aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Midtsida 265
Velkommen til Midtsida 265

GARDVIK Midtsida 265

Frittliggende enebolig med muligheter * Garasje og uthus * Stor tomt

 • kr 2 180 000
 • BRA 114 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 2 180 000
 • Omkostningerkr 71 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 251 542
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1920
 • Soverom3
 • ArealP-rom 104 m²
 • Tomt3 372.6 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 180 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 54 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 180 000,00))   71 542,- (Omkostninger totalt)   2 251 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  
Plantegninger
Her kan vi ønske velkommen til eldre enebolig i landlige omgivelser og med fin utsikt til landskapet. Ca 3,5 km til Mo med dagligvareforretning, barnehage, barne-/ungdomsskole, treningssenter og idrettshall. Gode muligheter for et rikt friluftsliv med nærhet til flotte turområder og kort vei til Storsjøen med båthavn og gode bade-/fiskemuligheter. I 1. etasje er det kjøkken med spiseplass og utgang til terrasse, to soverom hvor det ene har utgang til luftebalkong, flislagt bad med opplegg for vaskemaskin og walk-in closet. I 2. etasje finner vi romslig stue, et soverom og gang/trapperom med utgang til liten balkong. Stor og romslig tomt opparbeidet med plen og diverse busker. Garasje med innredet hobbyrom og uthus med dobbel paneldør. Her er det muligheter! Velkommen!
Overbygd terrasse ved kjøkken.

Midtsida 265, Innlandet

 • Tomt
  3372.6m²

  Beskrivelse av tomt
  Oppgitt areal er omtrentlig. Se vedlagt grunnkart. Stor og romslig tomt opparbeidet med plen og diverse busker. Asfaltert og gruset innervei og biloppstillingsplass. Her kan man storkose seg med gode solforhold og rolige omgivelser.

  Beliggenhet
  Beliggende i landlige omgivelser ved fylkesvegen mellom Gardvik og Ringkilen. Ca 3,5 km til Mo med dagligvareforretning med post i butikk, barnehage, barne-/ungdomsskole, treningssenter og idrettshall. Gode muligheter for et rikt friluftsliv med nærhet til flotte turområder og kort vei til Storsjøen med båthavn og gode bade-/fiskemuligheter. Storsjøen egner seg utmerket for kanopadling, fisking, og er et attraktivt badevann, ansett som Odalens perle. Vinterstid har kommunen milevis med preparerte skiløyper som innbyr til friske turer. Tettstedene Gardvik og Knapper har et aktivt grendemiljø med mange typer idretts-/fritidsaktiviteter. Nord-Odal kommune har et rikt og mangfoldigt lag-/foreningsliv med aktiviteter innenfor sang og dans, trim og idrett, jakt og fiske, båtforeninger, amatørteater og mye mer. Ca 8 km til Sand som er kommunesentrum. Ca 29 km til Skarnes, ca 41 km til Kongsvinger, ca 65 km til Gardermoen, ca 100 km til Oslo og ca 33 km til Eidsvoll. Timesavganger med buss mellom Sand og Eidsvoll som videre korresponderer med tog til Gardermoen og Oslo.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av spredt boligbebyggelse, skog og landbruksbebyggelse.

  Barnehage/skole/fritid
  Mo barnehage (1-6 år) har nærhet til skogen, Storsjøen, idrettshall og butikker. Sand barnehage har 6 avdelinger fordelt på to etasjer og har tre ulike uteområder. Barnehagen ligger i Sand sentrum og har kort avstand til bibliotek og skole. Prestberget idrettsanlegg og ulike turstier ved vann og i skog er i umiddelbar nærhet. Møllerbakken barnehage(1-6 år) ligger i et boligområde sentralt på Sand. Den har et flott uteareal, med kupert terreng, som gir barna mange varierte utfordringer. Garvik skole (1-7 kl) har et fantastisk uteområde og ligger flott ovenfor Storsjøen i Nord-Odal kommune. Skolen er relativt nybygd og har rundt 130 elever. Nord-Odal ungdomsskole (8-10 kl) ligger vakkert til ved Storsjøen. Skolebygget er nå ca. 50 år gammelt, men har et nytt tilbygg som blant annet rommer to arbeidsrom for lærerteam, datarom, skolekjøkken og et flott auditorium med god plass for alle skolens elever og lærere. Auditoriet har mye fint teknisk audiovisuelt utstyr som gjør at de kan ha flotte forestillinger og konserter samt forelesninger og andre framføringer. Skolens visjon: "Odøling og verdensborger". Skarnes videregående skole har både yrkesfaglige- og studieforberedende utdanningsprogrammer. Skolen har 5 utdanningsprogrammer: Bygg- og anleggsteknikk / Elektro og datateknologi / Frisør, blomster, interiør og eksponeringsdesign / Studiespesialisering / Påbygging til generell studiekompetanse. Skolen er godkjent som Innlandets første "Dysleksivennlige videregående skole". Øvrebyen videregående skole, Kongsvinger tilbyr utdanningsprogram for studiespesialisering, idrettsfag og salg, service og reiseliv.

  Byggemåte
  Enebolig fra 1920 som er tilbygget. Bygningen er oppført etter bygningsregler/forskrifter som gjaldt på oppføringstidspunktet. Byggegrunn er ikke kjent. Drenering fra byggeår. Dreneringen er utilstrekkelig og har i dag begrenset effekt og må skiftes. Gråsteinsmur, betonggrunnmur og Lecastein på deler av grunnmur. Det er sprøytet skum mellom grunnmur og bunnsvill, dette er en risikoløsning da skum trekker til seg fuktighet. Oppført med delvis tømmerkasse og bindingsverkskonstruksjon i tre, kledd utvendig med liggende panel som er slitt og må vaskes/males. Ukjent isolering. Etasjeskiller i trekonstruksjoner. Saltak i trekonstruksjoner isolert med 20 cm mineralull, tekket med betongtakstein. Det er noe mose på taket. Snøfangere, forkantblekk, takrenner og nedløp i lakkert metall. Råte i vindskier på tak på tilbygget bod/garderoberom. Vindu på bad er byttet ut med glassbyggerstein og opprinnelig vindushull er ikke tett. Malte trevinduer med 2-lags isolerglass og ventil i karm. Et vindu på kjøkken er fra 2014, resten fra 1985 og 1995. Nyere malt inngangsdør med glass i dørblad og terrassedører med 2- og 3-lags isolerglass. Takoverbygd terrasse ved kjøkken på 25 m2 i trekonstruksjoner som er fundamentert på betongpilarer, spaltegulv og rekkverk med stående spiler og håndlist. Har vært kattelukei døren. Delvis takoverbygd inngangsparti/terrasse på 32 m2 i trekonstruksjoner fundamentert direkte på terreng, spaltegulv og spotlight i tak. Balkong ved soverom i 1. etasje i trekonstruksjoner som er fundamentert på betongpilarer, spaltegulv og uferdig rekkverk med stående spiler. Terrassedør hvor beslag og låsekasse er slitt. Takoverbygd veranda i 2. etasje på 3 m2 i trekonstruksjoner, spaltegulv og rekkverk med stående spiler og håndlist og spotlight i tak. Garasje på 40 m2 fra 2000. Fundamentert på betongplate med en-steins grunnmur. Bindingsverkskonstruksjon i tre, kledd utvendig med malt panel og liggende panel i gavlspiss. Saltak i trekonstruksjoner tekket med betongtakstein. Forkantblekk, takrenner og nedløp i metall. Leddport og inngangsdør. To vinduer med 2-lags isolerglass. Ca halve garasjen er isolert og innredet som hobbyrom. Utvendig panel i forkant garasje er nær terreng, noe som medføre råteskader på panel. Uthus på 27 m2 fra 2003. Fundamentert på betongplate med en-steins grunnmur. Uisolert bindingsverkskonstruksjon i tre kledd utvendig med stående malt panel med liggende panel i gavlspiss. Saltak takkonstruksjoner tekket med bølgetakplater. Forkantblekk, takrenner og nedløp i metall. Dobbel paneldør. To vinduer.

  Innhold
  1. etasje: Entre, gang med trapp, kjøkken, to soverom, bad/vaskerom, bod og garderobe. 2. etasje: Stue, soverom og kneloft I tillegg er det takoverbygd inngangsparti, tavoverbygd terrasse ved kjøkken, balkong ved soverom og en takoverbygd veranda i 2. etasje. 1.etg: 75 kvm BRA/66 kvm P-rom 2.etg: 39 kvm BRA/38 kvm P-rom Følgende rom inngår i primærareal: 1. etg: Alle rom med unntak av bod og garderobe. 2.etg: Alle rom med unntak av kneloft. Arealangivelser er hentet fra vedlagt tilstandsrapport avholdt av Arne Skyrud Takstforretning AS.

  Standard
  Tekniske installasjoner: 120 l varmtvannsbereder plassert i krypkjeller. Vannrør i rør-i-rør system samt kobberrør på hoveddelen av anlegget. Avløpsrør av plast (soilrør i en bolig av denne alder kan ikke utelukkes). Ventilasjon gjennom ventiler i vinduskarmer og vinduer som kan åpnes. Mekanisk avtrekk på bad og kjøkken. Ventilator montert over platetopp på kjøkken. Sikringsskap med automatsikringer. Ny strømmåler. Brannslukker og røykvarslere i huset. Det foreligger tilstandsrapport på eiendommen. Følgende bestanddeler har fått TG2 og TG3: TG3: STORE ELLER ALVORLIGE AVVIK Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger Det er ikke montert rekkverk. På balkong vedsoverom i 1 etg. mangler det rekkverk. Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn Målt høydeforskjell på over 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Det er påvist skader på konstruksjoner i krypkjeller som er forårsaket av råte eller sopp. Trekonstruksjoner/stubbloft på tilbygget garderoberom/bod har bøyde asfaltplater mot grunn. Innvendig > Krypkjeller Det er stedvis påvist fuktnivå som tilsier at konstruksjonen kan ha fuktskader. Det er påvist skader på konstruksjoner i krypkjeller som er forårsaket av råte eller sopp. Det er ikke tilfredsstillende ventilering av krypkjeller. Det er begrenset tilgang til hele krypkjelleren. Tomteforhold > Drenering Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Det mangler eller på grunn av alder er det sannsynlig at det mangler utvendig fuktsikring av grunnmuren - ved kjeller/underetasje. Dreneringen er utilstrekkelig og har i dag begrenset effekt. Tomteforhold > Terrengforhold Terreng faller inn mot bygning. TG2: AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK Utvendig > Nedløp og beslag Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur. Det er avvik: Råte i vindskier på tilbygg bod/garderoberom Utvendig > Veggkonstruksjon Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur. Det er avvik: Vindushull er ikke tette på bad. Deler av bygget har tømmerkasse - her kan det være råte i bunnstokk, Utvendig > Vinduer Det er påvist tegn på innvendig kondensering av enkelte vindusglass. Det er påvist avvik rundt innsettingsdetaljer. Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i trevirket. Det er avvik: Mere enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på vinduer. Det er råte i utvendig vindusomramming. Utvendig > Dører Det er påvist dører som er vanskelig å åpne eller lukke. Det er påvist avvik rundt innsettingsdetaljer. Det er påvist utetthet/åpning mellom dørblad og dørkarm. Dvs. at kald trekk kan oppstå. Det er avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på dører/skyvedører Innvendig > Radon Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Innvendig > Innvendige dører Det er påvist avvik som tilsier at det bør foretas tiltak på enkelte dører. Hele takkonstruksjonen er gjenbygget. Det er ingen mulighet til vurdering utover alder og observasjoner fra underliggende etg. Tekniske installasjoner > Vannledninger Det er påvist at vannrør som er utsatt for kulde har mangelfull isolering. Tekniske installasjoner > Varmtvannstank Det er påvist avvik ifm understøttelsen av tanken. Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter Grunnmuren har sprekkdannelser. Innsiden av grunnmuren har misfarging. TG2: AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK Innvendig > Innvendige trapper Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. KONSTRUKSJONER SOM IKKE ER UNDERSØKT Utvendig > Takkonstruksjon/Loft Hele takkonstruksjonen er gjenbygget. Det er ingen mulighet til vurdering utover alder og observasjoner fra underliggende etg. For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  1988: Nye vinduer 2010: Ny luft til luft varmepumpe 2013: Oppgradert kjøkken 2014: Nytt kjøkkenvindu - Nyere bad/vaskerom 1978: Ombygging kjøkken 1992: Tilbygg 2 etg. løftet - nytt tak

  Parkering
  Garasje og biloppstillingsplass.

  Diverse
  Ved omsetning av bolig vil man få endring i bruk av elektrisk anlegg. Derfor anbefales det på generelt grunnlag at en registrert elektroinstallatør foretar en kontroll av boliginstallasjonen ved eierskifte. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 180 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 54 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 180 000,00))   71 542,- (Omkostninger totalt)   2 251 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Varmepumpe luft-luft fra 2010 plassert i gang/trapperom. Elektrisk oppvarming med panelovner og varmekabler i gulv på bad. Det gjøres oppmerksom på at enkelte beboelsesrom kan mangle oppvarmingskilde, og kjøper overtar boligen slik den fremstår på visning.

  Info strømforbruk
  Strømforbruk varierer fra husstand til husstand etter ulike forbruksmønster.

  Energiklasse
  G

 • Kommunale avgifter
  25493

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Fordelt på: Eiendomsskatt kr 4 122,- Feiing/tilsynsgebyr kr 675,- Renovasjon normalab. kr 3 587,50 Ab.gebyr vann kr 2 625,- Ab.gebyr avløp kr 2 375,- Vann etter areal (103 m2) kr 6 411,75 Avløp etter areal (103 m2) kr 5 697,19 Eiendomsskatt er unntatt mva. Andre beløp er ink. mva. Løpende gebyr brukes for å fordele en årlig kostnad på flere innbetalinger. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

  Formuesverdi primær
  368016

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1324856

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  1947/902621-1/13 25.01.1947 ELEKTRISKE KRAFTLINJER Nord Odal e-verk. GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE 1902/900008-1/13 22.03.1902 REGISTRERING AV GRUNN Denne matrikkelenhet utskilt fra: KNR: 3414 GNR: 44 BNR: 2 1951/2174-1/13 09.10.1951 REGISTRERING AV GRUNN Utskilt fra denne matrikkelenhet: KNR: 3414 GNR: 44 BNR: 16 2020/1237798-1/200 01.01.2020 OMNUMMERERING VED KOMMUNEENDRING Tidligere: KNR: 0418 GNR: 44 BNR: 3

  Ferdigattest/brukstillatelse
  I følge opplysninger fra kommunen foreligger det ikke verken midlertidig bruktilllatelse eller ferdigattest på eiendommen da dette ikke var et krav ved oppføring. Følgende bygninger på eiendommen er registrert tatt i bruk hos kommunen: Enebolig Tilbygg, 1995 Garasje/uthus, 2000 Garasje/uthus, 2000 Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse er i samsvar med dagens bruk. Tilbygg enebolig, 1977.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig veg. Tilknyttet offentlig vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen er avsatt til: LNF-område med spredt boligbygging - Framtidig Id 20050000: Kommuneplan med ikraftredelse 30.08.2006. Det foreligger ikke planforslag som berører/inkluderer eiendommen per 23.05.2023.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen ligger i en kommune med 0-konsesjon. Det er derfor boplikt på eiendommen. Det må fylles ut egenerklæring om konsesjonsfrihet ved kjøp der kjøper bekrefter at eiendommen skal benyttes til helårsbolig.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 180 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 54 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 180 000,00))   71 542,- (Omkostninger totalt)   2 251 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  71542

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fast pris kr 31 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 9 500,- og visninger kr 2 000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 34 500,-. Utleggene omfatter grunnpakke eiet, markedspakke, oppgjørshonorar og fotograf. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket for utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Kjetil Bekkevold

Megler

Kjetil Bekkevold

40 47 80 39

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev