aktiv-eiendomsmegling

GRUE FINNSKOG Galladobba 110

Flott hytte fra 2017 med god beliggenhet på hyttefeltet Kalatupa i Grue Finnskog ved Rotbergsjøen - Garasje.

 • kr 2 500 000
 • BRA 57 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 500 000
 • Omkostningerkr 81 640
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 581 640
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår2017
 • Soverom2
 • ArealP-rom 57 m²
 • Tomt1 651.9 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 2 500 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 62 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 500 000,00))   81 640,- (Omkostninger totalt)   2 581 640,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Vi har gleden av å presentere Galladobba 110 som er en koselig hytteeiendom i fredfulle og rolige omgivelser i Grue Finnskog like ved Rotbergsjøen. Eiendommen har selveiet tomt på ca. 1,6 mål og består av hytte og isolert garasje. Hytta holder en nyere og moderne standard med lune farge- og materialvalg med gang, åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til terrasse, to soverom og flislagt bad. Om du ønsker hytte som ligger i rolige og idylliske omgivelser ca. 1 time og 50 minutter fra Oslo eller 40 minutter fra Flisa så kan dette være eiendommen for deg. Merk deg dette: - Solid og fin hytte fra 2017. - Hems med mulighet for 4 sengeplasser, men som ikke er godkjent for varig opphold grunnet for lav takhøyde. - Isolert garasje fra 2018. - Rikelig med tur- og friluftsmuligheter.

Galladobba 110, Innlandet

 • Arealbeskrivelse
  Hytte
  Bruksareal
  1. etasje: 57 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 57 kvm Entré/gang, stue, kjøkken, bad og to soverom.  Tomt
  1651.9m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiertomt. Tomten er opparbeidet med hage og gruset gårdsplass. Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.

  Beliggenhet
  Med solrik og idyllisk beliggenhet på Kalatupa hytteområde, kun et par hundre meter fra Rotbergsjøen på Grue Finnskog finner du denne hyttedrømmen. Eiendommen ligger fritt på en høyde i feltet, med utsikt mot sjøen. Finnskogen er som kjent spenningens grenseland. Spenning og opplevelser får man ofte i form av aktiviteter. Her er det uendelig mange alternativer og et godt utbygget veinett for de som ønsker å forflytte seg til fots eller med sykkel. Landskapet er vakkert og varierende, og innbyr til et variert aktivitetstilbud. Til Kongsvinger er det ca. 55 km, og kun i overkant av to timers kjøring fra Oslo. Rotbergsjøen er en innsjø med flotte hvite sandstrender og gode fiskemuligheter. Unike friluftsmuligheter både sommer og vinter.I sjøen er det abbor, ørret og gjedde. Ved Rotbergsjøen er det påbudt med elektrisk motor. Her kan du nyte roen. Årskort for fiske må kjøpes utenom. Det er mange vakre holmer og viker som gir et ypperlig område for deg som liker å padle kajak eller kano. Finnskogleden byr på en 240 km og går kun noen hundre meter fra Kalatupa. Finnskogdagene arrangeres andre uka i juli på Svullrya, som du finner ca. 12 km fra Kalatupa. Her kan du oppleve et blomstrende kulturarrangement knyttet rundt Finnskogen Kro og Motell. Det arrangeres fest med levende musikk, teater, boder og det serveres tradisjonsmat fra Finnskogen. Det kjøres opp skiløyper i området. Fra hyttefeltet og inn på svenske løypenettet prepareres det med løypemaskin. Matilla ligger bare 12 km unna og har blitt en metropol for de som er glad i å gå på ski med velpreparerte løyper i vakkert terreng. Finnskogtoppen Helsesenter ligger et kvarters kjøretur fra hytteområdet. Her er det spa, svømmebasseng, boblebad, sauna, matservering og massasje.

  Adkomst
  Se kartskisse.

  Byggemåte
  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Anders Austad ved Øystein Opås takstforretning AS. Hytte oppført i 2017. Det er ukjent byggegrunn. Fundamentering med støpt plate på mark og grunnmursplater eller ferdige elementer. Taktekking med shingel/papp og deretter torv. Takrenner, nedløp og beslag av metall. Helbeslått pipe. Vegger av bindingsverk, isolert med mineralull. Fasader er kledd med villmarkspanel i liggende trekledning. Lufting bak kledning med musesikring med musebånd på kontrollpunkt. Takkonstruksjon av taksperrer. Derover vindsperre, lekter 48x48 for lufting av konstruksjonen, finerplater, tekking. Vinduer av tre med isolerglass fra byggeår. Garasje er fundamentert med støpt plate på mark og ringmur av lettklinker. Vegger av bindingsverk og takkonstruksjon av takstoler. Veggkonstruksjon er isolert og takkonstruksjon er åpen. Fasader med tømmermannskledning og tak er tekket med torv. Takrenner, nedløpsrør og beslag av metall. Vindu av tre med isolerglass. Entredør av tre med isolerglass. Sidehengslede porter av tre. Innvendige vegger er kledd med sponplater. Innlagt strøm med opplegg til lys og stikkontakter. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: - Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Slitasje på gulv og håndløper. - Innvendige trapper: Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav. Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. - Overflater vegger og himling - Bad: Tegn til at flis øverst på innkassing begynne å løsne. Sprekk i flis til venstre over dør. - Overflater gulv - Bad: Det er bom i noen fliser i dusjsonen og antydning til riss i fuger, men i lite omfang. - Sluk, membran og tettesjikt - Bad: Utførelse av membran er ikke dokumentert. - Terrengforhold: Det er påvist dårlig eller flatt fall inn mot grunnmur og dermed muligheter for større vannansamlinger. Det er ikke gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for noen bygningsdeler-/komponenter. For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende: 2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Svar: Ja, kun av faglært. Nyoppført hytte, modell FH67 Lygnalia fra Familiehytta. Arbeid utført av FH Entrepreneur, Kragerudveien 140, 2013 Skjetten. 2.2 Er arbeidet byggemeldt? Svar: Ferdigattest foreligger. 4. Kjenner du til feil eller om har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? Svar: Ja, kun av faglært. Nyoppført hytte, modell FH67 Lygnalia fra Familiehytta. Kongsvinger Rørleggerservice var underleverandør til FH. Entrepreneur som oppførte hytta. Arbeid utført av Kongsvinger Rørleggerservice AS. 9. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr på eiendommen som rotter, mus, maur eller lignende? Svar: Oppdaget skogsmaur inne i et soverom på vårparten 2021. Har brukt gift dette året, og forebyggende i 2022. Maurene har vært borte etter første behandlingen. 12. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Svar: Gjennomført kontroll av Eltilsyn 12. august 22, ingen avvik.

  Innhold
  Hytta inneholder: 1. etasje: Entré/gang, stue, kjøkken, bad og to soverom. Hems uten målbart areal grunnet for lav takhøyde. Denne er derfor ikke godkjent for varig opphold. Eiendommen består også av garasje. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet «Ferdigattest/brukstillatelse».

  Standard
  VELKOMMEN Eiendommen har gruset innkjøring og gårdsplass med gode parkeringsmuligheter. Hytta har inngangsparti tilknyttet terrassen som tar deg inn til entré/gang med praktisk, flislagt gulv og plass for yttertøy og sko. STUE Stuen er lun og koselig med plass for å kunne innrede med sofagruppe og TV-møblement. Midt i rommet er det installert vedovn som sørger for god og jevn varme. Fra stuen tar du deg ut til den sørvest-vendte terrassen. KJØKKEN Tilknyttet kjøkkenet er det avsatt plass til spisestue med god plass til flere gjester. Kjøkkenet har lyse, profilerte fronter på over- og underskap samt skuffer. Heltre benkeplate og vask i rustfritt stål. Det er integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøle-/fryseskap. SOVEROM Hytta har to soverom som ligger fint plassert i hovedetasjen. Rommene har plass til seng, nattbord og oppbevaringsmøbel. BAD Nøytralt, flislagt bad med varmekabler i gulvet. Badet har åpen dusjløsning med glassvegger, toalett og servantinnredning. Det er opplegg til vaskemaskin på badet.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  I garasje eller på biloppstillingsplasser på egen tomt.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 500 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 62 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 500 000,00))   81 640,- (Omkostninger totalt)   2 581 640,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  - Vedovn i stuen. - Varmekabler på badet og i gangen.

  Energiklasse
  unknown

 • Kommunale avgifter
  5185

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter utgjorde totalt ca. kr 5.185,- for 2022. I disse inngikk eiendomsskatt og slam. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.

  Formuesverdi sekundær
  153714

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet "Kommunale avgifter" og "Velforening", påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Velforening
  Det er pliktig medlemskap i Kalatupa hytteforening som ivaretar fellesarealer og drift av fellesanlegget (hovedsakelig drift av brønner/pumpestasjon og brøyting på vinterstid). Månedlige felleskostnader på kr 380,- for 2022. Det gjøres oppmerksom på at avgiften normalt justeres/reguleres årlig.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3417/111/109: 19.06.2006 - Dokumentnr: 287737 - Utbyggingsavtale Rettighetshaver: Gjems Knut Arne Fnr: 270680 32747 Bestemmelse om bebyggelse Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3417 Gnr:111 Bnr:15 Gjelder denne registerenheten med flere 07.01.2009 - Dokumentnr: 8226 - Fredningsvedtak Forskrift om verneplan for skog Vestre Lukashaugen og Bornoberget naturreservat iflg. kongelig resolusjon av 19.12.2008 Overført fra: Knr:3417 Gnr:111 Bnr:15 Gjelder denne registerenheten med flere

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det ble utstedt ferdigattest for fritidsbolig i 2017. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen av fritidsboligen. Innholdet i disse er i samsvar med dagens bruk. Det gjøres oppmerksom på at hemsen ikke er godkjent til varig opphold, grunnet for lav takhøyde.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har adkomst fra privat vei. Det er ikke kjent med at det er opprettet eller tinglyst avtale om veirett. Det er opplyst at hyttefeltet har felles vedlikehold av veien. Eiendommen er del av privat vann- og avløpsanlegg. Det er privat avløp med egen tett septiktank fra byggeår og vann som er felles for hyttefeltet. Det vil på generelt grunnlag kunne hefte usikkerhet ved private vann- og avløpsanlegg over tid. For eksempel kan spredegrøfter tettes, nye offentlige krav kan gjøre eksisterende avløpsanlegg utilfredsstillende samt at grunnvannstand og øvrige forhold medføre endring i kvalitet og mengde på vann fra borehull og brønner. Det er ikke kjent med at det har blitt tatt vannprøver de senere årene. Det gjøres oppmerksom på at kommunene driver fortløpende kartleggingsarbeid av private anlegg. Dette kan innebære framtidige krav om utbedring av eiendommens avløpsanlegg.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av eldre reguleringsplan for Kalatupa, fra 2007. Reguleringsformål for eiendommen er fritidsbebyggelse og privat vei. Eiendommen omfattes av kommuneplan for Grue kommune fra 2013, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til fritidsbebyggelse.

  Adgang til utleie
  På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen fritidsbolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Det foreligger begrensninger ved korttidsutleie for eierseksjoner. I det tilfelle fritidsboligen ligger på festet grunn, kan det også foreligge begrensinger i festekontrakt. Eiendommen står i matrikkelen registrert med én bruksenhet.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 500 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 62 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 500 000,00))   81 640,- (Omkostninger totalt)   2 581 640,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  81640

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt en provisjon på 2,2 % av salgssummen, minimum kr 49.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), oppgjørshonorar (kr 6.250,-), markedspakke (kr 16.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 8.900,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.

Marielle Skoglund Skybakmoen

Megler

Marielle Skoglund Skybakmoen

95 43 47 87

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev