aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Fjellberg 15, en familievennlig kjedet enebolig med attraktiv beliggenhet (Illustrasjonsbilde)

GJERDRUM - 1 av 3 solgt! - Ny enebolig med attraktiv beliggenhet - Mulig takterrasse - Ferdigstillelse ca 2 kvartal 2023

 • 7 150 000
 • BRA 168 m²
 • 4 soverom
 • PRISANTYDNING7 150 000
 • OMKOSTNINGER24 742
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER7 174 742
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 023
 • SOVEROM4
 • AREALP-rom 138 m²
 • FELLESKOST./MND2 184
 • TOMT2 688 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 7 150 000,- (NB: prisen er fast)

  Omkostninger
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  15 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 600 000,-))
  8 400,- (Avsetning felleskostnader: kr 50,- pr. BRA)
  --------------------------------------------------------
  24 742,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  7 174 742,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Meld deg på visning!

Påmelding
VELKOMMEN TIL BEKKEBERGET HAGE - BYGGETRINN 2!

Andre byggetrinn i det nye boligprosjektet Bekkeberget Hage legges nå ut for salg. Prosjektet består av til sammen 18 stk. arkitekttegnede bolger; Ti kjedede eneboliger og åtte rekkehus. Boligene fra URBANHUS leveres nøkkelferdige med vekt på god kvalitet. Det er en utrolig herlig følelse å overta et helt splitter nytt hjem, hvor alt er fresht, ubrukt og lekkert.

Boligene tegnes av URBANHUS og vil få en moderne arkitektur med store vindusflater og flotte, funkisinspirerte fasader. Alle boligene vil ligge på et skjermet boligfelt, hvor det vil bli etablert fine grøntarealer. I tilknytning til prosjektet ønsker utbygger etablere en tuftepark med flere treningsapparater beregnet for både eldre og yngre. Dette håper vi vil glede de nye innflytterne og nabolaget for øvrig.

I boligene, som nå legges ut for salg, er det lagt vekt på funksjonalitet med stor terrasse og egen carport mellom hver bolig; Det vi si at du kan kjøre helt frem til døren. Superpraktisk for deg med barn og/eller mange handleposer! Eneboligene har gode planløsninger og mulighet for separate, solrike takterrasser på ca. 29 kvm. Her kan du sole deg, grille mat og nyte med venner og familie! Urbanhusene leveres med ekstra god takhøyde i 2. etasje (hele 250 cm), samt takhøye vinduer og terrassedører i begge etasjene. Dette gir en svært lys og luftig følelse - en følelse av eksklusivitet!

PLAN 1:
Entré: Stor, innbydende entré med god plass til yttertøy og sko. Første del av entreen vil flislegges og leveres med varmekabler.

Bad: Flott, flislagt bad med god størrelse og frittstående badekar. Badet utstyres ellers med varmekabler, vegghengt toalett fra Villeroy & Boch, inn-/utadslående dusjvegger og matt hvit, heldekkende servant med innredning fra Kvik. Designarmaturer fra merkenavnet Tapwell.

Vaskerom: Praktisk, adskilt vaskerom med innredning fra Kvik, varmtvannsbereder og plass til både vaskemaskin og tørketrommel under benkeplaten. Armatur fra Tapwell. Vaskerommet leveres selvsagt med sluk, gulvvarme og flislagt gulv.

Bod: I tillegg til utvendig bod i forbindelse med carporten, vil det også bli en innvendig bod i boligens 1. etasje med god lagringsplass, flislagt gulv og varmekabler.

2 stk. soverom: Det vil bli to soverom med god romfølelse i 1. etasje, samt med mulighet for garderobeløsninger.

Stue: Romslig stue med takhøye vinduer og terrassedør, noe som gir gode lysforhold. Utgang fra stuen til sydvendt, solrik hagedel. Deler av stuen kan gjøres om til et ekstra soverom eller kontor om ønskelig.

PLAN 2:
Stue: Lys og åpen stue med takhøye vinduer/terrassedør, samt ekstra takhøyde (250 cm i hele 2. etasje - foruten badet). Plass til stor sofagruppe ved den flotte peisovnen - som varmer godt på kalde høst- og vinterdager.

Kjøkken: Åpen kjøkkenløsning mot stuen, samt mulighet for trivelig spiseplass. Kjøkkeninnredningen leveres av Kvik, og kommer med integrerte, sorte hvitevarer og fritthengende ventilator. Her er det bare å ta med kjelene og by inn de nærmeste til middag! Utgang fra kjøkkenet til sydvendt terrasse på hele 26-27 kvm. I tilvalgsperioden vil det bli mulighet for å velge å bygge en separat, solrik takterrasse på ytterligere ca. 29 kvm. Denne vil ha adkomst fra terrassen i 2. etasje.

Soverom: I boligenes 2. etasje blir det to lyse, luftige soverom med plass til gode garderobeløsninger.

Bad: Lekkert, flislagt bad med varmekabler, vegghengt toalett fra Villeroy & Boch, inn-/utadslående dusjvegger og matt hvit, heldekkende servant med innredning fra Kvik. Designarmaturer fra merkenavnet Tapwell.
Illustrasjonsbilde av stue

Fjellberg 15, Viken

 • STANDARD:

  - Arkitekttegnet bolig (URBANHUS)
  - Carport og parkering på gårdsplass
  - Sydvendt, solrik terrasse på 26-27 kvm og hageflekk
  - Kjøkken-, vaskerom- og baderomsinnredning fra Kvik
  - Integrerte, sorte hvitevarer
  - Italienske fliser fra FagFlis
  - Varmekabler i entré, vaskerom, innvendig bod og på begge bad
  - Armaturer fra Tapwell
  - Vegghengte toaletter fra Villeroy & Boch med soft-close sete
  - Peisovn og stålpipe fra Schiedel
  - Eikeparkett
  - Moderne trapp med eiketrinn og sorte vanger/rekkverk
  - Stikkontakter og brytere fra ELKO Plus
  - Tilrettelagt for smarthjem med trådløse brytere
  - Balansert ventilasjonsanlegg

  SETT DITT PREG PÅ BOLIGEN:
  Det vil bli muligheter til å gjøre individuelle tilpasninger, slik at du kan sette ditt preg på boligen - men da lønner det seg å være tidlig ute!

  - Egen, solrik takterrasse på ca. 29 kvm!
  - 3 stk. ulike kjøkkenmodeller fra Kvik.
  - Kjøkkenøy med sitteplasser.
  - 2 stk. ulike farger på de italienske flisene.
  - Elbil-lader.
  - Sorte armaturer fra Tapwell.
  - Sorte stikkontakter og brytere.
  - Mulighet for et ekstra soverom - altså totalt 5 stk. soverom!

  Boligene fra URBANHUS leveres nøkkelferdige, slik at du og din familie kan flytte rett inn!
 • Boligprosjektet vil få en svært skjermet beliggenhet i et veletablert og barnevennlig boligområde på Bekkeberget, ca. 4 km nordvest for Ask sentrum. Ask er kommunesenteret i Gjerdrum kommune, og er et hyggelig tettsted med flere dagligvareforretninger, restauranter, apotek, Vinmonopol, bibliotek, kulturhus, tannlege, lege, frisør med mer. Fra boligene blir det svært kort gange til busstopp, Veståsen barneskole og flere barnehager.

  Området er omgitt av skog og mark med nærhet til alpinanlegg, skiløyper, fiske- og badevann, golfbane, idrettslag, treningssentre med mer. Her finner du det meste innen aktivitets- og treningstilbud. Boligområdet er perfekt for den aktive!

  Avstander med bil:
  Ask ca. 5 min.
  Kløfta ca. 15 min.
  Skedsmokorset ca. 15 min.
  Gardermoen ca. 25 min.
  Oslo S ca. 35 min.
 • Tomten bli opparbeidet med asfalterte internveier og gruslagte innkjøringer til de enkelte boligene. Hver bolig får egen carport, samt sådd plen (opparbeides etter årstid). De delene av tomten som er fjell, vil bli levert som "naturtomt" med synlige knauser.
 • Alle boligene får hver sin carport, som vist på tegning. I tillegg mulighet for parkering på gårdsplass og p-plasser inne på området. Mulighet for elbillader.
 • Kjøper skal innbetale kr 100.000,- i forskudd så snart §12-garanti og §47-garanti er stilt av selger. Hovedoppgjør (rest kjøpesum og omkostninger) skal innbetales senest én uke før overtakelse av eierseksjonen. Likeledes for eventuelle tilvalg. For ytterligere informasjon vedrørende oppgjør se salgsoppgaven.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Amblie og Moe Bygg AS
Bjørn Granli Jokstad

Megler

Bjørn Granli Jokstad

99 29 30 90

Send e-post

Start reisen til ditt nye hjem

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev