aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til visning på denne flotte halvparten av tomannsbolig i populære Kniplia.

Gjerdrum Kniplia 19A

Stilig og tiltalende halvpart av tomannsbolig fra 2017. Carport, hage og 4 uteplasser. Attraktivt nabolag ved marka.

 • 5 700 000
 • BRA 138 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING5 700 000
 • OMKOSTNINGER158 642
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER5 858 642
 • EIENDOMSTYPETomannsbolig
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 017
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 125 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT393 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGB
 • 5 700 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  142 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 700 000,-))
  --------------------------------------------------------
  158 642,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  5 858 642,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
- Stilig, familievennlig bolig.
- I vertikaldelt tomannsbolig.
- Moderne standard fra 2017.
- Attraktivt og like ved marka.
- Carport og stor gårdsplass.
- Hage tilknyttet grøntareal.
- Uteplasser på ca. 70 kvm.
- Takterrasse og stor veranda.
- Fin og langstrakt utsikt.
- Pen, luftig stue med peisovn.
- Delvis åpen kjøkkenløsning.
- Kjøkken tilknyttet spisestue.
- Lekker kjøkken med øy.
- Integrerte Miele-hvitevarer.
- Et flislagt bad i hver etasje.
- Også separat vaskerom.
- Tre soverom, garderobe i ett.
- Mulighet for et fjerde rom.
- Lagringsplass i tre boder.
- Balansert ventilasjon.

Planløsning
1. etasje: Entré, vaskerom, gang/trapperom, bad/wc og 3 soverom.
2. etasje: Stue, spisestue, kjøkken, bad/wc og 2 boder.
Annet: Sportsbod.

Kniplia 19A, Viken

 • Entré
  Inngangspartiet er smart plassert i carporten - godt skjermet for været og direkte tilknyttet en bod. Entreen innenfor gir et godt og riktig førsteinntrykk av boligen. Stilen er gjennomført moderne. Mørkegrå gulvfliser med underliggende varmekabler er kombinert med slette, sortmalte vegger. Det er listfri overgang til den hvitmalte himlingen som har downlights.

  Varmekabler, downlights og sortmalte vegger er videreført i gangen innenfor, hvor gulvet ble oppgradert med terrazzo-fliser i 2021. Jakken kan henges opp på en knaggrekke med hylle i entreen, men det er også plass til kommode eller garderobeskap i gangen.

  Stue
  En etasje opp ligger det et tiltalende allrom, i form av en stue med delvis åpen løsning til kjøkken og spisestue. Stuen oppleves som luftig, med store vindusflater og en dør med glassfelt ut til verandaen. På hustrige kvelder kan det fyres opp i en peisovn med stort flammebilde.

  Stuen er romslig og enkel å møblere med en stor sofagruppe, men også lenestoler. Downlights, enstavs, hvitpigmentert parkettgulv og slette vegger er gjennomgående for rommet. Fargepaletten er holdt i en miks tidsriktige farger, som dempet rosa, sort og en lys tone.

  Kjøkken og spisestue
  Stue og kjøkken oppleves som adskilt, ettersom badet ligger mellom de og fungerer som romdeler. Kjøkkenet ligger åpent mot spisestuen som har utgang til balkongen og god plass til langbord. Selv har kjøkkenet en lekker og kledelig innredning som blant annet inkluderer en kjøkkenøy med sitteplass til to.

  Treskrog er kombinert med sorte, slette fronter og tynne, sorte laminatbenkeplater. Kjøkkenøyen har en nedfelt induksjonstopp med sylinderformet ventilator i børstet stål over. Benken bak har nedfelt oppvaskkum i kompositt. Stekeovnen er praktisk montert i et høyskap. I tillegg har kjøkkenet kjøleskap og oppvaskmaskin integrert. Alle hvitevarer er levert av Miele.

  Bad/wc
  Boligen har et bad i hver etasje og eget vaskerom. Begge bad er holdt i en moderne stil, med store, betonggrå fliser på gulv og vegger. Badet i første etasje har også varmekabler, vegghengt toalett og dusjhjørne, men sistnevnte har to innfellbare glassdører. Her er det i tillegg downlights og en smalere, hvit skuffeseksjon med heldekkende servant og et speil med integrert belysning.

  Bad 2
  Badet i andre etasje har gulvvarme, vegghengt toalett samt et dusjhjørne med mosaikkfliser og en skjermvegg i glass. Innredningen består av en bred, hvit skuffeseksjon med heldekkende servant og et speil med integrert belysning.

  Vaskerom
  Vaskerommet ligger også i første etasje, hendig plassert ved entreen. Vaskerommet har mørkegrå fliser på gulv og sokkel, mens veggene er hvitmalte. Rommet har gulvvarme og utslagsvask i stål, foruten opplegg til vaskemaskin.

  Soverom og garderobe
  I boligen er det tre soverom, som alle ligger samlet i første etasje. Originalt var det et fjerde soverom, men dette ble åpnet opp og gjort om til spisestue. De tre soverommene har parkettgulv og pene veggflater. Hovedsoverommet har utgang til markterrassen, mens ett av de andre har en stor skyvedørsgarderobe. For lagring er det to boder med et samlet areal på ca. 7 kvm i andre etasje, samt en sportsbod på ca. 6 kvm ved carporten.
 • Tomannsboligen ligger i Kniplia, et nyere, populært og familievennlig boligområde på Brådalsfjellet i Gjerdrum kommune. Brådalsfjellet ligger i vakre omgivelser og har Romeriksåsen som nærmeste nabo. Her starter skogsturen ved inngangsdøren både sommer og vinter. Området ligger høyt og fritt til med flott utsikt over hele Romerikssletta.

  Nærheten til skoler, barnehager, kollektivtransport, daglige servicetilbud og fritidsaktiviteter gjør dette til et attraktivt sted å bosette seg. Det er blant annet kort vei til fotballbane, lekeplass, idrettshall, skiløyper, hesteridning og treningssenter. Ask har et aktivt idrettslag. Idrettshallen er lokalisert i sentrum av Ask, like ved ungdomsskolen, og huser blant annet klatrevegg og innendørs skytebane.

  Lysdammen ligger litt over 2 km fra boligen og er et populært badested for barn og voksne. Det er ca. 700 meter til Kniplia Skisenter som har alpinbakke, snowboardpark, hoppbakker, akebakke og oppvarmet varmestue. I tillegg er det kort vei til Gjerdrum golfklubb med fullverdig 9-hulls bane som anses som en av Norges flotteste.

  Servicetilbud
  Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000, Extra og Bunnpris i Ask sentrum. Sentrum har også et godt og variert servicetilbud med blant annet kulturhus, idrettshall, kafé, hotell, vinmonopol og diverse butikker. I tillegg ligger Kløfta, Skedsmo, Jessheim, Lillestrøm og Strømmen godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.

  Kollektivtilbudet i området består av buss. Nærmeste holdeplass er Kniplia som ligger ca. 400 meter fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 4 min til Ask, 12 min til Kløfta, 12 min til Skedsmokorset, 20 min til Lillestrøm, samt 22 min til Oslo Lufthavn, Jessheim og Strømmen.

  Fra eiendommen er det vel 2 km til Veståsen barneskole og kun 1,3 km til Gjerdrum ungdomsskole. Det er videregående skoler både på Nannestad, Jessheim og Skedsmo. Kommunen har et godt utvalg av både private og kommunale barnehager, hvorav Espira Brådalsfjellet ligger 350 meter fra boligen.
 • Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.
 • Taktekkingen er av papp. Metallrenner, beslag, rennekroker, nedløp og tilbehør i metall. Veggene har bindingsverkskonstruksjon, fasade/kledning har bordkledning. Pulttak med takbjelker av tre. Bygningen har malte trevinduer med 3-lags glass. Bygningen har malt hovedytterdør og malt balkongdør i tre. Terrasse på grunnen, ca. 22 m2. Balkong mot nord utenfor 2. etg. ca. 6 m2. Balkong mot syd utenfor 2. etg. ca. 22 m2. (Over carport). Takterrasse. Tretrapp til takterrasse.

  Følgende bygningsdeler har fått tilstandsgrad 2; avvik som kan kreve tiltak:
  Utvendig > Utvendige trapper: Det er avvik: Åpning mellom trinn >10 cm.
  Innvendig > Overflater: Det er påvist andre avvik: Bom (hulrom under) noen gulvfliser i entre og trapperom).
  Innvendig > Radon: Dokumentasjon på radonsperre foreligger ikke.
  Tomteforhold > Terrengforhold: Det er avvik: Det savnes rekkverk/sikring mot skråning.

  Øvrige bygningsdeler har fått TG0 og TG1; ingen eller mindre/moderate avvik. For ytterligere informasjon, se vedlagte tilstandsrapport.
 • Bra/P-rom: 138/125 m²

  1. etasje: Bra/P-rom: 69/63 m². P-rom består av: Entré, trapperom, bad, vaskerom og 3 soverom.
  2. etasje: Bra/P-rom: 69/62 m². P-rom består av: Trapperom, bad, stue, kjøkken og spisestue.

  Sekundær-rom: 13 m². S-rom består av: Sportsbod og 2 innvendige boder.

  Det gjøres oppmerksom på at s overom i 2. etg. er omdisponert til spisestue, åpnet vegg mellom spisestue og kjøkken.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Boligen er elektrisk oppvarmet med panelovner og varmekabler. Alle flislagte gulv har varmekabler. Dette inkluderer entré, trapperom, vaskerom og begge bad. I stuen suppleres det elektriske med vedfyring.

  Et balansert ventilasjonsanlegg sikrer et godt og sunt inneklima. Det er et 400 V-anlegg og et sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbryter. Videre har boligen rør-i-rør-opplegg og varmtvannsbereder. Berederen rommer ca. 200 liter og er montert på vaskerommet.
 • Tomannsboligen er fint plassert godt inne på feltet og med grense til et stort grøntareal. Gjeldende seksjon har en eiet tomt på 393,9 kvm, opparbeidet med hage og asfaltert gårdsplass. Tomten er lett skrånende, men selve hagen er flat og beplantet med gressplen. Her er det god plass til trampoline, lek og ballspill.

  Utenom hage byr boligen på hele fire uteplasser. De ligger på forskjellige sider av huset, noe som gjør det enkelt å følge solen gjennom dagen. Fra hovedsoverommet i første etasje er det utgang til en markterrasse fra 2019, på ca. 22 kvm. Terrassen er delvis overbygd av en balkong på ca. 6 kvm, som har utgang fra spisestuen.

  På motsatt side av spisestuen, og over carporten, ligger det en veranda på ca. 22 kvm. Verandaen er sydvendt og har trapp opp til kronen på verket - en takterrasse. Takterrassen ligger åpent og fritt til, med langstrakt utsikt over området. Uteplassene er oppført i trevirke og har enten glass- eller spilerekkverk.
 • Det er parkering i carporten ved innganspartiet. Det er også plass til flere biler på den asfalterte gårdsplassen. Øvrig parkering skjer etter områdets gjeldende bestemmelser.
 • Vei: Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
  Vann og avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikkledninger.
 • Ingen forretningsfører.
 • Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

  Eierseksjonssameiet består av 2 enheter.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Tillatt.
 • Fremtind Forsikring
  Polisenummer: 25982765
 • Formuesverdi som primærbolig kr 1 416 752 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 5 100 305 per 31.12.20
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Kr. 25 707 pr. år
  Inkluderer: vann, avløp, forbruk/a-konto vann og avløp, renovasjon og branntilsyn/feiing.

  Det betales faste gebyrer for renovasjon (kr 4 229,-), feiing og branntilsyn (kr 471,-), vann fastgebyr (kr 2 724,-) og avløp fastgebyr (kr 3 001,-). I tillegg betales vann og avløp etter forbruk. Kr 25,84,- per kubikk vann og kr 45,15 per kubikk kloakk. Se vedlegg for spesifisering.
 • Kommunale avgifter, velavgift, strøm, villa- og innboforsirking, kabel-tv/internett og lignende. Listen er ikke uttømmende.
 • Det foreligger ferdigattest for vertikaldelt tomannsbolig datert 01.06.2017.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Følgende servitutter er tinglyst på eiendommen:
  2016/1009858-1/200 Erklæring/avtale
  02.11.2016
  Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening
  Pliktig medlemskap i veglag
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Overført fra: 3032-46/524
  Gjelder denne registerenheten med flere

  Grunndata
  2020/1359707-1/200 Omnummerering ved kommuneendring
  01.01.2020 00:00

  2017/653920-1/200 Seksjonering
  20.06.2017 21:00
  opprettet seksjoner:
  snr: 2
  formål: Bolig
  tillegsdel: Grunn
  sameiebrøk: 1/2
  For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

  Grunnbok kan ses hos megler.
 • Området er regulert i henhold til detaljreguleringsplan for Kniplia Panorama, vedtatt av kommunen 25.11.2015. Området er regulert til boliger, kjørevei og fri/grøntarealer. Reguleringskart og bestemmelser følger vedlagt i prospekt, eller kan fås ved henvendelse til megler.
 • Gnr. 46 Bnr. 524 Snr. 2 i Gjerdrum kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Meglers vederlag er avtalt til 1% av salgssum. I tillegg kommer kr 46 200,- og utlegg kr 3 585,-. Dersom eiendommen ikke blir solgt, skal selger betale påløpte tillegg og utlegg iht. oppdragsavtalen. Alle priser er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Eilen Andresen
  Kristian Wrangell
Christer Knudsen

Megler

Christer Knudsen

97 79 04 52

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev