aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Strandgata 30!
Velkommen til Strandgata 30!

GJØVIK Strandgata 30

Koselig selveierleilighet i 4 etasje - 3 soverom - balkong med Mjøsutsikt - heis - garasjeplass - gangavstand til alt.

 • kr 5 990 000
 • BRA 116 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 5 990 000
 • Omkostningerkr 162 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 152 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1998
 • Soverom3
 • ArealP-rom 116 m²
 • Felleskostnaderkr 2 915
 • Tomt2 016 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 990 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 149 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 990 000,00))   162 792,- (Omkostninger totalt)   6 152 792,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Selveierleilighet i 4 etasje med hyggelig Mjøsutsikt! Leiligheten fremstår i et lyst og delikat fargevalg, og med store vindusflater slippes godt med dagslys inn og man får en luftig og god romfølelse. Kjøkkenet har lys innredning, og stuen har fin plass til både spisebord og sofagruppe. Utgang til praktisk balkong med utsikt til Mjøsa. Ny markise og solskjerming er nå montert på solsiden. Inneholder 3 gode soverom i lune farger. Lyst bad med buede dusjdører. Parkeringsplass i felles parkeringskjeller. Heis i bygget. Meget sentral beliggenhet i Gjøvik med gangavstand til alle fasiliteter. Kjøpesenteret CC, med gode shoppingmuligheter, ligger rett over gata. Kafeér og spisesteder finnes i umiddelbar nærhet. Gangavstand til Mjøspromenaden og Mjøsa. Enkel tilgang til kollektivtranspo
Romslig stue i duse farger.

Strandgata 30, Innlandet

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  4. etasje: 116 kvm Oppgitte arealer er iht vedlagte tilstandsrapport.
  Primærrom
  4. etasje: 116 kvm P-rom inneholder: Kjøkken, stue, 3 soverom, bad, vaskerom og vindfang.  Tomt
  2016m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiet tomt som er skrånede, i all hovedsak bebygget. Tomtestørrelse er oppgitt iht opplysninger gitt av kommunen/ kommunens matrikkelkart. Seksjonert: 27.08.1998. Seksjonen tilhører følgende hovedeiendom: gnr 67/ bnr 1096. Eiendommen ble etablert 27.01.1950.

  Beliggenhet
  Meget sentral beliggenhet i Gjøvik sentrum. Her er det gangavstand til diverse butikker i gågate, kjøpesenteret CC med utallige tilbud, rolige kaféer og smakfulle restauranter, bank og postkontor. I tillegg finner man bakeri, vinmonopol, frisør og treningssenter. Ønsker man en rolig kveld på byen kan Gjøvik by på en koselig film på kino eller en kveld på bowling. For den mer sosiale finnes bra med uteliv og utesteder i helgene. For den aktivitetslystne finnes mange friluftsmuligheter, her kan nevnes Fastland friluftsbad, Hovde ski og alpinanlegg med heis, tennisbane, Gjøvik klatrepark, Gjøvik stadion med ballbaner, Fjellhallen og Røverdalen svømmeanlegg. Fine turmuligheter langs Mjøspromenaden. Gangavstand til Gjøvik skysstasjon med gode tog- og busstasjoner. Kort avstand til barnehage og skole. Se vedlagte nabolagsprofil i prospektet for ytterligere informasjon om nærområdet.

  Adkomst
  Se kart. Det vil bli skiltet med Aktiv visningsskilter ved felles visninger.

  Bebyggelse
  Følgende bygg er registrert på eiendommen i dokumentasjon oversendt fra kommunen: - Bygningsnr. 20413247 Stort frittliggende boligbygg på 5 etg. el. mer Dette avviker noe fra nylige oppmålinger i boligen gjort av takstmann iht vedlagte tilstandsrapport. Det er boligbebyggelse i området rundt.

  Byggemåte
  Boligen er fra ca. 1998 og fremstår i all hovedsak som fra byggeår. Normal standard og god planløsning. Blokk bygget med vegger i mur-m betong-, og trekonstruksjoner. Etasjeskille i betong/elementer. Det er felles inngang/svalgang og heis. Trevinduer med isolerglass. Ytterdør i treverk. Balkongdør i tre med isolerglass. Veranda med utgang fra stue. Heller på gulv. Det er dels tett rekkverk i metall konstruksjoner Iht. tilstandsrapport datert 22.06.2023 av Amund Forset. For ytterligere informasjon vises til vedlagte takstrapport. Oppgitte byggeår er iht. vedlagte tilstandsrapport.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Det oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring.

  Innhold
  VELKOMMEN TIL STRANDGATA 30: - en romslig selveierleilighet midt i sentrum - Mjøsutsikt - garasjeplass. Leiligheten ligger i 4. etasje og inneholder: Kjøkken, stue, 3 soverom, bad, vaskerom og vindfang. Veranda mot øst.

  Standard
  KORT FORTALT: - Sentralt - Gangavstand til alt - Balkong med Mjøsutsikt - Heis - Parkeringsplass i kjeller - Leiligheten har et lyst og behagelig fargevalg - Store vindusflater slipper rikelig med dagslys inn - Kjøkken med lys innredning - Stue med plass til både sofagruppe og spisebord - 3 soverom - Lys bad med dusj KJØKKEN: Kjøkkeninnredning med laminerte skrog, profilerte fronter og laminert benkeplate med kjøkkenkum. Det er flislagt og belysning over benkeplate. Det er plass til frittstående: Komfyr, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryseskap. Kjøkkenventilator er montert over komfyr. BAD/ VASKEROM: Bad: Gulv: Fliser. Vegg: Fliser. Himling: Malt dekke/elementer. Baderomsinnredning med profilerte fronter, heldekkende servant og speil over med tilhørende belysning. Dusjhjørne med glassvegger og gulvmontert toalett. Det er varme i gulv, ventil på vegg og tilluft i dør. Vaskerom: Gulv: Fliser. Vegg: Fliser. Himling: Malt dekke/elementer. Servant på vegg, gulvmomtert toalett og opplegg/plass til vaskemaskin. Det er ventil på vegg, varme i gulv og tilluft i dør. INNVENDIGE OVERFLATER: Innvendige overflater er hovedsakelig preget av: Gulv: Parkett. Vegg: Malt strie. Himling: Malt betong/elementer. Innvendige dører er utført i formpresset materiale. DIVERSE UTSTYR: Ventilasjon består av naturlig og mekanisk ventilasjon. El-anlegg med automatsikringer. I hovedsak skjult ledningsnett. Sikringsskapet er plassert i skap ved inngang. Innvendig hovedstoppekran er plassert i kjøkkenbenk. Vannstopper er montert. Varmtvannsbereder på ca. 120 liter. Bereder er plassert i kjøkkenbenk. - Røykvarsler - Brannslange i kjøkkenbenk.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. Hvitevarer medfølger.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Boligen fremstår med normal standard og vil kunne tilfredsstille de fleste hva gjelder krav til bostandard. Bygningen er normalt vedlikeholdt ut fra alder. Ved kjøp av brukt bolig kan det være vanskelig å vite hva man skal forvente av behov for vedlikehold og oppgradering. Alder og tilstand på for eksempel tak, kledning, vinduer og rør vil avgjøre byggets vedlikeholdsbehov fremover. Byggeskikk og materialvalg vil også variere ut ifra byggets alder, noe som gjør at energiforbruk, komfort og bruk kan variere fra bygning til bygning avhengig av alder og hva som eventuelt er oppgradert. Det er viktig å ta hensyn til bruksmønsteret som har vært i boligen, blir bruksmønsteret endret blir også forutsetningene for konstruksjonene endret. Utvendig vedlikehold og oppgraderinger vil normalt skje i regi Sameiet som boligen er en del av. Gjør oppmerksom på at dagens krav til isolering, tetthet og andre bygningsdeler er/kan være strengere enn da bygget ble oppført. Nevnte tilstandsgrader i prospekt er kun et utdrag fra takstrapporten. For detaljert informasjon om eiendommens tekniske tilstand, utbedringer og tiltak, konsekvenser av TG, samt kostnadsestimat for utbedring rundt de forskjellige punktene henvises det til vedlagte tilstandsrapport Interessenter oppfordres til å sette seg nøye inn i dette. Utbedringer og tiltak vil bli kjøpers ansvar. PUNKTER MED TILSTANDSGRAD 3 ? STORE OG ALVORLIGE TILTAK: Ingen punkter registrert. PUNKTER MED TILSTANDSGRAD 2 ? PUNKTER SOM KAN KREVE TILTAK: Utvendig > Dører: Har forventet levetid nært forestående/oppnådd. Ingen umiddelbare tiltak er nødvendig, men oppgraderinger må etter hvert påregnes. Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad: Dusjing direkte på vegg/gulv gir økt belastning på konstruksjon og kan redusere levetiden på våtrommet. Slitte/misfargede fuger er registrert. Rommet har mer enn halvparten av forventet brukstid ppnådd. Rommet må brukes med forsiktighet og det må følges med på konstruksjonene da risikoen for skader er stor. Det er hull i vegger etter demontert utsyr/flyttede dusjvegger. Siden våtrommet fungerer i dag er det ikke behov for strakstiltak. Men ut fra alder kan plutselig skader oppstå, det anbefales å følge med og bruke rommet med forsiktighet. Oppgraderinger bør etter hvert påregnes. Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad: Vurdering basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for membran/tettesjikt er passert. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Ved renovering, påse at alle forhold med tettesjiktet, våtsone, sluk, røranlegg mv. dokumenteres. Våtrom > Overflater vegger og himling > Vaskerom: Rommet har mer enn halvparten av forventet brukstid oppnådd. Rommet må brukes med forsiktighet og det må følges med på konstruksjonene da risikoen for skader er stor. Rommet er ved normal bruk ikke utsatt for særlig påkjenning i form av fukt/vann på vegger/gulv. Det er rwgistrert sprekker i fuge mellom gulv og vegg. Det er hull i vegg etter demontert utstyr installasjon. Siden våtrommet fungerer i dag er det ikke behov for strakstiltak. Men ut fra alder kan plutselig skader oppstå, det anbefales å følge med og bruke rommet med forsiktighet. Oppgraderinger bør etter hvert påregnes. Våtrom > Overflater Gulv > Vaskerom: Gulvet har forventet brukstid oppnådd/nært forestående. Påkjenninger i form av vannsprut /dusjing direkte på gulv anbefales ikke. Det er registrert sprekk infuge mellom gulv og vegg. Terskel,ved dør er noe lav. Rommet fungerer med dagens tilstand. Det er ikke behov for utbedringstiltak siden våtrommet fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre våtrom. Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Vaskerom: Vurdering basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for membran/tettesjikt er passert. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Ved renovering, påse at alle forhold med tettesjiktet, våtsone, sluk, røranlegg mv. dokumenteres. Tekniske installasjoner > Vannledninger: Vurdering er basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for skjulte røranlegg er passert. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må røranlegget skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Ved renovering, påse at røranlegget dokumenteres av fagperson. Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Tekniske installasjoner > Avløpsrør: Vurdering er basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for skjulte røranlegg er passert. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon. Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må røranlegget skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Ved renovering, påse at røranlegget dokumenteres av fagperson. Tekniske installasjoner > Varmtvannstank: Varmtvannsbereder har oppnådd halvparten av forventet brukstid. Ingen tiltak nødvendig umiddelbart, men ut fra forventet brukstid kan det bli behov for reparasjoner/ utskiftinger. Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg: El-anlegg med automatsikringer. I hovedsak skjult ledningsnett. Sikringsskapet er plassert i skap ved inngang. Det lokale eltilsyn utfører tilsyn med elektriske anlegg etter instruks fra Direktoratet for Samfunnssikkerhet og Beredskap (DSB). Intervallene på disse tilsynene vil i fremtiden være avhengig av lokale risikovurderinger. Historisk sett har boliger normalt blitt kontrollert omtrent hvert 20. år. Kontrollene er stikkprøvebasert og medfører ingen godkjenning. Uavhengig av opplysningene ovenfor kan vi derfor ikke gi noe garanti for at anlegget er uten feil/mangler, eller tilpasset dagens bruksmønster. Vi anbefaler at det utføres privat elkontroll ved eiendomsoverdragelser. Kontroll utført av sertifisert ELkontrollør/takstmann anbefales derfor på generelt grunnlag. PUNKTER MED TILSTANDSGRAD 2 ? AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK: Utvendig > Vinduer: Vinduer har forventet brukstid oppnådd. Det ble ikke observert punkterte isolerglass. Pga. temperatur og lysforhold kan dette være vanskelig å oppdage. Alder på vinduer tilsier at punktering kan forekomme selv om det ikke ble avdekket ved befaringen. Utskiftning av vinduer vil kunne ha positiv innvirkning på energibruken boligen. Det er ikke behov for strakstiltak siden vinduene fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader eller punkteringer oppstå på eldre vinduer. Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Som følge av alder vil det kunne være påregnelig med vedlikehold og evt. utskiftinger. Verandaer som står under åpen himmel og utsatt vær vind/være vil alltid ha vedlikeholdsbehov, dette må påregnes. Tidspunkt for utskiftning av tettesjikt/membran nærmer seg ut ifra alder. Innvendig > Overflater: Bruksmerker, mindre skader og noe slitasje er registrert. Det er ikke behov for strakstiltak, men om kjøper har andre brukskrav eller krav til estetikk på overflater så kreves det utbedring eller utskifting. Våtrom > Overflater Gulv > Bad: Badet har forventet brukstid oppnådd/nært forestående, rommet må brukes mned forsiktighet. Dusjing i tett kabinett kan være en sikkerhet for rommets bruk. Terksel ved dør er noe lav. Rommet fungerer med dagens tilstand. Det er ikke behov for utbedringstiltak siden våtrommet fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre våtrom. Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken: Halvparten av forventet bruksktid er oppnådd eller nært forestående på kjøkkeninnredning. Noe bruksmerkwr og slitasje er registrert. Det er ikke kontrollert tilstand på hvitevarer. Avhengig av bruksmønster og krav til estetikk av kjøper kan det være påregnelig med utskiftning/utbedringer av kjøkkeninnredningen. KONSTRUKSJONER SOM IKKE ER UNDERSØKT: Våtrom > Tilliggende konstruksjoner våtrom > Bad: Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga. tilliggende konstruksjoner. Våtrom > Tilliggende konstruksjoner våtrom > Vaskerom: Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga. tilliggende konstruksjoner.

  Parkering
  Felles parkeringskjeller.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges ved fullmektig. Fullmaktshaver(e) (selger(e)) har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 990 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 149 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 990 000,00))   162 792,- (Omkostninger totalt)   6 152 792,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer.

 • Oppvarming
  Oppvarming består av strøm. Dersom beboelsesrom mangler oppvarming på visning følger det heller ikke med ovner i disse rommene ved overtagelse.

  Info strømforbruk
  Strømforbruk vil variere etter bruk og behov i hver enkelt familie. Strømkostnaden avhenger av hvilken strømavtale du har tegnet, samt hvilken leverandør som leverer strøm til din eiendom. Det må beregnes kostnader til både nettleie og forbruk.

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale eiendomsgebyrer faktureres Sameiet Strandgt. 30, og er inkludert i de månedlige felleskostnadene. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av eventuelle kommunale endringer av gebyr/ avgift. Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Kommunen kjenner ikke samlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme. Disse opplysningene sammenstiller kostnader for fjoråret, med summer fordelt per fagområde. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

  Formuesverdi primær
  933545

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3360762

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Faste løpende kostnader: - månedlige felleskostnader inkl. kommunale avgifter og eiendomsskatt - strøm - innboforsikring - generelle vedlikeholdskostnader Disse kostnadene vil kunne variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd, etc.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  116/3972

  Felleskostnader pr. mnd
  2915

  Felleskostnader inkluderer
  De månedlige felleskostnadene dekker kommunale avgifter, utvendig forsikring, vaktmestertjenester, etc.

  Om sameiet
  Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter og regnskap. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Ingen lån pr. d.d.

  Forkjøpsrett
  Forkjøpsrett praktiseres ikke i sameiet.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Ingen planlagte kostnadsøkninger.

  Sameiets forsikringsselskap
  Fremtind

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter. Dokument følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Fellesareal og fellesrom skal til enhver tid behandles varsomt og i samsvar med retningslinjer utarbeidet av styret. Det påhviler seksjonseierne det fulle innvendige vedlikehold av seksjonene samt andre rom som hører til seksjonen.

  Dyrehold
  Tillatt etter avtale med styret.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3407/67/1096/13: Dokumentnr: 901558 - Erklæring/avtale GRUNNAVGIFT ETTER BYKONTRAKTEN Overført fra: Knr:3407 Gnr:67 Bnr:1096 Gjelder denne registerenheten med flere Dokumentnr: 901560 - Erklæring/avtale GRUNNAVGIFT ETTER BYKONTRAKTEN Overført fra: Knr:3407 Gnr:67 Bnr:1096 Gjelder denne registerenheten med flere 01.06.1893 - Dokumentnr: 900006 - Erklæring/avtale GRUNNBYRDEBESTEMMELSER Overført fra: Knr:3407 Gnr:67 Bnr:1096 Gjelder denne registerenheten med flere 01.06.1893 - Dokumentnr: 900007 - Erklæring/avtale GRUNNBYRDEBESTEMMELSER Overført fra: Knr:3407 Gnr:67 Bnr:1096 Gjelder denne registerenheten med flere 26.02.2016 - Dokumentnr: 170495 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3407 Gnr:67 Bnr:1129 Bestemmelse om felles innkjørsel, drift og vedlikeholdskostnader Gjelder denne registerenheten med flere 27.08.1998 - Dokumentnr: 5578 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 13 Formål: Bolig Sameiebrøk: 116/3972 26.02.2016 - Dokumentnr: 170495 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:3407 Gnr:67 Bnr:1129 Snr:1 Rettighet hefter i: Knr:3407 Gnr:67 Bnr:1129 Snr:2 Rettighet hefter i: Knr:3407 Gnr:67 Bnr:1129 Snr:3 Rettighet hefter i: Knr:3407 Gnr:67 Bnr:1129 Snr:4 Rettighet hefter i: Knr:3407 Gnr:67 Bnr:1129 Snr:5 Rettighet hefter i: Knr:3407 Gnr:67 Bnr:1129 Snr:6 Rettighet hefter i: Knr:3407 Gnr:67 Bnr:1129 Snr:7 Rettighet hefter i: Knr:3407 Gnr:67 Bnr:1129 Snr:8 Rettighet hefter i: Knr:3407 Gnr:67 Bnr:1129 Snr:9 Rettighet hefter i: Knr:3407 Gnr:67 Bnr:1129 Snr:10 Rettighet hefter i: Knr:3407 Gnr:67 Bnr:1129 Snr:11 Rettighet hefter i: Knr:3407 Gnr:67 Bnr:1129 Snr:12 Rettighet hefter i: Knr:3407 Gnr:67 Bnr:1129 Snr:13 Rettighet hefter i: Knr:3407 Gnr:67 Bnr:1129 Snr:14 Rettighet hefter i: Knr:3407 Gnr:67 Bnr:1129 Snr:15 Rettighet hefter i: Knr:3407 Gnr:67 Bnr:1129 Snr:16 Rettighet hefter i: Knr:3407 Gnr:67 Bnr:1129 Snr:17 Rettighet hefter i: Knr:3407 Gnr:67 Bnr:1129 Snr:18 Rettighet hefter i: Knr:3407 Gnr:67 Bnr:1129 Snr:19 Rettighet hefter i: Knr:3407 Gnr:67 Bnr:1129 Snr:20 Rettighet hefter i: Knr:3407 Gnr:67 Bnr:1129 Snr:21 Rettighet hefter i: Knr:3407 Gnr:67 Bnr:1129 Snr:22 Rettighet hefter i: Knr:3407 Gnr:67 Bnr:1129 Snr:23 Rettighet hefter i: Knr:3407 Gnr:67 Bnr:1129 Snr:24 Rettighet hefter i: Knr:3407 Gnr:67 Bnr:1129 Snr:25 Rettighet hefter i: Knr:3407 Gnr:67 Bnr:1129 Snr:26 Rettighet hefter i: Knr:3407 Gnr:67 Bnr:1129 Snr:27 Rettighet hefter i: Knr:3407 Gnr:67 Bnr:1129 Snr:28 Rettighet hefter i: Knr:3407 Gnr:67 Bnr:1129 Snr:29 Rettighet hefter i: Knr:3407 Gnr:67 Bnr:1129 Snr:30 Rettighet hefter i: Knr:3407 Gnr:67 Bnr:1129 Snr:31 Rettighet hefter i: Knr:3407 Gnr:67 Bnr:1129 Snr:32 Rettighet hefter i: Knr:3407 Gnr:67 Bnr:1129 Snr:33 Rettighet hefter i: Knr:3407 Gnr:67 Bnr:1129 Snr:34 Rettighet hefter i: Knr:3407 Gnr:67 Bnr:1129 Snr:35 Rettighet hefter i: Knr:3407 Gnr:67 Bnr:1129 Snr:36 Rettighet hefter i: Knr:3407 Gnr:67 Bnr:1129 Snr:37 Rettighet hefter i: Knr:3407 Gnr:67 Bnr:1129 Snr:38 Rettighet hefter i: Knr:3407 Gnr:67 Bnr:1129 Snr:39 Rettighet hefter i: Knr:3407 Gnr:67 Bnr:1129 Snr:40 Rettighet hefter i: Knr:3407 Gnr:67 Bnr:1129 Snr:41 Bestemmelse om felles innkjørsel, drift og vedlikeholdskostnader Gjelder denne registerenheten med flere Tinglyste dokumenter kan fåes ved henvendelse til megler. Megler oppfordrer interessenter til å lese samtlige tinglyste dokumenter før man eventuelt legger inn bud.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for nybygg Strandgata 30 (67/ 1096), datert 28.12.00. Det foreligger midlertidig brukstillatelse på nybygg Strandgata 30 (67/1096), datert 29.10.98. Det foreligger midlertidig brukstillatelse på nybygg kontor/ garasjer/ boliger Strandgata 30, (67/ 1097), datert 02.09.98. Ferdigattest er ikke en bekreftelse på byggets tekniske kvalitet, men en bekreftelse på bygningsmyndighetenes avslutning av saken. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse er i samsvar med dagens bruk.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig veg. Eiendommen er tilknyttet offentlilg vann- og avløpsnett. Det er vannmåler installert, og avgift vil derfor avhenge av forbruk. På eiendommer tilknyttet offentlig avløp og som er bebygd før ca. 1975 kan det være septiktank. Septiktanken er en del av det private stikkledningsanlegget og ansvret for drift og vedlikehold, inkludert tømming, påhviler hjemmelshaver.

  Regulerings- og arealplanner
  Gjeldende arealplan med bestemmelser: Kommuneplanens arealdel (KP) 3407 KP2020- 2032 - Kommuneplanens arealdel 2020- 2032 med vedtaksdato 29.10.2020. Formål: Bebyggelse og anlegg, Nåværende sentrumsformål Bestemmelses område Støysone: gul sone iht T-1442 Infrastruktursone: Krav vedrørende infrastruktur Faresone: Flomfare Reguleringsplan (RP) 3407 05020185 - Kvartal 21, vedtatt 29.8.1996. Formål: Bolig/Forretning/Næring Er det oppgitt både KP/KDP og RP/BP vil KP/KDP gjelde foran eldre RP/BP ved evt. konflikt mellom disse. Se plan- og bygningslovens § 1-5. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler, evt ta kontakt med kommunen for info. Merknad fra kommunen: Kommuneplanens arealdel § 1-4 Forholdet til øvrige reguleringsplaner a) Kommuneplanens arealdel går foran øvrige eldre reguleringsplaner som ikke er listet opp i § 1-3, men de vil fortsatt gjelde så langt de ikke er i motstrid med kommuneplanens arealdel. b) Reguleringsplaner som inneholder formålet spesialområde bevaring gjelder foran kommuneplanens arealdel for dette temaet. c) Byggegrenser i reguleringsplanene gjelder foran byggegrensene i § 6-1.2. Forslag til endring av kommuneplanens arealdel er lagt ut til offentlig ettersyn, og forventes vedtatt i løpet av høsten. For status i saken oppfordres interessenter til å ta kontakt med kommunen for info.

  Adgang til utleie
  Fri råderett over egen seksjon.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 990 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 149 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 990 000,00))   162 792,- (Omkostninger totalt)   6 152 792,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer.

  Omk. kjøper beløp
  162792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende kr. 55.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 13.900 ,- oppgjørshonorar kr 7.900 ,- og visninger kr 3.000 , -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 55.000 ,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg/ vederlag i henhold til oppdragsavtale. Disse omfatter grunnbok, tinglyste avtaler, elektronisk signering, kommunal info, forretningsfører, eierskifte, merkedsføring og sikring. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag for utført arbeid med kr. 2.500,- pr time, begrenset oppad til kr. 60.000,-.  Alle beløp er inkl. mva. 

Henriette Stray Fischer

Megler

Henriette Stray Fischer

98 01 99 51

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev