aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Monssvevegen 27A!
Velkommen til Monssvevegen 27A!

GJØVIK Monssvevegen 27A

En lun og koselig selveierleilighet i 1. etasje - 2 soverom - stor terrasseplatting - nærhet til gode turmuligheter.

 • kr 2 800 000
 • BRA 74 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 800 000
 • Omkostningerkr 83 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 883 042
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2008
 • Soverom2
 • ArealP-rom 74 m²
 • Felleskostnaderkr 800
 • Tomt964 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 800 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 70 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 800 000,00))   83 042,- (Omkostninger totalt)   2 883 042,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Trivelig selveierleilighet i 1. etasje i en firemannsbolig på Monssveen. Leiligheten har en lun og god atmosfære, og store vindusflater som gir godt med lysinnslipp. Kjøkkenet har innredning i vinkel, og godt med skap- og benkeplass. Integrerte hvitevarer. Åpen løsning mot stue skaper en luftig og god romfølelse. Leiligheten har fin plass til spisebord ved kjøkkenet og sofaplass i stuen. Utgang til romslig terrasseplatting hvor man kan nyte solrike dager. Inneholder ellers 2 soverom hvor det ene har skyvedørsgarderobe. Bad med badekar og separat vaskerom. Felles gruset parkering for sameiet. Det er kort vei til skole og barnehage. Til Gjøvik sentrum med alle byfasiliteter er det ca. 4,5 km.
Stue

Monssvevegen 27A, Innlandet

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 74 kvm Oppgitte arealer er iht vedlagte tilstandsrapport.
  Primærrom
  1. etasje: 74 kvm P-rom inneholder: Stue/ kjøkken, 2 soverom, bad, vaskerom og gang.  Tomt
  964m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiet tomt som er flat/skrånende og opparbeidet med plen og beplantning. Gruset gårdsplass. Asfaltert adkomstveg. Tomtestørrelse er oppgitt iht opplysninger gitt av kommunen/ kommunens matrikkelkart.   Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt kan derfor ikke påberopes.

  Beliggenhet
  Eiendommen er beliggende langs Monssvevegen like nord for Gjøvik. Det er kort vei til skole og barnehage samt Gjøvik sentrum med alle de servicetilbud og fasiliteter som finnes der. Gjøvik sentrum kan by på diverse butikker i gågate, kjøpesenteret CC med utallige tilbud, rolige kafèer og smakfulle restauranter, bank og postkontor. I tillegg finner man bakeri, vinmonopol, apotek, frisør og treningssenter. Ønsker man en rolig kveld på byen kan Gjøvik by på en koselig film på kino eller en kveld på bowling. Den mer sosiale finner bra med uteliv og utesteder i helgene. For den aktivitetslystne finnes mange friluftsmuligheter, her kan nevnes Fastland friluftsbad, Hovde ski og alpinanlegg med heis, tennisbane, Gjøvik klatrepark, Gjøvik stadion med ballbaner, Fjellhallen og Røverdalen svømmeanlegg. Se vedlagte nabolagsprofil i prospektet for ytterligere informasjon om nærområdet.

  Adkomst
  Se kart. Det vil bli skiltet med Aktiv visningsskilter ved felles visninger.

  Bebyggelse
  Følgende bygg er registrert på eiendommen i dokumentasjon oversendt fra kommunen: - Bygningsnr. 20440384 - Andre småhus m/3 boliger el fl - Bygningsnr. 20440384-1 - Tilbygg - 18 m2 Det er boligbebyggelse i området rundt.

  Byggemåte
  Boligen er fra 2008 og tilbygd/ombygd/modernisert i senere tid. Normal standard og god planløsning. Flermannsbolig oppsatt med støpt plate på mark. Etasjeskiller antatt utført med trekonstruksjoner. Vegger er utført i tradisjonelle trekonstruksjoner, isolert og utvendig kledd med malt trepanel. Mønet saltak i trekonstruksjoner, tekket med stein. Tilhørende takrenner, nedløp og beslag. Veranda med utgang fra stue. Vinduer og ytterdør/balkongdør utført i treverk med isolerglass. Iht. tilstandsrapport datert 06.09.2023 av Amund Forset. For ytterligere informasjon vises til vedlagte takstrapport. Oppgitte byggeår er iht. vedlagte tilstandsrapport.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Påpekte punkter i selgers egenerklæring: Pkt. 2: Skiftet vask og toalett. Nytt speil og hylle. Utført av faglært. Gjøvik varme og sanitær. Pkt. 7: Har vært fyringsforbud grunnet gassovn. Dette er fjernet. Ikke i bruk lenger. Pkt. 8: Har vært skjevheter i gulv, dette har blitt flytsprakklet for ca 2 år siden. Pkt. 11: Lagt opp nye kurser til vinterhage og kjøkken. Gjort av faglært elektriker, men ikke på firma. Utført av ufaglært/egeninnsats/dugnad. Pkt. 16: Bygget vinterhage. Utført av faglært. Eina Flissenter. Bergsjøbrenden. Pkt. 18: Bygget vinterhage. Pkt. 18.1: Søkt og byggemeldt. Pkt. 19: Stensrudjordet skal bygges ut. Dette over på oversiden og lite stykke unna boligen.

  Innhold
  VELKOMMEN TIL MONSSVEVEGEN 27A! - en koselig leilighet i 1. etasje i firemannsbolig på Monssveen. Leilighet i 1. etasje, som inneholder: Stue/ kjøkken, 2 soverom, bad, vaskerom og gang. Terrasse med utgang fra stue.

  Standard
  Denne trivelige selveierleiligheten i 1. etasje av en koselig firemannsbolig på Monssveen har virkelig en lun og god atmosfære. Med store vindusflater som slipper rikelig med naturlig lys inn i rommene, opplever du en herlig romfølelse gjennom hele boligen. Kjøkkenet er en hyggelig plass for de som elsker å lage mat, med integrerte hvitevarer og rikelig med skap- og benkeplass. Her er det også god plass til et spisebord hvor du kan samle venner og familie til hyggelige måltider. Den romslige stuen er et flott sted for avslapning og sosiale sammenkomster. Leiligheten har 2 soverom, hvor det ene har en praktisk skyvedørsgarderobe for optimal oppbevaring av klær og eiendeler. Uteplassen utenfor stuen er en ekte perle, perfekt for å nyte solrike dager med en kopp kaffe eller for å grille med venner. Samtidig har sameiet en felles gruset parkering, slik at du alltid har en enkel og tilgjengelig parkeringsløsning. Her på Monssveen kan du virkelig oppleve den gode livskvaliteten i en sjarmerende leilighet med alt du trenger innenfor rekkevidde. KJØKKEN: Kjøkkeninnredning med laminerte skrog, profilerte fronter og heltre benkeplate med kjøkkenkum. Del av benk er flislagt. Det er flislagt og belysning over benkeplate. Det er plass til integrert: Koketopp, stekeovn, microbølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. Enkelte bruksmerker er registrert. Kjøkkenventilator er montert over komfyr. BAD/ VASKEROM: Bad: Gulv: Fliser. Vegg: Fliser. Himling: Himlingsplater. Baderomsinnredning med glatte fronte, benkeplate med påstående servant og speil over med tilhørende belysning. Dusj i badekar med glassvegger, og gulvmontert toalett. Det er varme i gulv, ventil på vegg og tilluft i dør. Vaskerom: Gulv: Fliser med sokkelflis Vegg: Malte plater, Himling: Himlingsplater. Opplegg/plass til vaskemaskin og vegghengt utslagsvask. INNVENDIGE OVERFLATER: Innvendige overflater er hovedsakelig preget av: Gulv: Parkett og liser. Vegg: Biritapet, teglstein og panelplater og trepanel. Himling: Himlingsplater og trepanel. Innvendige dører utført i malt treverk. DIVERSE UTSTYR: Ventilasjon består av naturlig ventilasjon. Det er mekanisk avtrekk fra bad og kjøkken. El-anlegg med automatsikringer. Åpent og skjult ledningsnett. Sikringsskapet er plassert på bod/vaskerom. Innvendig hovedstoppekran er plassert i baskerom/bod. Varmepumpe luft/luft er montert i stue. Varmtvannsbereder på ca. 200 liter. Bereder er plassert på vaskerom/bod. - Røykvarsler - Brannslukningsapparat

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Boligen fremstår med normal standard og vil kunne tilfredsstille de fleste hva gjelder krav til bostandard. Bygningen er normalt vedlikeholdt ut fra alder. Ved kjøp av brukt bolig kan det være vanskelig å vite hva man skal forvente av behov for vedlikehold og oppgradering. Alder og tilstand på for eksempel tak, kledning, vinduer og rør vil avgjøre byggets vedlikeholdsbehov fremover. Byggeskikk og materialvalg vil også variere ut ifra byggets alder, noe som gjør at energiforbruk, komfort og bruk kan variere fra bygning til bygning avhengig av alder og hva som eventuelt er oppgradert. Det er viktig å ta hensyn til bruksmønsteret som har vært i boligen, blir bruksmønsteret endret blir også forutsetningene for konstruksjonene endret. Utvendig vedlikehold og oppgraderinger vil normalt skje i regi Sameiet som boligen er en del av. Gjør oppmerksom på at dagens krav til isolering, tetthet og andre bygningsdeler er/kan være strengere enn da bygget ble oppført. 2010 Modernisering Oppgradert innredning på bad og nytt toalett. 2020 Modernisering Montert luft/luft varmepumpe. 2022 Modernisering Oppgradert kjøkken og flere overflater. Bygget ut kjøkken med vinterhage. Nevnte tilstandsgrader i prospekt er kun et utdrag fra takstrapporten. For detaljert informasjon om eiendommens tekniske tilstand, utbedringer og tiltak, konsekvenser av TG, samt kostnadsestimat for utbedring rundt de forskjellige punktene henvises det til vedlagte tilstandsrapport Interessenter oppfordres til å sette seg nøye inn i dette. Utbedringer og tiltak vil bli kjøpers ansvar. PUNKTER MED TILSTANDSGRAD 3 ? STORE OG ALVORLIGE TILTAK: Ingen punkter registrert. PUNKTER MED TILSTANDSGRAD 2 ? PUNKTER SOM KAN KREVE TILTAK: Våtrom > Overflater vegger og himling > Vaskerom: Rommet har mer enn halvparten av forventet brukstid oppnådd. Rommet må brukes med forsiktighet og det må følges med på konstruksjonene da risikoen for skader er stor. Vegger er ikke fukt bestandige. Det er ikke behov for utbedringstiltak siden våtrommet fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre våtrom. Fornying/oppgradering av rommet bør etter hvert påregnes selv om rommet kan ha mange leveår igjen. Dette er avhengig av bruk. Våtrom > Overflater Gulv > Vaskerom: Rommet har mer enn halvparten av forventet brukstid oppnådd. Rommet må brukes med forsiktighet og det må følges med på konstruksjonene da risikoen for skader er stor. ann direkte på gulv må unngås. Siden våtrommet fungerer i dag er det ikke behov for strakstiltak. Men ut fra alder kan plutselig skader oppstå, det anbefales å følge med og bruke rommet med forsiktighet. Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Vaskerom: Vurdering basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for membran/tettesjikt er passert. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Ved renovering, påse at alle forhold med tettesjiktet, våtsone, sluk, røranlegg mv. dokumenteres. Våtrom > Ventilasjon > Vaskerom: Det er ikke mekanisk avtrekk. Mekanisk avtrekk anbefales etablert. Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad: Dusjing direkte på vegg gir økt belastning på konstruksjon og kan redusere levetiden på våtrommet. Rommet har mer enn halvparten av forventet brukstid oppnådd. Rommet må brukes med forsiktighet og det må følges med på konstruksjonene da risikoen for skader er stor. Det er ikke behov for utbedringstiltak siden våtrommet fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre våtrom. Fornying/oppgradering av rommet bør etterhvert påregnes selv om rommet kan ha mange leveår igjen. Dette er avhengig av bruk. Fortsatt dusjing i badekar er en forutsetning for rommets sikkerhet. Våtrom > Overflater Gulv > Bad: Rommet har mer enn halvparten av forventet brukstid oppnådd. Rommet må brukes med forsiktighet og det må følges med på konstruksjonene da risikoen for skader er stor. Fallforhold på gulvet rundt sluket er ikke inspisert pga. badekar. Ytterligere undersøkelser anbefales. Det er 10mm fall fra topp gulv ved dør till gulv ved badekar, Rommet fungerer med dagens tilstand, men tilfredsstiller ikke krav til våtrom. Det er ikke behov for utbedringstiltak siden våtrommet fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre våtrom. Fortsatt dusjing i badekar er en forutsetning for rommets sikkerhet. Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad: Vurdering basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for membran/tettesjikt er passert. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon. Sluk er begrenset inspisert under badekar. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Ved renovering, påse at alle forhold med tettesjiktet, våtsone, sluk, røranlegg mv. dokumenteres. Tekniske installasjoner > Vannledninger: Vurdering er basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for skjulte røranlegg er passert. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon. Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må røranlegget skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Ved renovering, påse at røranlegget dokumenteres av fagperson. Tekniske installasjoner > Avløpsrør: Vurdering er basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for skjulte røranlegg er passert. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon. Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må røranlegget skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Ved renovering, påse at røranlegget dokumenteres av fagperson. Tekniske installasjoner > Ventilasjon: Ventilasjonen i boligen tilfredsstiller ikke dagens krav til klima og miljø. Boligen fungerer med dette avviket, men det bør vurderes energibesparende tiltak. Ventileringen er ikke i henhold til dagens krav. Tiltak må vurderes ut fra bruk/behov. Tekniske installasjoner > Varmesentral: Kondensvann fra varmepumpe er ikke ledet vekk fra grunnmur. Kondensvann fra varmepumpe bør ledes vekk fra grunnmur. Tekniske installasjoner > Varmtvannstank: Det er innført krav om at varmtvannsberedere med effekt over 1500 watt ikke skal være tilkoblet med vanlig stikkontakt, men være såkalt fast tilkoblet. Kravet ble opprinnelig innført i 2010 og gjaldt da varmtvannsberedere med effekt over 2000 watt, men ble endret til 1500 watt i 2014. Kravene til fast tilkobling av varmtvannsberedere fremgår av NEK 400. Bereder anbefales tilkoblet direkte på det elektriske nettet uten bruk av støpsel. Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg: El-anlegg med automatsikringer. Åpent og skjult ledningsnett. Sikringsskapet er plassert på bod/vaskerom. Det lokale eltilsyn utfører tilsyn med elektriske anlegg etter instruks fra Direktoratet for Samfunnssikkerhet og Beredskap (DSB). Intervallene på disse tilsynene vil i fremtiden være avhengig av lokale risikovurderinger. Historisk sett har boliger normalt blitt kontrollert omtrent hvert 20. år. Kontrollene er stikkprøvebasert og medfører ingen godkjenning. Uavhengig av opplysningene ovenfor kan vi derfor ikke gi noe garanti for at anlegget er uten feil/mangler, eller tilpasset dagens bruksmønster. Vi anbefaler at det utføres privat elkontroll ved eiendomsoverdragelser. ELkontrollør/takstmann anbefales derfor på generelt grunnlag. PUNKTER MED TILSTANDSGRAD 2 ? AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK: Ingen punkter registrert. KONSTRUKSJONER SOM IKKE ER UNDERSØKT: Våtrom > Tilliggende konstruksjoner våtrom >Vaskerom: Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga. tilliggende konstruksjoner.

  Parkering
  Parkering på felles gruset gårdsplass.

  Radonmåling
  Radonmålinger er ikke foretatt.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 800 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 70 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 800 000,00))   83 042,- (Omkostninger totalt)   2 883 042,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer.

 • Oppvarming
  Oppvarming består av strøm, luft/luft varmepumpe. Dersom beboelsesrom mangler oppvarming på visning følger det heller ikke med ovner i disse rommene ved overtagelse. Piper og ildsteder: Siste dato for tilsyn: 19.05.2021. Utført. Siste dato for feiing: 30.05.2022. Utført. Avvik enhet: Feier/ brannvesenet ble kontaktet av huseier pga stor varme på vegg bak ildsted. Etter befaring den 14.12.2016 på ildsted, ble det konstatert at ildsted ikke er montert i henhold til monteringsbeskrivelse. Brannmur i bakkant av omramming mangler. Det foreligger også fyringsforbud på alle fire leiligheter fra før. Saksnr 15/339. Avvik ildsted: Fyringsforbud datert 05.07.2018. Ulovlig montering av gassfyrte ildsted. Anmerkning enhet: Slukkeutstyr: 10 års service eller anskaffe nytt. Røykvasler(e) monteres i tak omgående.

  Info strømforbruk
  Strømforbruk vil variere etter bruk og behov i hver enkelt familie. Strømkostnaden avhenger av hvilken strømavtale du har tegnet, samt hvilken leverandør som leverer strøm til din eiendom. Det må beregnes kostnader til både nettleie og forbruk.

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  15645

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene er opplyst som et årlig ca. beløp og dekker vann, avløp, renovasjon, feiegebyr og eiendomsskatt. Kommunale gebyrer fakturert på eiendommen i 2022: Vann og avløp 5256,- Renovasjon 6475,- Feiegebyr 650,- Eiendomsskatt 3264,- Tillegg restavfallsdunk 360 ltr kr 3600 inngår i beløpet for renovasjon. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av eventuelle kommunale endringer av gebyr/ avgift. Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Kommunen kjenner ikke samlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme. Disse opplysningene sammenstiller kostnader for fjoråret, med summer fordelt per fagområde. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskattetakst 817600,-

  Formuesverdi primær
  550676

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1982434

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Faste løpende kostnader: - kommunale avgifter og eiendomsskatt - strøm - tv/ internett - forsikring - generelle vedlikeholdskostnader - brøyting og vedlikehold av stikkvei inn til eiendommen og gårdsplass Disse kostnadene vil kunne variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd, etc.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  1/4

  Felleskostnader pr. mnd
  800

  Felleskostnader inkluderer
  De månedlige felleskostnadene dekker boligforsikring, snømåking, diverse arbeid på felles eiendom, osv.

  Om sameiet
  Et lite sameie bestående av 4 leiligheter i 4 mannsbolig.

  Forkjøpsrett
  Praktiseres ikke.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  IF

  Vedtekter/husordensregler
  Foreligger ikke.

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Dersom behov for el-bil lading må dette betales av hver enkelt.

  Dyrehold
  Er tillatt.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 19.03.2008 - Dokumentnr: 232774 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 3 Formål: Bolig Sameiebrøk: 1/4 Tinglyste dokumenter kan fåes ved henvendelse til megler. Megler oppfordrer interessenter til å lese samtlige tinglyste dokumenter før man eventuelt legger inn bud.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for nybygg firemannsbolig datert 17.09.2008. Det foreligger tillatelse til bygging av firemannsbolig datert 24.05.2007. Det foreligger vedtak om tillatelse til bygging av vinterhage på Monssvevegen 27A, datert 28.07.2021. Ferdigattest er ikke søkt, dette vil evt. bli kjøpers ansvar. Ferdigattest er ikke en bekreftelse på byggets tekniske kvalitet, men en bekreftelse på bygningsmyndighetenes avslutning av saken. Ytterligere søknader/ vedtak/ godkjenninger/ bruks- eller fasadeendringer foreligger ikke. Dersom slike tiltak er utført på eiendommen uten å søke/ melde inn til kommunen vil dette bli kjøpers ansvar.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet privat veg, kjøper må derfor beregne kostnader til brøyting og veldikehold av veg. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett. På eiendommer tilknyttet offentlig avløp og som er bebygd før ca. 1975 kan det være septiktank. Septiktanken er en del av det private stikkledningsanlegget og ansvret for drift og vedlikehold, inkludert tømming, påhviler hjemmelshaver. Kommunale VA-ledninger krysser over eiendommen. VA-ledninger kan være til hinder for eventuell ny bebyggelse. Det kreves minst 4,0 meter avstand mellom konstruksjoner og VA-ledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Gjeldende arealplan med bestemmelser: Kommuneplanens arealdel (KP) 3407 KP2020- 2032 - Kommuneplanens arealdel 2020- 2032 med vedtaksdato 29.10.2020. Formål: Bebyggelse og anlegg, Nåværende boligbebyggelse Bestemmelsesområde Infrastruktursone: Krav vedrørende infrastruktur Gjeldende reguleringsplan: Reguleringsplan (RP) 3407 05020258 - Monssveen vedtatt 20.2.2003. Formål: Bg-4 Boliger, gruppebebyggelse Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler, evt ta kontakt med kommunen for info. Er det oppgitt både KP/KDP og RP/BP vil KP/KDP gjelde foran eldre RP/BP ved evt. konflikt mellom disse. Se plan- og bygningslovens § 1-5. Merknad fra kommunen: Kommuneplanens arealdel § 1-4 Forholdet til øvrige reguleringsplaner a) Kommuneplanens arealdel går foran øvrige eldre reguleringsplaner som ikke er listet opp i § 1-3, men de vil fortsatt gjelde så langt de ikke er i motstrid med kommuneplanens arealdel. b) Reguleringsplaner som inneholder formålet spesialområde bevaring gjelder foran kommuneplanens arealdel for dette temaet. c) Byggegrenser i reguleringsplanene gjelder foran byggegrensene i § 6-1.2. Arealplaner under arbeid: Forslag til endring av kommuneplanens arealdel er lagt ut til offentlig ettersyn, og forventes vedtatt i løpet av høsten. Det er igangsatt reguleringsplanarbeide for 3407 0462 - Stensjordet. Formålet med planarbeidet er å følge opp kommuneplanens intensjon om å legge til rette for felles planlegging og utvikling av en ny bydel i Gjøvik kommune, med boliger og tilhørende infrastruktur. Behov for barnehage vil vurderes. Det skal i henhold til kommuneplanens arealdel også vurderes nytt nærsenter/bydelssenter. Planen skal bl.a. følge opp Gjøvik kommunes strategier for «Connected Living». Sentralt i strategiene er sosiale møteplasser, tunbebyggelse og tilgang til forskjellige tjenestetilbud som skoler og omsorgssentre. Arealformål vil hovedsakelig være boligbebyggelse (1001) ? frittliggende og konsentrert småhusbebyggelse (1111 og 1112), og blokkbebyggelse (1113). I tillegg vil det reguleres nødvendige samferdselsformål og grøntområder mv. For status i planen oppfordres interessenter til å ta kontakt med kommunen.

  Adgang til utleie
  Fri råderett over egen seksjon.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 800 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 70 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 800 000,00))   83 042,- (Omkostninger totalt)   2 883 042,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer.

  Omk. kjøper beløp
  83042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende kr. 35.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 13.900 ,- oppgjørshonorar kr 7.900 ,- og visninger kr 0 , -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 35.000 ,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg/ vederlag i henhold til oppdragsavtale. Disse omfatter grunnbok, tinglyste avtaler, kommunal info, markedsføring, forretningsfører, eierskifte, elektronisk signering og sikring. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr 2.500 ,- per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr 60.000 ,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Kenneth Stensrud

Megler

Kenneth Stensrud

90 22 80 70

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev