aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Skonnertveien 6! Sentralt beliggende leilighet fra 2019 med parkeringsplass med el-bil lader og romslig sportsbod i lukket garasjeanlegg. Stor, solrik terrasse og vannbåren varme i gulv.
Velkommen til Skonnertveien 6! Sentralt beliggende leilighet fra 2019 med parkeringsplass med el-bil lader og romslig sportsbod i lukket garasjeanlegg. Stor, solrik terrasse og vannbåren varme i gulv.

GRIMSTAD Skonnertveien 6

BUD MOTTATT! Nyere selveierleil. fra 2019 med god standard, stor veranda med gode solforhold og parkering i garasjeanlegg.

 • kr 2 590 000
 • BRA 51 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 2 590 000
 • Omkostningerkr 81 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 671 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2019
 • Soverom1
 • ArealP-rom 51 m²
 • Felleskostnaderkr 2 330
 • Tomt4 317.2 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 750 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 68 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 750 000,00))   81 792,- (Omkostninger totalt)   2 831 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning
Nyere leilighet hvor en kan flytte rett inn! Passer ypperlig for enslige, et par eller en student. Leiligheten ligger svært sentralt, men allikevel tilbaketrukket i sidegate. Stor, solrik terrasse med sol fra formiddag til kveld sommerstid. Parkeringsplass og romslig sportsbod i lukket garasjeanlegg. El-bil lader. Leiligheten inneholder gang med godt med skap, stue/kjøkkenløsning med utgang til terrasse. Soverom, innvendig bod/garderoberom, samt bad. Vannbåren varme. Umiddelbar nærhet til tre matbutikker, hvorav en er søndagsåpen, legesenter, bussforbindelser, bystranda m.m. Kort vei til Odden med diverse butikker, samt til sentrum med spisesteder, cafer og hyggelige butikker. Kort vei til UiA, til fagskolen, treningssentere m.m. LEDIG FOR RASK OVERTAGELSE OM ØNSKELIG!
Lyst og pent med lys enstavs eikeparkett. Utgang til stor, solrik terrasse. Både i stue og på soverom er det ekstra god takhøyde - gir både en svært god romfølelse og skal være ekstra klimavennlig.

Skonnertveien 6, Agder

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 51 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 51 kvm Gang, kjøkken, stue, soverom, mellomgang og bad.  Tomt
  4317.2m²

  Beskrivelse av tomt
  Pent opparbeidet fellestomt for sameiet.

  Beliggenhet
  Svært sentralt beliggende med umiddelbar nærhet til tre matbutikker, hvorav en av de er søndagsåpen. Legesenter like over gaten. Busstopp for rutebuss mellom Kristiansand og Arendal like utenfor leillighetsbygget. Kun en liten spasertur til Bystranda, båthavn, Odden med diverse butikker, samt til sentrum med hyggelige cafer, butikker m.m.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Leiligheten blir merket med AKTIV til salgsplakat. Velkommen til visning!

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av villa og leilighetsbebyggelse.

  Barnehage/skole/fritid
  Barnehager i området.

  Skolekrets
  Jappa barneskole. Grimstad Ungdomsskole. DRUS ungdomsskole. Dahlske vgs. Nærhet til UiA og fagskolen.

  Offentlig kommunikasjon
  Bussholdeplass like ved, med bussforbindelser rundt i Grimstad, samt til Arenda og mot Lillesand/Kr. Sand.

  Byggemåte
  For mer informasjon se vedlagte tilstandsrapport avholdt 26.06.2023 av takstmann Erik Sørensen for teknisk beskrivelse av eiendommen. 

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger har intet å bemerke i egenerklæringsskjema. Det opplyses om at det er en garantisak på deler av parkettgulvet i leiligheten, grunnet noen sprekker. Gulvet vil bli byttet, det er litt usikkert om det blir utført i selgers eiertid eller i kjøpers eiertid.

  Innhold
  Leiligheten ligger i 1. etasje: Gang, bad, bod/garderoberom, kjøkken og stue med utgang til stor terrasse, soverom, samt en bod i garasjeanlegg.

  Standard
  Lys og pen leilighet hvor en kan flytte rett inn! Leiligheten ligger fint til i bygget med stor, solrik terrasse med gode solforhold med sol fra ca. kl. 10-20 sommerstid. Vannbåren varme i gulv i gang, stue, kjøkken og bad. Leiligheten har gjennomgående god standard med bla. en stavs, lys eikeparkett i alle rom, med unntak av bad. I gangen er det rikelig med skap langs den ene veggen. Kjøkken med integrerte hvitevarer, kjøl/fryseskap, stekeovn og induksjonstopp, ventilator og oppvaskmaskin. Hvitevarene medfølger. Plass til spisebord. Åpen løsning mot stue. Downlights i stue og kjøkken. Fra stue er det utgang til stor, solrik terrasse med god plass til sittegruppe, grill, beplantning m.m. Levegg mot vei som skjermer for innsyn. Stue og soverom har ekstra takhøyde som gir en svært god romfølelse, samt at det skal gi et bedre inneklima. Badet er flislagt og innredet med dusjnisje med innfellbare dusjdører, vegghengt wc og hvit baderomsinnredning og speil. Opplegg til vaskemaskin. Downlights i tak. Praktisk innvendig bod/garderoberom med skap og plass til hyller og diverse andre oppbevarimngsløsninger. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2.   Forhold som har fått TG2: Konstruksjon Konstruksjon består av massivtre. Vassheller mangler i toppen av vinduer og dør på vegg syd. Kledning Kledning er av type liggende, er lektet ut i fra vindsperre og har vanlig elde mht. alder. Anbefalt tiltak: Her må monteres manglende vassheller for å hindre fuktvandring inn bak belistning.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  TV/internett avtale fra Telia er inkludert i fellesutgiftene.

  Parkering
  En parkeringsplass i felles og lukket garasjeanlegg. El-bil lader er montert. I tilknytning til parkeringsplassen medfølger også romslig sportsbod.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. 

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 750 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 68 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 750 000,00))   81 792,- (Omkostninger totalt)   2 831 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Vannbåren varme i gulv gang, bad, stue og kjøkken. Det er montert elektronisk overvåkning av vannlekkasjer.

  Energiklasse
  C

 • Kommunale avgifter
  8191

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  herav eiendomsskatt kr. 3 711,- og renovasjon kr. 4 589,- De kommunale avgiftene omfatter eiendomsskatt, vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Formuesverdi primær
  473573

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1704864

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  51/1961

  Felleskostnader pr. mnd
  2330

  Felleskostnader inkluderer
  Driftskostnader (forretningsførsel, strøm i fellesarealer, drift av garasjeanlegg og heis m.m.) filter til ventilasjonsanlegg, Telia tv og internett, energiservceavtale målerdata Techem.

  Sameiets forsikringsselskap
  IF

  Vedtekter/husordensregler
  Ligger vedlagt salgsoppgaven.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt på følgende vilkår: ? Det er båndtvang hele året for alle typer dyr som luftes ute, innenfor sameiets eiendom. ? Ekskrementer fjernes umiddelbart og kastes i egnede søppelkasser innenfor sameiets eiendom. Den enkelte dyre- eller fugleeier er ansvarlig for at det ikke er til sjenanse for andre beboere. Det er ikke tillatt å mate fugler eller dyr fra veranda, svalgang eller annet fellesareal.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4202/200/1585/16: 19.08.1905 - Dokumentnr: 905664 - Erklæring/avtale Grunnavståelse til Grimstad-Frolandsbanen
  Senere overdratt til Den Norske Stat
  Overført fra: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1585
  Gjelder denne registerenheten med flere
  21.04.1944 - Dokumentnr: 269 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver
  Mathias P. Molland
  Overført fra: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1585
  Gjelder denne registerenheten med flere
  02.12.1948 - Dokumentnr: 1321 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver Mathias P. Molland.
  Overført fra: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1585
  Gjelder denne registerenheten med flere
  29.05.1953 - Dokumentnr: 776 - Erklæring/avtale NSBs betingelser vedtas
  Overført fra: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1585
  Gjelder denne registerenheten med flere
  30.03.1962 - Dokumentnr: 755 - Erklæring/avtale Forpliktelse til å fjerne garasje når bygningsrådet
  forlanger det.
  Overført fra: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1585
  Gjelder denne registerenheten med flere
  10.10.1977 - Dokumentnr: 4470 - Bestemmelse om bebyggelse Overført fra: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1585
  Gjelder denne registerenheten med flere
  10.10.1977 - Dokumentnr: 4471 - Bestemmelse om bebyggelse Overført fra: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1585
  Gjelder denne registerenheten med flere
  23.09.1982 - Dokumentnr: 5226 - Erklæring/avtale Bestemmelse om veg
  Rettighetshaver: Grimstad kommune.
  Overført fra: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1585
  Gjelder denne registerenheten med flere
  26.02.2018 - Dokumentnr: 478189 - Bestemmelse om jordkabel/jordkabelanlegg Rettighetshaver: Glitre Nett AS
  Org.nr: 982 974 011
  Overført fra: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1585
  Gjelder denne registerenheten med flere
  26.02.2018 - Dokumentnr: 478209 - Bestemmelse om nettstasjon Rettighetshaver: Glitre Nett AS
  Org.nr: 982 974 011
  Overført fra: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1585
  Gjelder denne registerenheten med flere
  04.03.2019 - Dokumentnr: 259266 - Bruksrett Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:1
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:2
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:3
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:4
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:5
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:6
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:7
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:8
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:9
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:10
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:11
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:12
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:13
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:14
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:15
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:16
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:17
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:18
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:19
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:20
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:21
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:22
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:23
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:24
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:25
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:26
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:27
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:28
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:29
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:30
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:31
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:32
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:33
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:34
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:35
  Gjelder felles bruk av uteområde
  Gjelder denne registerenheten med flere
  04.03.2019 - Dokumentnr: 259266 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:1
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:2
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:3
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:4
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:5
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:6
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:7
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:8
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:9
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:10
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:11
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:12
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:13
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:14
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:15
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:16
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:17
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:18
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:19
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:20
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:21
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:22
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:23
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:24
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:25
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:26
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:27
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:28
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:29
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:30
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:31
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:32
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:33
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:34
  Rettighetshaver: Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1962 Snr:35
  Gjelder felles renovasjonsløsning
  Gjelder denne registerenheten med flere
  04.03.2019 - Dokumentnr: 259266 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 16
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 51/1961


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Ferdigattest foreligger.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Leilighetsbygget ligger i område regulert til boligformål i reguleringsplan del av Skonnertveien vedtatt 17.10.2011. Gjeldende kommuneplan for Grimstad - planperiode 2019-2031 vedtatt 27.10.20

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Dersom en eier ønsker å leie ut boligen til andre, må styret orienteres. Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 750 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 68 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 750 000,00))   81 792,- (Omkostninger totalt)   2 831 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  81792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,7% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 10900,- oppgjørshonorar kr. 4250,- Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 45000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale dersom handel ikke kommer i stand. Alle beløp er inkl. mva. 

Martine Strand

Megler

Martine Strand

93 61 57 88

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev