aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Aursundveien 1618.

GLÅMOS Aursundveien 1618

Trivelig hytte med flott beliggenhet på nordsiden av Aursunden. Båthus v/ sjøen. Stor terrasse. Alle fasiliteter.

 • kr 1 390 000
 • BRA 43 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 1 390 000
 • Omkostningerkr 50 892
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 440 892
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 986
 • Soverom2
 • ArealP-rom 43 m²
 • Tomt1 119.3 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 34 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 390 000,-)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 50 892,- (Omkostninger totalt) 1 440 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Aursundveien 1618. Eiendommen har en flott beliggenheten på nordsiden av Aursunden. Bygningsmassen består av en hytte og et uthus. I tillegg til selve hytta har man båthus nede ved Aursunden. Her trenger man ikke velge om man vil ha hytte ved sjøen eller på fjellet da man får både i pose og sekk. Hytta selges med alt innbo og løsøre som er tilstede ved visning. Dette inkluderer også båten og det øvrige i båthuset. Innhold Hytta: 1. etasje: Stue, kjøkken, bad og to soverom. I tillegg uthus på 14 kvm med god lagerplass og utedo samt 1/2-part av båthus nede ved Aursunden på 22 kvm. Velkommen på en trivelig visning.

Aursundveien 1618, Trøndelag

 • Tomt
  1119.3m²

  Beskrivelse av tomt
  I følge målebrev som er vedlagt i salgsoppgaven.

  Beliggenhet
  Attraktiv beliggenhet på nordsiden av Aursunden. Hytta ligger fint til på en høyde, med flott utsikt utover Aursunden. Hytta er omkranset av helårs turterreng. Ved båthuset nede ved Aursunden kan man nyte fine dager på "sjøen" med fiske, bading, grilling, båtliv mm. Til Glåmos sentrum med matvarebutikk og jernbanestasjon er det ca 15 km. Til Brekken sentrum med bl.a. matbutikk ca 16 km. Til Røros sentrum er det ca 26 km. På Røros finner en alle fasiliteter og servicefunksjoner som butikker, kafeer, restauranter, post, vinmonopol etc. Røros har et bredt aktivitets- og kulturtilbud og er blitt kåret til Norges beste kulturkommune flere år på rad. Tilbudene er mange, f.eks.: alpinbakke for barn i sentrum, golfbane, flerbrukshall med klatrevegg, treningssentre, badeanlegg på Røros Hotell og et flust med merkede turløyper både sommer og vinter. I tillegg er det mange store og små arrangement gjennom året, f.eks.: Rørosmartnan, Femundløpet, Vinterfestspillene, Elden, Julemarked mm. Se forøvrig www.roros.no for mer info om Rørosregionen. Se for øvrig www.roros.no for mer info om Rørosregionen.

  Adkomst
  Se kart på Finn.no

  Bebyggelse
  Hovedsaklig spredt fritidsbebyggelse i området med innslag av noen gårder.

  Byggemåte
  Fritidsbolig oppført i 1 etasje med hems over krypkjeller. Bygningen er oppført på grunnmur med leca. Veggkonstruksjon er med lafteplank. Gavlveggene er oppført med bindingsverk og kledd utvendig med liggende panel. Taket er med saltaksform og er tekket med pappshingel. Gulv over krypkjeller er med trebjelkelag, og vinduer er med 2-lags og 3-lags isolerglass. Boden er etablert på terrassen. Veggkonstruksjonen er med bindingsverk som er kledd utvendig med liggende panel. Taket er med saltaksform og er tekket med pappshingel. Det er trebjelkelag, og vinduer er med enkle glass. Båthus oppført på grunnmur med leca og støpt plate på mark. Veggkonstruksjonen er med bindingsverk som er kledd utvendig med stående panel. Taket er med saltaksform og er tekket med lakkerte stålplater med taksteinprofil. Vinduer er med enkle glass, og det er montert en leddport i tre. Ihht. opplysninger fra takstmann.

  Innhold
  Hytta: 1. etasje: Stue, kjøkken, bad og to soverom. I tillegg uthus på 14 kvm med god lagerplass og utedo samt 1/2-part av båthus nede ved Aursunden på 22 kvm.

  Standard
  Følgende har fått TG3 i tilstandsrapporten fra takstmann: - Balkong/terrasse Følgende har fått TG2 i tilstandsrapporten fra takstmann: - Drenering - Grunn/fundament - Radonsikring - Vinduer/dører - Yttervegger - Takkonstruksjon - Taktekking og beslag - Ildsted - Kjøkken - Avløpsrør - Vannledninger - Ventilasjon - Bad For nærmere beskrivelse se komplett tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgaven. Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Fritidsbolig 1. etasje Kjøkken/stue: Tregulv. Lafteplank på vegger. Panel i gavlvegger. Panel i himling. Innredning. Trapp. Soverom 1: Tregulv og lafteplank på vegger. Panel i himling. Soverom 2: Tregulv og lafteplank på vegger. Panel i himling. Sikringsskap. Bad: Tregulv og lafteplank på vegger. Panel i himling. Panelovn. Utstyrt med dusjkabinett, servant, wc og naturlig avtrekk. Hems Tregulv og panel på vegger. Panel i himling.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Oppstillingsplasser på egen tomt.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 34 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 390 000,-)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 50 892,- (Omkostninger totalt) 1 440 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk oppvarming og vedfyring.

  Energiklasse
  E

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  3879

  Kommunale avgifter år
  2021

  Info kommunale avgifter
  Kr. 3 879,56 pr. år Avgiftene fordeles på følgende: Eiendomsskatt kr 1.719,- Feiing kr 500,- Renovasjon kr 1.660,56,-

  Formuesverdi primær
  14641

  Formuesverdi primær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover kommunale avgifter kommer normale kostnader knyttet til bruk av eiendommen, som ved, forsikringer etc. og brøyting/vedlikehold av vei

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5025/132/1009: 09.10.1962 - Dokumentnr: 2351 - Borett RETTIGHETSHAVER: EVAVOLL PEDER f. 29 03 1923
  Gjelder denne registerenheten med flere
  30.10.1986 - Dokumentnr: 5866 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:5025 Gnr:132 Bnr:267
  01.01.2018 - Dokumentnr: 157246 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1640 Gnr:132 Bnr:1009
  02.04.1998 - Dokumentnr: 1376 - Best. om adkomstrett Rettighet hefter i: Knr:5025 Gnr:132 Bnr:754
  07.05.2008 - Dokumentnr: 367924 - Bestemmelse om parkering Rettighet hefter i: Knr:5025 Gnr:132 Bnr:267


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Hytta er byggemeldt i følge kommunen, men det er ikke utstedt ferdigattest. Dette var ikke påkrevd da hytta ble oppført. Det foreligger byggegodkjente tegninger av både hytta og terrasse/gjerde.

  Vei, vann og avløp
  Privat vei fra Aursundveien og opp til hytta. Kostnader til vedlikehold og brøyting må påregnes. Privat vann (oppkomme). Felles med naboeiendommen. Kostnader til vedlikehold må påregnes. Privat avløp (septikk). Kostander til tømming må påregnes. Ca kr 2.000 pr. tømming. Hvor ofte man må tømme avhenger av bruken av hytta, men vanlig med både annenhvert og tredjehvert år.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område som ihht. kommuneplanen arealdel av avsatt til LNFR (Landbruk, natur- og friluftsformål samt reindrift). Kommuneplanens arealdel er tilgjengelig på kommunens nettsider.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 34 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 390 000,-)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 50 892,- (Omkostninger totalt) 1 440 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  50892

  Betalingsbetingelser
  Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris vederlag på kr 40 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 14 900,- oppgjørshonorar kr 4 900,- og visninger kr 3 000, -. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand skal megler kompenseres for gjennomført arbeid.  Alle beløp er inkl. mva. 

Tommy Nyrud

Megler

Tommy Nyrud

98 40 50 32

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev