aktiv-eiendomsmegling
Felles takterrasse med nydelig utsikt.
Felles takterrasse med nydelig utsikt.

GJØVIK Trondhjemsvegen 11D

Lekker 4-roms selveierleilighet, heis, takterrasse, egen verranda, garasjeplass, stille og midt i byen. Velkommen!

 • kr 5 400 000
 • BRA 93 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 5 400 000
 • Omkostningerkr 155 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 555 542
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2019
 • Soverom3
 • ArealP-rom 90 m²
 • Felleskostnaderkr 4 650
 • Tomt993 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 700 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 142 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 700 000,00))   155 542,- (Omkostninger totalt)   5 855 542,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding
Lekker og moderne selveierleilighet midt i Gjøvik sentrum. Her er det gangavstand til alle byens fasiliterer, slik som dagligvare, shopping, restauranter, uteliv, kollektivtilbud, etc. Leiligheten gir et godt inntrykk, og fremstår som meget tiltalende. Det mørke fargevalget skaper en lun og god atmosfære. Mørk malt kjøkkeninnredning i vinkel. Kjøkkenøya avgrenser fin mot stuen. I stuen er det fin plass til både sofagruppe og spisestuemøblement. Den åpne løsningen i leiligheten gir en god romfølelse. Store vindusflater slipper rikelig med dagslys inn. Utgang til praktisk balkong med Mjøsgløtt. Det er 3 soverom i leiligheten. Innbydende bad med lys innredning og dusj. Medfølgende parkering. Felles tomteareal og takterrasse for sameierne.
Lun og god atmosfære.

Trondhjemsvegen 11D, Innlandet

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  3. etasje: 93 kvm Oppgitte arealer er iht vedlagte tilstandsrapport.
  Primærrom
  3. etasje: 90 kvm P-rom inneholder: Stue/ kjøkken, 3 soverom, bad og gang.  Tomt
  993m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiet tomt som hovedsakelig er bebygget. Felles gårdsrom. Asfaltert fortau rundt på to sider. Tomtestørrelse er oppgitt iht opplysninger gitt av kommunen. Eiendommen ble etablert 17.09.2019. Seksjonering. Seksjonen tilhører følgende hovedeiendom: 3407 - Gjøvik kommune 67/ 1154 Etablert 01.12.1930.

  Beliggenhet
  Eiendommen er sentralt beliggende i Gjøvik, med gangavstand til alle de servicetilbud og fasiliteter som finnes der. Her er det gangavstand til diverse butikker i gågate, kjøpesenteret CC med utallige tilbud, rolige kaféer og smakfulle restauranter, bank og postkontor. I tillegg finner man bakeri, vinmonopol, frisør og treningssenter. Ønsker man en rolig kveld på byen kan Gjøvik by på en koselig film på kino eller en kveld på bowling. For den mer sosiale finnes bra med uteliv og utesteder i helgene. For den aktivitetslystne finnes mange friluftsmuligheter, her kan nevnes Fastland friluftsbad, Hovde ski og alpinanlegg med heis, tennisbane, Gjøvik klatrepark, Gjøvik stadion med ballbaner, Fjellhallen og Røverdalen svømmeanlegg. Fine turmuligheter langs Mjøspromenaden. Gangavstand til Gjøvik skysstasjon med gode tog- og busstasjoner. Kort avstand til barnehage og skole. Se vedlagte nabolagsprofil i prospektet for ytterligere informasjon om nærområdet.

  Adkomst
  Se kart. Det vil bli skiltet med Aktiv visningsskilter ved felles visninger.

  Bebyggelse
  Følgende bygg er registrert på eiendommen i dokumentasjon oversendt fra kommunen: - Bygningsnr. 155600454 Stort frittliggende boligbygg på 3 og 4 etg. - Bygningsnr. 155600454-1 Tilbygg Bolig - Bygningsnr. 155600454-2 Påbygg Bolig Dette avviker noe fra nylige oppmålinger i boligen gjort av takstmann iht vedlagte tilstandsrapport. Det er boligbebyggelse i området rundt.

  Byggemåte
  Boligen er fra ca. 2019. Normal standard og god planløsning. Blokk bygget med vegger i mur- og betongkonstruksjoner. Etasjeskille i betong/elementer. Det er felles inngang/trapperom. Trevinduer med isolerglass. Ytterdør til felles gang med brann-, lydmotstand. Balkongdør i treverk med isolerglass. Balkong med utgang fra stue/kjøkken. Utført i stål og betongkonstruksjoner. Det errekkverk i metall konstruksjoner. Balkongen er på ca. 7 kvm. Iht. tilstandsrapport datert 04.06.2023 av Amund Forset. For ytterligere informasjon vises til vedlagte takstrapport. Oppgitte byggeår er iht. vedlagte tilstandsrapport.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjøper oppfordres til å sette seg nøye inn i selgers egenerklæring.

  Innhold
  VELKOMMEN TIL TRONDHJEMSVEGEN 11D! - moderne og meget innbydende selveierleilighet i Gjøvik sentrum Leilighet i 3. etasje som inneholder: Stue/ kjøkken, 3 soverom, bad og gang, samt bod. Balkong med utgang fra stue/kjøkken.

  Standard
  KORT FORTALT: Lekkert og moderne Lun og god atmosfære Kjøkkenøy med fin avgrensning mot stue Romslig stue med plass til både sofagruppe og spisebord Store vindusflater slipper rikelig med dagslys inn Utgang til balkong 3 soverom Innbydende bad Mjøsgløtt Beliggende midt i sentrum Gangavstand til alle fasiliteter KJØKKEN: Kjøkkeninnredning med laminerte skrog, glatte fronter og laminert benkeplate med kjøkkenkum. Det er flislagt og belysning over benkeplate. Det er plass til integrert: Koketopp og stekeovn, Det er plass til frittstående: Oppvaskmaskin og kjøleskap. Kjøkkenventilator er montert over komfyr. BAD/ VASKEROM: Baderomsinnredning med glatte fronter, heldekkende servant og speil over med tilhørende belysning. Dusjhjørne med glassvegger og vegghengt toalett. Opplegg/plass til vaskemaskin. Det er varme i gulv, ventil i himling og tilluft i dør. Gulv: Fliser. Vegg: Fliser. Himling: Malte glatte flater. INNVENDIGE OVERFLATER: Ventilasjon består av balansert ventilasjon. El-anlegg med automatsikringer. I hovedsak skjult ledningsnett. Sikringsskapet er plassert i bod. Innvendig hovedstoppekran og vannmåler er plassert i bod. Sentralstøvsuger. Det er vannbåren varme med radiatorer. Sentral er plassert på bod. Leiligheten er sprinklet. - Røykvarsler - Brannslukningsapparat DIVERSE UTSTYR: Innvendige overflater er hovedsakelig preget av: Gulv: Parkett. Vegg: Malte glatte flater. Himling: Malte glatte flater/malt dekke. Etasjeskille er utført med elementer. Malte glatte innvendige dører.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Boligen fremstår med normal standard og vil kunne tilfredsstille de fleste hva gjelder krav til bostandard. Bygningen ansees omtrent som ny, men vedlikehold må etterhvert påregnes. Det er viktig å ta hensyn til bruksmønsteret som har vært i boligen, blir bruksmønsteret endret blir også forutsetningene for konstruksjonene endret. Ved kjøp av brukt bolig kan det være vanskelig å vite hva man skal forvente av behov for vedlikehold og oppgradering. Alder og tilstand på for eksempel tak, kledning, vinduer og rør vil avgjøre byggets vedlikeholdsbehov fremover. Byggeskikk og materialvalg vil også variere ut ifra byggets alder, noe som gjør at energiforbruk, komfort og bruk kan variere fra bygning til bygning avhengig av alder og hva som eventuelt er oppgradert. Utvendig vedlikehold og oppgraderinger vil normalt skje i regi Sameiet som boligen er en del av. Gjør oppmerksom på at dagens krav til isolering, tetthet og andre bygningsdeler er/kan være strengere enn da bygget ble oppført. Ingen påpekte punkter i takstrapporten vedr tilstandsgrader.

  Parkering
  Medfølgende parkering i kjeller. All parkering skal skje på oppmerkede parkeringsplasser. Sameiet disponerer ikke gjesteparkeringsplasser.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 700 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 142 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 700 000,00))   155 542,- (Omkostninger totalt)   5 855 542,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer.

 • Oppvarming
  Oppvarming består av fjernvarme. Dersom beboelsesrom mangler oppvarming på visning følger det heller ikke med ovner i disse rommene ved overtagelse.

  Info strømforbruk
  Strømforbruk vil variere etter bruk og behov i hver enkelt familie. Strømkostnaden avhenger av hvilken strømavtale du har tegnet, samt hvilken leverandør som leverer strøm til din eiendom. Det må beregnes kostnader til både nettleie og forbruk.

  Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info kommunale avgifter
  Eiendomsskatt faktureres eier direkte. Øvrige kommunale eiendomsgebyrer faktureres Trondhjemsvegen 11 Gjøvik As. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av eventuelle kommunale endringer av gebyr/ avgift. Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Kommunen kjenner ikke samlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme. Disse opplysningene sammenstiller kostnader for fjoråret, med summer fordelt per fagområde. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatt 7896,- Eiendomsskattetakst 197400,-

  Formuesverdi primær
  1042578

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3753282

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Faste løpende kostnader: - månedlige felleskostander til sameiet - eiendomsskatt - strøm - innboforsikring - generelle vedlikeholdskostnader Disse kostnadene vil kunne variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd, etc.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  93/2855

  Felleskostnader pr. mnd
  4650

  Felleskostnader inkluderer
  De månedlige felleskostnadene dekker div. vedlikehold i sameiet, heis, strøm felleområde, kommunale avgifter unntatt eiendomsskatt, tv/ internettt, m.m.

  Om sameiet
  Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler og regnskap. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Ingen lån i sameiet pr d.d.

  Forkjøpsrett
  Praktiseres ikke.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Ingen planlagt økning i felleskostnader.

  Sameiets forsikringsselskap
  IF

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler.

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Leilighetene skal brukes på en lsik måte at de ikke sjenerer andre. Det skal som hovedregel være ro mellom kl. 23:00 - 07:00. På søndager skal det generelt være ro. Ved bruk av fellesarealer skal det tas hensyn til andre beboere. Man må huske å rydde etter seg og etterlate seg arealet slik man selv ønsker å finne det igjen. Uteområdene skal holdes rene og ryddige. All montering av utstyr eller beplantning m.v. som berører uteområdene, husets fasader eller fellesarealer må forhåndsgodkjennes av styret. Iht. husordensregler/ vedtekter.

  Dyrehold
  Tillatt så lenge det ikke er til vesentlig plage/ ulempe for andre beboere/ seksjonsbrukere.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3407/67/1154/19: 17.09.2019 - Dokumentnr: 1082975 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 19 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 93/2855 24.03.2021 - Dokumentnr: 354534 - Bestemmelse om parkering Rettighet hefter i: Knr:3407 Gnr:67 Bnr:1154 Snr:1 Bestemmelse om vedlikehold Kan ikke avhendes eller pantsettes uten sammen med seksjonene Tinglyste dokumenter kan fåes ved henvendelse til megler. Megler oppfordrer interessenter til å lese samtlige tinglyste dokumenter før man eventuelt legger inn bud.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger: 67/1154 - Trondhjemsvegen 11, Gjøvik - Vedtak om ferdigattest for oppførte ny boligblokk med næringsareal, samt fasadeendringer på eksisterende bygg, datert 14.02.2019. 67/1154 - Trondhjemsvegen 11, Gjøvik - Vedtak om endring av tilatelse ved oppføring av boligbygg, datert 18.07.2018. Ferdigattest er ikke en bekreftelse på byggets tekniske kvalitet, men en bekreftelse på bygningsmyndighetenes avslutning av saken.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig veg. Eiendommen er tilknyttet offentig vann- og avløpsnett. Det er vannmåler installert, og avgift vil derfor avhenge av forbruk. På eiendommer tilknyttet offentlig avløp og som er bebygd før ca. 1975 kan det være septiktank. Septiktanken er en del av det private stikkledningsanlegget og ansvret for drift og vedlikehold, inkludert tømming, påhviler hjemmelshaver.

  Regulerings- og arealplanner
  Gjeldende arealplan med bestemmelser: Kommuneplanens arealdel (KP) 3407 KP2020- 2032 - Kommuneplanens arealdel 2020- 2032 med vedtaksdato 29.10.2020. Formål: Bebyggelse og anlegg, Bybebyggelse Bestemmelsesområde 4: Ytre sentrumssone; parkering (§ 6-4.2) Infrastruktursone: Krav vedrørende infrastruktur (§ 16-1) Reguleringsplan skal fortsatt gjelde (§ 1-3); se merknadsfelt Reguleringsplan (RP) Kvartal 16 vedtatt 21.02.2008. Formål: Bolig/forretning/kontor Annet fellesareal Bevaringsområde; bevaring av bygninger Er det oppgitt både KP/KDP og RP/BP vil KP/KDP gjelde foran eldre RP/BP ved evt. konflikt mellom disse. Se plan- og bygningslovens § 1-5. Merknad fra kommunen: Reguleringsplanen gjelder foran kommuneplanens arealdel. Kommuneplanens bestemmelser og retningslinjer supplerer disse planene på tema som ikke er behandlet i reguleringsplanene. Arealplaner under arbeid: Ikke godkjente planforslag under forberedelse / behandling. Merknad fra kommunen: Forslag til endring av kommuneplanens arealdel er lagt ut til offentlig ettersyn, og forventes vedtatt i løpet av høsten. Planen er ikke kjent for megler, det oppfordres til å ta kontakt med kommunen for status. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler, evt ta kontakt med kommunen for info. Bygging av boligbygg med nye leiligheter på Nytorvet foregår på naboeiendom.

  Adgang til utleie
  Fri råderett over egen seksjon.

  Verneklasse/sefrak
  Sefrakminne 502 406 21 Tilknyttet bygning 155600454. SEFRAK er et landsdekkende register over eldre bygninger og andre kulturminner i Norge. Det at et hus er registrert i SEFRAK gir det ikke automatisk vernesstatus, og legger heller ikke spesifikke restriksjoner på hva som kan gjøres med det. SEFRAK-registerert sier ikke noe om objektenes verneverdi. Interessenter oppfordres til å ta kontakt med kommunen for info.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 700 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 142 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 700 000,00))   155 542,- (Omkostninger totalt)   5 855 542,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer.

  Omk. kjøper beløp
  155542

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,5 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 13.900 ,- oppgjørshonorar kr  7.900,- og visninger kr 3.000 , -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 60.000 ,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg/ vederlag i henhold til oppdragsavtale. Disse omfatter grunnbok, tinglyste avtaler, kommunal info, info forretningsfører, eierskifte, elektronisk signering, markedsføring og sikring. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag for utført arbeid med kr. 2.500,- pr. time, begrenset oppad til kr. 60.000,-.  Alle beløp er inkl. mva. 

Henriette Stray Fischer

Megler

Henriette Stray Fischer

98 01 99 51

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev