aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling v/Roger Glesnes har gleden av å presentere en meget lekker 4-roms leilighet i vannkanten!

GODVIK Breivikdalen 69

4-roms leilighet i sjøkanten med gode solforhold. 2 bad. Kr./mnd. 4.400 i felleskostnad ved nedbetalt fellesgjeld

 • kr 3 490 000
 • BRA 108 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 490 000
 • Omkostninger -
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 8 553 995
 • EierformAndel
 • Byggeår2 021
 • Soverom3
 • ArealP-rom 108 m²
 • Andel fellesgjeldkr 5 063 995
 • Felleskostnaderkr 23 235
 • Tomt18 827 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 490 000,- (Prisantydning) 5 063 995,- (Andel av fellesgjeld) 8 553 995,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte) 480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 10 432,- (Omkostninger totalt) 8 564 427,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.

Meld deg på visning!

Påmelding
Aktiv Eiendomsmegling v/ Roger Glesnes har gleden av å presentere Breivikdalen 69! En ny 4-roms leilighet med panoramautsikt og solnedgang fra sofakroken. Hvis du ønsker kan hele fellesgjelden innfris. Da utgjør felleskostnader kun 4.400,- kr/mnd inkl fiber/tv. Leiligheten må oppleves! Boligen: ?Praktisk planløsning, lett å holde, 2 bad ?Panoramautsikt, solnedgang og lyden av bølgeskvulp ?Flere balkonger ?Hovedsoverom med eget bad ?Egen garasjeplass med elbillader ?Ikke 2,5% dokumentavgift for kjøper Området: ?Gangavstand til Rema 1000, Kiwi, Plantasjen og Drotningsvik senter (bakeri, apotek mm.) ?Kort kjøretur/busstur til Vestkanten og Sartor senter. 15 min til sentrum. ?Fine turområder i Alvøskogen ?Gode bussforbindelser Velkommen til en hyggelig visning - husk påmelding hos megler.

Breivikdalen 69, Vestland

 • Tomt
  18827m²

  Beskrivelse av tomt
  Felleseiet tomt for borettslaget. Tomten er pent opparbeidet.

  Beliggenhet
  Leiligheten befinner seg i meget vakre omgivelser i Breiviken, med kort vei til Bergen og Sotra. Her kan du blant annet nyte god utsikt og gå fine turer langs vannet. Leilighetens plassering er noe som i seg selv absolutt burde oppleves! Nærområdet byr på flotte turmuligheter, enten du foretrekker fottur eller båttur. Innerst i bukten finner du en sjarmerende båthavn med en liten badestrand. Drotningsvik senter, hvor du blant annet finner Rema 1000 og apotek. KIWI Godvik og Rema 1000 Godvik ligger også innenfor denne kjøretiden. For et bredere butikk- og servicetilbud ligger både Sartor og Vestkanten kun 7 minutter unna med bil. Begge sentrene kan by på blant annet dagligvarebutikker, apotek, vinmonopol, restauranter og kaféer. Ved Vestkanten Storsenter ligger også vannkanten og iskanten med gode bade- og aktivitetstilbud. For den spreke og turglade er eiendommen strålende plassert. Her kan en gå turer langs sjøen for en frisk bris, ta turen til flotte turområder rundt Alvøen idrettspark og Storavatnet. Lyderhorn er ikke langt unna om du ønsker en topptur med nydelig utsikt. Ørnafjellet på Askøy eller Liatårnet på Sotra kan også anbefales for flotte fjellturer. Skulle en ønske å trene innendørs har SKY Fitness Drotningsvik, In Shape AS og SATS alt en kunne tenke seg av treningsfasiliteter i nærheten. Når det kommer til kollektivtransport er nærmeste bussholdeplass Breivikdalen, med bussrutene 49, 424 og 441. For flere holdeplasser ligger Breivikskiftet rv. 555 ca. 3 minutter unna med bil og kan by på rutene 23, 23E, 49, 403, 441, 442, 445, 450 og 460. Til Bergen Sentrum er det ca. 15 minutter med bil. Storavannet terminal er heller ikke langt unna. Av skoler er det flere gode alternativer. Her kan nevnes blant annet: Barnehager: - Kladden barnehage (0-6 år) - Godvik barnehage (0-6 år) - Kanutten barnehage Drotningvik (0-6 år) Skoler: - Alvøen skole (1-7 kl.) - Kjøkkelvik skole (1-10 kl.) - Olsvik skole (1-10 kl.) - Olsvikåsen videregående skole - Laksevåg videregående skole

  Adkomst
  Det vil bli satt opp AKTIV visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Innhold
  Aktiv Eiendomsmegling v/Roger Glesnes har gleden av å presentere en meget lekker 4-roms leilighet i vannkanten med 3 balkonger på hhv. Ca. 21,6 m², 14,8 m² og 2,8 m². Leiligheten ligger i byggets fjerde etasje med tilkomst via heis direkte fra garasjen. Alle flater er malt i behagelige farger, parkett i hele boligen foruten om entré og bad. leiligheten er godt utnyttet. Kjøkken og 2 flotte bad. Leiligheten holder høy standard og bør oppleves! Fra entréen har du tilgang til ett av leilighetens bad, tre soverom og stue/kjøkken. Leiligheten har åpen stue- og kjøkkenløsning, som skaper en fin flyt i rommet og man legger umiddelbart merke til den gode planløsningen og de store vindusflatene som gir leiligheten den fantastiske utsikten. Planløsningen gir sofagruppen med tv-benk og spisebordet sin naturlige plass. Dette gir leiligheten en fin inndeling i soner. Fra stue er det utgang til balkong. Kjøkkenet har heltré benkeplate med nedfelt vask. Kjøkkenet er godt utstyrt med integrerte hvitevarer fra kvalitetsleverandør; induksjon platetopp, steikeovn og to oppvaskmaskiner. Det er også rikelig med skap- og benkeplass hvor kokken kan utfolde seg. Leilighetens tre soverom er alle malt i farger med god plass for ønsket møblering. To av soverommene har utgang til balkonger. Hovedsoverommet har også inngang til eget bad. Baderommet er helfliset med fliser i tidløs farge. Badet er innredet med benkeskap med servant, vegghengt toalett, dusjhjørne med innfellbare glassdører og dusj. Baderommet med inngang fra entré er også helfliset og innredet med benkeskap med servant og skuffer under, vegghengt toalett og innfellbare dusjdører i glass og tropedusj. Begge baderommene har opplegg for vask og tørk. På leilighetenes balkonger har du nydelig utsikt til innseilingen, gode solforhold og mye plass til å skape trivelige utesoner.

  Standard
  Gulv: Fliser på bad og entré. Ellers 1-stavs parkett på øvrige rom. Vegg: Fliser på bad. Ellers malte slette flater. Tak: Slette malte flater. Oppgraderinger: Elektrisk gulvvarme i alle rom. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Alle bygningsdeler i rapporten er gitt TG0.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Fast plass i felles garasjeanlegg med ladepunkt for elbil.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Taklampe over spisebord på kjøkken medfølger ikke i handelen. I forbindelse med utbyggers oppfølging av mangler etter overtagelse, er plantetoppen på kjøkkenet byttet fra 60 cm til 70 cm etter at det ble tatt foto i forbindelse med salget. Selger opplyser i sin egenerklæring at de har meldt inn feil/mangler til Vestbo/utbygger etter overtagelsen, som har håndtert/utbedret løpende. Det er rapportert et par punkter som ikke enda er håndtert av Vestbo/utbygger: dusjbatteri etc. I januar 2023 har Sotra Rør AS montert baderomsmøbler, selger har malt vegger på sov.2 og 3, montert speil og høyskap på bad og satt inn benkeskap, stekeovn samt kombiskap i kjøkken. Algrøy Elektro AS har montert spotter i gang.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 490 000,- (Prisantydning) 5 063 995,- (Andel av fellesgjeld) 8 553 995,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte) 480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 10 432,- (Omkostninger totalt) 8 564 427,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.

 • Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  1212904

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  4366455

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Info formuesverdi
  Opplysningene om formuesverdi er basert på skatteetatens boligkalkulator og det tas forbehold om at den beregnede formuesverdien kan avvike fra eiendommens fastsatte formuesverdi, som ikke har latt seg fremskaffe. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi.

  Andelsnummer
  9

  Part.obl.nr.
  926916025

  Felleskostnader pr. mnd.
  23235

  Andel fellesgjeld
  5063995

  Andel fellesgjeld år
  2022

  Andel fellesgjeld per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Kommentar fellesgjeld
  Lånenummer: 95217521328, Handelsbanken ASA Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats pr. 23.01.2023: 4,24 % pa. Antall terminer til innfrielse: 157 Saldo per 13.02.2023: 105 685 910 Andel av saldo: 5 063 995 Første termin: 30.12.2021 Neste avdrag: 30.12.2031 (siste termin 30.09.2061) Borettslaget har IN-ordning (individuell nedbetaling av fellesgjelden). Dette betyr at du 2 ganger i året vil ha muligheten til å nedbetale (helt eller delvis) på din leilighets fellesgjeld om du skulle ønske det. A-konto innbetalt finanskostnader er basert på antatt rente. Avregning skjer etterskuddsvis for 1/2 år av gangen og den som er andelseier på det tidspunkt avregning sendes ut er ansvarlig for avregningsbeløpet. Ved inngåelse av fastrenteavtale, kan neste individuelle innbetaling først skje etter utløp av fastavtale. Det er inngått IN-avtale på dette lånet for denne leiligheten. Fellesgjelden er lån i bank med flytende rente som pr juni 2020 er (1,7%). Renter blir endret i takt med justeringen i rentemarkedet. Lånets løpetid er 40 år. Avdrag på fellesgjelden kommer til fra det 11. året

  Borettslaget
  Breivik Brygge Borettslag 1

  Borettslagets org.nr
  926916025

  Om borettslaget
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

  Gebyr forkjøpsrett
  7768

  Forkjøpsrett
  Dersom andel skifter eier, har andelseierne i borettslaget og dernest de øvrige andelseierne i boligbyggelaget forkjøpsrett.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånenummer: 95217521328, Handelsbanken ASA Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats pr. 23.01.2023: 4,24 % pa. Antall terminer til innfrielse: 157 Saldo per 13.02.2023: 105 685 910 Andel av saldo: 5 063 995 Første termin: 30.12.2021 Neste avdrag: 30.12.2031 (siste termin 30.09.2061) Borettslaget har IN-ordning (individuell nedbetaling av fellesgjelden). Dette betyr at du 2 ganger i året vil ha muligheten til å nedbetale (helt eller delvis) på din leilighets fellesgjeld om du skulle ønske det. A-konto innbetalt finanskostnader er basert på antatt rente. Avregning skjer etterskuddsvis for 1/2 år av gangen og den som er andelseier på det tidspunkt avregning sendes ut er ansvarlig for avregningsbeløpet. Ved inngåelse av fastrenteavtale, kan neste individuelle innbetaling først skje etter utløp av fastavtale. Det er inngått IN-avtale på dette lånet for denne leiligheten. Fellesgjelden er lån i bank med flytende rente som pr juni 2020 er (1,7%). Renter blir endret i takt med justeringen i rentemarkedet. Lånets løpetid er 40 år. Avdrag på fellesgjelden kommer til fra det 11. året

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget vil ha sikringsordning for felleskostnader i Vestbo Finans AS. Dette betyr at borettslaget begrenser sitt tap om noen av andelseierne ikke betaler sine felleskostnader.

  Borettslagets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring

  Polisenummer felles forsikring
  SP0003633256

  Dyrehold
  Dyrehold skal søkes om, og godkjennes av styret før annskaffelse.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4601/137/631: 04.06.1943 - Dokumentnr: 401970 - Bestemmelse om gjerde Overført fra gnr. 137, bnr. 112
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  04.06.1943 - Dokumentnr: 401970 - Bestemmelse om gjerde Overført fra gnr. 137, bnr. 112
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  04.06.1943 - Dokumentnr: 401970 - Bestemmelse om gjerde Overført fra gnr. 137, bnr. 112
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  04.06.1943 - Dokumentnr: 401970 - Bestemmelse om gjerde Overført fra gnr. 137, bnr. 112
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.01.1962 - Dokumentnr: 400199 - Erklæring/avtale Bestemmelser om en oppført brygge for grunneierne
  Med flere betemmelser
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.01.1962 - Dokumentnr: 400199 - Erklæring/avtale Bestemmelser om en oppført brygge for grunneierne
  Med flere betemmelser
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.01.1962 - Dokumentnr: 400199 - Erklæring/avtale Bestemmelser om en oppført brygge for grunneierne
  Med flere betemmelser
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.01.1962 - Dokumentnr: 400199 - Erklæring/avtale Bestemmelser om en oppført brygge for grunneierne
  Med flere betemmelser
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.09.1963 - Dokumentnr: 404018 - Bestemmelse om bebyggelse Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.09.1963 - Dokumentnr: 404018 - Bestemmelse om bebyggelse Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.09.1963 - Dokumentnr: 404018 - Bestemmelse om bebyggelse Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.09.1963 - Dokumentnr: 404018 - Bestemmelse om bebyggelse Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  02.01.2001 - Dokumentnr: 38 - Bestemmelse iflg. skjøte Det skal ikke kunne lagres, omsettes, eller reklameres
  for oljeprodukter fra andre enn NORSKE SHELL AS
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  02.01.2001 - Dokumentnr: 38 - Bestemmelse iflg. skjøte Det skal ikke kunne lagres, omsettes, eller reklameres
  for oljeprodukter fra andre enn NORSKE SHELL AS
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  02.01.2001 - Dokumentnr: 38 - Bestemmelse iflg. skjøte Det skal ikke kunne lagres, omsettes, eller reklameres
  for oljeprodukter fra andre enn NORSKE SHELL AS
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  02.01.2001 - Dokumentnr: 38 - Bestemmelse iflg. skjøte Det skal ikke kunne lagres, omsettes, eller reklameres
  for oljeprodukter fra andre enn NORSKE SHELL AS
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  02.04.2019 - Dokumentnr: 389860 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Weboppgjør AS
  Org.nr: 983 570 658
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  02.04.2019 - Dokumentnr: 389860 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Weboppgjør AS
  Org.nr: 983 570 658
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  02.04.2019 - Dokumentnr: 389860 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Weboppgjør AS
  Org.nr: 983 570 658
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  02.04.2019 - Dokumentnr: 389860 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Weboppgjør AS
  Org.nr: 983 570 658
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  16.07.2021 - Dokumentnr: 882025 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:139
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  16.07.2021 - Dokumentnr: 882025 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:139
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  16.07.2021 - Dokumentnr: 882025 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:139
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  16.07.2021 - Dokumentnr: 882025 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:139
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.11.2022 - Dokumentnr: 1325603 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:636
  Tillatt å bygge nærmere tomtegrensen enn 4 m
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.11.2022 - Dokumentnr: 1325603 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:636
  Tillatt å bygge nærmere tomtegrensen enn 4 m
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.11.2022 - Dokumentnr: 1325603 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:636
  Tillatt å bygge nærmere tomtegrensen enn 4 m
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.11.2022 - Dokumentnr: 1325603 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:636
  Tillatt å bygge nærmere tomtegrensen enn 4 m
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.11.2022 - Dokumentnr: 1325226 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  22.11.2022 - Dokumentnr: 1325226 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  22.11.2022 - Dokumentnr: 1325226 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  22.11.2022 - Dokumentnr: 1325226 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  22.11.2022 - Dokumentnr: 1325603 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:634
  Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:636
  Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:637
  Tillatt å bygge nærmere tomtegrensen enn 4 m
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.11.2022 - Dokumentnr: 1325603 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:634
  Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:636
  Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:637
  Tillatt å bygge nærmere tomtegrensen enn 4 m
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.11.2022 - Dokumentnr: 1325603 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:634
  Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:636
  Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:637
  Tillatt å bygge nærmere tomtegrensen enn 4 m
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.11.2022 - Dokumentnr: 1325603 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:634
  Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:636
  Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:637
  Tillatt å bygge nærmere tomtegrensen enn 4 m
  Gjelder denne registerenheten med flere
  4601/137/634: 04.06.1943 - Dokumentnr: 401970 - Bestemmelse om gjerde Overført fra gnr. 137, bnr. 112
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  04.06.1943 - Dokumentnr: 401970 - Bestemmelse om gjerde Overført fra gnr. 137, bnr. 112
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  04.06.1943 - Dokumentnr: 401970 - Bestemmelse om gjerde Overført fra gnr. 137, bnr. 112
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  04.06.1943 - Dokumentnr: 401970 - Bestemmelse om gjerde Overført fra gnr. 137, bnr. 112
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.01.1962 - Dokumentnr: 400199 - Erklæring/avtale Bestemmelser om en oppført brygge for grunneierne
  Med flere betemmelser
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.01.1962 - Dokumentnr: 400199 - Erklæring/avtale Bestemmelser om en oppført brygge for grunneierne
  Med flere betemmelser
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.01.1962 - Dokumentnr: 400199 - Erklæring/avtale Bestemmelser om en oppført brygge for grunneierne
  Med flere betemmelser
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.01.1962 - Dokumentnr: 400199 - Erklæring/avtale Bestemmelser om en oppført brygge for grunneierne
  Med flere betemmelser
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.09.1963 - Dokumentnr: 404018 - Bestemmelse om bebyggelse Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.09.1963 - Dokumentnr: 404018 - Bestemmelse om bebyggelse Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.09.1963 - Dokumentnr: 404018 - Bestemmelse om bebyggelse Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.09.1963 - Dokumentnr: 404018 - Bestemmelse om bebyggelse Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  02.01.2001 - Dokumentnr: 38 - Bestemmelse iflg. skjøte Det skal ikke kunne lagres, omsettes, eller reklameres
  for oljeprodukter fra andre enn NORSKE SHELL AS
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  02.01.2001 - Dokumentnr: 38 - Bestemmelse iflg. skjøte Det skal ikke kunne lagres, omsettes, eller reklameres
  for oljeprodukter fra andre enn NORSKE SHELL AS
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  02.01.2001 - Dokumentnr: 38 - Bestemmelse iflg. skjøte Det skal ikke kunne lagres, omsettes, eller reklameres
  for oljeprodukter fra andre enn NORSKE SHELL AS
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  02.01.2001 - Dokumentnr: 38 - Bestemmelse iflg. skjøte Det skal ikke kunne lagres, omsettes, eller reklameres
  for oljeprodukter fra andre enn NORSKE SHELL AS
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  02.04.2019 - Dokumentnr: 389860 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Weboppgjør AS
  Org.nr: 983 570 658
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  02.04.2019 - Dokumentnr: 389860 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Weboppgjør AS
  Org.nr: 983 570 658
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  02.04.2019 - Dokumentnr: 389860 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Weboppgjør AS
  Org.nr: 983 570 658
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  02.04.2019 - Dokumentnr: 389860 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Weboppgjør AS
  Org.nr: 983 570 658
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  16.07.2021 - Dokumentnr: 882025 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:139
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  16.07.2021 - Dokumentnr: 882025 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:139
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  16.07.2021 - Dokumentnr: 882025 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:139
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  16.07.2021 - Dokumentnr: 882025 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:139
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.11.2022 - Dokumentnr: 1325603 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:636
  Tillatt å bygge nærmere tomtegrensen enn 4 m
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.11.2022 - Dokumentnr: 1325603 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:636
  Tillatt å bygge nærmere tomtegrensen enn 4 m
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.11.2022 - Dokumentnr: 1325603 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:636
  Tillatt å bygge nærmere tomtegrensen enn 4 m
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.11.2022 - Dokumentnr: 1325603 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:636
  Tillatt å bygge nærmere tomtegrensen enn 4 m
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.11.2022 - Dokumentnr: 1325226 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  22.11.2022 - Dokumentnr: 1325226 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  22.11.2022 - Dokumentnr: 1325226 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  22.11.2022 - Dokumentnr: 1325226 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  22.11.2022 - Dokumentnr: 1325603 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:634
  Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:636
  Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:637
  Tillatt å bygge nærmere tomtegrensen enn 4 m
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.11.2022 - Dokumentnr: 1325603 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:634
  Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:636
  Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:637
  Tillatt å bygge nærmere tomtegrensen enn 4 m
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.11.2022 - Dokumentnr: 1325603 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:634
  Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:636
  Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:637
  Tillatt å bygge nærmere tomtegrensen enn 4 m
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.11.2022 - Dokumentnr: 1325603 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:634
  Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:636
  Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:637
  Tillatt å bygge nærmere tomtegrensen enn 4 m
  Gjelder denne registerenheten med flere
  4601/137/636: 04.06.1943 - Dokumentnr: 401970 - Bestemmelse om gjerde Overført fra gnr. 137, bnr. 112
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  04.06.1943 - Dokumentnr: 401970 - Bestemmelse om gjerde Overført fra gnr. 137, bnr. 112
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  04.06.1943 - Dokumentnr: 401970 - Bestemmelse om gjerde Overført fra gnr. 137, bnr. 112
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  04.06.1943 - Dokumentnr: 401970 - Bestemmelse om gjerde Overført fra gnr. 137, bnr. 112
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.01.1962 - Dokumentnr: 400199 - Erklæring/avtale Bestemmelser om en oppført brygge for grunneierne
  Med flere betemmelser
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.01.1962 - Dokumentnr: 400199 - Erklæring/avtale Bestemmelser om en oppført brygge for grunneierne
  Med flere betemmelser
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.01.1962 - Dokumentnr: 400199 - Erklæring/avtale Bestemmelser om en oppført brygge for grunneierne
  Med flere betemmelser
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.01.1962 - Dokumentnr: 400199 - Erklæring/avtale Bestemmelser om en oppført brygge for grunneierne
  Med flere betemmelser
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.09.1963 - Dokumentnr: 404018 - Bestemmelse om bebyggelse Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.09.1963 - Dokumentnr: 404018 - Bestemmelse om bebyggelse Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.09.1963 - Dokumentnr: 404018 - Bestemmelse om bebyggelse Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.09.1963 - Dokumentnr: 404018 - Bestemmelse om bebyggelse Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  02.01.2001 - Dokumentnr: 38 - Bestemmelse iflg. skjøte Det skal ikke kunne lagres, omsettes, eller reklameres
  for oljeprodukter fra andre enn NORSKE SHELL AS
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  02.01.2001 - Dokumentnr: 38 - Bestemmelse iflg. skjøte Det skal ikke kunne lagres, omsettes, eller reklameres
  for oljeprodukter fra andre enn NORSKE SHELL AS
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  02.01.2001 - Dokumentnr: 38 - Bestemmelse iflg. skjøte Det skal ikke kunne lagres, omsettes, eller reklameres
  for oljeprodukter fra andre enn NORSKE SHELL AS
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  02.01.2001 - Dokumentnr: 38 - Bestemmelse iflg. skjøte Det skal ikke kunne lagres, omsettes, eller reklameres
  for oljeprodukter fra andre enn NORSKE SHELL AS
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  02.04.2019 - Dokumentnr: 389860 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Weboppgjør AS
  Org.nr: 983 570 658
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  02.04.2019 - Dokumentnr: 389860 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Weboppgjør AS
  Org.nr: 983 570 658
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  02.04.2019 - Dokumentnr: 389860 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Weboppgjør AS
  Org.nr: 983 570 658
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  02.04.2019 - Dokumentnr: 389860 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Weboppgjør AS
  Org.nr: 983 570 658
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  16.07.2021 - Dokumentnr: 882025 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:139
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  16.07.2021 - Dokumentnr: 882025 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:139
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  16.07.2021 - Dokumentnr: 882025 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:139
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  16.07.2021 - Dokumentnr: 882025 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:139
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.11.2022 - Dokumentnr: 1325603 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:636
  Tillatt å bygge nærmere tomtegrensen enn 4 m
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.11.2022 - Dokumentnr: 1325603 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:636
  Tillatt å bygge nærmere tomtegrensen enn 4 m
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.11.2022 - Dokumentnr: 1325603 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:636
  Tillatt å bygge nærmere tomtegrensen enn 4 m
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.11.2022 - Dokumentnr: 1325603 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:636
  Tillatt å bygge nærmere tomtegrensen enn 4 m
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.11.2022 - Dokumentnr: 1325226 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  22.11.2022 - Dokumentnr: 1325226 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  22.11.2022 - Dokumentnr: 1325226 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  22.11.2022 - Dokumentnr: 1325226 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  22.11.2022 - Dokumentnr: 1325603 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:634
  Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:636
  Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:637
  Tillatt å bygge nærmere tomtegrensen enn 4 m
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.11.2022 - Dokumentnr: 1325603 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:634
  Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:636
  Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:637
  Tillatt å bygge nærmere tomtegrensen enn 4 m
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.11.2022 - Dokumentnr: 1325603 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:634
  Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:636
  Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:637
  Tillatt å bygge nærmere tomtegrensen enn 4 m
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.11.2022 - Dokumentnr: 1325603 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:634
  Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:636
  Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:637
  Tillatt å bygge nærmere tomtegrensen enn 4 m
  Gjelder denne registerenheten med flere
  4601/137/637: 04.06.1943 - Dokumentnr: 401970 - Bestemmelse om gjerde Overført fra gnr. 137, bnr. 112
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  04.06.1943 - Dokumentnr: 401970 - Bestemmelse om gjerde Overført fra gnr. 137, bnr. 112
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  04.06.1943 - Dokumentnr: 401970 - Bestemmelse om gjerde Overført fra gnr. 137, bnr. 112
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  04.06.1943 - Dokumentnr: 401970 - Bestemmelse om gjerde Overført fra gnr. 137, bnr. 112
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.01.1962 - Dokumentnr: 400199 - Erklæring/avtale Bestemmelser om en oppført brygge for grunneierne
  Med flere betemmelser
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.01.1962 - Dokumentnr: 400199 - Erklæring/avtale Bestemmelser om en oppført brygge for grunneierne
  Med flere betemmelser
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.01.1962 - Dokumentnr: 400199 - Erklæring/avtale Bestemmelser om en oppført brygge for grunneierne
  Med flere betemmelser
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.01.1962 - Dokumentnr: 400199 - Erklæring/avtale Bestemmelser om en oppført brygge for grunneierne
  Med flere betemmelser
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.09.1963 - Dokumentnr: 404018 - Bestemmelse om bebyggelse Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.09.1963 - Dokumentnr: 404018 - Bestemmelse om bebyggelse Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.09.1963 - Dokumentnr: 404018 - Bestemmelse om bebyggelse Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.09.1963 - Dokumentnr: 404018 - Bestemmelse om bebyggelse Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  02.01.2001 - Dokumentnr: 38 - Bestemmelse iflg. skjøte Det skal ikke kunne lagres, omsettes, eller reklameres
  for oljeprodukter fra andre enn NORSKE SHELL AS
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  02.01.2001 - Dokumentnr: 38 - Bestemmelse iflg. skjøte Det skal ikke kunne lagres, omsettes, eller reklameres
  for oljeprodukter fra andre enn NORSKE SHELL AS
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  02.01.2001 - Dokumentnr: 38 - Bestemmelse iflg. skjøte Det skal ikke kunne lagres, omsettes, eller reklameres
  for oljeprodukter fra andre enn NORSKE SHELL AS
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  02.01.2001 - Dokumentnr: 38 - Bestemmelse iflg. skjøte Det skal ikke kunne lagres, omsettes, eller reklameres
  for oljeprodukter fra andre enn NORSKE SHELL AS
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  02.04.2019 - Dokumentnr: 389860 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Weboppgjør AS
  Org.nr: 983 570 658
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  02.04.2019 - Dokumentnr: 389860 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Weboppgjør AS
  Org.nr: 983 570 658
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  02.04.2019 - Dokumentnr: 389860 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Weboppgjør AS
  Org.nr: 983 570 658
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  02.04.2019 - Dokumentnr: 389860 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Weboppgjør AS
  Org.nr: 983 570 658
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  16.07.2021 - Dokumentnr: 882025 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:139
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  16.07.2021 - Dokumentnr: 882025 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:139
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  16.07.2021 - Dokumentnr: 882025 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:139
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  16.07.2021 - Dokumentnr: 882025 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:139
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.11.2022 - Dokumentnr: 1325603 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:636
  Tillatt å bygge nærmere tomtegrensen enn 4 m
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.11.2022 - Dokumentnr: 1325603 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:636
  Tillatt å bygge nærmere tomtegrensen enn 4 m
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.11.2022 - Dokumentnr: 1325603 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:636
  Tillatt å bygge nærmere tomtegrensen enn 4 m
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.11.2022 - Dokumentnr: 1325603 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:636
  Tillatt å bygge nærmere tomtegrensen enn 4 m
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.11.2022 - Dokumentnr: 1325226 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  22.11.2022 - Dokumentnr: 1325226 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  22.11.2022 - Dokumentnr: 1325226 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  22.11.2022 - Dokumentnr: 1325226 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:4601 Gnr:137 Bnr:19
  22.11.2022 - Dokumentnr: 1325603 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:634
  Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:636
  Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:637
  Tillatt å bygge nærmere tomtegrensen enn 4 m
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.11.2022 - Dokumentnr: 1325603 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:634
  Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:636
  Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:637
  Tillatt å bygge nærmere tomtegrensen enn 4 m
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.11.2022 - Dokumentnr: 1325603 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:634
  Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:636
  Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:637
  Tillatt å bygge nærmere tomtegrensen enn 4 m
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.11.2022 - Dokumentnr: 1325603 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:634
  Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:636
  Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:137 Bnr:637
  Tillatt å bygge nærmere tomtegrensen enn 4 m
  Gjelder denne registerenheten med flere


  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 490 000,- (Prisantydning) 5 063 995,- (Andel av fellesgjeld) 8 553 995,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte) 480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 10 432,- (Omkostninger totalt) 8 564 427,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,8 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 14 990,- og oppgjørshonorar kr 6 500,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 49 900,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 44 245,-. Utleggene omfatter annonsering, innhenting av kommunal informasjon, informasjon fra forretningsfører, eierskiftegebyr og tinglysing av pantesperre. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag og utlegg. Alle beløp er inkl. mva.

Roger Glesnes

Megler

Roger Glesnes

91 66 15 34

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev