aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Mangskogvegen 13! Helt ny og lettstelt enebolig med alt på ett plan.
Velkommen til Mangskogvegen 13! Helt ny og lettstelt enebolig med alt på ett plan.

GARDVIK Mangskogvegen 13

Ny og lettstelt enebolig med alt på ett plan * Dobbel garasje

 • kr 5 100 000
 • BRA 134 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 5 100 000
 • Omkostningerkr 147 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 247 042
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2023
 • Soverom3
 • ArealP-rom 130 m²
 • Tomt1 518.4 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 100 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 130 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 100 000,00))   147 042,- (Omkostninger totalt)   5 247 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Drømmer du en helt ny lettstelt enebolig med alt på en flate. Denne flotte eneboligen ligger fint i Gardvikåsen, med nærhet til flotte naturområder og Storsjøen. Boligen inneholder en romslig gang, stue- og kjøkken i åpen løsning, 3 soverom, lekkert bad, wc, vaskerom/teknisk rom og bod. Utenfor stue og kjøkken er en flott overbygget terrasse. Det er også lagringsloft over terrassen. I tillegg er det på eiendommen en nybygget dobbelgarasje. Det er kun 1,2 km til barne- og ungdomsskole, og ellers gangavstand til Mo med dagligvareforretning med post i butikk og Vinmonopolet. Med ny bolig slipper man å tenke på oppussing og vedlikehold i nærmeste fremtid. Velkommen på hyggelig visning!
Stue

Mangskogvegen 13, Innlandet

 • Tomt
  1518.4m²

  Beskrivelse av tomt
  Oppgitt areal er omtrentlig. Oppmålte grenser er usikre. Se vedlagt grunnkart. Gårdsplassen er opparbeidet med grus, og tomten for øvrig er opparbeidet med matjord og nylig sådd gress.

  Beliggenhet
  Boligen har en fin beliggenhet i et nyere boligområde i Gardvikåsen. Det er kun 1,2 km til barne- og ungdomsskole, og ellers gangavstand til Mo med dagligvareforretning med post i butikk og Vinmonopolet. Gode muligheter for et rikt friluftsliv med nærhet til flotte turområder og kort vei til Storsjøen med båthavn og gode bade-/fiskemuligheter. Storsjøen egner seg utmerket for kanopadling, fisking, og er et attraktivt badevann, ansett som Odalens perle. Vannet har øyer og holmer som er spennende å besøke med båt eller kano. Strandlinjen rundt vannet er blitt lite utbygd, og egner seg godt for turgåere og som rasteplass på kanotur. Vinterstid har kommunen milevis med preparerte skiløyper som innbyr til friske turer. Tettstedene Gardvik og Knapper har et aktivt grendemiljø med mange typer idretts-/fritidsaktiviteter. Nord-Odal kommune har et rikt og mangfoldigt lag-/foreningsliv med aktiviteter innenfor sang og dans, trim og idrett, jakt og fiske, båtforeninger, amatørteater og mye mer. Det er ca 8 km til Sand som er kommunesentrum. Ca 27 km til Skarnes, ca 37 km til Kongsvinger, ca 61 km til Gardermoen, ca 100 km til Oslo og ca 34 km til Eidsvoll. Timesavganger med buss mellom Sand og Eidsvoll som videre korresponderer med tog til Gardermoen og Oslo.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Nyere boligområde bestående av eneboliger.

  Barnehage/skole/fritid
  Barna i dette området sokner til Garvik skole (1-7 kl.) - Garvik skole har et fantastisk uteområde og ligger flott ovenfor Storsjøen. Skolen er relativt nybygd og har rundt 130 elever. Nord-Odal ungdomsskole (8-10 kl.) - Skolen har ca 150 elever og ligger vakkert til ved Storsjøen. Ungdomsskolen legger vekt på trivsel, læringstrykk og samarbeid hjem-skole. Det er ca 2 km til Mo barnehage (1-6 år). Videregående skoler med flere studievalg på Skarnes og Kongsvinger.

  Offentlig kommunikasjon
  Bussholdeplass på Gardvikåsen (linje 704), ca 800 m fra eiendommen.

  Byggemåte
  Enebolig som er ferdigstilt i 2023 etter TEK 17 krav , som er dagens byggeregler. Liggende dobbeltfals panel som er ferdig grunnet. Isolert med 15cm+5cm i vegg. Ca 50 cm steinull. Sort takstein dobbeltkrummet beslag på isbord. Takstige til pipe. 1 stk utekran. Veranda 27 kvm overbygd med lysspotter. Inngangsparti 12 kvm overbygd med lysspotter. Hvit inngangsdør med glass. 3-lags vinduer i alle rom. Ca 10 km lagringplass over veranda, tilgang med trapp, som så går inn på loft. Garasje som er ferdigstilt i 2023. Liggende dobbeltfals panel. Sort takstein dobbeltkrummet. Sorte beslag. Dør på siden, port på 500x220 og 2 stk vinduer. 2 stk ledlys innvendig og 2 stk utelamper i front. Det foreligger ikke tilstandsrapport på eiendommen. En takstmann har gitt en byggeteknisk vurdering.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Svar: Ja, kun av faglært. Torstein Delbekk gulvbelegg og malerservise. Martin Myrvang.- Nybygg. Kjenner du til feil eller om har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? Svar: Ja, kun av faglært. Odal Rør og varme. - Nybygg. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Svar: Ja, kun av faglært. Odal Elektro. - Nybygg. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Svar: Ja, kun av faglært. Martin Myrvang. - Nybygg.

  Innhold
  Boligen på 134 kvm BRA inneholder hall/gang, stue- og kjøkken i åpen løsning, 3 soverom, bad, wc, vaskerom/teknisk rom og bod. Veranda på 27 kvm overbygd og overbygget inngangsparti på 12 kvm.

  Standard
  Helt ny enebolig på ett plan, bygget etter TEK 17 krav og med dagens gjeldende byggeregler. Huset tilfredsstiller dagens gjeldende krav til energieffektivitet og kvaliteter. Huset har en faglig god utførelse på arbeider generelt. Overflater: Boligen har helt nye overflater uten bruksslitasje. Gulv med skiferflis, eikparkett, korkvinyl i eik og belegg. Vegger med MDF veggplater, type skyggeskrå i fargen Bomull og sprekkpanel i fargen drivved-grå. Tak med MDF takpanel, type skyggeskrå i fargen Bomull. Innerdører med 3-speil. Profilert listverk. Entré: Yttergang med skiferflis på gulv, MDF veggplater og MDF takpanel. Det er downlights i tak. Stue/kjøkken: Stue og kjøkken i åpen løsning. Gulv med eikeparkett, vegger med MDF veggplater og en vegg med sprekkpanel drivved grå. Tak med MDF takpanel. Det er downlights i tak. Moderne peisovn med skiferflis under. Kjøkkeninnredning fra Ikea med integrerte hvitevarer ? mikro/stekeovn/oppvaskmaskin/platetopp/kjøleskap/fryseskap. Lys under overskap, og Kitchen-Wall plater over benk. Fra stue og kjøkken er det utgang til en overbygget terrasse. Det er også lagringsloft over terrassen. 3 Soverom: Soverommene har korkvinyl i fargen eik på gulv. MDF veggplater og MDF takpanel. Spottskinne i tak. Bad: Badet har belegg på gulv, baderomspanel i lys skifer på vegger og MDF fuktbestandig takpanel. Badet inneholder 120CM baderomsmøbel i eik med sort servant , speil med lys, innebygget toalett og dusjhjørne m/ glassdører og dusjgarnityr i sort. Det er downlights i tak. Vaskerom/teknisk: Rommet har gulvbelegg, baderomspanel og MDF fuktbestandig takpanel. Inneholder Ikea innredning med under- og overskap og opplegg til vaskemaskin/tørketrommel under benk. Bereder/vannfordelingskap / gulvvarmeskap / sikringskap. Dør ut til inngangsparti med frostet glass. Spottskinne i tak. Toalettrom: Gulv med skiferflis, vegger med MDF veggplater og en vegg med sprekkpanel drivvedgrå. Tak med MDF takpanel. Rommet inneholder gulvstående wc, 40 cm grå baderomsmøbel. Enkel lampe. Bod: Boden har eikeparkett på gulv, MDF veggplater og MDF takpanel. Enkel lampe i tak. Flexit ventilasjonsaggregat. Det foreligger ikke tilstandsrapport på eiendommen. 

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Ligger Fiber til eiendommen.

  Parkering
  Dobbel garasje.

  Forsikringsselskap
  Gjensidige

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 100 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 130 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 100 000,00))   147 042,- (Omkostninger totalt)   5 247 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Boligen varmes opp med vannbåren varme, el-kasett (elektrisk gulvvarmesentral). I tillegg vedfyring i ovn. Det gjøres oppmerksom på at enkelte beboelsesrom kan mangle oppvarmingskilde, og kjøper overtar boligen slik den fremstår på visning.

  Info strømforbruk
  Strømforbruk varierer fra husstand til husstand etter ulike forbruksmønster.

  Energiklasse
  C

 • Kommunale avgifter
  13150

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Stipulerte kommunale avgifter: Eiendomskatt, beregenes av kommunen Renovasjon, normal abo. kr 3587,50 Feiing og tilsyn bolig kr 675,- Ab.Gebyr vann kr 2 625,- Ab.Gebyr avløp kr 2 375,- Målerleie kr 312,- I tillegg kommer forbruk vann per m3 kr 41,50 og forbruk avløp per m3 kr 36,88 Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatt beregnes og fastsettes av kommunen etter ferdigstillelse. 

  Info formuesverdi
  Formuesverdi fastsettes av Skatteetaten etter ferdigstillelse. Formuesverdien vil avhenge av bruken av boligen etter beregningsmodell som skiller mellom "primærbolig" (der boligeieren er folkeregisteret bosatt) og "sekundærbolig".   Når boligen er overtatt, kan man gå inn på Skatteetaten sin boligkalkulator å få beregnet formuesverdien. Ta kontakt med Skatteetaten ved spørsmål vedrørende dette.

  Andre utgifter
  Felleskostnader, strøm, innboforsikring. Listen er ikke uttømmende.

  Velforening
  Kjøper forplikter seg til medlemskap i velforeningen for Gardvikåsen boligområde.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3414/52/237: 05.02.2020 - Dokumentnr: 2070533 - Bestemmelse om vann/kloakk Rettighetshaver: Givas Iks Org.nr: 989 016 245 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Overført fra: Knr:3414 Gnr:52 Bnr:168 Gjelder denne registerenheten med flere 23.05.2022 - Dokumentnr: 549234 - Bestemmelse om tilbakekjøpsrett/gjenkjøpsrett Rettighetshaver: Nord-Odal Kommune Org.nr: 964 950 768 23.05.2022 - Dokumentnr: 549234 - Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening 30.09.2020 - Dokumentnr: 3105234 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3414 Gnr:52 Bnr:168 Elektronisk innsendt

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på nybygg enebolig og garasje datert 04.07.23. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse er i samsvar med dagens bruk.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen er avsatt til Boligområde, Nåværende Eiendommen ligger i et regulert område: PlanId 20180002 - Garvikåsen delområde 1 Plantype: Detaljregulering Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse: 19.06.2019 Delarealer Delareal 1 518 m Formål: Boligbebyggelse Feltnavn: B2 Det foreligger ikke planforslag som berører/inkluderer eiendommen pr. 30.06.23 Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen ligger i en kommune med 0-konsesjon. Det er derfor boplikt på eiendommen. Det må fylles ut egenerklæring om konsesjonsfrihet ved kjøp der kjøper bekrefter at eiendommen skal benyttes til helårsbolig.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk, jf. avhendingsloven § 1-2 (2).   Boligen ble ifølge selger ferdigstilt 04.07.2023. Garanti etter bustadoppføringsloven § 12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhendingsloven § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse.   Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16, jf. bustadoppføringsloven § 37. Forutsetningen for å gå direkte på selgers avtaleparter er at kjøper har et mangelskrav mot selger. Kjøper må gjøres spesielt oppmerksom på reglene som ligger til grunn for dette, herunder reklamasjonsfristene.   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.   Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.   En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen som den er, og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, (1), 2. punktum. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 100 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 130 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 100 000,00))   147 042,- (Omkostninger totalt)   5 247 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  147042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fast pris kr. 53 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 9 900,- og visninger kr. 2 000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket for utlegg. Alle beløp er inkl. mva.

Marcus Møllhaug Buringrud

Megler

Marcus Møllhaug Buringrud

40 61 52 95

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev