stue med mange fine detaljer som f.eks 3-stavs parkettgulv, dreid søyle midt i rommet og flott peis. Fra stuen er det enkel utgang til en koselig terrasse hvor varme og late dager kan nytes. I tillegg er det liten sørvendt terrasse. Boligen har tre presentable soverom, lekkert flislagt bad og eget vaskerom. Dobbelgarasje med el-bil lader. Enkel garasje med innlagt strøm. Meget pent opparbeidet tomt. Med sin gode planløsning og lette adkomst er dette en bolig som passer for de fleste! Velkommen!

Kjonbergvegen 1, Innlandet

 • Tomt
  1128.8m²

  Beskrivelse av tomt
  Oppgitt areal er omtrentlig. Se vedlagte grunnkart. Terrassert tomt i vestskrående terreng med utsikt over Storsjøen. Pent opparbeidet med plen, Thuja hekk på tre sider, prydbusker, steinbed og diverse beplantninger i skråningsarealene. Fortstøtningsmurer av betongblokker. Asfalterte gårdsplasser og gangstier. Betongheller frem til hovedinngang. Elvestein og betongheller langs bygningskropp. Åpent og solrikt med ettermiddags-/kveldssol. Usjenert stor terrasse uten innsyn mot vest og mindre terrasse i sørvegg. Her kan man virkelig hygge seg!

  Beliggenhet
  Flott beliggenhet høyt i terrenget i et nyere boligområde i Gardvikåsen. Beliggenheten i feltet gjør at boligen har fin utsikt mot deler av Storsjøen, men likevel uten innsyn på terrassen mot vest, da det ikke er noen foranliggende bebyggelse. Gangavstand til Mo-senteret med dagligvareforretning med post i butikk, til barnehage, barne-/ungdomsskole, treningssenter og idrettshall. Gode muligheter for et rikt friluftsliv med nærhet til flotte turområder og kort vei til Storsjøen med båthavn og gode bade-/fiskemuligheter. Storsjøen egner seg utmerket for kanopadling, fisking, og er et attraktivt badevann, ansett som Odalens perle. Vannet har øyer og holmer som er spennende å besøke med båt eller kano. Strandlinjen rundt vannet er blitt lite utbygd, og egner seg godt for turgåere og som rasteplass på kanotur. Vinterstid har kommunen milevis med preparerte skiløyper som innbyr til friske turer. Tettstedene Gardvik og Knapper har et aktivt grendemiljø med mange typer idretts-/fritidsaktiviteter. Nord-Odal kommune har et rikt og mangfoldigt lag-/foreningsliv med aktiviteter innenfor sang og dans, trim og idrett, jakt og fiske, båtforeninger, amatørteater og mye mer. Ca åtte km til Sand som er kommunesentrum. Ca 27 km til Skarnes, ca 37 km til Kongsvinger, ca 61 km til Gardermoen, ca 100 km til Oslo og ca 34 km til Eidsvoll. Timesavganger med buss mellom Sand og Eidsvoll som videre korresponderer med tog til Gardermoen og Oslo.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger.

  Barnehage/skole/fritid
  Mo barnehage (1-6 år) - Barnehagen har nærhet til skogen, Storsjøen, Garvik skole, Nord-Odal ungdomsskole, Nord-Odal idrettshall og butikker. Sand barnehage (0-5 år) - Barnehagen ligger i Sand sentrum og har kort avstand til bibliotek og skole. Prestberget idrettsanlegg og ulike turstier ved vann og i skog er i umiddelbar nærhet. Møllerbakken barnehage (3-5 år) - Barnehage ligger i et boligområde sentralt på Sand. Det er gangavstand til Sand Sentralskole og Sand sentrum. Garvik skole (1-7 kl.) - Garvik skole har et fantastisk uteområde og ligger flott ovenfor Storsjøen. Skolen er relativt nybygd og har rundt 130 elever. Nord-Odal ungdomsskole (8-10 kl.) - Skole har ca 150 elever og ligger vakkert til ved Storsjøen. Ungdomsskolen legger vekt på trivsel, læringstrykk og samarbeid hjem-skole.

  Byggemåte
  Enebolig fra 1997 som fremstår som godt vedlikeholdt. Bygningen er oppført etter byggeforskrifter/forskriftskrav som gjaldt på oppføringstidspunktet. Isolert støpt plate på mark. Vanlig bindingsverkskonstruksjon isolert med 15 cm mineralull og kledd utvendig med stående malt panel. Valmet tak i trekonstruksjoner isolert med 20 cm mineralull (luftig og tørt) tekket med betongtakstein fra byggeår. Det er noe mose på taket. Snøfangere over hele taket utenom på to sider stuedel med karnapp. Forkantblekk, takrenner og nedløp i lakkert metall. Heldekkende beslag rundt pipe. Malte trevinduer med 2-lags isolerglass og ventil i karm, samt utvendige løse sprosser. Utvendig elektrisk persienne over karnapp vindu. Innvendig myggnetting på alle vinduer. Spotlight i takutstikk over karnapp vindu. Malt inngangsdør med glass i dørblad. Terrassedør med 2-lags isolerglass. Innvendig myggnetting på terrassedør. Terrasse ved stue med belegningsstein på terreng. Thuja levegg mot nord. Terrasse i trekonstruksjoner fundamentert direkte på terreng. Spaltegulv, to rullgardiner, levegger og elektrisk markise. Takoverbygd inngangsparti med spaltegulv. Dobbelgarasje på 49 m2 fra 2004 som fremstår som godt vedlikeholdt. Fundamentert på ringmur av betong. Belegningsstein på terrenggulv. Uisolert bindingsverkskonstruksjon i tre kledd utvendig med stående malt panel. Valmet tak i trekonstruksjoner tekket med betongtakstein. Snøfangere på tre sider, forkantblekk, takrenner og nedløp i metall. Utvendig ved garasjeporter er det en overvannsrenne med varmekabel. To leddporter med nye elektriske motorer i 2016. Ett vindu i garasjerom. Dør til bod fra garasjerom. Innvendige vegger tekket med malte sponplater. Plassbygde hyller. Opplegg for el-bil lader. Uisolert bod med belegningsstein i gulv og malte sponplater på vegger og tak. Plassbygde hyller. Innlagt strøm. Inngangsdører og et vindu. Utvendig spotlight i takutstikk. Enkel garasje på 24 m2 fra 1997. Fundamentert på betongplate med en-steins grunnmur. Uisolert bindingsverkskonstruksjon i tre, kledd utvendig med stående malt panel. Valmet tak i trekonstruksjoner, tekket med betong takstein. Snøfanger over garasjeport og mot huset. Forkantblekk, takrenner og nedløp i metall. Leddport med elektrisk motor. Innlagt strøm.

  Innhold
  1. etasje: Entré, gang, kjøkken med liten spiseplass, stor stue med utgang til terrasse, tre soverom, bad/wc, vaskerom og bod.

  Standard
  En praktisk og funksjonell bolig med alt på en flate. Boligen fremstår som godt vedlikeholdt og med en god og solid byggeteknisk standard fra byggeår med utbedringer/moderniseringer i senere år. Stilfull og innholdsrik Sigdal kjøkkeninnredning med profilerte fronter, enkelt overskap med glassdører, heltre benkeplate i eik med nedfelt dobbel oppvaskkum med 1-greps blandebatteri, mosaikk fliser over benk, ventilator over komfyr og opplegg for oppvaskmaskin. Kjøkkenøy med skap på en side og spiseplasser. Matbod med inngang fra kjøkken. Pene innvendige overflater som fremstår med en normal bruksslitasje. Veggflater med tapet, slette malte vegger og malte mdf-veggplater. Keramiske fliser på bad og malt våtromstapet på vaskerom. Gulvflater med 3-stavs parkett, vinylbelegg og fliser med gulvvarme på bad, kjøkken og i entré. Himlinger med tak-ess plater. Trehvite lister. Formpressede dører fra byggeår. Skyvedørsgarderobe med speildører i entré og på et soverom. Bod med plassbygde hyller. Smakfullt flislagt bad med toalett, servant i baderomsinnredning med speil, overskap og romslig dusjkabinett med sotete skyvedører. Vaskerom med arbeidsbenk med skuffer, opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, stoppekran og panelovn. Tekniske installasjoner: 200 l varmtvannsbereder fra 1997 plassert på vaskerom. Utevannkraner. Vannrør i rør-i-rør system, samt kobberrør fra byggeår på hoveddelen av anlegget. Avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekk på bad, vaskerom, kjøkken og et soverom via felles avtrekksvifte plassert på loft. Ellers ventilasjon gjennom ventiler i vinduskarmer og vinduer som kan åpnes. Sikringsskap med automatsikringer. Ny strømmåler. Brannslukker og røykvarslere. Elektriske markiser på terrasser fra 2015. Sensor styrt utelys. Kontakt for el-bil i dobbel garasje. Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2. AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK Utvendig > Nedløp og beslag Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet. Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur. Utvendig > Vinduer Det er avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på vinduer. Utvendig > Dører Det er avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på dører/skyvedører. Innvendig > Radon Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Innvendig > Pipe og ildsted Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe. Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad Det er påvist skader på innredning. Tekniske installasjoner > Varmtvannstank Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år. For utfyllende teknisk standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  2000: Oppgradert bad 2003: Markiser 2012: Asfaltert gårdsplass/biloppstillingsplass 2015: Oppgradert kjøkken 2015: Ny Flexit ventilator på loft 2015: Elektriske utvendige persienner på karnapp 2015: Innvendig myggnetting på alle vinduer og terrassedør 2017: Snøfanger på mye av taket 2019: Oppgradert vaskerom

  TV/Internett/bredbånd
  Innlagt fiber.

  Parkering
  Dobbelgarasje, enkel garasje og på egen gårdsplass.

  Forsikringsselskap
  JBF

  Radonmåling
  Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

  Diverse
  Ved omsetning av bolig vil man få endring i bruk av elektrisk anlegg. Derfor anbefales det på generelt grunnlag at en registrert elektroinstallatør foretar en kontroll av boliginstallasjonen ved eierskifte. Rommene er beskrevet ut i fra dagens bruk, med mindre noe annet er særskilt angitt. Dagens bruk kan avvike fra originale plantegninger og trenger ikke nødvendigvis være godkjent ihht plan- og bygningsloven. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 350 000 (Prisantydning) Omkostninger 12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 83 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 350 000)) 99 892 (Omkostninger totalt) 3 449 892 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmepumpe luft-luft i stue fra 2022 (kun koblet til med ledning). Elektriske panelovner og varmekabler i gulv på bad, kjøkken og i entré. Peis med glassdør i stue.

  Info strømforbruk
  Strømforbruk varierer fra husstand til husstand etter ulike forbruksmønster. Det gjøres oppmerksom på at enkelte beboelsesrom kan mangle oppvarmingskilde, og kjøper overtar boligen slik den fremstår på visning.

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Kommunale avgifter
  27951

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Fordelt på: Eiendomsskatt kr 5 286,- Renovasjon normalab. kr 3 587,50 Feiing/tilsyn kr 675,- Ab. gebyr vann areal kr 2 625,- Ab. gebyr avløp areal kr 2 375,- Forb. gebyr vann areal (114 m2) kr 7 096,50 Forb. gebyr avløp areal (114 m2) kr 6 305,63 Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

  Formuesverdi primær
  472147

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1699730

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3414/52/178: 31.01.1997 - Dokumentnr: 450 - Forkjøpsrett Rettighetshaver
  Nord Odal kommune til ubebygget tomt.
  31.01.1997 - Dokumentnr: 450 - Rettigheter iflg. skjøte Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
  31.01.1997 - Dokumentnr: 449 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3414 Gnr:52 Bnr:168
  01.01.2020 - Dokumentnr: 173581 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0418 Gnr:52 Bnr:178


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Ferdigattest fra 1997. Omfatter ikke pipe/ildsted. Siste tilsyn/feiing 02.11.22, ikke registrert anmerkninger på bruksenheten. Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger på enebolig/dobbelgarasje/garasje. 

  Vei, vann og avløp
  Offentlig veg. Tilknyttet offentlig vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område som i kommuneplan/kommunedelplan er avsatt til nåværende boligbebyggelse. Eiendommen ligger i et område regulert til Boligbebyggelse - frittliggende småhusbebyggelse, PlanID 3414 20180002 Garvikåsen delområde 1 (Ikrafttredelse 19.06.2019). Det er per 07.02.2023 ikke satt i gang planlegging på et område som berører/inkluderer eiendommen. Det foreligger ikke planforslag som berører eiendommen. Det tas forbehold om feil og mangler. Opplysninger gitt av kommunen.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Kommentar konsesjon
  Nord-Odal kommune har 0-grense og "Egenerklæring om konsesjonsfrihet i kommuner med nedsatt konsesjonsgrense" må fylles ut.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis. Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budkjema og budskjema finnes også i salgsoppgaven.   All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 350 000 (Prisantydning) Omkostninger 12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 83 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 350 000)) 99 892 (Omkostninger totalt) 3 449 892 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  99892

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning. Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

  Personopplysningsloven
  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 9 900,- og visninger kr. 2 000, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 65 000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr. 37 500,-. Utleggene omfatter markedsføringspakke, grunnpakke enebolig, oppgjørsgebyr og fotograf. Alle beløp er inkl. mva.

Kjetil Bekkevold

Megler

Kjetil Bekkevold

40 47 80 39

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev