aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Hasseldalen Brygge - Boligen ligger i fremste rekke, helt i vannkanten med privat bryggeterrasse, balkong og tilhørende 5,5 meter bryggeplass like ned for terrassen.
Velkommen til Hasseldalen Brygge - Boligen ligger i fremste rekke, helt i vannkanten med privat bryggeterrasse, balkong og tilhørende 5,5 meter bryggeplass like ned for terrassen.

GRIMSTAD Hasseldalen 26

Grimstad - Nyoppført bolig helt i vannkanten - Brygge og terrasse - Innholdsrik bolig med god standard - Nydelig utsikt.

 • kr 7 290 000
 • BRA 119 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 7 290 000
 • Omkostningerkr 195 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 7 485 292
 • ObjektstypeTomannsbolig
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2023
 • Soverom3
 • ArealP-rom 114 m²
 • Tomt -
 • Eierform tomtEiertomt
 • 7 290 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 182 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 290 000,00))   195 292,- (Omkostninger totalt)   7 485 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
1. Etasje
Velkommen til Hasseldalen Brygge, et nytt, fredfult boligområde med kort gangavstand til Grimstad sentrum. Egen brygge og båtplass like på utsiden av stuedøra. Eiendommen ligger i ytre del av Vikkilen med vidstrakt utsikt. Her er man bare noen få minutters båttur unna den flotte Grimstadskjærgården. Eiendommen er gjennomgående, lys og tiltalende med romslig terrasse på bakkeplan, med adkomst direkte til egen 5,5 meter bryggeplass. I 2. etasje har man en hyggelig balkong med vidstrakt utsikt og fra hovedsoverommet på øvre plan er det fransk balkong. Helt nyoppført, påkostet del av 2-mannsbolig med gjennomgående, innholdsrik, praktisk og tiltalende planløsning over 3 etasjer og inneholder bl.a. - 3 soverom - 2 stuer - 2 bad - 5,5 m bryggeplass - Parkering (garasje) - Ingen boplikt
Stue 1. etasje med direkte utgang til terrasse og brygge.

Hasseldalen 26, Agder

 • Arealbeskrivelse
  Hasseldalen 26
  Bruksareal
  1. etasje: 37 kvm
  2. etasje: 41 kvm
  3. etasje: 41 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 34 kvm Entrè, bad/wc, soverom, stue.
  2. etasje: 41 kvm Stue, spisestue og kjøkken.
  3. etasje: 39 kvm Gang, bad/wc, 2 soverom.
  Sekundærrom
  1. etasje: 3 kvm Inkl. bod/teknisk rom.
  2. etasje: 0 kvm
  3. etasje: 2 kvm Inkl. bod/garderobe.  Tomt
  nullm²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for eierseksjonssameiet. Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med adkomstveier, brygger, parkering og fellesområder med bl.a. lekeplass. Eiendommen har privat bryggeterrasse direkte mot fjorden på ca. 12 m2 og adkomst rett ut fra stuen i 1. etasje. I tillegg er det balkong utfra hovedstuen i 2. etasje.

  Beliggenhet
  Velkommen til Hasseldalen Brygge, et nytt boligområde med kort gangavstand til Grimstad sentrum. Her bor man i fredfulle omgivelser med brygge og båtplass like på utsiden av stuedøra. Eiendommen ligger i ytre del av Vikkilen med utsikt både innover og utover kilen samt områdene rundt. Her er man bare noen få minutters båttur unna den flotte Grimstadskjærgården. Eiendommen er gjennomgående, lys og tiltalende med romslig terrasse på bakkeplan, med adkomst direkte til egen 5,5 meter bryggeplass. I 2. etasje har man en hyggelig balkong med vidstrakt utsikt og fra hovedsoverommet på øvre plan er det fransk balkong. Hasseldalen Brygge er nesten ferdig utviklet og eiendommen ligger nesten innerst i planområdet, uten gjennomgangstrafikk. Ved ferdigstillelse vil området bestå av omlag 80 boenheter fordelt på ca. 10 bygg, dog hovedsakelig tradisjonell leilighetsbebyggelse. Hasseldalen 26 er en av kun 4 halvpart av tomannsboliger med romslig størrelse og praktisk planløsning. Fra Hasseldalen Brygge er det kun få minutters spasertur inntil hjertet av Grimstad sentrum og alt det har å by på av kultur- og tjenestetilbud. Området har også fine tur- og friområder med bl.a. turstier, bevaringsverdig bebyggelse, sjøfartsmuseet og badestrand like i nærheten.

  Adkomst
  Fra Hasseldalen er det kort gangavstand via den idylliske bebyggelsen på Biodden til Grimstad havn og sentrum. Med bil fra Grimstad sentrum følg Arendalsveien ca. 500 m til avkjørsel Hasseldalen. Følg hovedveien helt ned til sjøen og til venstre i bunn. Boligen ligger som 3. innerste på høyre hånd.

  Bebyggelse
  Moderne og gjennomgående del av to-mannsbolig (vertikaldelt) over 3 etasjer. Bygget er oppført iht. TEK 17 standard. Oppført med bæresystemer i stål og betong med reisverk i tre. Etasjeskiller er i betong. Yttervegger i tre, type låvekledning som er ferdig malt. Yttertak av typen saltak, tekket med takstein. Balkong og terrasser har impregnerte terrassebord og rekkverk i stål og glass. Vinduer og balkongdører av type aluminiumsbeslått trevirke. Glassdør mellom entrè og stue. Det er vannbåren gulvvarme i 1. etasje og på våtrom, samt varmepumpe i hovedetasjen.

  Innhold
  1. etasje: Entrè/hall, bad/wc/vaskerom, soverom. Tv-stue med utgang terrasse og brygge. Utvendig sportsbod med teknisk rom. 2. etasje: Stor gjennomgående stue og kjøkkenløsning med spisestue og utgang balkong. 3. etasje: Gang, bad/wc, 2 soverom, hvorav hovedsoverom har fransk balkong.

  Standard
  Velkommen til Hasseldalen Brygge, Grimstad. En helt nyoppført del av 2-mannsbolig med gjennomgående, innholdsrik, praktisk og tiltalende planløsning over 3 etasjer. Boligen ligger i fremste rekke, helt i vannkanten med privat bryggeterrasse, balkong og tilhørende 5,5 meter bryggeplass like ned for terrassen. Boligen har gjennomgående god standard, er helt nyoppført og har ikke vært bebodd. Fra inngangspartiet kommer man inn i en romslig hall med trapperom og plassbygget garderobe fra Grindberg. I bakkant er det soverom og mot fjord og terrasse er det en romslig stue med store vindusflater og dobbel dør til terrassen. Det er også komplett dusjbad med opplegg for vaskemaskin på nedre plan. Andre etasjen har en gjennomgående planløsning med store vindusflater og mye naturlig lys, kjøkken og spisestue i bakkant og stue med praktfull utsikt og doble dører ut til en hyggelig balkong. Øvre etasje har gang, komplett dusjbad og 2 romslige soverom, hvorav hovedsoverom har plassbygget garderobe i eget walk-in og fransk balkong. Innvendige overflater har gjennomgående bruk av 1-stavs parkett på gulv, pusset og malte tak- og veggflater. Det er downlights i stuer, kjøkken, bad og gang på loft. Loftsetasjen har røstet tak, med ekstra god takhøyde. Kjøkkenet er spesialtilpasset og levert av Grindberg med god skap- og benkeplass, malte fronter og integrerte hvitevarer (komfyr, keramisk topp, oppvaskmaskin, kjøl- / fryseskap og ventilator). Det er god plass til spisestue og langbord på kjøkken. Begge bad er fliselagt til tak og har dusjhjørne, vegghengt toalett og servantinnredning. Det er opplegg for vaskemaskin på badet i 1. etasjen. Eiendommen har plassbygde innredning med bl.a. garderober og kjøkken levert av Grindberg trevarefabrikk.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Innlagt fiber.

  Parkering
  Fremtidig parkering i lukket parkeringskjeller like bak boligen (byggetrinn 6), hvor parkeringen er betalt. Inntil parkeringskjeller er ferdigstilt vil boligen få midlertidig utendør parkering like bak boligen.

  Forsikringsselskap
  If

  Polisenummer
  SP0002029518

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tegninger. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. 

  Prisantydning inkl. omkostninger
  7 290 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 182 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 290 000,00))   195 292,- (Omkostninger totalt)   7 485 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Boligen har vannbåren gulvvarme i entrè, stue og bad i underetasjen, samt bad på øvre plan. Luft/vann varmepumpe i stuen. Forøvrig eventuelt elektrisk oppvarming. Vannbåren varme via egen Eco varmesentral.

  Info strømforbruk
  Ikke angitt.

  Energiklasse
  B

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnader.

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatt er ikke faststat. Eiendomsskatt beregnes og fastsettes av kommunen etter gjeldende regler. For skatteåret 2023 er det vedtatt en generell promillesats på 3,9 promille. Satsen som gjelder for boliger og fritidseiendommer er 3,6 promille. Maksimal skattesats for skatteåret 2023 er 4 promille.

  Info formuesverdi
  Man har per salgsoppgavedato ikke klart å finne en registrert formuesverdi på eiendommen. Det må påregnes at formuesverdi vil bli satt/innført i forbindelse med eierskifte. Formuesverdien settes da etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig (avhengig av bruken). Skatteetaten beregner en boligverdi (beregnet markedsverdi for bolig) basert på SSBs statistiske opplysninger om omsatte boliger. I beregningen tas det hensyn til boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Formuesverdien er 25 prosent av markedsverdi for primærbolig og 95 prosent for sekundærbolig for inntektsåret 2022 og 100 prosent for inntektsåret 2023. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4202/200/1987/16: 06.04.1876 - Dokumentnr: 903532 - Bestemmelse om veg Overført fra: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1987
  Gjelder denne registerenheten med flere
  16.04.2013 - Dokumentnr: 299716 - Elektriske kraftlinjer Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
  Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
  Bestemmelse om bebyggelse
  Overført fra: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1987
  Gjelder denne registerenheten med flere
  16.04.2013 - Dokumentnr: 299972 - Elektriske kraftlinjer Rettighetshaver: Glitre Nett AS
  Org.nr: 982 974 011
  Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
  Bestemmelse om adkomstrett
  Bestemmelse om bebyggelse
  Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
  Overført fra: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1987
  Gjelder denne registerenheten med flere
  30.06.2017 - Dokumentnr: 711166 - Bestemmelse om vannledning Rettighetshaver: Grimstad Kommune
  Org.nr: 864 964 702
  Bestemmelse om kummer
  Overført fra: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1987
  Gjelder denne registerenheten med flere
  30.06.2017 - Dokumentnr: 711166 - Bestemmelse om kloakkledning Rettighetshaver: Grimstad Kommune
  Org.nr: 864 964 702
  Bestemmelse om kummer
  Overført fra: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1987
  Gjelder denne registerenheten med flere
  30.06.2017 - Dokumentnr: 711229 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Grimstad Kommune
  Org.nr: 864 964 702
  Adkomstrett med motorisert kjøretøy
  Overført fra: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1987
  Gjelder denne registerenheten med flere
  28.04.2023 - Dokumentnr: 437187 - Urådighet Kan ikke selges separat, men må selges med gnr. 200 bnr. 1987 snr. 16
  Gjelder denne registerenheten med flere
  18.03.2022 - Dokumentnr: 307150 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 16
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 120/1603


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt midlertidig brukstillatelse for Bygg 9 og 10, Hasseldalen Brygge datert 30.03.2023. Det er i den midlertidige brukstillatelser anmerket følgende forhold: Gjenstående arbeider (ytterligere bygg i rammesøknad) skal være utført innen 10.03.2025.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Regulert område, plan for Hasseldalen del 1 og 2, vedtatt i kraft 30.10.06, sist revidert 09.06.10. Formål: Byggeområde, boliger, kontorer, trafikkområder og friområder m.m. Ubebygget tomt mot vest og nord skal ytterligere bebygges med leilighetsbebyggelse.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk; jf. avhendingsloven § 1-2 (2). Boligen ble ifølge selger ferdigstilt 30.03.2023. Garanti etter buofl. §12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse. Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16 jf. bustadoppføringsloven § 37. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen som den er, og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, 1. ledd, 2. punktum. Avhl. § 3-3, 2. ledd fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  7 290 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 182 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 290 000,00))   195 292,- (Omkostninger totalt)   7 485 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  195292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Dokumenter

Leif Christian de Presno

Megler

Leif Christian de Presno

47 20 12 74

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev