aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Hunnsegen 40! Lun og god atmosfære med vedfyring.
Velkommen til Hunnsegen 40! Lun og god atmosfære med vedfyring.

GJØVIK Hunnsvegen 40

Stor enebolig i nordre bydel med 4 soverom, 2/3 bad og 2 kjøkken. Gangavstand til sykehuset, Fastland og Gjøvik Stadion.

 • kr 5 400 000
 • BRA 208 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 5 400 000
 • Omkostningerkr 152 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 552 042
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1944
 • Soverom4
 • ArealP-rom 208 m²
 • Tomt772.1 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 400 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 135 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 400 000,00))   152 042,- (Omkostninger totalt)   5 552 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)   Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer.  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1. etasje
Lun og koselig enebolig over 2 etasjer og kjeller. Boligen har en attraktiv og meget sentral beiggenhet, med gangavstand til dagligvare, sykehuset, Fastland, Hovdebakken og Gjøvik stadion. Kort veg til alle sentrumsfailiteter i Gjøvik. Boligen har romslig stue i hovedetasjen med store vindusflater som slipper rikelig med dagslys inn. Stemningsfull peisovn med glassdør skaper god atmosfære på kjølige kvelder. Smakfullt kjøkken som har godt med skap- og benkeplass. Fin plass til spisebord på kjøkkenet. Hovedetasjen har soverom med skyvedørsgarderobe. Praktisk med tilgang til eget bad. Andre etasje har 3 soverom og bad. Skråhimling. Kjeller er innredet med kjøkken, stue/ soverom og bad. Rommene er ikke bruksendret i kommunen. Hjørnetomt med plen. Delvis inngjerdet. Garasje/ carport.
Stue med adkomst til kjøkken.

Hunnsvegen 40, Innlandet

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 208 kvm Oppgitte arealer er iht vedlagte tilstandsrapport. Det ikke er søkt om bruksendring for etablering av kjøkken, stue/soverom i kjeller. Dette anbefales søkt i kommunen. Det er ikke tilfredsstillende rømning ved brann på soverom i kjeller.
  Primærrom
  1. etasje: 208 kvm 2. etasje: 3 soverom, bad/ vaskerom og gang. 1. etasje: Kjøkken, stue, tv-stue, soverom, bad, hall m/ trapp og vindfang. Kjeller: Kjøkken, stue, bad/ vaskerom og gang.  Tomt
  772.1m²

  Beskrivelse av tomt
  Flat/skrånet tomt som er delvis inngjerdet. Gjenstående arbeider med opparbeidelse av tomta. Tomtestørrelse er oppgitt iht opplysninger gitt av kommunen/ kommunens matrikkelkart. Opprinnelig målebrev fra 1943 viser areal på 902,8 m2, hvorav gategrunn utgjør 105,6 m2. Eiendommen ble etablert 19.05.1943.

  Beliggenhet
  Eiendommen er beliggende i krysset Hunnsvegen/Kauffeldts veg i Gjøvik. Det er skoler og barnehager i nærheten. Gangavstand til Gjøvik sentrum med alle de servicetilbud og fasiliteter som finnes der. Gjøvik sentrum kan by på diverse butikker i gågate, kjøpesenteret CC med utallige tilbud, rolige kafèer og smakfulle restauranter, bank og postkontor. I tillegg finner man bakeri, vinmonopol, apotek, frisør og treningssenter. Ønsker man en rolig kveld på byen kan Gjøvik by på en koselig film på kino eller en kveld på bowling. Den mer sosiale finner bra med uteliv og utesteder i helgene. For den aktivitetslystne finnes mange friluftsmuligheter, her kan nevnes Fastland friluftsbad, Hovde ski og alpinanlegg med heis, tennisbane, Gjøvik klatrepark, Gjøvik stadion med ballbaner, Fjellhallen og Røverdalen svømmeanlegg. Se vedlagte nabolagsprofil i prospektet for ytterligere informasjon om nærområdet.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Følgende bygg er registrert på eiendommen i dokumentasjon oversendt fra kommunen: Bygningsnr: 155595566 - Enebolig - 1 boenhet - Bra 191 m2. Dette avviker noe fra nylige oppmålinger i boligen gjort av takstmann iht vedlagte tilstandsrapport. Det er boligbebyggelse i området rundt.

  Barnehage/skole/fritid
  Umiddelbar nærhet til Gjøvik videregående skole. Kort veg til både barnehage og barneskole.

  Byggemåte
  Bolig med primærareal på ca. 208 m² over 2 etasjer og kjeller. Overbygget inngangspart Boligen er fra 1944 og tilbygd i 1995 og 1997. Normal standard og planløsning. Grunnmur er utført i støpt betong. Tilbygg er fundamentert på søyler/punkter. Grunnmur er støpt, med innvendige utforede vegger på grunnmur. Etasjeskille er utført i trekonstruksjoner. Yttervegg i isolert bindingsverk var normal byggeskikk på oppføringstidspunktet. Liggende utvendig trekledning: Grunnmur er pusset/malt. Mønet skråtak i trekonstruksjoner med oppløft og taktro i bord/treverk. Luftespalter/ventiler ved raft og i gavl. Kombinert kaldt loft og skråhimling. Taket er tekket med betongtakstein. Carport er tekket med metallplater. Utvendige beslag, takrenner og nedløp i metall. Trevinduer med 2-lags energiglass. Trevinduer med enkle glass. Ytterdører i treverk med 2-lags energiglass. Balkongdør i treverk med 2-lags energiglass. Ytterdør i treverk i kjeller. Manglende terrasse ved kjøkken, forberedt for bygging av ny. Overbygget inngangsparti, utført i trekonstruksjoner. Oppsatt på støpte pilarer. Byggegrunn er nedgravd og grunnundersøkelser er ikke foretatt, byggegrunn er derfor ikke kjent og tilstandsgrad er ikke vurdert. Grunnmursplast som utvendig fuktsikring, synlig enkelte steder. Fuktsikringens utførelse og materiale er ikke kjent under terreng. Takvann ført ut på terreng. Iht. tilstandsrapport datert 28.03.2023 av Amund Forset. For ytterligere informasjon vises til vedlagte takstrapport. Oppgitte byggeår er iht. vedlagte tilstandsrapport. Oppgitte arealer er iht vedlagte tilstandsrapport.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Påpekte punkter i selgers egenerklæring: Pkt. 1: Bad 1. etg. sprukket membran sluk dusj og sprekk i flis. Dusjen er ikke i bruk, ikke vannskade. Pkt. 2: Bad 2. etg.: Skiftet wc og blandebatteri 2020, opplegg vaskemaskin 2016. Bad kjeller: satt inn dusjkabinett, håndservant og wc 2016. Utført av faglært. Gjøvik Varme og Sanitær. Pkt. 4: Tett avløpsrør fra kjøkken, avløpet ble derfor spylt sommeren 2022. Utført av faglært. Brødrene Grønnerud. Pkt. 5: Noe saltutslag nederst på vegg i trappenedgang kjeller. Pkt. 11: Ukjent firma for nåværende selger: lagt opp nytt til kjøkken 2020, lagt opp nytt på bad og kjøkken i kjeller 2016. Mjøselektro utførte arbeid i del av stua i 2022. Pkt. 16: Bygning i hagen er oppført ved dugnadsarbeid. Ikke søkt om godkjenning fra kommunen. Pkt. 18: Bygget ut kjøkken i 1995 og tilbygg TV-stue i 1997. Pkt. 18.1: Godkjent utbygging kjøkken. Foreligger ikke godkjenning TV-stue. Pkt. 20: Bygning i hagen (ca. 30 m2) er ikke godkjent. Pkt. 23: Vedr. kondens ventil. Gjensidige - testet alle rør og vannavløp, alt funnet i orden. Fukt i forbindelse med kondens fra ventilasjonsanlegg etter en vinter med store kondensutfordringer.

  Innhold
  VELKOMMEN TIL HUNNSVEGEN 40! - en koselig enebolig med sentral beliggenhet i Nordbyen. Eneboligen inneholder: 2. etasje: 3 soverom, bad/ vaskerom og gang. Skråhimling. 1. etasje: Kjøkken, stue, tv-stue, soverom, bad, hall m/ trapp og vindfang. Overbygget inngangsparti. Kjeller: Kjøkken, stue, bad/ vaskerom og gang. Noe lav takhøyde. Rom i kjeller er ikke bruksendret. Stue/ soverom mangler tilfredsstillende rømning.

  Standard
  KJØKKEN: Kjøkkeninnredning kjeller med laminerte skrog, glatte fronter og laminert benkeplate med kjøkkenkum. Det er plass til integrert: Koketopp, stekeovn, microbølgeovn og oppvaskmaskin. Kjøkkenventilator med omluft og kulllfilter. Kjøkkeninnredning i 1. etasje med laminerte skrog, profilerte fronter og laminert benkeplate med kjøkkenkum. Det er plass til integrert: Koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og microbølgeovn. Det er plass til frittstående: Kjøleskap. Kjøkkenventilator er montert over komfyr. BAD/ VASKEROM: Bad 1. etasje: Gulv: Fliser. Vegg: Fliser. Himling: Malte glatte flater. Baderomsinnredning med glatte fronter, benkepalte i stein med servant og speil over med tilhørende belysning. Dusjhjørne og gulvmontert toalett. Det er varme i gulv og ventil i himling. Bad/vaskerom 2. etasje: Gulv: Fliser. Vegg: Fliser. Himling: Himlingsplater. Innredning med glatte fronter, benkeplate i stein med servant og speil over med tilhørende belysning. Gulvmontert toalett. Opplegg/plass til vaskemaskin i tidligere dusj. Badekar, innmurt. Det er varme i gulv og ventil i himling. Bad/vaskerom kjeller: Gulv: Fliser. Vegg: Fliser. Himling: Panel. Innredning med glatte fronter, laminert benkeplate med vask og speil over med tilhørende belysning. Dusjkabinett. Gulvmontert toalett. Opplegg/plass til vaskemaskin. Det er varme i gulv og mekanisk avtrekk på vegg INNVENDIGE OVERFLATER: Innvendige overflater er hovedsakelig preget av: Gulv: Laminat, fliser, heltre og parkett. Vegg: Trepanel, panelplater, malt strie og malt mur/puss. Himling: Malte glatte flater og trepanel. Innvendige trapper mellom etasjer er utført i trekonstruksjoner. Innvendige dører utført i malt treverk og formpresset materiale. DIVERSE UTSTYR: Ventilasjon består av naturlig og mekanisk ventilasjon. El-anlegg med automatsikringer og åpent/skjult anlegg. Sikringsskapet er plassert i gang i kjeller. Innvendig hovedstoppekran er plassert i kjeller. Varmepumpe luft/luft er montert i stue. Varmtvannsbereder på ca. 200 liter. Bereder er plassert i kjeller. Røykvarsler. Brannslukningsapparat. VEDLIKEHOLD/ STANDARD: Gjør oppmerksom på at dagens krav til isolering, tetthet og andre bygningsdeler er/kan være strengere enn da bygget ble oppført. Nevnte tilstandsgrader i prospekt er kun et utdrag fra takstrapporten. For detaljert informasjon om eiendommens tekniske tilstand, utbedringer og tiltak, konsekvenser av TG, samt kostnadsestimat for utbedring rundt de forskjellige punktene henvises det til vedlagte tilstandsrapport Interessenter oppfordres til å sette seg nøye inn i dette. Utbedringer og tiltak vil bli kjøpers ansvar. PUNKTER MED TILSTANDSGRAD 3 ? STORE OG ALVORLIGE TILTAK: Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på over 30 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. I kjeller er skjeve gulv. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak. Våtrom > Generell > Bad/vaskerom: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Vurdering er basert på anbefalt brukstid/levetid og at våtrom av eldre årganger normalt ikke er bygget for dagens bruk. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for våtrommet er oppnådd. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men dette må påregnes ut fra alder, påkjenning og bruk. Ved fortsatt bruk anbefales tett kabinett for å hindre påkjenninger i form av vann/fukt direkte på konstruksjonene. Vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon med høy skadefrekvens og store konsekvenser. Våtrommet må totalrenoveres. Alle forhold med tettesjikt, våtsone, sluk m.m. må dokumenteres. Det er ikke behov for utbedringstiltak siden våtrommet fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader oppstå på eldre våtrom. Våtrom > Generell > Bad: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Vurdering er basert på synlige skader/svekkelser. Det er symptomer på funksjonssvikt og det må påregnes ytterligere skader ved fortsatt bruk bruk. Vurdering er basert på anbefalt brukstid/levetid og at våtrom av eldre årganger normalt ikke er bygget for dagens bruk. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for våtrommet er oppnådd. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men dette må påregnes ut fra alder, påkjenning og bruk. Ved fortsatt bruk anbefales tett kabinett for å hindre påkjenninger i form av vann/fukt direkte på konstruksjonene. Vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon med høy skadefrekvens og store konsekvenser. Våtrommet må totalrenoveres. Alle forhold med tettesjikt, våtsone, sluk m.m. må dokumenteres. Ut fra tilstand/alder må det påregnes oppgradering/fornying av rommet. Fortsatt bruk frarådes. Våtrom > Generell > Bad/vaskerom: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Vurdering er basert på synlige skader/svekkelser. Det er symptomer på funksjonssvikt og det må påregnes ytterligere skader ved fortsatt bruk bruk. Sprekker i fliser er registrert. Våtrommet må totalrenoveres. Alle forhold med tettesjikt, våtsone, sluk m.m. må dokumenteres. Oppgradering og fornying av rommet må påregnes. PUNKTER MED TILSTANDSGRAD 2 ? PUNKTER SOM KAN KREVE TILTAK: Utvendig > Nedløp og beslag: Vindskier og toppbord er slitt/har råteskader. Tiltak må gjøres for å lukke avviket. Utvendig > Vinduer: Vinduer i varierende alder og utførelse. Besiktiget fra bakkenivå og innvendige rom. Det ble ikke observert eller opplyst om punkterte isolerglass. Pga. temperatur og lysforhold kan dette være vanskelig å oppdage. Alder på vinduer tilsier at punktering kan forekomme selv om det ikke ble avdekket ved befaringen. Vinduer har høyt varmetap i forhold til dagens krav. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold og alder. Trevinduer med enkle glass og isolervinduer fra før ca. 1990 bør påregnes skiftet ut. Utskifting av eldre vinduer kan ha positiv effekt på energibruken i boligen. Vinduer nyere enn ca. 1990 gis tilstandsgrad 1 Innvendig > Pipe og ildsted: Pipevanger er ikke synlige. Pipevanger må gjøres tilgjengelig. Tekniske installasjoner > Vannledninger: Vurdering er basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for skjulte røranlegg er passert. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon. Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må røranlegget skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Ved renovering, påse at røranlegget dokumenteres av fagperson. Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg: El-anlegg med automatsikringer. I hovedsak åpent ledningsnett. Sikringsskapet er plassert i gang i kjeller. Kontroll utført av sertifisert ELkontrollør/takstmann anbefales på generelt grunnlag. Tomteforhold > Drenering: Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Kontroll utført av sertifisert ELkontrollør/takstmann anbefales derfor på generelt grunnlag. PUNKTER MED TILSTANDSGRAD 2 ? AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK: Utvendig > Taktekking: Det er ikke undertak på carport og det er registrert noe flassing. Taktekking har brukt opp sin generelle brukstid og er moden for utskifting. Tilstandsgrad er satt ut fra synlige forhold og generelle opplysninger om alder. Alder er et symptom på svikt i seg selv, og i tilstandgraden er det også tatt hensyn til generell levetid på sløyfer og lekter, vindskier osv. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tekkingen skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Kan holde i mange år fremover. Utvendig > Veggkonstruksjon: Eksakt tilstand kan ikke kontrolleres uten bygningsmessige inngrep Lufting av kledningen er ikke iht. dagens anbefalte løsning, men heller ikke dårligere enn normal løsning ved husets byggeår. Bruk av museband/sikring er manglende. Lav høyde mellom grunnen og kledning, risiko for skader. Anbefalt høyde mellom terreng og kledning er 30cm. Ingen umiddelbare tiltak ansees som nødvendig, men det anbefales å følge med bygningsdelen. Vedlikehold må påregnes. Ved evt. utskifting av panel og etterisolering anbefales det at det etableres luftespalte iht. dagens anbefalinger. Utvendig > Takkonstruksjon/Loft: Konstruksjonene tilfredsstiller ikke dagens krav, men er ikke dårligere enn hva som var normalt på oppføringstidspunktet. Tilgjengelige deler av konstruksjonen er delvis inspisert fra luke/loftstige og lyst med lommelykt. Skrå, isolerte takflater defineres som risikokonstruksjon på grunn av erfaringsmessig høy skadefrekvens. Enkelte skjevheter er registrert, dette virker stabilt og er normalt på eldre hus. Skjevheter er normalt byggeåret tatt i betraktning, men det anbefales å følge med videre utvikling. Utvendig > Dører: Enkelte dører har slitasje/skader. Ingen umiddelbare tiltak er nødvendig, men oppgraderinger må etter hvert påregnes. Dette vil også kunne ha positiv effekt på energibruken i boligen. Innvendig > Radon: Radonmålinger er ikke foretatt heller ikke andre tiltak mot radon, eiendommen ligger i et område som i NGU Radon aktsomhetskart er definert med "usikker" aktsomhetsgrad. Det bør gjennomføres radonmålinger Innvendig > Rom Under Terreng: Malingsflass, avskalling og saltutslag på vegg, dette indikerer fuktvandring i vegger. Det bemerkes at utforede yttervegger under utvendig terrengnivå er et kritisk punkt med tanke på fukt/kondensskader og har ofte skjulte feil og skader. Denne konstruksjonen blir derfor kalt en risikokonstruksjon. Fuktmåling ble foretatt, jeg målte grenseverdier for skadelig fukt og dette er en indikasjon på at veggen er utsatt for fuktpåkjenning. Det anbefales å følge med utviklingen videre. Tekniske installasjoner > Avløpsrør: Vurdering er basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for skjulte røranlegg er passert. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon. Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må røranlegget skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Ved renovering, påse at røranlegget dokumenteres av fagperson. Tekniske installasjoner > Ventilasjon: Ventilasjonen i boligen tilfredsstiller ikke dagens krav til klima og miljø. Boligen fungerer med dette avviket, men det bør vurderes energibesparende tiltak. Ventileringen er ikke i henhold til dagens krav. Tiltak må vurderes ut fra bruk/behov. Tekniske installasjoner > Varmesentral: Kondensvann fra varmepumpe er ikke ledet vekk fra grunnmur. Kondensvann fra varmepumpe bør ledes vekk fra grunnmur. Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter: Fundamenteringen har noe skjevheter på tilbygg. Virker stabilt. Overvåk tilstanden jevnlig. Tidspunktet for reparasjon og eventuelt når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. KONSTRUKSJONER SOM IKKE ER UNDERSØKT: Våtrom > Tilliggende konstruksjoner våtrom >Bad/vaskerom: Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga. tilliggende konstruksjoner. (Kjøkken og yttervegger). Tomteforhold > Terrengforhold: Tomten er snødekt og derfor ikke nærmere vurdert. Fallforhold er ikke vurdert pga. snø. Anbefalt fall på terreng er 1:50, 3 m fra grunnmur. (Det vil si jevnt fall på minimum 60 mm, 3 m fra grunnmur). Regnvann og smeltevann må ikke renne inn mot bygningen, vann fra taknedløp må ledes bort. Fuktsikring er normalt ikke dimensjonert for å ta unna takvann. Det bør foretas nærmere undersøkelser av tomta når den er snøfri. Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger: Anlegget er ikke teknisk vurdert. Takstmann er ikke VVS fagmann, kontakt rørlegger for evt. nærmere kontroll av anlegget. Bunnledningene og utvendige ledninger er nedgravd og ikke tilgjengelig for inspeksjon. For mer info ang. levetider og brukstider se byggforskblad 700.330 Levetider for sanitærinstallasjoner i boliger.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. Vaskemaskin medfølger ikke i salget.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Boligen fremstår med normal standard og vil kunne tilfredsstille de fleste hva gjelder krav til bostandard. 1990 Modernisering Oppgradert dreneringen, Oppgradert elanlegg, vann og avløpsledninger, bad, taktekking, renner og nedløp. Tilbygget i flere retninger. regi tidligere eier. 2020 Modernisering Oppgradert kjøkken med innvendinger - regi tidligere eier. 2022 Modernisering Oppgradert noen overflater. Montert ny varmepumpe. Planert tomt, ikke ferdigstilt. Bygningen fremstår vedlikeholdt både utvendig og innvendig, men har bygningsdeler som har utlevd eller tilnærmet utlevd sin brukstid. Det er viktig å ta hensyn til bruksmønsteret som har vært i boligen, blir bruksmønsteret endret blir også forutsetningene for konstruksjonene endret. Ved kjøp av brukt bolig kan det være vanskelig å vite hva man skal forvente av behov for vedlikehold og oppgradering. Alder og tilstand på for eksempel tak, kledning, vinduer og rør vil avgjøre byggets vedlikeholdsbehov fremover. Byggeskikk og materialvalg vil også variere ut ifra byggets alder, noe som gjør at energiforbruk, komfort og bruk kan variere fra bygning til bygning avhengig av alder og hva som eventuelt er oppgradert.

  Parkering
  Garasje/carport med 2 biloppstillingsplasser.

  Forsikringsselskap
  Frende Forsikring

  Polisenummer
  1137087

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet.Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 400 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 135 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 400 000,00))   152 042,- (Omkostninger totalt)   5 552 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)   Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer.  

 • Oppvarming
  Oppvarming består av vedfyring/strøm, luft/luft varmepumpe. Murt pipe, antatt teglstein. Ildsted er montert. Dersom beboelsesrom mangler oppvarming på visning følger det heller ikke med ovner i disse rommene ved overtagelse. Piper og ildsteder: Siste dato for tilsyn: Utført: 04.01.2021 Siste dato for feiing: 25.04.2022 - ikke utført. Registrerte avvik/ anmerkninger: Slukkeutstyr: 10 års service eller anskaffe nytt. Slukkeutstyr anskaffes og monteres i leilighet. Tilsynet er utført i form av samtale i telefon(pga. sykdom/smittefare). Stålring i skorstein, 1 etg fjernes og hull mures igjen på ny med tegl. Brennbart matriale fjernes fra skorsteinens utkraging i etasjeskille 2 etg. Gjelder gang og bad. Kledning av brennbart matriale 2 etg gang og bad fjernes. Alle fire sider skal være synlige for kontroll av skorstein.

  Energiklasse
  F

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  21296

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter fakturert på eiendommen i 2022: Vann og avløp 9588,- Renovasjon 3450,- Feiegebyr 650,- Eiendomsskatt 7608,- Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av eventuelle kommunale endringer av gebyr/ avgift. Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Vi kjenner ikke samlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme. Denne rapporten sammenstiller dette for fjoråret, med summer fordelt per fagområde. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatt 7608,- Eiendomsskattetakst 1903300,-

  Formuesverdi primær
  952652

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3429547

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Faste løpende kostnader: - kommunale avgifter og eiendomsskatt - strøm - tv/ internett - forsikring - generelle vedlikeholdskostnader - brøyting og vedlikehold av stikkvei inn til eiendommen og gårdsplass Disse kostnadene vil kunne variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd, etc.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3407/67/273: 19.05.1943 - Dokumentnr: 1017 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3407 Gnr:67 Bnr:166 01.01.2020 - Dokumentnr: 1680172 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0502 Gnr:67 Bnr:273 Tinglyste dokumenter kan fåes ved henvendelse til megler. Megler oppfordrer interessenter til å lese samtlige tinglyste dokumenter før man eventuelt legger inn bud. Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger midlertidig innflyttingstillatelse vedr nyrestaurert enebolig i Hunnsvegen 40 datert 26.04.1988. Ferdigattest er ikke en bekreftelse på byggets tekniske kvalitet, men en bekreftelse på bygningsmyndighetenes avslutning av saken. Tegninger fra 1987/88 foreligger, her er det avvik fra dagens bruk, fasade og rominndeling. (Gjelder både bolig og garasje). Det foreligger dokumenter på melding om arbeid, tilbygg til bolig på Hunnsvegen 40, Gjøvik datert 28.02.00. Det er gjort vedtak om at meldingen godkjennes under forutsetning av at naboer er forskriftsmessig varslet. Tilbygg stue er ikke søkt om. Rom i kjelleretasjen er ikke bruksendret til rom for varig opphold. Det. er ikke tilfredsstillende rømning ved brann på bodrom i kjeller som er innredet som stue/soverom. Dette vil evt. bli kjøpers ansvar. Ytterligere søknader/ vedtak/ godkjenninger/ bruks- eller fasadeendringer foreligger ikke.

  Vei, vann og avløp
  Eiendomen er tilknyttet offentlig veg. Kostander til brøyting og vedlikehold av stikkveg/ gårdsplass må påregnes. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett. Kommentar fra kommunen: Kommunale VA-ledninger krysser over eiendommen. VA-ledninger kan være til hinder for eventuell ny bebyggelse. Det kreves minst 4,0 meter avstand mellom konstruksjoner og VAledninger. På eiendommer tilknyttet offentlig avløp og som er bebygd før ca. 1975 kan det være septiktank. Septiktanken er en del av det private stikkledningsanlegget og ansvret for drift og vedlikehold, inkludert tømming, påhviler hjemmelshaver

  Regulerings- og arealplanner
  Gjeldende arealplan med bestemmelser: Kommuneplanens arealdel (KP) 3407 KP2020-2032 - Kommuneplanens arealdel 2020- 2032 med vedtaksdato 29.10.2020. Formål: Bebyggelse og anlegg, Nåværende boligbebyggelse Bestemmelses område Støysone: gul sone iht T-1442 Infrastruktursone: Krav vedrørende infrastruktur Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler, evt ta kontakt med kommunen for info.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 400 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 135 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 400 000,00))   152 042,- (Omkostninger totalt)   5 552 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)   Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer.  

  Omk. kjøper beløp
  152042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende kr. 60.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 13.900 ,- oppgjørshonorar kr 6.900 ,- og visninger kr 3.000 , -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 60.000 ,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg/ vederlag i henhold til oppdragsavtale. Disse omfatter grunnbok, tinglyste avtaler, kommunal info, markedsføring og sikring. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag for utført arbeid med kr. 2.500,- pr time, begrenset oppad til kr. 60.000,-.  Alle beløp er inkl. mva. 

Kenneth Stensrud

Megler

Kenneth Stensrud

90 22 80 70

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev