aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv v/ Vilde Juvet Steinmoen har gleden av å presentere Ketil Skogens Veg 9E!
Aktiv v/ Vilde Juvet Steinmoen har gleden av å presentere Ketil Skogens Veg 9E!

GVARV Ketil Skogens veg 9E

3-roms leilighet med sentral og rolig beliggenhet | Egen garasje | Varmepumpe

 • kr 1 300 000
 • BRA 73 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 1 300 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 751 840
 • EierformAndel
 • Byggeår2004
 • Soverom2
 • ArealP-rom 70 m²
 • Andel fellesgjeldkr 442 008
 • Felleskostnaderkr 7 420
 • Tomt3 096 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 250 000 (Prisantydning) 442 008 (Andel av fellesgjeld)   1 692 008 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   1 701 840 (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning
Lys og lettstelt 3-roms leilighet på Gvarv med beliggenhet i et rolig og etablert boligfelt. Leiligheten holder en gjennomgående lik stil, og er i god stand. Det er godt med lagringsplass i utebod, og garasjeplass i felles garasjeanlegg nede ved brygga. På Gvarv finner du dagligvarebutikker, skole, barnehage, kultur og - idrettstilbud. Denne leiligheten ligger fint til like i nærheten av Gvarv brygge. Denne leiligheten passer til deg som ønsker alt på ei flate og kort vei til sentrum. Det er kun en liten kjøretur til Bø om du ønsker flere fasiliteter. Velkommen på visning!

Ketil Skogens veg 9E, Vestfold og telemark

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  1. etasje: 73 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 70 kvm Gang, stue/kjøkken, 2 stk soverom og bad.

  Garasje
  Sekundærrom
  1. etasje: 16 kvm Garasje.

  Utvendig bod
  Sekundærrom
  1. etasje: 5 kvm Utvendig bod.  Tomt
  3096m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles uteområde opparbeidet med blant annet asfalterte internstier, plenarealer og diverse beplantning.

  Beliggenhet
  På Gvarv finner du dagligvarebutikker, skole, barnehage, kultur og - idrettstilbud. Denne leiligheten ligger fint til like i nærheten av Gvarv brygge. Denne leiligheten passer til deg som ønsker alt på ei flate og kort vei til sentrum. Det er kun en liten kjøretur til Bø om du ønsker flere fasiliteter. Det er gode tog og- bussforbindelser både til Notodden, Grenland, Sørlandet, Bø og Oslo. Kjøreavstander: Bø: Ca. 9 km. Notodden: Ca. 30 km. Norsjø Ferieland: Ca. 6 km. Skien: Ca. 45 km. Oslo: Ca. 144 km.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Barnehage/skole/fritid
  Gvarv Barnehage - 0,3 km Gvarv Skole - 0,8 km Bø VGS - 9 km Nome VGS avd. Søve - 17,5 km

  Byggemåte
  3-roms leilighet 1 etasje. Leilighet på bakkenivå. Fundamentert på stedlig grunn. Ringmur av plasstøpt plate på mark. Konstruksjon av bindingsverk, kledd med liggende dobbeltfalset trekledning og finerplater ved vinduer. Etasjeskiller av trebjelkelag, med brann og lydhimling. Saltakkonstruksjon av fabrikkframstilte W-takstoler. Tekket med betongstein. Leilighet som del av sammenbygde boligbygg på 2 etg. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Yttervegg: - Finerplater under vinduer er fuktutsatt og er sprukket og oppfliset. Utvendig vedlikehold pågikk ved befaring. Kun visuelt inspisert. Utvendig fasade sitt vedlikeholdsansvar er del av felleskostnadene på leiligheten. Noe etterslep på utvendig vedlikehold Vinduer og ytterdører: - Bruksmerker på hoveddør. Hoveddør noe trang, subber og bør justeres. Bruksmerker og hakk på hoveddør. Terrassedør stue med bruksmerker og hakk. Noe trang klinke og bør justeres. Terrassedør soverom 2, noe trang. Bruksmerker, løs klinke. Noe slarkete vinduer i åpen luftestilling. Terrassser, balkonger, trapper o.l. - Noe ujevne heller. Heller på grunn. Vedlikehold tilhører del av borettslagets felleskostnader. Overflater gulv: - Noe misfargede fuger og siliconfuger samt fuger rundt sluk og ved dusjdører. Ingen tilfredsstillende fall til sluk. Membran, tettesjiktet og sluk: - Ingen mansjetter på gjennomføringer i vegg ved vannrør på WC eller vannrør på vask. Membranløsning fra 2004. Kjøkken: - Kjøkkeninnredning fra 2004 med fin funksjon. Normale bruksmerker på skuffer og dører. Noe bruksmerker og flekker på vegger og gulv. Bruksmerker og skjolder på sokler etter gulvvask. Avtrekksvifte har løs front. Mangler hvitevarer, kjøleskap og stekeovn. Svak TG2. Varmtvannsbereder: - Varmtvannsbereder står i rom uten sluk og bør ha lekkasjestopper. Ingen lekkasjesikring, men varmtvannsberederen står i metallskål. Ingen fast el-punkt. Tilkoblet med stikkontakt. Det bør monteres lekkasjestopper inne i benk for å stoppe eventuell lekkasje fra varmtvannsbereder. Garasje: - Utvendig vedlikehold av garasje og bod, del av borettslagets felleskostnader. Noe etterslep på utvendig vedlikehold, særlig bod. Generelt i ok stand. Forhold som har fått TG3: Ingen .

  Innhold
  1.etasje: Gang, bad, stue med åpen kjøkkenløsning, to soverom og bod. Leiligheten disponerer i tillegg en bod i fellesareal utenfor leiligheten på ca. 5 m2 og garasje nede ved brygga.

  Standard
  Lys og lettstelt 3-roms leilighet på Gvarv med beliggenhet i et rolig og etablert boligfelt. Leiligheten holder en gjennomgående lik stil, og er i god stand. Det er godt med lagringsplass i utebod, og garasjeplass i felles garasjeanlegg nede ved brygga. Entrè Koselig og lys entre med skyvedørsgarderobe med speil. Stue/kjøkken Det er åpen stue- og kjøkkenløsning, som gir en god romfølelse. Store vindusflater slipper mye naturlig lys inn. Det er montert både varmepumpe og vedovn i stuen. Kjøkkeninnredning i typen U-form, med hvite profilerte fronter fra 2004. Laminert benkeplate med nedfelt vaskekum. Selges uten hvitevarer. Den åpne løsningen gir mulighet for både spisestue og sofagruppe. Det er utgang til uteplass fra stuen. Soverom Leiligheten har totalt 2 soverom. Det første med inngang fra entrè, og med god plass til både skap og seng. Hovedsoverommet ligger i tilknyttning til stua, og fra soverommet er det utgang til uteplassen. Det er stor skyvedørsgarderobe montert her. Bad Badet har god størrelse og med opplegg til vaskemaskin. Lyse fliser på gulv og vegger, og hvite plater i himling. Baderomsinnredning med underskap og servant, samt speil med integrert belysning og skap. Dusjhjørne med glassdører. Gulvmontert toalett. Bod Det er også en innvendig bod i leiligheten, med mulighet for oppbevaring. Leiligheten har uteplass på begge sider av leiligheten. En som ligger ved inngangspartiet. Den andre på fremsiden ut fra stuen og fra soverommet. Denne er solrik og vender mot sør. Fine og koselige utesoner i tilknyttning til borettslages felles grønt areal.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Kabel-tv inkludert i felleskostnadene.

  Parkering
  Det er egen garasje med elektrisk portåpner i felles garasjeanlegg som er tilhørende til leiligheten.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 250 000 (Prisantydning) 442 008 (Andel av fellesgjeld)   1 692 008 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   1 701 840 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Vedovn, varmepumpe og elektrisk.

  Energiklasse
  D

 • Info formuesverdi
  Man har per salgsoppgavedato ikke klart å finne en registrert formuesverdi på eiendommen. Det må påregnes at formuesverdi vil bli satt/innført i forbindelse med eierskifte. Formuesverdien settes da etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig (avhengig av bruken). Skatteetaten beregner en boligverdi (beregnet markedsverdi for bolig) basert på SSBs statistiske opplysninger om omsatte boliger. I beregningen tas det hensyn til boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Formuesverdien er 25 prosent av markedsverdi for primærbolig og 95 prosent for sekundærbolig for inntektsåret 2022 og 100 prosent for inntektsåret 2023. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no.

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  3

  Part.obl.nr.
  986741569

  Felleskostnader pr. mnd.
  7420

  Andel fellesgjeld
  442008

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-06-18T22:00:00Z

  Andel fellesformue
  29211

  Andel fellesformue per dato
  2023-06-18T22:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Inngår i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Gvarv Brygge Borettslag

  Borettslagets org.nr
  986741569

  Om borettslaget
  Borettslag: Gvarv Brygge Borettslag, Orgnr: 986741569 Andelsleilighet tilhørende Gvarv Brygge Borettslag beliggende i Midt-Telemark Kommune. Borettslaget består av 14 andelsleiligheter og har felles tomteareal. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling. Styreleder: Rita Merete Vestgarden Mob.: 99107737 E-post: vestigard@gmail.com

  Forkjøpsrett
  Medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett og godkjenning fra borettslagets styre skjer i etterkant av salget.

  Styregodkjennelse
  Andelseier(e) kan kun eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan eie andelen. Kjøper skal godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.   Dersom borettslaget er tilknyttet et boligbyggelag, er det ofte et krav fra boligbyggelagets side at kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget før kjøper kan bli godkjent som ny andelseier i det aktuelle borettslaget. Det gjøres oppmerksom på at det vil kunne påløpe et innmeldingsgebyr til boligbyggelaget, og de fleste boligbyggelagene krever at innmeldingsavgiften skal være innbetalt før godkjenningen blir gitt. Innmeldingsgebyret faktureres kjøper direkte.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånenummer: 11494172, Husbanken Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 19.06.2023: 2.60% pa. Antall terminer til innfrielse: 23 Saldo per 19.06.2023: 2 341 219 Andel av saldo: 390 203 Første termin/første avdrag: 01.06.2005 ( siste termin 01.12.2034 ) Fastrente 2,603% i 10 år fra 01.06.18 Lånenummer: 11495988, Husbanken Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 19.06.2023: 2.60% pa. Antall terminer til innfrielse: 24 Saldo per 19.06.2023: 3 033 198 Andel av saldo: 0 Første termin/første avdrag: 01.11.2005 ( siste termin 01.05.2035 ) Fastrente 2,603% i 10 år fra 01.06.18 Lånenummer: 12121913737, DNB Bank ASA Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 19.06.2023: 5.15% pa. Antall terminer til innfrielse: 52 Saldo per 19.06.2023: 695 969 Andel av saldo: 51 806 Første termin/første avdrag: 30.12.2011 ( siste termin 30.03.2036 )

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er sikret i Skadeselskapet Borettslagenes Sikringsfond A/S. Borettslaget er sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1.desember med gyldighet fra kommende årsskifte.

  Borettslagets forsikringsselskap
  IF skadeforsikring

  Polisenummer felles forsikring
  SP0003215296

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold skal godkjennes av styret.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 16.12.2011

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra kommunen. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

  Regulerings- og arealplanner
  Planidentifikasjon: 09182001 Planstatus: Endelig vedtatt areal plan. Plannavn: Gvarvhølen, Gvarv Sentrum Planbestemmelse: Planbestemmelser både kart og tekst. Ikraftredelsesdato: 08.03.2001 Lovreferanse: PBL 1985 eller før. Eiendommen er regulert til bolig.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 250 000 (Prisantydning) 442 008 (Andel av fellesgjeld)   1 692 008 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   1 701 840 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  9832

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Dødsbo
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Arvingene (selgerne) har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 3% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  4900,- oppgjørshonorar kr  3000,- og visninger kr  1750,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  34 900,-. Alle beløp er inkl. mva. 

Vilde Juvet Steinmoen

Megler

Vilde Juvet Steinmoen

41 18 13 31

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev