aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Storgaten 85. Stor 4-roms selveierleilighet med tre soverom, veranda og parkeringsplass. Her er det bare å flytte rett inn! Kort vei til butikker, matvogner, treningssenter, fine turområder, samt til skoler, barnehager og til UiA.
Velkommen til Storgaten 85. Stor 4-roms selveierleilighet med tre soverom, veranda og parkeringsplass. Her er det bare å flytte rett inn! Kort vei til butikker, matvogner, treningssenter, fine turområder, samt til skoler, barnehager og til UiA.

GRIMSTAD Storgaten 85

BUD MOTTATT! Grimstad sentrum - Lys og fin 4-roms selveierleilighet med parkering og god standard. Solrik veranda.

 • kr 2 750 000
 • BRA 84 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 2 750 000
 • Omkostningerkr 81 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 831 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1986
 • Soverom3
 • ArealP-rom 84 m²
 • Felleskostnaderkr 3 417
 • Tomt607.8 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 750 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 68 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 750 000,00))   81 792,- (Omkostninger totalt)   2 831 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning
Leilighet med bla. tre soverom og svært sentral beliggenhet i øvre del av Grimstad sentrum. Søndagsåpen matbutikk og treningssenter like utenfor døren. Universitetet ligger kun 2 km unna. Kort gangavstand til selve Grimstad sentrum. Flotte turområder på Frivoll og Dømmesmoen med lysløype og oppkjørte skiløyper vinterstid. Kort om leiligheten: - Romslig stue med god plass til sofa- og spisestueavdeling. Store vindusflater som gir rikelig med naturlig lys - Pent IKEA-kjøkken med lyse profilerte fronter, god skap- og benkplass. Integrerte hvitevarer. - Lekkert flislagt bad med store fliser, dusjhjørne med innfellbare dusjvegger, vegghengt toalett, grå baderomsinnredning. Parkering medfølger. Romslig bod like ved leiligheten. LEDIG FOR RASK OVERTAGELSE OM ØNSKELIG!

Storgaten 85, Agder

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  2. etasje: 84 kvm Arealet er kun for selve leiligheten. Felles gang er ikke tatt med i arealmålene. Garderobe er tatt med i P- arealet. Her følger også med en bod i gangen på grunnflate 4,7m2.
  Primærrom
  2. etasje: 84 kvm Gang, bad, to soverom, garderoberom, stue og kjøkken.  Tomt
  607.8m²

  Beskrivelse av tomt
  Fellestomt på 607 kvm. Festeavgift betales via fellesutgiftene. Bortfester er Heidi Lunden. Festekontrakt kan sees ved henvendelse til megler.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger svært sentralt beliggende i øvre del av Grimstad sentrum. Søndagsåpen matbutikk og treningssenter like utenfor døren. Her er også hudpleiesalong, diverse matboder, Pizzabakeren m.m. Universitetet ligger kun 2 km unna. Kort gangavstand til selve Grimstad sentrum, samt kort vei til påkjøring til E18. Flotte turområder på Frivoll og Dømmesmoen, med lysløype og oppkjørte skiløyper vinterstid.

  Adkomst
  Følg Storgaten oppover fra Grimstad sentrum mot E-18. Ta inn til venstre ved Uno X ,og så første vei til venstre og du ankommer leiligheten på høyre hånd. Leiligheten vil bli merket med AKTIV til salgs plakat. Velkommen til visning!

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/og næringseiendom i området.

  Barnehage/skole/fritid
  Flere barnehager i området.

  Skolekrets
  Jappa barneskole. Grimstad Ungdomsskole og DRUS. Dahlske vidergående skole. UiA og fagskolen ligger også i kort avstand.

  Offentlig kommunikasjon
  Bussforbindelser i nærheten.

  Byggemåte
  For mer informasjon se vedlagte tilstandsrapport avholdt 19.06.2023 av Takstmann Erik Sørensen AS for teknisk beskrivelse av eiendommen. 

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet våtrommene, f.eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader? Ja. Beskrivelse: Det er en liten sprekk i en flis ved den ene dusjveggen. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Svar Ja, av faglært og ufaglært/egeninnsats/dugnad Beskrivelse Tidligere eiere satt inn en vannlås i sluket ved vaskemaskin, da det var glemt av eieren før. I tillegg har vi montert en ny vannkran på kjøkkenet ved hjelp av en venn som er rørlegger. Arbeid utført av Østerhus Rør. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Svar Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad Beskrivelse Skiftet noen lamper via det som tilsvarer sukkerbit. Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? Nei Ja Beskrivelse Ladeboks på utsiden av søppelskuret koblet til egen strømmåler. Usikker på hvem som har krav på den eller om den eies av sameiet.

  Innhold
  Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder: Entré, bad, stue/kjøkken og tre soverom. Bod i gang. Boligen er endret fra opprinnelig godkjente tegninger. Dette er ikke søkt godkjent hos kommunen. Det som i dag brukes som bad er opprinnelig godkjent til soverom. Det som i dag brukes som garderoberom er godkjent til bad. Det som i dag er kjøkken er på opprinnelige tegninger soverom. Selger kommer ikke til å søke om bruksendring og kjøper påtar seg ansvar og risiko for eventuelt å søke om bruksendring.

  Standard
  Stue: Romslig stue med god plass til sofa- og spisestueavdeling. Stuen har store vindusflater som gir rikelig med naturlig lys, fra stuen er det utgang til solrik og usjenert veranda med sol hele dagen. Kjøkken: Pent IKEA-kjøkken med lyse profilerte fronter, god skap- og benkeplass. Integrerte hvitevarer, mikrobøleovn, koketopp og stekeovn. Åpen løsning mot stue. Bad: Lekkert flislagt bad med store fliser, dusjhjørne med innfellbare dusjvegger, vegghengt toalett, grå baderomsinnredning med underskuffer og overspeil. På badet er det opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2;   Forhold som har fått TG2: Terrengforhold Terrenget er flatt rundet bygningen. Vann og Avløp (stikkledninger, offentlig eller privat) Vann og avløp er i plast fra byggeår. Vann og kloakk er offentlig tilkoblet. Halve levetiden på rør er nå passert. Platting, heller, støpte dekker (på terreng og på spikerslag) som ligger inntil boligen Terrasse side syd har dekke i betong belegg med trallverk. Rekkverk burde vært med 1m. Bad: Ventilasjon EL. vifte montert i yttervegg, liten luftespalte i dør. Anbefalt tiltak: Luftespalte bør utbedres i dør. Sanitærutstyr / armaturer og innredning Vanlig standard på baderomsinnredning som består av vask, dusjhjørne, avløp til vaskemaskin og vegghengt klosett uten dreneringsspalte under. Anbefalt tiltak: Mangler dokumentasjon på tett bag til klosett. Membran, tettesjikt og sluk (i gulv eller vegger) Membran synlig i sluker, må forvente membran montert på alt av våtsoner. Anbefalt tiltak: For å kunne oppnå TG 1 må full dokumentasjon fremlegges på membran med feks. bilder og kontrollerklæring. Overflater - Gulv Gulvet er med fliser, ingen synlig tett oppkant ved dør. Høydeforskjell på gulvet i fra dør til sluker er 10mm og 15mm, burde vært 25mm. Overflater - Vegger Veggene er med fliser, en er sprekt på vegg øst ved dør til dusjen. VVS anlegg: Vannrør (stoppekran) Vannrør er i plast og kobber. Stoppekran i badet, er ikke funksjonstestet. Halve levetiden på rør er nå passert. Avløpsrør (sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom) Avløpsrør er i plast. Halve levetiden på rør er nå passert. Varmtvannsbereder VVS bereder à 198 liter, 2016 modell, montert i badet. Helhetsvurdering av det elektriske anlegget Ved anbefaling av nærmere sjekk på EL anlegget av fagkyndige gir standarden automatisk TG 2.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen.

  TV/Internett/bredbånd
  Det er innlagt fiber. Tv/internett er inkludert i fellesutgiftene.

  Parkering
  Seksjonen disponerer en biloppstillingsplass på gnr. 7 og bnr 349. Biloppstillingsplassen er til rådighet så lenge som festeavgiften for bygget løper. I tillegg har sameiet 3 stk. gjesteparkeringer.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 750 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 68 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 750 000,00))   81 792,- (Omkostninger totalt)   2 831 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektriske panelovner. Varmekabler på bad.

  Energiklasse
  F

 • Kommunale avgifter
  8902

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  herav eiendomsskatt kr. 4 422,- pr. år.

  Formuesverdi primær
  556823

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2004561

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  106/1621

  Felleskostnader pr. mnd
  3417

  Felleskostnader inkluderer
  Felles renovasjon, vask av trappegang og fellesarealer, tv/internett, regnskapsføring, forsikring av bygg, brøyting og festeavgift.

  Om sameiet
  Festeavgiften utgjør kr. 15 554,- pr. år for hele bygget og betales i fellesutgiftene hver måned. Festeavgiften reguleres hvert 10. år ihht. konsumprisindeksen. Neste regulering er 2024 ifølge bortfester.

  Forkjøpsrett
  Det er ikke forkjøpsrett.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Ligger vedlagt salgsoppgaven.

  Sameiets forsikringsselskap
  Gjensidige.

  Vedtekter/husordensregler
  Ligger vedlagt salgsoppgaven.

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Dugnad gjennomføres ved behov.

  Dyrehold
  Husdyrhold er ikke tillatt uten styrets godkjenning. Godkjenningen kan trekkes tilbake dersom dette fører til vesentlig ulempe for andre beboere.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4202/7/134/8: 20.01.1986 - Dokumentnr: 397 - Festekontrakt - vilkår Gjelder feste
  Festetid: 50 år
  ÅRLIG AVGIFT NOK 28,000
  BESTEMMELSER OM FORLENGELSE
  PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
  ----------
  Nye vilkår
  Årlig festeavgfit for denne seksjon: kr 850
  20.01.1986 - Dokumentnr: 397 - Festekontrakt - vilkår Festetid: 50 år
  ÅRLIG AVGIFT NOK 28,000
  BESTEMMELSER OM FORLENGELSE
  PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
  ----------
  Nye vilkår
  Årlig festeavgfit for denne seksjon: kr 850
  19.11.1986 - Dokumentnr: 8293 - Rettigheter iflg. skjøte BEST. OM VEDLIKEHOLD, BENYTTELSE AV FELLESAREAL SAMT
  SAMEIEVEDTEKTER.
  23.06.1986 - Dokumentnr: 4421 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 8
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 106/1601
  05.07.2013 - Dokumentnr: 565996 - Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel Endret seksjon:
  Snr: 8
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 106/1621


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt midlertidig brukstillatelse på leiligheten, datert: 24.11.1986. Som et utgangspunkt skal det foreligge ferdigattest. Det er innført bestemmelser i plan- og bygningsloven som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som er søkt før 1. januar 1998. Det kan dermed ikke søkes om ferdigattest for slike bygg. Dette betyr ikke at ulovlig oppførte bygg blir lovlige, men bare at byggesaken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest. Det skal uansett foreligge midlertidig brukstillatelse. Midlertidig brukstillatelse er en forutsetning for at et tiltak kan tas i bruk. Manglende midlertidig brukstillatelse betyr da rent formelt at bygget ikke er lovlig tatt bruk. 

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vann og avløp. Eiendommen har vannmåler. Eiendommen er tilknyttet privat vei. Brøyting betales gjennom fellesutgiftene.

  Regulerings- og arealplanner
  Reguleringsplan Storgaten 71, vedtatt 31.08.1988, planident: 63, formål: Områder for forretning. Gjeldende kommuneplan vedtatt 21.10.2019, plannavn Grimstad. Formål: Boligbebyggelse nåværende. Kommunen opplyser at det er planer under arbeid i følgende områder: Planident: 245,280,229,149 Plannavn: Frivolldalen_GS, Fuhr, Vinkjelleren, Fuhrområdet - Park og vei, Ekelunden

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 750 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 68 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 750 000,00))   81 792,- (Omkostninger totalt)   2 831 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  81792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,7% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 10 900,- oppgjørshonorar kr 4 250,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 45 000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale dersom handel ikke kommer i stand. Alle beløp er inkl. mva. 

Martine Strand

Megler

Martine Strand

93 61 57 88

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev