aktiv-eiendomsmegling
Stue

GRONG Bjørganvegen 155

Grong skisenter - Meget tiltalende leilighet med 3 soverom og 2 stuer - Ferdigstilt 2022 - Nærhet til flotte turløyper.

 • kr 1 950 000
 • BRA 90 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 1 950 000
 • Omkostningerkr 14 932
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 677 540
 • EierformAndel
 • Byggeår2 022
 • Soverom3
 • ArealP-rom 90 m²
 • Andel fellesgjeldkr 1 712 608
 • Felleskostnaderkr 10 490
 • Tomt4 594 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 950 000 (Prisantydning) 1 712 608 (Andel av fellesgjeld)   3 662 608 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 6 000 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   14 932 (Omkostninger totalt)   3 677 540 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Ski in med kort vei til løypenett for langrenn og ca. 50 meter til alpinbakkene. Grong skisenter har et enestående vintertilbud for deg som liker å stå slalåm, snowboard eller randonee nedover fjellsidene. Om du foretrekker å legge i vei innover fjellet med ryggsekk og turski, eller gå langrenn på skistadion, har du ca. 50 km med oppkjørte løyper til disposisjon. Man har også flotte turområder utenfor skisesongen. Romslig leilighet med tidsriktig og meget tiltalende stil. Gode matrialvalg som gir en god opplevelse! Inneholder: 1. etasje: Gang, bad, stue/kjøkken, soverom. 2. etasje: Loftstue, 2 soverom. I tillegg kommer skibod i fellesareal. Velkommen på visning!

Bjørganvegen 155, Trøndelag

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  1. etasje: 62 kvm
  2. etasje: 28 kvm Grunnet skråhimlinger mye gulvareal under målbar høyde. Ca. 1 meter hver side av rommet.
  Primærrom
  1. etasje: 62 kvm Gang, bad, stue/kjøkken, soverom.
  1. etasje: 28 kvm Loftstue, 2 soverom.  Tomt
  4594m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiet tomt for sameiet som borettslaget blir en del av. Tomten vil disponeres av sameiet i felleskap iht. vedtektene. Tomten er opparbeidet med noe plen, gårdsplass og skigard.

  Beliggenhet
  Ski in med kort vei til løypenett for langrenn og ca. 50 meter til alpinbakkene. Grong skisenter har et enestående vintertilbud for deg som liker å stå slalåm, snowboard eller randonee nedover fjellsidene. Om du foretrekker å legge i vei innover fjellet med ryggsekk og turski, eller gå langrenn på skistadion, har du ca. 50 km med oppkjørte løyper til disposisjon. Man har også flotte turområder utenfor skisesongen. Avstand til: - Grong sentrum ca. 10 km - Lierne ca. 70 km - Skorovatn ca. 70 km - Namsos ca. 60 km - Steinkjer ca. 70 km.

  Adkomst
  Innvendig adkomst fra felles gang/inngang.

  Byggemåte
  Leiligheten på en og en halv etasje i opprinnelig eldre bygg med samme etasjeantall omfattende oppgradert ferdigstilt våren 2022. Informasjon er hentet fra Tilstandsrapport utført av Takst forum Nord-Trøndelag. For nærmere informasjon om hver enkelt bygningsdel henvises til nevnte Tilstandsrapport .

  Innhold
  Primærrom: 1. etasje: Gang, bad, stue/kjøkken, soverom. 2. etasje: Loftstue, 2 soverom. I tillegg kommer skibod i fellesareal.

  Standard
  Takstmannens konklusjon: 1. etasje Gang: Flis på gulv og panel på vegger. Panel med downlights i himling. Gulvvarme. Skyvedørsgarderobe. Bad: Flis på gulv, flis og litt panel på vegger. Downlights i panel som himling. Gulvvarme. Utstyrt med mekanisk avtrekk, opplegg for vaskemaskin, servantskap, veggmontert wc, bereder og innfellbare dusjdører. Soverom: Laminat på gulv og panel på vegger. Panel i himling. Garderobeskap. Stue/kjøkken: Laminat på gulv med varme og panel på vegger. Panel med downlights som himling. Utgang til terrasse. Innredning med integrert kjøl/fryseskap, stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. 2. etasje Loftstue: Laminat på gulv og panel på vegger. Downlights i panel som himling. Trapp takvindu. Soverom 1: Laminat på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling med downlights. Takvindu. Soverom 2: Laminat på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Takvindu. Med noe kottrom under målbar høyde. Alt panel som beiset. Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Følgende forhold har fått TG2 / TG3 i Tilstandsrapporten. TG2: BAD/VASKEROM. Totalvurdering av sanitær og ventilasjon: Mangelfull tilluft for god funksjon av lufting. Anbefalte tiltak sanitær og ventilasjon: Etablere tifredsstillende tilluft, noe som vanligvis ordnes i/under dør. Informasjon er hentet fra Tilstandsrapport utført av Takst forum Nord-Trøndelag. For nærmere informasjon om hver enkelt bygningsdel henvises til nevnte Tilstandsrapport .

  Innbo og løsøre
  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen.

  Parkering
  Parkering på anviste plasser på eiendommen til sameiet.

  Diverse
  Det oppfordres til en grundig gjennomgang av vedlagte boligsalgsrapport, samt selgers egenerklæring. Oppgitt byggeår er 2022. Leiligheta er i opprinnelig eldre bygg som er omfattende oppgradert med det meste nytt i 2022. Da dette er et nytt borettslag foreligger det ikke noe årsregnskap, kun budsjett og vedtekter. Disse ligger som vedlegg i salgsoppgave. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Arealoppmåling er foretatt av takstmann. Arealmålingene måles etter bransjestandarden "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling av boliger". Retningslinjene har NS 3940:2007 som utgangspunkt, men inneholder presiseringer for arealbegreper og definisjoner i forbindelse med arealmåling ved omsetning og/eller verdisetting av boenheter. Rom defineres etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Da det ikke foreligger en spesifikk definisjon av hva som er primære rom (P- ROM) og sekundære rom (S- ROM), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 950 000 (Prisantydning) 1 712 608 (Andel av fellesgjeld)   3 662 608 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 6 000 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   14 932 (Omkostninger totalt)   3 677 540 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarming av gulvvarme og med balansert ventilasjonsanlegg. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg- /fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i handelen for disse

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info formuesverdi
  Dette er forsøkt innhentet hos Skatteetaten, men pga.at dette er et nytt bygg er det ikke beregnet pt. Ta kontakt med Skatteetaten for ytterligere informasjon.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  16

  Part.obl.nr.
  928130266

  Felleskostnader etter avdragsfri periode
  Felleskostnadene per måned vil øke når avdragsfri periode er over i år . Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 01.02.2037 utgjøre ca. kr 2 359,- per måned for denne boligen. Dette vil komme i tillegg til dagens felleskostnader. Det tas forbehold om at øvrige elementer i felleskostnadene og lånebetingelser forblir uendret.

  Felleskostnader pr. mnd.
  10490

  Andel fellesgjeld
  1712608

  Andel fellesgjeld år
  2022

  Andel fellesgjeld per dato
  2022-08-21T22:00:00Z

  Kommentar fellesgjeld
  Långiver: Aasen Sparebank Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 31.01.2023: 4.5% pa. Antall terminer til innfrielse: 470 Saldo per 31.01.2023: 29 515 587 Andel av saldo: 1 711 708 Første termin: 01.04.2022Neste avdrag: 31.12.2037 ( siste termin 01.03.2062 ) Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 01.02.2037 utgjøre ca kr 2 359,00 per måned for denne boligen

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Geitfjellporten Borettslag

  Borettslagets org.nr
  928130266

  Om borettslaget
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter og budsjett. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling. Borettslaget består av 1 bygninger med til sammen 16 leiligheter. Borettslaget er tilknyttet en sikringsordning som dekker manglende innbetaling av felleskostnader. Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler, herunder felleskostnader for usolgte andeler i et prosjekt. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. En avtale om sikringsordning kan sies opp, være tidsbestemt og beløpsmessig avgrenset.

  Gebyr forkjøpsrett
  6000

  Forkjøpsrett
  Medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett og godkjenning fra borettslagets styre skjer i etterkant av salget. Medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget har 20 dagers frist til å melde sin forkjøpsrett etter at borettslaget har mottatt melding om salget fra oppdragsansvarlig.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

  Avdragsfrie år
  15

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Långiver: Aasen Sparebank Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 31.01.2023: 4.5% pa. Antall terminer til innfrielse: 470 Saldo per 31.01.2023: 29 515 587 Andel av saldo: 1 711 708 Første termin: 01.04.2022Neste avdrag: 31.12.2037 ( siste termin 01.03.2062 ) Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 01.02.2037 utgjøre ca kr 2 359,00 per måned for denne boligen

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er tilknyttet en sikringsordning som dekker tap av felleskostnader. Tilbyder av sikringsordningen er Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS. Borettslag kan si opp avtalen med 6 mnd. skriftlig varsel. Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av sikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Sikringsselskapet kan til enhver tid si opp en avtale med sikringstaker dersom sikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs sikring. Mer info om sikringsordningen: http://klarefinans.no/tjenester.

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Det er ikke opplyst noe mht. dyrehold fra forretningsfører. Ta kontakt med styrets leder for avklaring.

  Eierskiftegebyr
  5500

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei. Offentlig vann. Offentlig kloakk. Det er private stikkledninger og vei til off. nett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til fritidsformål. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Se vedlagte vedtekter for nærmere informasjon. En andelseier som selv bebor boligen, kan overlate bruken av deler av boligen til andre. I tillegg kan andelseier overlate bruken av hele boligen til andre inntil 30 døgn i løpet av året, jfr § 5-4 i burettslagslova.

  Legalpant
  Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 950 000 (Prisantydning) 1 712 608 (Andel av fellesgjeld)   3 662 608 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 6 000 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   14 932 (Omkostninger totalt)   3 677 540 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  14932

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Meglerprovisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 662 608,-) (Kr.45 728,60) Tilretteleggingshonorar (Kr.5 000) Utleggsgebyr (Kr.1 250) Visninger (Kr.2 000) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.5 500) Fotografering, uni229384 (Kr.3 010) Notifisering om faktura fra Supertakst AS for fakt.nr. 12388 (Kr.10 700) Fotografering, uni230206 (Kr.595) Megleropplysninger Bomidt UNI 30038824 (Kr.3 500) Markedspakke (Kr.13 900) Prospekter/salgsoppgave (Kr.1 588) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.480) Spørregebyr elektronisk grunnbok (Kr.250) Totalt kr. (Kr.93 555,60)

Torleif Sommerseth

Megler

Torleif Sommerseth

92 80 63 96

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev