aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Bringsværmoen 21 - En innholdsrik, lys og tiltalende bolig! Solrikt beliggende med sen kveldssol. Boligen ligger innerst i blindvei i attraktivt byggefelt.
Velkommen til Bringsværmoen 21 - En innholdsrik, lys og tiltalende bolig! Solrikt beliggende med sen kveldssol. Boligen ligger innerst i blindvei i attraktivt byggefelt.

GRIMSTAD Bringsværmoen 21

BUD MOTTATT! Vik - Innholdsrik halvpart av tomannsbolig. Svært solrikt med sen kveldssol, sentralt beliggende like ved skole.

 • kr 2 890 000
 • BRA 131 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 2 890 000
 • Omkostningerkr 89 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 979 292
 • ObjektstypeTomannsbolig
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1998
 • Soverom3
 • ArealP-rom 122 m²
 • Tomt1 910 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 890 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 72 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 890 000,00))   89 292,- (Omkostninger totalt)   2 979 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  
Plantegning hovedetasje
Lys, tiltalende og innholdsrik familiebolig, sentralt beliggende på Vik med umiddelbar nærhet til Fjære skole, idrettshall, kustgressbane, matbutikk, bussforbindelser og flotte turområder. Solrikt beliggende med sen kveldssol. Boligen ligger innerst i blindvei i attraktivt byggefelt. Boligen går over tre etasjer og inneholder: 1.etg.: Gang, bod, stue og kjøkken. U. etg.: Bad, gang og tre soverom. Loftsetasje: Loftstue og to soverom. Rommene i lofsetasjen er ikke godkjent til varig opphold, kjøper bør søke bruksendring til kommunen. I tillegg utvendig bod. Pent opparbeidet tomt med både veranda terrasse og plass til cafébord ved inngangsparti. Parkeringsplass med plass til to biler på egen tomt. Nyere varmepumpe, samt peisovn i stue. Nyere hvitevarer på kjøkkenet. Velkommen til visning!
Lys og pen med nytt gulv. Praktisk bod på innsiden av gangen. Sikringsskap med automatsikringer i gang.

Bringsværmoen 21, Agder

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  Kjeller: 48 kvm
  1. etasje: 54 kvm
  2. etasje: 29 kvm Lofstue og soverom er ikke godkjent for varig opphold. Kjøper oppfordres til å søke bruksendring hos kommunen.
  Primærrom
  Kjeller: 48 kvm Gang, bad og tre soverom.
  1. etasje: 45 kvm Vindfang, stue og kjøkken.
  2. etasje: 29 kvm Stue og to soverom.
  Sekundærrom
  1. etasje: 9 kvm To boder. Utvendig bod er tatt med i arealet.  Tomt
  1910m²

  Beskrivelse av tomt
  Pent opparbeidet fellestomt for de to tomannsboligene. Denne delen har gruslagt innkjørsel, delvis naturtomt med fjell, samt bed og prydbusker. Stor terrasse ved huets underetasje. Her kan man sitte i le fra regn osv. Praktisk sted å oppbevare utemøbler vinterstid. Vestvendt tomt med solrik veranda ut fra stue. Her er det sen kveldssol.

  Beliggenhet
  Sentralt beliggende på Vik med kort vei til det meste! Skolen ligger rett ved huset, det samme gjør Vikhallen, samt kunstgressbane og fotballbane. Nærhet til flotte turområder inn mot Bringsverd, men også mot Væråsheia m.m. Kort vei til nærbutikk, til bussforbindelser mot Grimstad, Kr. Sand og mot Arendal. Nærhet til flotte strender i ormådet.

  Adkomst
  Kjør fra sentrum mot Vik, og ta til venstre i kryss ved Joker. Fortsett forbi skolen og ta deretter inn til venstre inn Bringsværmoen. Hold så til venstre og følg veien innover og du får huset på høyre side. Velkommen!

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Barnehage/skole/fritid
  Det er flere barnehager i området. Kort vei til Vikhallen med diverse aktiviteter. Fotballbane og kunstgress like ved.

  Skolekrets
  Fjære barneskole. Fevik ungdomsskole.

  Offentlig kommunikasjon
  Nærhet til bussforbindelser mot Grimstad, Kr. sand og mot Arendal.

  Byggemåte
  For mer informasjon se vedlagte tilstandsrapport avholdt takstmann Erik Sørensen 13.08.2023 for teknisk beskrivelse av eiendommen. 

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Svar Ja, kun av faglært Beskrivelse Det ble byttet varmtvannsbereder i forbindelse med overtagelse i 2020. Arbeid utført av Haugland VVS Kjenner du til om ufaglærte har utført arbeid som normalt bør utføres av faglærte, utover det som er nevnt tidligere (f.eks. drenering, murerarbeid, tømrerarbeid etc)? Ja - Beskrivelse Det er montert taklamper i soverommene og trukket strøm til disse i øverste etasje, dette av faglært, men ikke betalt og gjort som en tjeneste på fritid. Det er montert spotter i stuen, dette av faglært, men ikke betalt og gjort som en tjeneste på fritid. Har selv trukket strøm fra strømuttak på utsiden og inn til utebod og har koblet stikkontakt og lysbryter. Dette er nå kontrollert og av elektriker og han har ryddet opp i arbeidet mitt, dokumentasjon på kontroll er vedlagt og ligger også i sikringsskap. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Svar Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad Beskrivelse Har selv bygget ut terrasse nede og satt opp gjerde. Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut i kjeller eller loft eller andre deler av boligen? Ja - Beskrivelse Øverste rom i topp etasjen er delt i to rom. Vet ikke om dette skal meldes da dette tidligere har vært to rom som ble gjort om til et rom. Og nå er delt igjen.

  Innhold
  Hovedetasje: Gang, bod, stue og kjøkken. Utgang til veranda fra stue. U. etg.: Gang, bad og tre soverom. Fra det ene soverommet er det dør ut til terrasse. Loftsetasje: Loftstue og to soverom. Kott i knevegger. Soverommene og loftstue er ikke godkjent til varig opphold hos kommunen. Kjøper oppfordres til å søke bruksendring hos kommunen.

  Standard
  Lys, tiltalende og innholdsrik bolig. Det er de siste årene malt, byttet gulv i stue, kjøkken og gang, samt gjort diverse oppgraderinger i boligen med bla. nyere hvitevarer og ny varmepumpe. 1. etg.: I gangen er det laminatgulv. Praktisk bod ved gangen. Malt kjøkkeninnredning med nyere hvitevarer. God plass til spisebord. Lys og pen stue med både peisovn og varmepumpe, samt utgang til solrik veranda. U.etg.: Teppe på gulv på soverommene. Fra hovedsoverom er det terrassedør ut til terrasse. Badet er med belegg på gulv og er innredet med wc, dusjkabinett, hvit baderomsinnredning, speil, opplegg til vaskemaskin Varmtvannsbereder er plassert her. Loftsetasje: Teppe på gulv i loftstue og på begge soverommene. Ellers slette flater og malt panel i tak. Det er kott i knevegg. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Terrengforhold Terrenget er flatt rundt boligen, mangler fall ut i fra mur. Tomt skråner mot side øst av boligen. Anbefalt tiltak: Her må etableres fall ut i fra mur Bad underetasje. Overflater - Gulv Gulvet er med belegg, har oppkant mot vegger. Gulvet er å regne for flatt. Radon Radonmåling er ikke utført. Måling anbefales utført. TG er ut i fra standarden. Forhold som har fått TG3: Ingen.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Hvitevarer på kjøkken medfølger.

  TV/Internett/bredbånd
  Innlagt fiber.

  Parkering
  Parkerings plass til to biler like utenfor boligen.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Megler kan ikke se at det foreligger tegninger godkjent hos kommunen på utvendig bod. Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 890 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 72 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 890 000,00))   89 292,- (Omkostninger totalt)   2 979 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Elektrisk. Varmepumpe og peisovn i stue.

  Energiklasse
  C

 • Kommunale avgifter
  16561

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter renovasjon kr. 4 131,-, eiendomsskatt kr. 3 357,- vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Formuesverdi primær
  590613

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2126208

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 03.03.1998 - Dokumentnr: 1164 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 3
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 96/384


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt midlertidig brukstillatelse. Det er i den midlertidige brukstillatelser anmerket følgende forhold: se vedlagte midlertidg brukstillatelse. Som et utgangspunkt skal det foreligge ferdigattest. Det er innført bestemmelser i plan- og bygningsloven som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som er søkt før 1. januar 1998. Det kan dermed ikke søkes om ferdigattest for slike bygg. Dette betyr ikke at ulovlig oppførte bygg blir lovlige, men bare at byggesaken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest. Det skal uansett foreligge midlertidig brukstillatelse. Midlertidig brukstillatelse er en forutsetning for at et tiltak kan tas i bruk. Manglende midlertidig brukstillatelse betyr da rent formelt at bygget ikke er lovlig tatt bruk.  Det gjøres spesielt oppmerksom på at rom i loftsetasje som er innredet og brukt som loftstue og soverom ikke er søkt godkjent til varig opphold. Rommene er ikke angitt som noe på byggetegningene, og bruksendringen er ikke godkjent. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig bruk og eventuelle pålegg relatert til dette, herunder risikoen for om bruken ikke lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette.  

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Boligen ligger i område regulert til Anlegg for idrett og sport, Områder for boliger m/tilhørende anlegg. Plannavn VIK, GNR.40, BNR. 37, 88, BRINGSVÆRMOEN Ikrafttredelsesdato: 21.11.1996,16.01.1995 Planident: 98/97 Gjeldende kommuneplan: Vedtatt 21.10.2019 Formål: Boligbebyggelse nåværende Hensynssone: Bestemmelser: https://karttjenester.ikt-agder.no/planinnsyn_grimstad/?plan=0 Grimstad Det opplyses at eiendommen ligger i nærheten av båndleggingssone for ny E18 trasé.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 890 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 72 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 890 000,00))   89 292,- (Omkostninger totalt)   2 979 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  89292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,55% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  5 900,- oppgjørshonorar kr. 4 250,- Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 44 500,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale dersom handel ikke kommer i stand. Alle beløp er inkl. mva. 

Martine Strand

Megler

Martine Strand

93 61 57 88

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev