aktiv-eiendomsmegling
Dronebilde vinter

GLÅMOS Trøbakken 1

Flott hytte fra 2016 med attraktiv beliggenhet på Glåmos. Fin utsikt. Garasje og grillhytte.

 • kr 2 990 000
 • BRA 100 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 2 990 000
 • Omkostningerkr 90 892
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 080 892
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 016
 • Soverom3
 • ArealP-rom 96 m²
 • Tomt2 118 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 74 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,-)) 90 892,- (Omkostninger totalt) 3 080 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Trøbakken 1. Flott, nyere hytte med attraktiv beliggenhet nært Aursunden. Hytta ble bygd i 2016 og har en gjennomgående fin standard. I tillegg til hytta er det oppført en romslig garasje samt en grillhytte. Terrasse på flere sider av hytta slik at det er mulig å flytte seg med vær og vind. Selve beliggenheten er fin med flott utsikt utover bl.a. Aursunden. Hytta inneholder følgende: Vindfang, toalettrom, gang, tre soverom, kjøkken, stue, bad og tv-stue. I tillegg garasje på 33 kvm og grillhytte på 7 kvm. Velkommen på en trivelig visning.

Trøbakken 1, Trøndelag

 • Tomt
  2118m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiet tomt på 2879 kvm.

  Beliggenhet
  Hytta har en veldig fin beliggenhet i Trøbakken hyttefelt, på Sandneset like ved aursundsjøen. Aursundsjøen byr på gode fiskemuligheter både fra land og i båt. I nærområde er det flott turterreng både sommer- og vinterstid. På vinteren kjører Røros løypeforening opp skispor i helgene, ikke langt fra hyttefeltet (Klasbergrunden som blant annet går innom Storwartz). Klasbergrunden henger sammen med Røros sitt store løypenett. Se forøvrig skisporet.no eller rorosloypeforening.net for mer info. Fra Sandneset er det ca 10 km til Glåmos hvor man finner blant annet matbutikk og togstasjon. Til Røros er det ca 22 km. På Røros finner en alle fasiliteter og servicefunksjoner som butikker, kafeer, restauranter, post, vinmonopol etc. Røros har et bredt aktivitets- og kulturtilbud. Tilbudene er mange, som f.eks alpinbakke for barn i sentrum, golfbane, flerbrukshall med klatrevegg, treningssentre, bowlinghall, badeanlegg på Røros Hotell og et flust med merkede turløyper både sommer og vinter. I tillegg er det mange store og små arrangement gjennom året. Det kan nevnes Rørosmartnan, Femundløpet, Vinterfestspillene, Elden og Julemarked. Fra hytta er det grei avstand til flere alpinanlegg: - Ålen skisenter ca 32 km. - RørOS Alpinsenter Hummelfjell ca 38 km - Hamrafjället/Tänndalen (Sverige) ca 50 km Se forøvrig www.roros.no for mer info om Rørosregionen.

  Adkomst
  Se kart på Finn.no.

  Bebyggelse
  Hovedsaklig hytter i nærområdet. Spredt bebyggelse.

  Byggemåte
  Hytta er oppført i én etasje. Bygningen er oppført på støpt plate på mark. Veggkonstruksjon er oppført i bindingsverk og er kledd med stående panel. Taket er et saltak og er tekket med pappshingel. Vinduer med 2-lags isolerglass.

  Innhold
  Moderne og flott hytte på Glåmos fra 2016. Hytta ligger i naturskjønne omgivelser med flott utsikt som du kan nyte innenfra eller fra terrassen. Det er stor terrasse utenfor hytta i tillegg til koselig grillhytte og garasje. Hytta inneholder: 1.etg: Vindfang, toalett, 2 stuer, kjøkken, gang, bad, 3 soverom og bod.

  Standard
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Fritidsbolig fra 2016 med gjennomgående høy standard. Fritidsbolig: 1. etasje Vindfang: Flis på gulv og panel på vegger. Panel og downlights i himling. Gulvvarme. Sikringsskap. Toalett: Flis på gulv og panel på vegger. Panel i himling. Gulvvarme. Utstyrt med wc, servantskap og naturlig avtrekk. Stue 1: Tregulv og panel på vegger. Panel i himling. Panelovn og vedovn. Utgang til terrasse. Stue 2: Tregulv og panel på vegger. Panel i himling. Panelovn. Kjøkken: Tregulv og panel på vegger. Panel og downlights i himling. Gulvvarme. Innredning med mekanisk avtrekksvifte over stekesonen. Det er integrert stekovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap. Gang: Tregulv og panel på vegger. Panel i himling. Bad: Flis på gulv, og flis og panel på vegger. Panel og downlights i himling. Gulvvarme. Utstyrt med dusjkabinett, servantskap, wc, skyllekum, opplegg for vaskemaskin, rørfordelingsskap, stoppekran og mekanisk avtrekk. Soverom 1: Tregulv og panel på vegger. Panel i himling. Soverom 2: Tregulv og panel på vegger. Panel i himling. Soverom 3: Tregulv og panel på vegger. Panel i himling. Bod: Støpt gulv og panel på vegger. Panel i himling. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven og er en del av kjøpekontrakten. Nedenfor følger informasjon om forhold som er vurdert til TG 2 og TG 3: Bygningsdeler med TG2: - Radonsikring - Bad For ytterligere beskrivelse av eiendommen henvises til vedlagt takstrapport utarbeidet av takstmann.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Oppstillingsplass på egen tomt, samt garasje.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 74 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,-)) 90 892,- (Omkostninger totalt) 3 080 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisitet og vedfyring.

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  5744

  Kommunale avgifter år
  2021

  Info kommunale avgifter
  Fakturert beløp for 2021 fordeler seg slik: Eiendomsskatt 3 584,00 kr Feiing 500,00 kr Renovasjon 1 660,56 kr Sum 5 744,56 kr

  Formuesverdi primær
  900000

  Formuesverdi primær år
  2020

  Andre utgifter
  Utover kommunale avgifter og avgift til hytteforeningen kommer normale kostnader knyttet til bruk av eiendommen, som ved, forsikringer etc. og brøyting/vedlikehold av vei.

  Årlig velavgift
  6000

  Velforening
  Årsavgift til Trøbakken hytteforening på ca kr 6000,- pr år. Utover kommunale avgifter og avgift til hytteforeningen kommer normale kostnader knyttet til bruk av eiendommen, som ved, forsikringer etc. og brøyting/vedlikehold av vei.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5025/68/61: 15.12.2014 - Dokumentnr: 1102275 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:5025 Gnr:68 Bnr:1
  01.01.2018 - Dokumentnr: 56296 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1640 Gnr:68 Bnr:61
  04.11.2019 - Dokumentnr: 1304571 - Bestemmelse om vann/kloakk Rettighet hefter i: Knr:5025 Gnr:68 Bnr:1
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Trøbakken Hytteforening
  Org.nr: 996 952 614
  Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
  04.11.2019 - Dokumentnr: 1304571 - Bestemmelse om fiber-/data-/telekabel Rettighet hefter i: Knr:5025 Gnr:68 Bnr:1
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Trøbakken Hytteforening
  Org.nr: 996 952 614
  Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
  04.11.2019 - Dokumentnr: 1304571 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:5025 Gnr:68 Bnr:1
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Trøbakken Hytteforening
  Org.nr: 996 952 614
  Bestemmelse om vedlikehold
  Bestemmelse om snøbrøyting/strøing


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Innkjøring fra privat vei. Privat vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert i reguleringsplan for Trøbakken - Bebyggelsesplan i henhold til kommuneplanens arealdel, med planID 20050013. Vedtatt 15.09.2005. Eiendommen er regulert til fritidsboligformål.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 74 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,-)) 90 892,- (Omkostninger totalt) 3 080 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  90892

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2,25% (minimum kr 74.025,-) av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr.15.000,-, markedspakke kr 16.900,- og oppgjør kr. 4.900,-. Dersom handel ikke kommer i stand skal megler kompenseres for gjennomført arbeid med kr 15.000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr. 3.535,-. Alle beløp er inkl. mva.

Tommy Nyrud

Megler

Tommy Nyrud

98 40 50 32

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev