aktiv-eiendomsmegling
Strøken og moderne enebolig med nydelig utsikt mot Lierfløyta!

Granli Bergimellomvegen 25

Ønsker du å bo i en moderne enebolig v/Lierfløyta og golfbanen, men vil slippe en lang byggeprosess? BE OM PRIV.VISNING

 • 7 850 000
 • BRA 189 m²
 • 4 soverom
 • PRISANTYDNING7 850 000
 • OMKOSTNINGER212 392
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER8 062 392
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 014
 • SOVEROM4
 • AREALP-rom 180 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT2 786 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGB
 • 7 850 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  196 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 850 000,-))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  --------------------------------------------------------
  212 392,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  8 062 392,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Eneboligen inneholder:
1. etasje: Entré, hall m/trapp, stue, kjøkken, soverom, bad, vaskerom, walk in closet og bod.
2. etasje: TV-stue, bad og 3 soverom.

I tillegg et takoverbygget inngangsparti på 2 kvm og en delvis takoverbygget terrasse m/pergola på 54 kvm.
Velkommen inn!

Bergimellomvegen 25, Innlandet

 • Strøken, moderne enebolig fra 2014 som er godt vedlikehold og mye påkostet de siste par årene.

  Følgende modernisering og tilbygg er gjort nå nylig:
  2020 - Nytt kjøkken
  2020 - Malt et soverom
  2021 - Ny benk m/heldekkende vask og høyskap, kran og dusj på begge bad.
  2021 - Malt et soverom
  2021 - Tilbygget bod
  2021 - Ny inngangsdør
  2021 - Bygget levegg og pergola på terrassen
  2021 - Betongheller på terrassen
  2022 - Malt vegger og tak i stue, TV-stue, et soverom og tak på bad 2. etg.

  Innvendig pene overflater. Malte profilerte lister. Gulv med enstavs eikeparkett, m/varme i kjøkken, stue og hall. Fliser m/varme i gulv og Laminat. Vegger med malte slette flater og malte mdf. veggplater. Malte slette tak m/downlights i kjøkken og hall og Mdf. takplank. Rett trapp m/repos og åpne opptrinn. Malte vanger, rekkverk og håndlister. Beisede trinn. Formpressede dører fra byggeår.

  Moderne sort kjøkken i åpen løsning mot spisestue. Kjøkkeninnredningen er fra 2020, og har melaminbelagte skrog og malte slette laminerte dører og fronter. Innredningen har to høyskap og laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum m/1-greps blandebatteri. Marmorfliser på vegg v/kjøkkenbenk. Integrerte platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Frittstående kjøleskap. Ventilatorhette over platetopp. Hvitevarer med unntak av oppvaskmaskin og kjøleskap er fra byggeår.

  Flott stue med svært god takhøyde og store vindusflater. Her er også en moderne peisovn. Fra stuen er det utgang til en hyggelig uteplass med pergola.

  Bad i 1. etg. bygget av våtromsentrepenør i 2014. Badet har fliser med varme på gulv, fliser på vegger og slett malt tak. Rommet inneholder nyere benk med heldekkende vask, speil m/lys, et høyskap, frittstående toalett og dusjhjørne med to glassdører. Mekanisk avtrekk.

  Vaskerom i 1 .etg. med fliser på gulv og slette malte vegger og tak. Stålvask og opplegg for vaskemaskin. Balansert ventilasjonsanlegg. Luft til vann varmepumpe. Dobbelmantlet bereder på 300 l.

  Bad 2. etg. bygget av våtromsentrepenør i 2014. Badet har fliser med varme på gulv, fliser på vegger og slett malt tak. Rommet inneholder nyere benk med heldekkende vask, høyskap, speil, frittstående toalett og badekar og dusjhjørne med en glassvegg. Mekanisk avtrekk.

  4 gode soverom, hvorav tre er i 2. etasje. Hovedsoverom i 1. etasje med skyvedør inn til walk in closet, samt til bad. I tillegg et garderobeskap.

  Entré med takhøyt garderobeskap.

  Bod med plassbygde hyller.

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Alle forhold ved boligen har fått har fått TG1 (Mindre eller moderate avvik) eller TG0 (ingen avvik)

  Det er pga bygningsmessige hindringer ikke fysisk mulig å foreta hulltaking i vegg bak våtsone på bad i 1. etg. og vaskerom, derfor TG IU (Ikke undersøkt/ikke tilgjengelig for undersøkelse).

  Boligens øvrige bestanddeler har fått TG1 (Mindre eller moderate avvik) eller TG0 (ingen avvik).

  For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Denne flotte eiendommen på 2,8 mål har en svært god beliggenhet inntil Lierdammen på Granli. Huset ligger i vestvendt, skrående terreng med flott utsikt over Lierdammen og med svært gode solforhold. Både badeplass, flott golfbane og turstier både sommer og vinter ligger i umiddelbar nærhet ! Nå da nytt boligfelt på baksiden av boligen er under utvikling, er denne beliggenheten enda mer verdt enn tidligere - da denne tomten ligger for evig i 1.rekke med kremutsikt !

  Granli ligger i Kongsvinger kommune og det er ca. 8 km til sentrum. Holdeplass for skolebuss rett ved. Barna i dette området sokner til Vennersberg barneskole (1.-7.trinn) og til den nye flotte storskolen Kongsvinger ungdomsskole (KUSK). Det er flere barnehager i byen, både kommunale og private. Kongsvinger har god barnehagedekning, og kommunen skilter med kort eller ingen ventetid på barnehageplass.

  Kongsvinger by har det aller meste by på av fasiliteter med forretninger, kino, restauranter, sykehus og skoler m.m. Her er også godt med aktivitetstilbud for både liten og stor. Perfekt for den aktive familie. Kongsvinger har svømmehall og flere idrettsanlegg. Her er det muligheter for fotball, håndball, klatring, friidrett med løpebane, amerikansk fotball, og tennis. I byen ellers finnes også dansestudio, Gjemselund fotballstadion, og Kongshallen ishall der det er tilbud om både hockey og kunstløp. Strandpromenaden er et flott sted for en løpetur, og byen har flere treningssentre.

  Kongsvinger har også gode togforbindelser til bl.a. Oslo. Fra Kongsvinger er det ca. 10 mil til Oslo, ca. 7 mil til Gardermoen og ca. 4 mil til Sverige (Charlottenberg) med stort kjøpesenter og shoppingmuligheter.
 • Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger
 • Enebolig fra 2014. Plasstøpt, isolert ringmur i betong med isolert støpt betongplate. Snøfangere, forkantblekk, takrenner og nedløp i lakkert metall. Heldekkende pipebeslag. Vanlig bindingsverkskonstruksjon. Liggende utvendig malt panel. Det er ikke målt unormal fukt i panel. Saltak i trekonstruksjoner isolert med 30 cm mineralull. Malte trevinduer med 3-lags isolerglass med utvendig sprosser. Tre takvinduer med 3-lags isolerglass. Malt inngangsdør fra 2021 med glass i dørblad og sideglassfelt. Dobbel terrassedør med 3-lags isolerglass og utvendig sprosser. Delvis takoverbygget terrasse v/stue på 54 kvm med betongheller (2021) på terreng. Tett levegg mot syd og en pergola med gjennomsiktige takplater, bygget i 2021. Huset er tilbygget en bod i 2021.

  Garasje:
  Dobbel garasje fra 2014 fundamentert på betongplate med ensteins grunnmur. Uisolert bindingsverkskonstruksjon i tre. Liggende malt utvendig panel. Saltak i trekonstruksjoner, tekket med betongtakstein. Forkantblekk, takrenner og nedløp i metall. To nye leddporter med el. motor. Inngangsdør. To garasjevinduer. Innlagt strøm.

  Orangeri:
  Orangeri fra 2015 i stålkonstruksjoner. Glass i vegger og tak. Dobbel stalldør i glass. Takluker. Skiferheller på terrenggulv.
 • 1.et: 113 kvm Bra
  2.et: 76 kvm Bra

  Følgende rom inngår i primærareal: Alle rom med unntak av bod.
 • Vann og avløp:
  Vannrør i rør i rør system på hele anlegget. Rør i rør skap var ikke tilgjengelig på befaringsdagen.
  300 l dobbelmantlet bereder. 300 l dobbel mantlet bereder til varmtvannoppvarming og varmtvann til bruk i huset.

  EL:
  Sikringsskap med automatsikringer.
  Ny strømmåler.

  Ventilasjon:
  Balansert ventilasjonsanlegg.

  Annet:
  Fiber bredbånd.
  Brannslukker og seriekoblet røykvarslere i huset.

  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Boligen varmes opp med vannbåren varme i kjøkken, hall, entre og stue i 1. etg. Luft til vann varmepumpe, samt elektrisk tilleggsvarme. Elementpeis m/glassdør i stue.

  Strømforbruk varierer fra husstand til husstand etter ulike forbruksmønster.

  Det gjøres oppmerksom på at enkelte beboelsesrom kan mangle oppvarmingskilde, og kjøper overtar boligen slik den fremstår på visning.
 • Oppgitt areal er omtrentlig. Oppmålte grenser er usikre. Se vedlagt grunnkart.

  Skrående tomt som er pent opparbeidet med plen, div. prydbusker samt hekk på tre sider. Gruset innervei og biloppstillingsplasser. Tomten har gode solforhold og fin utsikt over Lierfløyta.
 • Dobbel garasje.
 • Offentlig vei.
  Felles vannverk. Privat stikkledning
  Eiendommen har avløp til septiktank, kommunal tømming. Avløpsanlegget er ikke kvalitets eller funksjonstestet. Alle skal ha godkjent kloakkanlegg, det kan bli pålagt utbedringer.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 950 162 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 3 420 584 per 31.12.20
 • Kr. 13 002 pr. år (prognose for 2022)

  Fordelt på:
  Eiendomsskatt kr 6 277,-
  Feie/tilsynsgebyr kr 650,-
  Renovasjon kr 3 600,-
  Slam, septikktømming hvert år kr 2 475,-

  I tillegg kommer ca 3500,- pr år til Vel foreningen. Det inkluderer vann, fellesarealer og utstyr etc.
 • Kommunale avgifter, strøm, forsikring, velavgift og snømåking.
 • Det foreligger ferdigattest datert 16.09.2014.

  Det foreligger følgende godkjente tegninger hos kommunen:
  Nybygg enebolig, 2013
  Nybygg garasje, 2013
 • Det er tillatt å leie ut hele eller deler av egen eiendom til det formål den er godkjent for.
 • Eiendommen er bebygd, tomten er større enn 2 dekar, men mindre enn 100 dekar totalt og har ikke mer enn 35 dekar fulldyrket og/eller overflatedyrka jord. Kjøper er klar over at konsesjonsfriheten er betinget av at man ikke foretar bruksendring i strid med plan og at dette bekreftes overfor plan- og bygningsmyndigheten ved utfylling av egenerklæring om konsesjonsfrihet.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Rommene er beskrevet ut i fra dagens bruk, med mindre noe annet er særskilt angitt. Dagens bruk kan avvike fra originale plantegninger og trenger ikke nødvendigvis være godkjent ihht plan- og bygningsloven.

  Det er vil i nær fremtid være byggeaktivitet på tomteområdet på oversiden av boligen, så man må kunne forvente noe støy i den forbindelse.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Rettigheter på andre eiendommer
  Rettigheter på 3401-24/1, 3401-24/260, 3401-24/265, 3401-24/271, 3401-24/272, 3401-24/273, 3401-24/274, 3401-24/275, 3401-24/276, 3401-24/277, 3401-24/278, 3401-24/279, 3401-24/280, 3401-24/281, 3401-24/282, 3401-24/283, 3401-24/284, 3401-24/285, 3401-24/286, 3401-24/287, 3401-24/288, 3401-24/289, 3401-24/290

  Rettigheter i eiendomsrett
  2013/1025620-1/200 Bestemmelse om veg
  26.11.2013
  rettighetshaver:Knr:3401 Gnr:24 Bnr:244
  Gjelder denne registerenheten med flere

  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen er avsatt til boligbebyggelse.
  Eiendommen ligger i et regulert område. PlanId 201007 - Lierfløyta (Ikrafttredelse 01.09.2011)
  Formål: Boligbebyggelse-frittliggende småhusbebyggelse.
 • Gnr. 24 Bnr. 244 i Kongsvinger kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt fastpris på kr 40.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 9.900,- og visninger kr. 2.000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtalen. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Emil A Mokkelbost Engh
  Hanne M Dahlø Johnsen
Ida Christine Nymoen

Megler

Ida Christine Nymoen

97 13 64 20

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev