aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Fasade

GRONG Bjørganvegen 353

Grong skisenter - Fritidsbolig med flott beliggenhet og utsikt. 5 soverom, 2 stuer, 2 bad og Jacuzzi.

 • kr 4 590 000
 • BRA 150 m²
 • 5 soverom
 • Prisantydningkr 4 590 000
 • Omkostningerkr 132 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 722 792
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 015
 • Soverom5
 • ArealP-rom 143 m²
 • Tomt1 429.6 m²
 • Eierform tomt -
 • 4 590 000 (Prisantydning) Omkostninger 12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 1 000 (Transport festeforhold) 115 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 590 000)) 132 792 (Omkostninger totalt) 4 722 792 (Totalpris inkl. omkostninger)
Eiendommen ligger som del av et nyere hyttefelt ved Grong skisenter. Hytten ligger høyt i terrenget med flott utsikt mot Sandøla og Formofoss i øst. Meget bra utsikt med gode lys/solforhold. Hyttefeltet ligger i tilknytning til Grong Skisenter (alpinanlegg). Ski og skiskytteranlegg like nedenfor alpinanlegget. Helårs tur og friluftsområder rett utenfor døra. Fritidsboligen framstår med tidsriktig stil og standard. Godt vedlikeholdt både ut- og innvendig. Tomten er opparbeidet med natursteinsmur, terrasser, Jacuzzi og pergola. Inneholder: 1. etasje: Gang, bad, kjøkken, stue, 2 soverom, 2 boder. Utvendig enkel kaldbod ikke med i arealet. 2. etasje: Loftstue, 3 soverom, bad. (herav et soverom under målbar høyde ikke medregnet i oppgitt areal) Velkommen på visning!

Bjørganvegen 353, Trøndelag

 • Arealbeskrivelse
  Fritidsbolig
  Bruksareal
  1. etasje: 113 kvm
  2. etasje: 37 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 106 kvm
  2. etasje: 37 kvm Største soverom er med romhøyde 15 mm under kravet for målbart, derfor ikke medregnet. Dette rommet er benevnt som loftsrom på godkjente tegninger.
  Sekundærrom
  1. etasje: 7 kvm Utvendig tilbygd enkel kaldbod på ca. 4,5 m² ikke medregnet.  Tomt
  1429.6m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er festet. Tomten er opparbeidet med natursteinsmur, terrasser og gårdsplass med grus. Ellers naturtomt.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger som del av et større hyttefelt på Bjørgan. Hytten ligger høyt i terrenget med flott utsikt mot Sandøla og Formofoss i øst. Meget bra utsikt med gode lys/solforhold. Hyttefeltet ligger i tilknytning til Grong Skisenter (alpinanlegg). Ski og skiskytteranlegg like nedenfor alpinanlegget. Tur og friluftsområder i umiddelbar nærhet.

  Adkomst
  Avkjøring fra privat vei.

  Bebyggelse
  Området består av fritidsboliger.

  Byggemåte
  Bebyggelse som fritidsbolig på en etasje med halvetasje over deler bygd på støpt plate på mark. Konstruksjoner over av bindingsverk med fasader av stående og liggende solid villmarkspanel. Tak med saltaks fasong med taktekking av torv. Informasjon er hentet fra Tilstandsrapport utført av Takst-Forum Trøndelag as. For nærmere informasjon om hver enkelt bygningsdel henvises til nevnte Tilstandsrapport .

  Innhold
  Primærrom: 1. etasje: Gang, bad, kjøkken, stue, 2 soverom. Utvendig enkel kaldbod ikke med i arealet. 2. etasje: Loftstue, 3 soverom, bad. (herav et soverom under målbar høyde ikke medregnet) Sekundærrom: 1. etasje: 2 boder. Opplyst av takstmann: Dagens bruk av boligen er ikke i samsvar med byggegodkjente tegninger. Noe usikker da større rom er benevnt som loftsrom på godkjente tegninger benyttes som soverom. Er like under målbar høyde og ikke medregnet i arealet. Om det opprinnelig er ment som uinnredet loft/kvist er endring til soverom en søknadspliktig sak. Går vel bra om det ikke medregnes i arealet og opplyses til evnt ny eier angående forholdet angående antall soverom.

  Standard
  1.easje Gang: Flis på gulv og panel på vegger. Panel med downlights som himling. Gulvvarme. Bad: Flis på gulv og flis på vegger. Panel med downlights som himling. Gulvvarme. Utstyrt med innfellbare dusjdører, opplegg for vaskemaskin, wc, servantskap, mekanisk avtrekk, rørfordelingsskap og stoppekran. Kjøkken: Tregulv og panel på vegger. Downlights i panel som himling. Innredning med mekanisk avtrekksvifte over stekesonen. Det er integrert kjøl/fryseskap, kjøleskap, oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp. Med bred øy. Stue: Tregulv og villmarkspanel som vegger. Panel i himling. Varmepumpe og jøtul klebersteinspeis. Utgang til terrasse og med trapp. Soverom 1: Tregulv og panel på vegger. Panel i himling. Soverom 2: Tregulv og panel på vegger. Panel i himling. Garderobeskap. Bod 1: Tregulv og panel på vegger. Panel i himling. Bod 2: Støpt gulv. Vegger og himlinger som panel. 2.etasje Loftstue: Tregulv og panel på vegger. Panel i himling. Utgang til altan. Soverom 1: Tregulv og panel på vegger. Panel i himling. Soverom 2: Tregulv og panel på vegger. Panel i himling. Soverom 3: Tregulv og panel på vegger. Panel i himling. Bad: Flis på gulv og flis på vegger. Panel i himling. Gulvvarme. Utstyrt med mekanisk avtrekk, servantskap, wc og åpen dusj. Alle bygningsdeler angitt med tilstandsgrad TG2, TG3 eller TGIU (ikke undersøkt) er angitt i rapportsammendraget. Ytterligere opplysninger er gitt i hovedrapporten. Bygningsdeler med TG2: Trapp Totalvurdering: Det mangler håndløper på veggen. Dette var ikke et krav da boligen ble oppført. Det er for stor avstand mellom trappetrinn (over 10 cm). Informasjon er hentet fra Tilstandsrapport utført av Takst-Forum Trøndelag as. For nærmere informasjon om hver enkelt bygningsdel henvises til nevnte Tilstandsrapport .

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering på tomten.

  Forsikringsselskap
  Frende

  Polisenummer
  865585

  Diverse
  Det foreligger ingen dokumentasjon fra Grong kommune på at utvendig tilbygd kaldbod og pergola med tak er byggemeldt. Arealoppmåling er foretatt av takstmann. Arealmålingene måles etter bransjestandarden "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling av boliger". Retningslinjene har NS 3940:2007 som utgangspunkt, men inneholder presiseringer for arealbegreper og definisjoner i forbindelse med arealmåling ved omsetning og/eller verdisetting av boenheter. Rom defineres etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Da det ikke foreligger en spesifikk definisjon av hva som er primære rom (P- ROM) og sekundære rom (S- ROM), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 590 000 (Prisantydning) Omkostninger 12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 1 000 (Transport festeforhold) 115 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 590 000)) 132 792 (Omkostninger totalt) 4 722 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarming av vedovn/peis og varmepumpe luft/luft på stue. Varmekabler i gulv gang 1.etasje og begge bad. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg- /fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i handelen for disse.

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  18108

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  I dette inngår avgift for vann, avløp, renovasjon, og feiing/branntilsyn, samt eiendomsskatt. Beløpet er fordelt på 4 terminer.

  Info formuesverdi
  Det er forsøkt innhentet hos Skatteetaten, men ingen verdi ble funnet.

  Andre utgifter
  Medlemskap i Bjørgan Hytteforening. Felleskostnad pr. år kr. 4.000,- som inkluderer brøyting og vedlikehold av felles veger, Brøyting av innkjørsel koster kr. 2.800 pr. år i tillegg.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5045/23/233: 03.01.2008 - Dokumentnr: 1602 - Festekontrakt - vilkår Gjelder feste Årlig festeavgift: NOK 5 000 Gjelder fra dato: 01/10-2007 Tomteverdi: NOK 145 000 Bestemmelser om regulering av leien Pant for forfalt festeavgift Med flere bestemmelser 03.01.2008 - Dokumentnr: 1602 - Festekontrakt - vilkår Årlig festeavgift: NOK 5 000 Gjelder fra dato: 01/10-2007 Tomteverdi: NOK 145 000 Bestemmelser om regulering av leien Pant for forfalt festeavgift Med flere bestemmelser 14.09.2007 - Dokumentnr: 732172 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:5045 Gnr:23 Bnr:11 14.09.2007 - Dokumentnr: 732444 - Sammenslåing Sammenslått med denne matrikkelenhet: Knr:1742 Gnr:23 Bnr:234 01.01.2018 - Dokumentnr: 236311 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1742 Gnr:23 Bnr:233

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Privat vei. Offentlig vann. Offentlig kloakk. Det er private stikkledninger og vei til off. nett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til fritidsformål. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 590 000 (Prisantydning) Omkostninger 12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 1 000 (Transport festeforhold) 115 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 590 000)) 132 792 (Omkostninger totalt) 4 722 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  132792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  15 000,- oppgjørshonorar kr  4750,- og visninger kr 2 500 , -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  35 000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket .  Alle beløp er inkl. mva. 

Torleif Sommerseth

Megler

Torleif Sommerseth

92 80 63 96

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev