aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling har gleden av å presentere Åmotshagan 3E!

GJERDRUM Åmotshagan 3E

Pen halvpart av tomannsbolig (2018)- Barnevennlig beliggenhet- 3 soverom- 2 bad- Vestvendt takterrasse og hage- Carport!

 • kr 5 290 000
 • BRA 122 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 5 290 000
 • Omkostningerkr 149 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 439 292
 • ObjektstypeTomannsbolig
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 018
 • Soverom3
 • ArealP-rom 122 m²
 • Tomt953 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 290 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 132 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 290 000,00))   149 292,- (Omkostninger totalt)   5 439 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Åmotshagan 3E! Pen og familievennlig del av tomannsbolig med barnevennlig beliggenhet i Gjerdrum kommune. 1.etasje har en praktisk entré med garderobeløsning, pent kjøkken med integrerte hvitevarer, en lysmalt stue og et tidsriktig flislagt bad. Fra stuen er det utgang til trivelig balkong. 2.etasje har loftstue, 3 soverom - alle av god størrelse samt et romslig bad med badekar. Fra loftstuen er det utgang til en vestvendt takterrasse hvor du kan nyte til langt på kveld. Parkering i carport med elbil-lader samt på egen tomt. Tomten er pent opparbeidet med bl.a. belegningsstein, grøntområde og det er satt opp skigard. Fra eiendommen er det kort vei til barneskole og barnehage samt flotte turområder! Videre er det kort vei til Ask sentrum. Ta kontakt for å avtale visning!

Åmotshagan 3E, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Tomannsbolig
  Bruksareal
  1. etasje: 63 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 63 kvm Entré, kjøkken, stue, bad


  Bruksareal
  2. etasje: 59 kvm
  Primærrom
  2. etasje: 59 kvm Loftstue, 3 soverom, bad  Tomt
  953m²

  Beskrivelse av tomt
  Pent opparbeidet tomt med støttemur og belegningsstein på gårdsplass. Hagen er opparbeidet med plenarealer og diverse beplantning.

  Beliggenhet
  Åmotshagan 3E finner du langs Romeriksåsen i Gjerdrum kommune. Åmotshagan er et populært og utpreget barnevennlig boligområde i skogkanten med kort og trygg gangavstand til både barneskole og Bekkeberget barnehage. Ungdomsskolen finner du nærmere Ask, ca. 2,8 km unna, det er gang- og sykkelvei helt fra feltet og til ungdomsskolen. Det er også flere barnehager langs åsen; Læringsverkstedet, Grønlund barnehage og Ekornstua familiebarnehage i tillegg til nevnte Bekkeberget barnehage som ligger ca. 800 m. fra boligen. Det er bygget en ny barnehage på oppvekstjordet ved ungdomsskolen som nylig er tatt i bruk. Mot østsiden finnes Hoelstoppen familiebarnehage. I Ask sentrum finner du dagligvarebutikker (Rema, Bunnpris og Coop), vinmonopol, apotek, frisør mm. Gjerdrum kan skilte med flere spennende nisjeforretninger som Hanne på Landet, Nøstesjel, Skedsmo bok og papir, Nille og Mimmis blomster og interiør. Gjerdrum kan også by på et godt utvalg av spisesteder; nyt lunsjen på Hos Nabo'n, eller prøv den populære indiske maten hos Tandoor Indian Cuisine. La Ruccola kan by på pizza i toppklasse og har du lyst på rask mat er det også gatekjøkken i sentrum. Gjerdrum er kjent som den grønne lungen mellom Oslo og Gardermoen, og har med sin sentrale og likevel landlige beliggenhet, blitt et yndet etableringssted. Friluftsmulighetene er uendelige i Gjerdrum, og det er kanskje dette som tiltrekker seg de fleste innflytterne. Romeriksåsen kan by på milevis med tur- og sykkelstier, skiløyper vinterstid, fiskevann, spennende topper og turmål. Lysdammen er en badeperle av de sjeldne med badebrygge, flotte strender og eget mikrobibliotek. Badeplassen når du gjennom skogen med ca. 10 minutters gange, det er også tilkomst med bil og parkering. Kommunen har gode oppvekstsvilkår og gode fritidstilbud for barn og unge. Lekeplasser, fotballbaner, golfbane, skøyteis og alpinbakke på vinterstid, treningssentre, innebandyrink, Hundremeterskogen, frisbeegolf blant mer gir gode og kortreiste aktivitetsmuligheter i hverdagen.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Barnehage/skole/fritid
  Fra eiendommen er det kort vei til barneskole, ungdomsskole og flere barnehager. Nærmeste barneskole er Veståsen skole (1.-7.klasse) 300m fra eiendommen. Gjerdrum ungdomsskole ligger ca. 2,8 km fra eiendommen.

  Skolekrets
  Veståsen

  Offentlig kommunikasjon
  Det er gode kollektivmuligheter med bussholdeplassen 'Åmotshagan' kun 50m. fra boligen. Her går det busser mot Oslo og Gardermoen. Det er togstasjon på Kløfta, ca. 10 minutters kjøring fra boligen, med pendlerparkering. Med bil er det ca. 25 minutter til Oslo, ca. 15 minutter til Lillestrøm, ca. 20 minutter til Jessheim og ca. 20 minutter til Gardermoen.

  Byggemåte
  Se vedlagt tilstandsrapport

  Innhold
  Entré: Velkommen inn! Boligen har en innbydende entré hvor det er lagt fliser på gulv og downlights i himling. Det er satt inn stort garderobeskap med speilfronter hvor det er godt plass til både yttertøy og sko. Kjøkken: Kjøkkenet har en moderne innredning med grå fronter i glatt utførelse og laminat benkeplate. Kjøkkenet er i en praktisk u-form slik at du har rikelig med benkeplass samt en hyggelig sittegruppe ved kjøkkenøy. Samtlige hvitevarer er integrerte og medfølger handelen. Stue og loftstue: Stuen er av god størrelse og er et fint samlingsted både ved sosiale sammenkomster og ved avslapping. Stuen byr på flere møbleringsmuligheter og det er god plass til stort spisebord samtidig som du har en tv-krok. Allrommet har flere vindusflater og utgang til hyggelig terrasse. I 2.etasje er det en fin loftstue som er malt i tidsriktig farge. Fra loftstuen er det utgang til en stor vestvendt takterrasse på ca. 35 kvm. Soverom: Boligen har 3 soverom av god størrelse - alle er malt i lune farger. Hovedsoverommet har skyvedørsgarderobe og det er plass til dobbeltseng med tilhørende møblement. Bad: I 1.etasje finner man et romslig og moderne bad hvor det er lagt 60x60 fliser på vegg og gulv. Badet er innredet med servant på skuffeseksjon, dusjhjørne med glassdører og vegghengt toalett. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. I 2.etasje er det et tilsvarende bad i utformning og dette er innredet med vegghengt toalett, servant på skuffeseksjon, badekar og dusjhjørne. Boligen har en utvendig sportsbod i tilknytning til inngangspartiet.

  Standard
  TG2 - Avvik som kan kreve tiltak Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger Åpninger i rekkverk er ikke i henhold til krav i dagens forskrifter. Liggene rekkverk med åpninger på ca. 35 til 40mm. Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken Det er kun kullfilterventilator på kjøkkenet og heller ikke andre forserte/mekaniske avtrekksløsninger fra kokesonen. Tekniske installasjoner > Avløpsrør Det er ikke påvist tilfredsstillende lufting av avløpsanlegget. Det er usikkert om lufting av avløp er ført over tak eller avsluttet på loft. Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter Det er registrert fritt eksponert isopor e.l. Det mangler list eller fuge i skjøtene på sementplatene. TG2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak Utvendig > Veggkonstruksjon Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur. Våtrom > Overflater Gulv > Bad Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under).

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Eiendommen har fibernett gjennom Telenor.

  Parkering
  Parkering gjøres i carport og på egen gårdsplass

  Forsikringsselskap
  If

  Polisenummer
  1744597

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Alt1: Selger har foretatt radonmåling og målinger viser en verdi på .... Bg/m3. Alt2: Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 290 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 132 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 290 000,00))   149 292,- (Omkostninger totalt)   5 439 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmepumpe i 1.etasje Varmekabler i gulv: entré og begge bad Varmematte i gulv: kjøkken og stue i 1.etasje

  Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  28553

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Formuesverdi primær
  1307626

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  4707455

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Strøm Husforsikring Tv/internett Normalt vedlikehold

  Årlig velavgift
  2000

  Velforening
  Åmotshagan Vel

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3032/54/356/1: 21.09.2015 - Dokumentnr: 862769 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3032 Gnr:54 Bnr:69
  Overført fra: Knr:3032 Gnr:54 Bnr:356
  Gjelder denne registerenheten med flere
  21.09.2015 - Dokumentnr: 862782 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3032 Gnr:54 Bnr:357
  Overført fra: Knr:3032 Gnr:54 Bnr:356
  Gjelder denne registerenheten med flere
  23.11.2018 - Dokumentnr: 1591877 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 1
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 1/2


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikkledninger. Eiendommen ligger til privat vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er i kommuneplanens arealdel avsatt til boligbebyggelse, nåværende.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 290 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 132 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 290 000,00))   149 292,- (Omkostninger totalt)   5 439 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  149292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Provisjon 35 000,- Tilrettelegging 16 000,- Markedsføringspakke 20 000,- Oppgjør 6 500,- Inneståelsesgebyr 6 000 ,- Visning 2 500,- Elektronisk grunnbok 300,- Utlegg kommunale opplysninger Panterett med urådighet - Statens Kartverk 540,-

Celine Beatrice Schmidt Holm

Megler

Celine Beatrice Schmidt Holm

48 15 89 45

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev