aktiv-eiendomsmegling

Gjesåsen Vestre Gjesåsveg 74C

Nyoppført leilighet i 2. etasje med sentral beliggenhet på Kjellmyra og moderne standard - Carport i rekke.

 • 2 450 000
 • BRA 89 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING2 450 000
 • OMKOSTNINGER77 392
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER2 527 392
 • EIENDOMSTYPEAndre
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 021
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 84 m²
 • FELLESKOST./MND500
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 2 450 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  61 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 450 000,-))
  --------------------------------------------------------
  77 392,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  2 527 392,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Ønsker du deg en lettstelt og moderne leilighet i umiddelbar nærhet til fine turområder? Her kan vi presentere en ny leilighet i en firemannsbolig på Kjellmyra. Leiligheten er arealeffektiv og innholdsrik med en god planløsning. Leiligheten går over en etasje og har alt det du trenger for et komplett hjem. Materialvalgene gir en tidløs og stilren fremtoning. Et stort pluss er at det er både bad og eget vaskerom i leiligheten. Området kan by på flotte turmuligheter, blant annet opp til Skjeppåshytta og Gjesåsberget i tillegg til at det kun er omtrent 500 meter til nærmeste nærbutikk. Det er også heis/løfteplattform i bygget.

Merk deg dette:
• Moderne og god standard fra 2021
• Bare 4,5 km unna Flisa sentrum
• Pent opparbeidet felles tomt
• Carport og utvendig bod


Leiligheten inneholder:
2. etasje: Entré, bad, vaskerom, stue/kjøkken og 2 soverom

Med leiligheten følger også plass i felles carport/garasjeanlegg med utvendig bod.

Vestre Gjesåsveg 74C, Innlandet

 • Velkommen inn
  Du ønskes velkommen inn i entreen der det er plass til å henge av seg ytterjakka og ta av seg uteskoene. Her er det praktisk lagt fliser på gulv med varmekabler i.

  Stue og kjøkken i åpen løsning
  Fra stuen er det åpen løsning mot kjøkkenet og utgang til terrasse med takoverbygg og utsikt mot det nærliggende område og turområdet til Skjeppåshytta. Det er store vindusflater som slipper inn mye lys fra omgivelsene ute. I stua er det også peisovn som kan varme på en kaldere kveld.
  Kjøkkenet har glatte fronter og laminert benkeplate. Stekeovn integrert i høyskap. Integrert kjøleskap, oppvaskmaskin og platetopp. Kjøkkenventilator med avtrekk ut.

  Bad
  Badet i leiligheten er lyst og pent med fliser på gulv, våtromsplater på veggene og panel i taket. Det er lysspotter i taket og nedsenket gulv i dusjsonen. Innredning med nedfelt servant og veggmontert toalett. Dusjvegger/hjørne og opplegg for vaskemaskin. Mekanisk avtrekk.

  Vaskerom
  Leiligheten har praktisk vaskerom som har vinylbelegg på gulv og elektriske varmekabler i seg. Det er våtromsplater på vegger og himlingsplater/panel på innvendig tak. Opplegg for vaskemaskin og mekanisk avtrekk.

  Soverom
  Leiligheten har 2 soverom. Begge soverommene ligger praktisk tvers over vis-a-vis inngangen til badet.

  Eksempler på materialvalg i eierseksjonen:
  Gulv: Laminat og belegg.
  Vegger: Malte plater og våtromsplater.
  Himling: Panel og himlingsplater.
 • Eiendommen har fin og landlig beliggenhet på Kjellmyra i Gjesåsen. Kjellmyra er ca. 500 unna leilighetene. Her finner du nærmeste dagligvare med post i butikk. Kjellmyra IL har et godt aktivitetstilbud for store og små, hvor de blant annet har egen skiavdeling, fotballag og orienteringslag. Nærmeste barneskole er Sønesterud skole som ligger ca. 3km unna boligen, og nærmeste barnehage er Tyristubben barnehage som er 1 km unna. Det er ellers flotte turmuligheter i umiddelbar nærhet til boligen med fine oppkjørte skiløyper på vinteren og turstier på sommeren. Området har i tillegg fine mulighet for bærplukking på høsten. Det er heller ikke langt til Flisaelva hvor det er mulighet for bading og fisking, i tillegg til Baksjøen som kun er ett par kilometer unna. Det er ca. 4 km til Flisa sentrum hvor du finner et godt og variert utvalg av forretninger, bank, kjøpesenter mm. Her ligger også Åsnes ungdomsskole og Solør videregående skole.
 • Felles innkjøring fra Vestre Gjesåsveg. Se forøvrig vedlagte kart/nabolagsprofil i salgsoppgaven for områdebeskrivelse.
 • Boligbygg med flere boenheter oppført i 2021. Byggegrunn av løsmasser. Prefabrikkert ringmur 520mm fra glava. Plasstøpt plate på mark med

  300mm isolasjon i grunnen. Taksteinsimitert plate fra Gerard Heritage. Takrenner og nedløp av metall. Prefabrikkerte w-takstoler med flat undergurt i 2. etasje. Isolert med glava innblåst mineralull 350-400mm. Diffusjonsåpent undertak, sløyfer og lekter. Antatt innebygget stålpipe. Yttervegger leveres med liggende dobbelfalset kledning 19x148. Bindingsverk av 36x198mm. Vindsperre Vempro diffusjonsåpen vindsperre. Asfalt vindtett trefiberplate. 30x48mm lekt for spikring av panel som utvendig luftsjikt. Musebånd. Isolert med 200mm mineralull, diffusjonssperre (0,15mm plast) innvendig. Påforing med 48x48mm lekt for trekking av skjult strøm. Platekledning av mdf plater i standard farge skygge skrå 5 bords plate. Malte trevinduer med 3-lags glass. Malt hovedytterdør og malt balkongdør i tre. Trykkimpregnert bjelkelag og terrassebord. Rekkverk med overflatebehandling som utvendig kledning. Terrasser i 2. etasje med plater i bjelkelaget slik at vannet ikke går rett igjennom, men føres til en takrenne på yttersiden.

  Garasje fundamentert på betongmur og pilarer. Yttervegger er uisolerte, kledd med ytterpanel av tre.Takkonstruksjon med takstoler, forenklet undertak og tekket med taksteinimiterte metallplater. Asfaltert gårdsplass.

  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Byggtakst Øst.

  Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det hverken gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak), tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan krevet tiltak) eller tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for noen bygningsdeler-/komponenter.

  For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.
 • 2.et: BRA: 84 m²/P-rom: 84 m².
  Bod: BRA: 5 m²/P-rom: 0 m².

  Følgende rom inngår i primærareal:
  2. etasje: Entré, bad, vaskerom, stue/kjøkken og 2 soverom.

  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse".
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Leiligheten varmes opp ved hjelp av strøm og vedfyring.
 • Felles eiertomt på ca. 2.026,4 m². Tomten er relativt flat og opparbeidet med plen, asfalt og diverse beplantning. Asfaltert gårdsplass.

  Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes
 • Garasjeplass i felles garasje-/carportanlegg. Parkering skjer ellers på biloppstillingsplasser på felles tomt.
 • Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Eier har selv ansvar for de private stikkledningene.
 • Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

  Eierseksjonen er en del av et sameie bestående av totalt 4 eierseksjoner. Det er ikke organisert noen formell drift rundt sameiet enda. Det innbetales ikke felleskostnader til sameiet, da hver eierseksjon svarer for sine driftsutgifter alene. Det er ikke kjent om det er utarbeidet vedtekter eller husordensregler for sameiet. Eierseksjonene i sameiet har likevel anledning til å gå sammen og organisere å etablere et mer formelt sameie, herunder også å legge opp til innkreving av felleskostnader for å dekke felles drift og interesser.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Hele byggeprosjektet vil bli fullverdiforsikret frem til overtakelse. Forsikringen gjelder også materialer som er tilført leiligheten. Ved brann- eller annet skadetilfelle tilfaller erstatningssummen selger, som snarest mulig plikter å gjenopprette skaden. Fra overtakelse skal sameiet tegne egen forsikring for bygningene som inngår i sameiet. Selger skal se til at sameiet har tegnet slik forsikring før han avvikler sin forsikring. Kjøper er forpliktet til å tegne egen innbo- og løsøreforsikring fra overtakelse.
 • Man har per salgsoppgavedato ikke klart å finne noe registrert formuesverdi på eiendommen (årsak er uviss). Det må påregnes at formuesverdi vil bli satt/innført i forbindelse med eierskifte. Formuesverdien settes da etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig (avhengig av bruken). Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå. Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistret per 1. januar) og 95% for sekundærboliger (alle andre boliger). Formuesverdien finnes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-rom). For ytterligere informasjon oppfordres interessenter til å ta kontakt med Skatteetaten.
 • 500,-.

  Foreløpig er det kun lagt opp til innbetaling for å dekke felles bygningsforsikring. Månedlige felleskostnader er beregnet til ca. kr 500,- per leilighet. Hver leilighet/seksjon sørger selv for øvrig drift og vedlikehold. Dette er likevel ikke til hinder for at sameiet kan vedta å innbetale felleskostnader til for eksempel drift og vedlikehold av vei (strøing og brøyting) samt avsetninger til vedlikehold. Inngåelse av kollektivavtale (se punktet "Faste løpende kostnader") vil også medføre faste forpliktelser for sameiet og som må dekkes inn gjennom de månedlige felleskostnadene. I henhold til vedlagte vedtekter skal eventuelle felleskostnader i utgangspunktet fordeles likt mellom seksjonene, så langt dette er hensiktsmessig og naturlig.
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Beløp som vil inngå i kommunale avgifter er avgift for vann og avløp, eiendomsskatt, renovasjon samt feie- og tilsynsgebyr. For vann og avløp betales dette etter kbm og et fast årsgebyr med ca. kr 9,24,- pr. kbm og kr 930,- for vann og ca. kr 24,5,- pr. kbm og kr 930,- for avløp. Feie- og tilsynsgebyr er på kr 495,- per pipeløp. Renovasjonavgiften vil avhenge av hvilke type beholdere sameiet bestiller. Eiendomsskatten vil utgjøre 3,6 promille av boligens skattegrunnlag, hvor grunnlaget fastsettes ved enkel taksering. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær eller sekundærbolig .

  Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.
 • Utover det som er nevnt under punktet "Offentlige/kommunale avgifter", påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Det leveres opplegg (tomrørsanlegg) for internett og TV. Selger utreder muligheter for signalleveranse. I det tilfelle fremføring av signal betinger tilkobling for samtlige boliger i prosjektet, aksepterer hver enkelt kjøper at selger inngår kollektivavtale på vegne av kjøperne (det fremtidige sameiet).

  Det må her påregnes etablerings-/tilkoblingskostnader samt abonnement etter eget ønske/behov (eventuelt utover kollektiv basispakke). Priser og vilkår er ikke avklart enda.
 • Det ble utstedt ferdigattest for Ny 4-mannsbolig den 02.03.2021. Kopi av ferdigattesten kan fås ved henvendelse til megler og blir vedlagt kjøpekontrakten. Ferdigattesten er utstedt uten betingelser.
 • På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Det er begrensninger ved korttidsutleie av eierseksjoner, jf. eierseksjonslovens § 24. Eiendommen står i matrikkelen registrert med én bruksenhet.
 • Erverv av seksjonen er konsesjonsfritt, men eierseksjonsloven setter som begrensning at man ikke kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie.
 • Ikke relevant for dette salgsobjektet.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Det elektriske anlegget er såpass nytt at det ikke har blitt foretatt noen besiktigelse av det. Historisk sett gjøres dette hvert 20. år. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Neste kontroll kan forventes innen 2041.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

  Følgende tinglyste heftelser (dokument) vil følge med eiendommen:
  Dagboknr. 900166, tinglyst den 16.05.1931. Gjelder elektriske kraftlinjer.
  Dagboknr. 242506, tinglyst den 26.02.2021. Gjelder seksjonering.

  Dokumentet kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel.
 • En liten del av eiendommen omfattes av reguleringsplan for Kjellmyra 1, fra 03.05.1989. Reguleringsformål for denne lille delen av eiendommen er annen veigrunn. Området på andre siden av vegen (Vestre Gjesåsveg) er regulert til boliger.

  Eiendommen omfattes av kommuneplanens arealdel for Åsnes kommune 2019-2030, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag, nåværende. Deler av eiendommen ligger innenfor den gule støysonen til Vestre Gjesåsveg.
 • Gnr. 78 Bnr. 84 Snr. 3 i Åsnes kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
  Kjøpesum pluss omkostninger innbetales til overtakelse.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtakelsesdato i sitt skriftlige kjøpetilbud.
 • Det kan ikke tegnes boligselgerforsikring, da selger er et selskap som har kjøp og salg av eiendom som del av sin virksomhet.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2 400,- / 3 100,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 400,- / 2 100,- i honorar for Boligkjøperforsikring.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt en provisjon på kr 45.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 14.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 8.500,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • B & m eiendomsutvikling as Trygvasson
Marielle Skoglund Skybakmoen

Megler

Marielle Skoglund Skybakmoen

95 43 47 87

Send e-post

Start reisen til ditt nye hjem

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev