aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Fridtjof Nansens veg 19!

GJØVIK Fridtjof Nansens veg 19

Enebolig med dobbelgarasje- meget familievennlig område, nær NTNU- bør ses!

 • kr 4 740 000
 • BRA 218 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 4 740 000
 • Omkostningerkr 135 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 875 542
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 965
 • Soverom4
 • ArealP-rom 204 m²
 • Tomt858 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. 4 740 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  118 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 740 000))

  135 542 (Omkostninger totalt)

  4 875 542 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Meget tiltalende enebolig på Kirkeby. Her er det kort veg til dagligvare, skole og barnehage. Til Gjøvik sentrum med alle byfasiliteter er det ca 2,5 km. Boligen fremstår som godt ivaretatt og har hatt en del oppgraderinger i løpet av de siste årene. Kjøkkenet er smakfullt og moderne, og har godt med skap og benkeplass. Fin plass til spisebord i tilknytning til kjøkkenet. Åpen løsning mot stue, noe som skaper en god romfølelse. Stuen har godt med dagslys inn, god takhøyde og utgang til vinterhage. Hovedplan har 2 soverom og innbydende bad i lune farger. I kjelleretasjen finner man kjellerstue med barløsning, stort bad med dobbeldusj og badekar, badstue og vaskerom. I tillegg har man to rom innredet som soverom. Rom i kjeller er ikke bruksendret eller godkjent for varig opphold.

Fridtjof Nansens veg 19, Innlandet

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 218 kvm Soverom og kjellerstue tilfredsstiller ikke krav til rom for varig opphold på grunn av forhold rundt rømning ved brann og lysforhold.
  Primærrom
  1. etasje: 204 kvm Følgende rom inngår i primærareal: 1. etasje: Kjøkken/ stue, 2 soverom, bad og entré. Kjeller: Kjellerstue, 2 soverom, bad, vaskerom, badstue og gang. Oppgitte arealer er iht vedlagte tilstandsrapport.  Tomt
  858m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiet tomt som er flat og skrånende, opplyst opparbeidet med plen og beplantning. Dekket med snø på befaringsdagen. Tomtestørrelse er oppgitt iht opplysninger gitt av kommunen. Eiendommen ble etablert 25.06.1964.

  Beliggenhet
  Enebolig beliggende på et eldre og godt etablert boligfelt på Kirkeby ca 2,5 kilometer fra bykjernen i Gjøvik. Det er kort vei til Kirkeby med et godt utvalg dagligvareforretninger, apotek, sportsbutikk og byggevareforretninger. I Gjøvik finner man diverse butikker i gågate, kjøpesenteret CC med utallige tilbud, rolige kaféer og smakfulle restauranter, bank og postkontor. I tillegg finner man bakeri, vinmonopol, frisør og treningssenter. Ønsker man en rolig kveld på byen kan Gjøvik by på en koselig film på kino eller en kveld på bowling. For den mer sosiale finnes bra med uteliv og utesteder i helgene. For den aktivitetslystne finnes mange friluftsmuligheter, her kan nevnes Fastland friluftsbad, Hovde ski og alpinanlegg med heis, tennisbane, Gjøvik klatrepark, Gjøvik stadion med ballbaner, Fjellhallen og Røverdalen svømmeanlegg. Ca 4 km til Vind idrettspark med ny multisportsarena, fine turstier og skiløyper vinterstid. Flott turterreng på Østbyhøgda. God bussforbindelse rett ved boligen med hyppige avganger. Gangavstand til Vindingstad barneskole samt en rekke barnehager i nærområdet. Se vedlagte nabolagsprofil i prospektet for ytterligere informasjon om nærområdet.

  Adkomst
  Se kart. Det vil bli skiltet med Aktiv visningsskilter ved felles visninger.

  Bebyggelse
  Følgende bygg er registrert på eiendommen i dokumentasjon oversendt fra kommunen: Bygningsnr.: 55641487 - Enebolig - 1 boenhet - Bra 154 m2. Bygningsnr.: 20425512 - Garasjeuthus anneks til bolig - Areal 66 m2. Dette avviker noe fra nylige oppmålinger i boligen gjort av takstmann iht vedlagte tilstandsrapport. Det er boligbebyggelse i området rundt.

  Byggemåte
  Boligen er fra ca 1965 og ombygd/modernisert senere tid. Normal standard og god planløsning. Grunnmur utført i murt/støpt utførelse, innkledd innvendig. I kjeller/underetasje er støpt gulv på grunn, delvis med tilfarer. Etasjeskiller antatt med betong på deler av bygget og trekonstruksjoner under deler av stue. Yttervegg i isolert bindingsverk var normal byggeskikk på oppføringstidspunktet. Stående utvendig trekledning. Mønet skråtak i trekonstruksjoner med undertak av plater. ¨ Kombinert kaldt loft og skråhimling på tilbygg. Luftespalter/ventiler ved raft og i gavl. Taket er tekket med metallplater. Utvendige beslag, takrenner og nedløp i metall. Vindskier og toppbord i treverk. Det var mye snø rundt huset på befaringsdagen. Trevinduer med 2- og 3-lags energiglass. Ytterdør-, balkongdør- og heve/skyvedør i tre med 2-lags isolerglass. Innglasset veranda med utgang fra stue, uisolert. Skyvedør i treverk med isolerglass. Veranda ved inngang. Konstruksjoner, overflater, rekkverk og håndlist i treverk. Byggegrunn er nedgravd og grunnundersøkelser er ikke foretatt, byggegrunn er derfor ikke kjent og tilstandsgrad er ikke vurdert. Fuktsikringens utførelse og materiale er ikke kjent under terreng. Takvann ført ut på terreng. Skrånet tomt. Garasje/uthus oppsatt på murt/støpt grunnmur. Garasjen har normal "garasjestandard". Støpt plate må mark. Vegger er over bakken utført i trekonstruksjoner, utvendig malt trepanel. Mønet skråtak i trekonstruksjoner tekket med stein. Leddport med elektrisk åpner og gangdør. Det er innredet loft som er benyttet til lagring. Rekkverk i/rundt trapp er ikke tilfredsstillende. Garasje, uthus o.l. er ikke teknisk vurdert på linje med bolighuset. Tilstandsgrad er derfor ikke angitt. Bygningen har noe vedlikeholdsbehov. Bygningen fremstår vedlikeholdt både utvendig og innvendig, men har bygningsdeler som har utlevd eller tilnærmet utlevd sin brukstid. Iht. tilstandsrapport med befaringsdato 20.01.2023 av Amund Forset. For ytterligere informasjon vises til vedlagte takstrapport. Oppgitte byggeår er iht. vedlagte tilstandsrapport.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Påpekte punkter i selgers egenerklæring: Pkt. 2: Totalrenovering av to bad og vaskerom. Utført av faglært. Syljuåsen + GK Rør. Pkt. 11: GS Elektro har lagt opp og renovert det elektriske anlegget. Innlandet elektro installerte i mai 2021 dobbeltkontakt utendørs i forbindelse med ny varmepumpe. Utført avfaglært. GS Elektro AS + Innlandet elektro AS. Pkt. 16: Maling/beising av utendørs kledning, terrasse, gjerder. Utført av ufaglært/egeninnsats/dugnad. Pkt. 18: Hele kjelleren/underetasjen er innredet.

  Innhold
  VELKOMMEN TIL FRIDTJOF NANSENS VEG 19! - en meget tiltalende enebolig som fremstår som oppgradert og velholdt. Bolig over 1 etasje og kjeller, som inneholder: 1. etasje: Kjøkken/ stue, 2 soverom, bad og entré, samt garderobe og innglasset veranda. Kjeller: Kjellerstue, 2 soverom, bad, vaskerom, badstue og gang, samt bod. Veranda ved inngang mot nord/vest og innglasset veranda med utgang fra stue mot vest.

  Standard
  KORT FORTALT: Bolig med god plass og mange muligheter. To nyoppussede bad, vaskerom og kjøkken. God romfølelse. Praktisk vinterhage. Hyggelig terrasse. Dobbelgarasje. Rolig og barnevennlig. Sentral beliggenhet. Lekeplass og fotballbane som "nærmeste nabo". KJØKKEN: Kjøkkeninnredning med laminerte skrog, glatte fronter og laminert benkeplate med kjøkkenkum. Det er flislagt og belysning over benkeplate. Det er plass til integrert: Koketopp, oppvaskmaskin, stekeovn, microbølgeovn og kjøleskap. Kjøkkenventilator er montert over komfyr. Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. BAD/ VASKEROM: Bad 1. etasje: Baderomsinnredning med glatte fronter, benkeplate i treverk med 2 x påstående servanter og speilskap over med tilhørende belysning. Dusjhjørne med glassvegger og vegghengt toalett. Det er varme i gulv, mekanisk avtrekk på vegg og tilluft i dør. Gulv: Fliser. Vegg: Fliser. Himling: Formpresset panel. Bad i kjeller: Servant på vegg. Dusj med 2 x dusjgarnityrer på vegg. Vegghengt toalett. Badekar. Det er varme i gulv, mekanisk avtrekk på vegg og tilluft i dør. Bad kjeller: Gulv: Fliser. Vegg: Fliser. Vaskerom: Opplegg/plass til vaskemaskin. Vegghengt utslagsvask og løs innredning. Gulv: Fliser. Vegg: Fliser. Himling: Formpresset panel. Badstue med tremmegulv, panel på vegger og himling. Det er plassbygde benker og badstueovn i rommet. INNVENDIGE OVERFLATER: Innvendige overflater er hovedsakelig preget av: Gulv: Laminat og heltre. Vegg: Trepanel og malte glatte flater. Himling: Trepanel og formpresset panel. Innvendige trapper mellom etasjer er utført i trekonstruksjoner. Innvendige dører utført i malt og umalt treverk. DIVERSE UTSTYR: Ventilasjon består av naturlig og mekanisk ventilasjon. El-anlegg med automatsikringer. Åpent og skjult ledningsnett. Varmepumper luft/luft er montert i stue og trapp. Varmtvannsbereder på ca. 300 liter. Bereder er plassert på vaskerom. Røykvarsler. Brannslukningsapparat. VEDLIKEHOLD/ STANDARD: Boligen fremstår med normal standard og vil kunne tilfredsstille de fleste hva gjelder krav til bostandard. Bygningen fremstår vedlikeholdt både utvendig og innvendig, men har bygningsdeler som har utlevd eller tilnærmet utlevd sin brukstid. Det er viktig å ta hensyn til bruksmønsteret som har vært i boligen, blir bruksmønsteret endret blir også forutsetningene for konstruksjonene endret. Gjør oppmerksom på at dagens krav til isolering, tetthet og andre bygningsdeler er/kan være strengere enn da bygget ble oppført. 2012 Modernisering Skiftet flere vinduer, oppgradert kjøkken, malt boligen utvendig. Egeninnsats av tidligere eier. 2017 Modernisering El-anlegg - Fornyet strøm til kjøkken, bad, vaskerom nede, bad nede, gang, garderobe, sikringsskap, garasje. Vannavløpsledninger - Alle rør i huset er byttet, helt ut til kommunalt nett. Bad og vaskerom er strippet og bygd opp igjen. Himling i gang, kjøkken, spisestue er fornyet og satt inn downlight`s. Utført av firma (Syljuåsen/GK rør/GS elektro) i regi tidl. eier. 2019 Modernisering Montert luft/luft varmepumpe nr 2. Utført av firma. 2021 Modernisering Lagt opp ny kurs til varmepumpe. Reparert takstige. Utført av firma (Elektro innlandet). Nevnte tilstandsgrader i prospekt er kun et utdrag fra takstrapporten. For detaljert informasjon om eiendommens tekniske tilstand, utbedringer og tiltak, konsekvenser av TG, samt kostnadsestimat for utbedring rundt de forskjellige punktene henvises det til vedlagte tilstandsrapport Interessenter oppfordres til å sette seg nøye inn i dette. Utbedringer og tiltak vil bli kjøpers ansvar. PUNKTER MED TILSTANDSGRAD 3 - STORE OG ALVORLIGE TILTAK: Ingen punkter registrert pr d.d. PUNKTER MED TILSTANDSGRAD 2 - PUNKTER SOM KAN KREVE TILTAK: Utvendig > Nedløp og beslag: Besiktiget fra bakkenivå. Malings/folieflass registrert. Takrenne er bøyd, sannsynligvis etter snøras. Lokale utbedringer og vedlikehold må påregnes. Utvendig > Dører: Balkongdør: Bærer noe preg av elde og slitasje. Nevnte forhold får tilstandsgrad 2. Ellers ingen spesielle avvik registrert. Balkongdør: Utskiftning/fornying bør vurderes Tomteforhold > Drenering: Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Fuktsikringen har utlevd mye av sin levetid og det kan ikke forventes at den har tilfredsstillende effekt. Det gjøres oppmerksom på at etablering eller utbedring av fuktsikring ikke automatisk gjør at fukt forsvinner da det må påregnes kapillærsug fra grunnen. Regnvann og smeltevann må ikke renne inn mot bygningen, vann fra taknedløp må ledes bort. Fuktsikring er normalt ikke dimensjonert for å ta unna takvann. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må dreneringen skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Bruken av underetg/kjeller vil og være avgjørende PUNKTER MED TILSTANDSGRAD 2 - AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK: Utvendig > Veggkonstruksjon: Lufting av kledningen er ikke iht. dagens anbefalte løsning, men heller ikke dårligere enn normal løsning ved husets byggeår. Småsprekker nederst på kledning og enkelte riss i grunnmur er registert. Lokalt vedlikehold må påregnes. Ved evt. utskifting av panel og etterisolering anbefales det at det etableres luftespalte iht. dagens anbefalinger. Utvendig > Vinduer: Enkelte tettelister er harde/slitt, enkelte vinduer tetter derfor ikke tilstrekkelig mot karm. Det ble ikke observert punkterte isolerglass. Pga. temperatur og lysforhold kan dette være vanskelig å oppdage. Alder på vinduer tilsier at punktering kan forekomme selv om det ikke ble avdekket ved befaringen. Enkelte vinduer har høyt varmetap i forhold til dagens krav. Det er ikke behov for strakstiltak siden vinduene fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader eller punkteringer oppstå på eldre vinduer. Det kan være ett energiøkonomisk tiltak å skifte vinduer. Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Overgang mellom trebjelkelag og støpt plate er utsatt for fukt/kondens problematikk og er å betrakte som en risikokonstruksjon, dvs en konstruksjon som erfaring viser at har høy skadefrekvens. Konstruksjonen er lukket og ikke mulig å inspisere. Skjevheter i etasjeskiller er helt normalt byggeåret tatt i betraktning. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak. Innvendig > Radon: Radonmålinger er ikke foretatt, heller ikke andre tiltak mot radon, eiendommen ligger i et område som i NGU Radon aktsomhetskart er definert med "moderat til lav" aktsomhetsgrad. Det bør gjennomføres radonmålinger. Innvendig > Innvendige trapper: Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav. Åpninger er såpass store at det ut ifra sikkerhetsmessige forhold anbefales å lage mindre åpninger. Spesialrom > Teknisk anlegg > Badstue: Det er ingen ventilering. Det er anbefalt med ventil på vegg eller i tak. Tekniske installasjoner > Ventilasjon: Ventilasjonen i boligen tilfredsstiller ikke dagens krav til klima og miljø. Boligen fungerer med dette avviket, men det bør vurderes energibesparende tiltak. Ventileringen er ikke i henhold til dagens krav. Tiltak må vurderes ut fra bruk/behov. Tekniske installasjoner > Varmesentral: Kondensvann fra varmepumper er ikke ledet vekk fra grunnmur. Kondensvann fra varmepumper bør ledes vekk fra grunnmur for å unngå ising og lokal påkjenning på drenering og fuktsikring. KONSTRUKSJONER SOM IKKE ER UNDERSØKT: Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Balkonger/terrasse er snødekt og derfor ikke nærmere vurdert. Det bør foretas nærmere undersøkelser av balkong/terrasser når den er snøfri. Våtrom > Tilliggende konstruksjoner våtrom > Vaskerom: Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga. tilliggende konstruksjoner. Våtrom > Tilliggende konstruksjoner våtrom > Bad: Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga. tilliggende konstruksjoner. Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg: El-anlegg med automatsikringer. Åpent og skjult ledningsnett. Sikringsskapet er plassert i gang. Tomteforhold > Terrengforhold: Tomten er snødekt og derfor ikke nærmere vurdert. Det bør foretas nærmere undersøkelser av tomta når den er snøfri. Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger: Anlegget er ikke teknisk vurdert. Jeg er ikke VVS fagmann, kontakt rørlegger for evt. nærmere kontroll av anlegget. Bunnledningene og utvendige ledninger er nedgravd og ikke tilgjengelig for inspeksjon. For mer info ang. levetider og brukstider se byggforskblad 700.330. Levetider for sanitærinstallasjoner i boliger.

  Innbo og løsøre
  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. Hvitevarer medfølger i salget, hvitevarer er integrert. Lampe på kjøkkenet medfølger ikke i salget.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Garasje med 2 biloppstillingsplasser.

  Forsikringsselskap
  Gjensidige

  Polisenummer
  92024514

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. 4 740 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  118 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 740 000))

  135 542 (Omkostninger totalt)

  4 875 542 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarming består av vedfyring og strøm. Murt pipe, antatt teglstein. Ildsteder er montert. Dersom beboelsesrom mangler oppvarming på visning følger det heller ikke med ovner i disse rommene ved overtagelse. Piper og ildsteder: Siste dato for tilsyn: 15.09.2020. Utført. Siste dato for feiing: 01.06.2021. Utført.

  Energiklasse
  F

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  20000

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Kr. 20 000 pr. år De kommunale avgiftene er opplyst som et årlig ca. beløp, og dekker vann, avløp, renovasjon, feiegebyr, eiendomsskatt og festeavgift kommunal tomt. Vann og avløp 8280,- Renovasjon 2875,- Feiegebyr 650,- Festeavgift, kommunal tomt 684,- Eiendomsskatt 7179,- Eiendomsskattetakst 1794800,- Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av eventuelle kommunale endringer av gebyr/ avgift. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

  Info om eiendomsskatt
  Satser for 2022: Eiendomsskatt 7179,- Eiendomsskattetakst 1794800,-

  Formuesverdi primær
  1260772

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  4538778

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Info formuesverdi
  Formuesverdi som primærbolig kr 1 260 772 per 31.12.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr 4 538 778 per 31.12.21

  Andre utgifter
  Faste løpende kostnader: - kommunale avgifter og eiendomsskatt - strøm - tv/ internett - forsikring - generelle vedlikeholdskostnader - brøyting og vedlikehold av stikkvei inn til eiendommen og gårdsplass Disse kostnadene vil kunne variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd, etc.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3407/62/137: 21.03.1985 - Dokumentnr: 2731 - Rettigheter iflg. skjøte Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Rettighetshaver: Telenor Best. om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter/telesentral Med flere bestemmelser 25.06.1964 - Dokumentnr: 3363 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3407 Gnr:62 Bnr:1 01.01.2020 - Dokumentnr: 541640 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0502 Gnr:62 Bnr:137 Tinglyste dokumenter kan fåes ved henvendelse til megler. Megler oppfordrer interessenter til å lese samtlige tinglyste dokumenter før man eventuelt legger inn bud. Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest foreligger ikke. Ferdigattesten er ikke en bekreftelse på byggets tekniske kvalitet, men en bekreftelse på bygningsmyndighetenes avslutning av saken. Det foreligger anmeldelse av enebolig på Fr. Nanesen veg nr. 19, datert 23. sept. 1964. Det foreligger anmeldelse på tilbygg til enebolig på eiendommen Fr. Nansens veg 19, samt vedtak i saken, datert 18.11.1986. Tilbygget har ikke blitt satt opp. Ny søknad må sendes kommunen for å kunne sette opp dette tilbygget i dag. Det foreligger melding om oppsetting av garasje på Fridtjof Nansens veg 19, Gjøvik - datert 30.08.2002. Ytterligere søknader/ vedtak/ godkjenninger/ bruk- eller fasadeendringer foreligger ikke. Det foreligger ikke søknad på terrasse ved inngangsparti. Det foreligger ikke søknad på fullt utgravd kjeller. Rom i kjeller er på tegninger omtalt som disponible rom og boder. Disse er ikke bruksendret. Rommene er ikke godkjent for varig opphold. Dette vil evt bli kjøpers ansvar.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig veg. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett. På eiendommer tilknyttet offentlig avløp og som er bebygd før ca. 1975 kan det være septiktank. Septiktanken er en del av det private stikkledningsanlegget og ansvret for drift og vedlikehold, inkludert tømming, påhviler hjemmelshaver.

  Regulerings- og arealplanner
  Gjeldende arealplan med bestemmelser: Kommuneplanens arealdel (KP) 3407 KP2020- 2032 - Kommuneplanens arealdel 2020- 2032 medvatt 29.10.2020. Formål: Bebyggelse og anlegg, Nåværende boligbebyggelse Bestemmelsesområde Infrastruktursone: Krav vedrørende infrastruktur Faresone: Flomfare Bestemmelser kan sees hos megler, evt ta kontakt med kommunen for info.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. 4 740 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  118 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 740 000))

  135 542 (Omkostninger totalt)

  4 875 542 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  135542

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2,5 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 13.900 -, oppgjørshonorar kr 6.900 ,- og visninger kr 3.000 , -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 60.000 ,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg/ vederlag i henhold til oppdragsavtale. Disse omfatter grunnbok, tinglyste avtaler, kommunal info, markedsføring og sikring. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag for utført arbeid med kr. 2.500,- pr time, begrenset oppad til kr. 60.000,-. Alle beløp er inkl. mva.

Henriette Stray Fischer

Megler

Henriette Stray Fischer

98 01 99 51

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev