aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Johan Falkbergets vei 1337 på Glåmos.

GLÅMOS Johan Falkbergets vei 1337

Pen, romslig og innholdsrik hytte på Glåmos. Alle fasiliteter. Ca 14 min kjøring fra Røros sentrum.

 • kr 2 150 000
 • BRA 121 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 2 150 000
 • Omkostningerkr 70 592
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 220 592
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 991
 • Soverom3
 • ArealP-rom 101 m²
 • Tomt798.1 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring Help (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 57 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 290 000,-)) 70 592,- (Omkostninger totalt) 2 360 592 ,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Johan Falkbergets vei 1337 på Glåmos. Pen, romslig og innholdsrik hytte med alle fasiliteter. Hytta ble oppført i 1991. I 2006 kom det et tilbygg med et ekstra soverom samt en ekstra stue. Det er også oppført et uthus i nyere tid. Hytta ligger ca 15 min kjøring unna Røros sentrum. Til Glåmos sentrum med butikk og jernbane er det noen få minutters kjøring. Hytta inneholder følgende: Vindfang, gang, tre soverom, bad, kjøkken, spisestue, stue og to boder. I tillegg terrasser på begge sider av hytta på tilsammen ca 60 kvm. Det er også oppført et uthus på ca 12 kvm. Velkommen på en trivelig visning.

Johan Falkbergets vei 1337, Trøndelag

 • Tomt
  798.1m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiet tomt. Tomtens grunnareal: 798 m². Solrik og flat naturtomt med gruset innkjørsel.

  Beliggenhet
  Fin beliggenhet med enkel adkomst fra FV30 på Glåmos. Kort vei til flotte turområder og Glåmos sentrum med Coop marked og jernbanestasjon.. Ca. 15 minutter kjøring til Røros sentrum.. Til Røros sentrum er det som sagt ca 15 min. På Røros finner en alle fasiliteter og servicefunksjoner som butikker, kafeer, restauranter, post, vinmonopol etc. Røros har et bredt aktivitets- og kulturtilbud og er blitt kåret til Norges beste kulturkommune flere år på rad. Tilbudene er mange, f.eks.: alpinbakke for barn i sentrum, golfbane, flerbrukshall med klatrevegg, treningssentre, badeanlegg på Røros Hotell og et flust med merkede turløyper både sommer og vinter. I tillegg er det mange store og små arrangement gjennom året, f.eks.: Rørosmartnan, Femundløpet, Vinterfestspillene, Elden, Julemarked mm. Se forøvrig www.roros.no for mer info om Rørosregionen.

  Adkomst
  Se kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisning.

  Bebyggelse
  Hovedsaklig hytter i nærområdet. Spredt bebyggelse.

  Byggemåte
  Byggemåte Fritidsbolig oppført i en etasje. Opprinnelig oppført i 1991, med tilbygg oppført i 2006. Det er også oppført et frittliggende uthus på eiendommen, dette er også oppført i 2006. Fritidsbolig utvendig: Grunnmur: Grunnmuren på fritidsboligen på den opprinnelige delen av bygningen er oppført av en ringmur av plasstøpt betong, 20 cm tykk. Ringmuren er også komplettert med stripefundament/midtbæring inne i kryperommet. Videre er konstruksjonen av et trebjelkelag. Det er montert lufteventiler i ringmuren. Det er også oppført et lite kjellerrom under deler av kjøkken/gang. Tilbygget ser ut til å være oppført av en støpt betongplate. Vegger med vinduer og dører: Ytterveggene er utført av et bindingsverk av tre på både den opprinnelige delen av fritidsboligen og på tilbygget. Dette ser ut til å være rundt 10 cm tykt og antatt isolert med 10 cm mineralull på den opprinnelige delen av fritidsboligen, og omtrent 15 cm tykt og antatt isolert med 15 cm mineralull på tilbygget. Bygningen er kledd med stående behandlet trepanel. Vinduer i fritidsboligen er av en kombinasjon av to- og tre-lags isolerte vinduer med rammeverk av tre av nyere dato. Vinduer på to av soverommene er merket 2011, vindu på et soverom, kjøkken, stuer og en bod merket 2014, samt også vinduer fra 2005 på stue i tilbyggsdelen. Resterende vinduer i fritidsboligen (på bod og bad) er av eldre isolerte vinduer med rammeverk av tre fra byggeåret 1991. Hovedinngangsdør og boddør er utført som isolerte tredører. Disse ser ut til å være av noe nyere dato. Verandadør er utført som en isolert tredør, merket 2014. Takkonstruksjon: Takkonstruksjonen er et saltak med tverrvinkel på tilbygget. Takkonstruksjonen er både i opprinnelig del og i tilbygget oppført av taksperrer av tre anlagt på yttervegger og på mønedrager. Det antas at konstruksjonen er isolert med mineralull mellom taksperrer. Det er etablert lufting av takkonstruksjonen ved raft. Tekking: Taket på fritidsboligen er av asfaltpappshingel. Undertaket består av taktro av tre. Vindskier, frontbord og toppbord er utført av behandlet treverk. Takrenner, nedløp og takfotbeslag er av plastbelagt stål. Uthus: Grunnmur: Grunnmuren på uthuset ser ut til å være oppført av tilfarere anlagt på en støpt betongplate. Vegger: Veggkonstruksjonen er utført av lafteplank med tykkelse 3 cm. Denne er utvendig behandlet. Veggkonstruksjonen er uisolert. Tak: Takkonstruksjonen er utført av et saltak oppført av takåser av tre anlagt på yttervegger. Takkonstruksjonen er uisolert. Tekking: Taket er tekket med asfaltpappshingel. Toppbord, frontbord og vindskier er utført av behandlet trepanel. Takrenner, nedløp og takfotbeslag er utført av plastbelagt stål.

  Innhold
  Johan Falkbergets vei 1337 er en praktisk og romslig hytte over ett plan med tilhørende uthus. Hytta har en flott beliggenhet og solrik tomt. Stor gressplen, terrasser og god plass til parkering på egen tomt. Velkommen til Johan Falkbergets vei 1337! Nærhet til flotte turområder sommer som vinter. Eiendommen inneholder stor gang med gulvluke til kryprom, hvor vaskemaskin og varmtvannsbereder er plassert, 2 romslige stuer hvorav den ene er bygd på i 2006. Store vinduer som byr på flott utsikt og inviterer naturen inn. I begge stuene er det god plass til langbordet. Videre er det et velutstyrt kjøkken og et romslig bad. Tre store soverom og to boder. Gode lagringsmuligheter i garderobeløsninger, boder og uthuset.

  Standard
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan angis som integrerte. Fritidsbolig: Vindfang: fliser på gulv, trepanel på vegger, trepanel i himling. Diverse utstyr: gulvvarme, ytterdør, benkeplate av tre, underskap og skuffer av trefronter, høyskap av trefronter, integrert stekeovn. Stue/kjøkken: tregulv, trepanel på vegger, trepanel i himling. Diverse utstyr: benkeplate av tre, underskap/skuffer av trefronter, overskap av trefronter, kjøleskap med frysedel, dobbel vaskekum med ett-greps blandebatteri, komfyr med koketopp og stekeovn, kjøkkenhette, oppvaskmaskin, gulvluke, panelovner, vedovn. Soverom: tregulv, trepanel på vegger, trepanel i himling. Soverom: tregulv, trepanel på vegger, trepanel i himling. Diverse utstyr: skap, panelovn. Bad: gulvbelegg, trepanel på vegger, trepanel i himling. Diverse utstyr: gulvmontert toalett, dusjkabinett, sluk, panelovn, vaskeservant med ett-greps blandebatteri og tilhørende underskap og overskap, speil. Soverom: tregulv, trepanel på vegger, trepanel i himling. Diverse utstyr: skyvedørsgarderobe, panelovn. Stue: skiferfliser på gulv, trepanel på vegger, trepanel i himling. Diverse utstyr: gulvvarme, vedovn, verandadør. Bod: tregulv, trepanel på vegger, trepanel i himling. Diverse utstyr: ytterdør, panelovn. Bod: tregulv, trepanel på vegger, trepanel i himling. Diverse utstyr: sikringsskap, diverse hyller. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3. Forhold som har fått TG2: - Vinduer av eldre dato på badet i fritidsboligen og i boden. Disse er fra byggeår 1991. - Radon. Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. - Innvendige vannrør er av kobberrør, både ført åpent skjult i konstruksjoner. - Varmtvannsberederen er plassert i kjellerrom og er merket 1990. Rommet er utført med sluk for avledning av eventuelt lekkasjevann. - Utvendige vann- og avløpsledninger. Se tilstandsrapporten for mer info. Forhold som har fått TG3: - Balkonger, terrasser og rom under balkonger. - Gulvbelegg, trepanel på vegger og trepanel på himling på bad. - Diverse utstyr, herunder gulvmontert toalett, dusjkabinett, sluk, panelovn, vaskeservant med ett-greps blandebatteri og tilhørende underskap, overskap og speil på bad. - Badet er et våtrom bygget før 1997 og vil automatisk få TG3 iht. NS3600. - Branntekniske forhold. Brannslukningsutstyr fra byggeår. Se tilstandsrapporten for mer info.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  2006 - Tilbygg

  Parkering
  Biloppstillingsplasser på tomten.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring Help (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 57 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 290 000,-)) 70 592,- (Omkostninger totalt) 2 360 592 ,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer.

 • Oppvarming
  Elektrisk og vedfyring.

  Energiklasse
  E

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  5728

  Kommunale avgifter år
  2021

  Formuesverdi primær
  268780

  Formuesverdi primær år
  2020

  Andre utgifter
  Utover kommunale avgifter kommer normale kostnader knyttet til bruk av eiendommen, som ved, forsikringer etc. og brøyting/vedlikehold av vei

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5025/12/4: 08.01.1963 - Dokumentnr: 52 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:5025 Gnr:12 Bnr:2
  01.01.2018 - Dokumentnr: 23030 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1640 Gnr:12 Bnr:4


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Fritidsbolig ? Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk. Men det foreligger ikke ferdigattest eller midl. brukstillatelse. Uthus ? Det foreligger ikke tegninger.

  Vei, vann og avløp
  Privat vei. Eiendommen er tilknyttet privat vannforsyning (privat brønn boret i 1992). Eiendommen er tilknyttet privat avløpsanlegg (gråvann i avskillingskum på 1 kubikkmeter og drensgrøft, og toalett til lukket tank på 6 kubikkmeter). .

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av Arealplan for Røros kommune, ikrafttredelsesdato 25.03.2004. Formålet for området er LNF-område med spredt fritidsbebyggelse. SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR BYGNINGER OG ANLEGG (pbl § 20-4, 2. ledd, bokstav b) 1. Bebyggelsen på tomt for fritidsbruk skal ikke ha en samlet grunnflate over 250 m², og oppføres i en etasje med saltak som følger bygningens hovedretning. Takvinkelen skal være mellom 18 og 30 grader. 2. Tomtestørrelsen for spredt fritidsbebyggelse- inntil 1 dekar. 3. For fritidsbebyggelse tillates ikke gjerder oppført uten etter særskilt godkjennelse. 4. Framføring av kabel for lavspent til fritidsbebyggelse skal skje med jordkabel.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring Help (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 57 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 290 000,-)) 70 592,- (Omkostninger totalt) 2 360 592 ,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer.

  Omk. kjøper beløp
  70592

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fast vederlag med kr. 50 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr.15 000,-, markedspakke kr 16 900,- og oppgjør kr. 4 900,-. Dersom handel ikke kommer i stand skal megler kompenseres for gjennomført arbeid med kr 14 900,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva.

Tommy Nyrud

Megler

Tommy Nyrud

98 40 50 32

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev