aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Fladefjell 30B - En lys og hyggelig leilighet i 1. etasje med veranda, garasje, to soverom m.m. i hyggelig borettslag.

GRIMSTAD Fladefjell 30B

BUD MOTTATT! Fladefjell - Lys og fin andelsleilighet med to soverom, veranda og garasje beliggende i 1. etasje.

 • kr 1 690 000
 • BRA 68 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 1 690 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 124 066
 • EierformAndel
 • Byggeår2 004
 • Soverom2
 • ArealP-rom 65 m²
 • Andel fellesgjeldkr 424 234
 • Felleskostnaderkr 6 962
 • Tomt1 821 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 690 000 (Prisantydning) 424 234 (Andel av fellesgjeld)   2 114 234 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   2 124 066 (Totalpris inkl. omkostninger)
Lys og trivelig leilighet beliggende i 1. etasje i veldrevet borettslag. Leiligheten har bla. to soverom, hvorav det ene har eget garderoberom. Stue/kjøkken med utgang til stor terrasse med trapp ned til plen. I tillegg uteplass med plass til cafebord ved inngangsparti. Garasje i rekke, med automatisk portåpner. Utvendig bod, samt gjesteparkering og parkering på fellestomt. Peisovn i stue. Leiligheten ligger på Fladefjell, like ved Grimstad sentrum. Kort vei til matbutikker og bussholdeplass med bussforbindelse mot Arendal og Kristiandsand. Få minutter med bil til E18. Flatefjell barnehage, samt barne- og ungdomsskole ligger i umiddelbar nærhet. I tillegg ligger svømmehall og Levermyr stadion, kunstgressbane, UiA m.m. like i nærheten. Velkommen til visning!

Fladefjell 30B, Agder

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 68 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 65 kvm Gang, to soverom, bad, stue og kjøkken.
  Sekundærrom
  1. etasje: 3 kvm Innvendig bod/garderoberom.  Tomt
  1821m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles tomt for borettslaget opparbeidet med asfaltert innkjørsel og parkeringsområder. Rundt byggene er det pent opparbeidet med plen, hekk m.m.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger på Fladefjell, ca. 1 km fra Grimstad sentrum. Kort vei til matbutikker og bussholdeplass med bussforbindelse mot Arendal og Kristiandsand, samt flybuss. Få minutter med bil til motorveien som er en viktig transportakse mellom sørlandsbyene. Barne- og ungdomsskole ligger i umiddelbar nærhet, samt Flatefjell barnehage. I tillegg ligger svømmehall og Levermyr stadion, kunstgressbane, ballbinge m.m. like i nærheten. Flotte turormåder i nærområdet, tre av toppene i Grimstad ligger like i nærheten - Binabben, Fløyheia og Møllerheia. Bademuligheter i Kjellvika. Det er også kort vei til Fjæreheia med lysløype.

  Adkomst
  Fra Grimstad sentrum følg Arendalsveien/Biesletta, ta av til venstre mot Fladefjell, ta første vei inn til høyre. Følg veien rett frem til Fladefjell Borettslag kommer på høyre side. Fladefjell 30 B ligger i det første bygget på venstre side, når man står inne på tunet foran boligene. Leiligheten er merket med AKTIV til salgs plakat. Velkommen!

  Bebyggelse
  Veletablert område som hovedsakelig består av villa og småhusbebyggelse.

  Barnehage/skole/fritid
  Flatefjell barnehage ligger like ved leiligheten. Det samme gjør Jappa barneskole. Grimstad ungdomsskole ligger også like i nærheten. Her er det også kunstgressbane, friidrettsanlegg og svømmehall. Dahlske videregående skole er nærmeste VGS.

  Offentlig kommunikasjon
  Kort vei til bussforbindelse til busser rundt i Grimstad, til UiA, samt til Arendal, og mot Lillesand og Kristiansand.

  Byggemåte
  Se vedlagte tilstandsrapport avholdt 27.03.2023 for teknisk beskrivelse av eiendommen. 

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Svar Ja, kun av faglært Byttet blandingsventil på varmtvannsbereder. Utført september 2020 Kjenner du til feil eller om har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? Svar Ja, kun av faglært Kontroll av vannanlegg utført av If i Jan 2021. Det ble oppdaget noe fuktinnsig i el.koblingsboks til varmtvannsbereder. Kontrollør anbefalte de fleste leilighetene i borettslaget å bytte varmtvannsbereder. Det ble besluttet i borettslaget å ikke bytte varmtvannsberedere så lenge de fungerer normalt. Varmtvannsbereder er fra 2004 (byggeår) og fungerer fint. Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade? Ble opplyst av forrige eier i egenerklæringsskjema at det var en mindre lekkasje i garasjetaket for ca. 7 år siden. Ble utbedret den gang, men trenger ny utbedring, ref tilstandsrapport. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg, fyringsforbud eller lignende? Kan ikke ha på villavent (kjøkkenvifte) med høy intensitet når man skal tenne opp i vedovn. Går fint når det er god fyr i ovnen. Er satt inn ventil i alle leiligheter for bedre trekk. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Kontroll av el-anlegg ble utført Februar 2022 for hele borettslaget. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Svar Ja, av faglært og ufaglært/egeninnsats/dugnad Det ble satt inn luftventil på vegg i stue/kjøkken for å bedre lufttilførsel til leiligheten. Utført i oktober 2019 av firma. Byttet vannbord og lagt på blekk på garasjetaket. Arbeid utført av beboere, hvorav en beboer er faglært. Utført i 2020. Arbeid utført av Grimstad tømmerservice. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr i sameiet/laget/selskapet (fellesareal eller i andre boliger) som rotter, mus, maur eller lignende? Ble oppdaget en rotte i en av utebodene i 2016. Skadedyrfirma ble engasjert og problemet løst. Gjaldt ikke min bod, og har ikke vært ikke vært et problem siden.

  Innhold
  Gang, to soverom hvorav det ene har garderoberom/bod, bad, kjøkken og stue med utgang til stor terrasse. I tillegg utvendig bod.

  Standard
  Lys og trivelig leilighet som er malt i fine og moderne farger. Laminat på de fleste gulv, malte mdf plater på vegger og i tak. På det ene soverommet er det garderobeskap. Hovedsoverommet har praktisk garderoberom eller innvendig bod. Flislagt bad med dusjkabinett, hvit baderomsinnredning og wc. Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Varmekabler i gulv. Stue med peisovn og utgang til stor terrasse med trapp ned til hageflekk. Kjøkken med plass til spisebord. Hvit kjøkkeninnredning. Fliser over kjøkkenbenk. Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen, oppvaskmaskin, kjøleskap og komfyr. Plissegardiner i stue og på kjøkken. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2:  Bad, Membran, tettesjikt og sluk (i gulv eller vegger) Må ut i fra byggeår forvente membran montert på alt av våtsoner. Halve levetiden på membranen er nå passert. Skorsteiner inne i huset Pipe er i element. Liten avstand i fra feieluke/sotluke til brannbart materiale i stuen. Krever sotlukestein montert.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Tv og internett er inkludert i fellesutgiftene.

  Parkering
  Garasje i garasjerekke. Automatisk portåpner. Ellers parkering og gjesteparkering på fellestomt. Det er et eget garasjelag og det betales kr. 250,- pr. mnd. til garasjelaget via fellesutgiftene.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 690 000 (Prisantydning) 424 234 (Andel av fellesgjeld)   2 114 234 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   2 124 066 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk og vedfyring.

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Energiattest ligger vedlagt salgsoppgaven.

 • Formuesverdi primær
  348689

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1255280

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  2

  Part.obl.nr.
  886040792

  Felleskostnader pr. mnd.
  6962

  Andel fellesgjeld
  424234

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-03-20T23:00:00Z

  Avdrag fellesgjeld
  2551

  Rentekostnad fellesgjeld
  939

  Andel fellesformue
  49445

  Andel fellesformue per dato
  2023-03-20T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter betales gjennom fellesutgiftene.

  Borettslaget
  Fladefjell Ii Borettslag

  Borettslagets org.nr
  886040792

  Om borettslaget
  Veldrevet og ryddig borettslag til knyttet Arendal Boligbyggelag.

  Gebyr forkjøpsrett
  7768

  Forkjøpsrett
  Andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett skjer i etterkant av salget. Andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget kan benytte seg av forskjøpsrett. Siste frist for innlevering av forkjøpsrettannonse er mandag klokken 10.00 . Boligen blir annonsert påfølgende dag på hjemmesiden til Arendal Boligbyggelag. Frist for å hevde forkjøpsrett er tirsdager uken etter innen klokken 13.00. Vi gjør oppmerksom på at annonserings- og avklaringsfrister kan forskyves ved helligdager. Ved fristens utløp vil megler/selger bli orientert.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Fellesutgiftene økte litt 01.04.2023 pga. en økning i tv/internett kostnad.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 11492126, Husbanken Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 21.03.2023: 2.77% pa. Antall terminer til innfrielse: 24 Saldo per 21.03.2023: 3 368 056 Andel av saldo: 421 007 Første termin/første avdrag: 20.11.2004 ( siste termin 20.11.2034 ) Lånenummer: 63118134100, Nordea Bank Abp, filial i Norge Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 21.03.2023: 6.35% pa. Antall terminer til innfrielse: 6 Saldo per 21.03.2023: 25 822 Andel av saldo: 3 228 Første termin/første avdrag: 30.09.2021 ( siste termin 30.06.2024 ) Flytende rente

  Sikringsordning fellesgjeld
  Boligselskapet er tilknyttet sikringsordning. Hvis borettslaget lider tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, kan et eventuelt tap medføre at de andre andelseierne må betale høyere felleskostnader. For å sikre seg mot eventuelle tap har borettslaget tegnet avtale om sikringsordning som dekker tap av felleskostnader.

  Borettslagets forsikringsselskap
  IF

  Polisenummer felles forsikring
  SP0002000246

  Vedtekter/husordensregler
  Ligger vedlagt i salgsoppgaven.

  Dyrehold
  Husdyr skal godkjennes av styret i borettslaget etter søknad.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Midlertidig brukstillatelse foreligger og ligger vedlagt salgsoppgaven. Det som var gjenstående da midlertidig brukstillatelse ble utstedt av kommunen i 2004, var ferdiggjøring av utearealer. Dette i orden, men det er ikke blitt søkt om enedelig ferdigattest etter det ble ferdigstilt.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vann og avløp. Veien inn til leilighetsbygget er offentlig. Tomten til borettslaget er privat og borettslaget har avtale om brøyting vinterstid.

  Regulerings- og arealplanner
  Leiligheten ligger i område regulert til boligformål i reguleringsplan: Flatefjell, omr. B6. Annet fellesareal for flere eiendommer, FRIOMRÅDER, Felles avkjørsel, Felles parkeringsplass, Områder for boliger m/tilhørende anlegg. Gjeldende kommuneplan: vedtatt 21.10.2019. Boligbebyggelse nåværende. https://karttjenester.ikt-agder.no/planinnsyn_grimstad/?plan=0

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 690 000 (Prisantydning) 424 234 (Andel av fellesgjeld)   2 114 234 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   2 124 066 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  9832

  Betalingsbetingelser
  Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2,1% av kjøpesum og fellesgjeld for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 10 900,- oppgjørshonorar kr. 4 250,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 44 500,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale dersom handel ikke kommer i stand. Alle beløp er inkl. mva. 

Martine Strand

Megler

Martine Strand

93 61 57 88

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev