aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Gvelven og to nyoppførte flotte hytter!

Flesberg Nedre Gvelvbrekka 10 og 12

BLEFJELL - 2 Nyoppførte og tiltalende hytter - Arealeffektive og energivennlige - 4 soverom, 2 bad og 2 stuer. Lave omk.

 • 4 390 000
 • BRA 96 m²
 • 4 soverom
 • PRISANTYDNING4 390 000
 • OMKOSTNINGER125 892
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER4 515 892
 • EIENDOMSTYPEHytte
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 021
 • SOVEROM4
 • AREALP-rom 92 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT470 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 4 390 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  109 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 390 000,-))
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt))
  --------------------------------------------------------
  125 892,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 515 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
1. etasje: Entré, bad/wc, stue/kjøkken, 2 soverom og bod.
2. etasje: Loftstue, bad/wc og 2 soverom.

Nedre Gvelvbrekka 10 og 12, Viken

 • Entré
  Hytta har et pent, overbygd inngangsparti med sort ytterdør, støpt repos og adkomst til bod. Vel inne er det en romslig entré med lasert panel på veggene og bred enstavs parkett - et harmonisk uttrykk som går igjen i alle rom. Entreen har også knaggrekker til yttertøyet, velplasserte downlights, gulvvarme og trapp opp til andre etasje.

  Kjøkken
  Kjøkkenet har et smakfullt og moderne design med fine arbeidsflater og god plass til kjøkkenutstyret. Innredningen har sorte, glatte fronter og matchende laminatbenkeplate med sort kum. Over kummen er det et langsgående vindu for optimale lysforhold. Alle hvitevarer er integrert og består av keramisk koketopp, stekeovn, kjøl/frys og oppvaskmaskin.

  Stue
  Kjøkkenet ligger åpent i stuen hvor både sofagruppe og et langbord får sin naturlige plass. Det lekre allrommet har mønet himling med fantastisk takhøyde og imponerende glassfasader fra gulv og helt opp i mønet. De store vinduene gjør det lyst og fint, samtidig som den vakre utsikten utover fjellheimen blir ivaretatt på mesterlig vis.

  Med grålaserte panelvegger og bred, enstavs eikeparkett er fargevalget naturlig, og i den høyreiste himlingen er det innfelte downlights. Som seg hør og bør har stuen selvfølgelig en peisovn med stort glassfelt for ekstra varme og knitrende hygge.

  Loftstue
  Fra entreen er det tett trapp opp til en herlig loftstue - et kjærkomment ekstraareal for familien. Loftstuen ligger åpent mot stuen i første etasje, kun avgrenset med et glassrekkverk, som gjør at den naturskjønne utsikten fra de store vinduene i stuen også kan nytes ovenfra. For et helhetlig inntrykk har loftstuen samme overflater som i stuen, og downlights i himlingen bidrar til stemningsfull belysning i mørke kveldstimer.

  Bad/wc/vaskerom
  Hytta har to smakfullt innredede bad, ett i hver etasje. Begge rommene har vegg- og gulvflater med store, grå gulvfliser og matchende mosaikkfliser på gulvet i nedsenket dusjsone. Himlinger er pent lyssatt med downlights og det er selvfølgelig gulvvarme. Som prikken over i'en er alt av knagger, stikk, deksler og blandebatterier holdt i sorte fargetoner, mens heldekkende servant og vegghengt toalett er i hvitt.

  Baderomsinnredningene består av servanter på grå skuffeseksjoner og runde speil med integrert belysning. I dusjsonen har badene dusjgarnityr montert på vegg med hånddusj og regnfallsdusj. På badet i første etasje blir dusjsonen skjermet av rette, innfellbare glassdører, mens badet i andre etasje har dusjnisje med foldedør i glass.

  Soverom og garderobe
  Hytta har to gode soverom i hver etasje, hvor rommene i andre etasje har skråhimling. Soverommene har ellers samme standard som øvrige rom med enstavs parkettgulv og beisede vegger kledd med panel. Det er plass til garderobeløsninger på hver av soverommene og i entreen. Ellers er det lagringsplass i en bod på 4 kvm med utvendig adkomst ved inngangspartiet.

  Uteområde:
  Tomten ligger i flatt, åpent terreng med god avstand mellom hyttene. Den har naturlig vegetasjon og det er støpt dekke ved inngangspartiet. Utenfor stuen er det muligheter for en stor terrasse hvor sol og utsikt kan nytes i rikelig monn - perfekt for late dager i fjellheimen.

  Kort fortalt
  - Moderne, nyoppført hytte.
  - Planløsning på to etasjer.
  - Flott beliggenhet i fjellet.
  - Tureldorado rett utenfor døren.
  - Ca. 1,5 times kjøring fra Oslo.
  - Lave omkostninger.
  - Parkering på gårdsplass.
  - Utsøkte utsikts- og solforhold.
  - Entré med gulvvarme.
  - Stue og kjøkken i åpen løsning.
  - Stilig kjøkken med hvitevarer.
  - God takhøyde og ildsted i stuen.
  - Store, imponerende glassfasader.
  - Loftstue med flott utsikt.
  - To lekre, helflisede baderom.
  - Begge badene har regnfallsdusj.
  - Fire soverom, to i hver etasje.
  - Bod med utvendig adkomst.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Hytta ligger flott til i solrike og idylliske omgivelser på Blefjell i Flesberg kommune, ca. 40 km nordvest for Kongsberg. Fra Osloområdet og Vestfoldbyene er det ca. 1,5 - 2 timers kjøring, en ypperlig avstand for helgeturer. Området er et eldorado for deg som er glad i flott natur og friluftsliv året rundt. Her er turmulighetene mange og varierte. Man kan starte skituren så og si rett utenfor døra og gå flere mil i preparerte løyper som passer for både store og små.

  Turen over alle turer går til Bletoppen som ligger 1340 moh. Fra hytta er det bare en liten kjøretur til Blefjellheisen, en familievennlig alpinbakke med tre nedfarter. Her er det mulighet for å hoppe og raile, eller ha en litt roligere nedfart for de som liker det. Stedet er også et godt utgangspunkt for flotte turer sommer som vinter. Blir man kald eller småsulten kan man sette seg inn i Varmestua.

  Videre er det ca. 3 mil til Fagerfjell skisenter med flere nedfarter og preparerte langrennsløyper. Om sommeren er det bademuligheter i den lille innsjøen Buvannet, som ligger en liten kjøretur unna. Her er det små holmer og langgrunne strender som er perfekt for barnefamilier. Buvannet er også flott for kanoturer, og det er mulig å leie kano her.

  Det er fint turterreng rundt vannet, og vil du gå lenger, kan du vandre innover endeløse vidder og åskammer. Legg også gjerne turen til Struttåsen, Hønevatnet og Kjørkjevatnet. Det finnes flere fiske- og badevann i nærområdet. Hytta ligger like ved Gvelven kro, en hyggelig kro med fantastisk utsikt. Her serveres det blant annet øl, vin, pizza, hamburger og deres kjente traktorvafler.
  Dagligvarehandelen kan gjøres på Joker Flesberg, Kiwi Lampeland og Rema 1000 Lampeland. Ellers har Blestua kiosk og dagligvarer. Det er ca. 30 min med bil til Kongsberg, som byr på alt av bymessige fasiliteter. Stortorvet kjøpesenter ligger midt i sentrum, med et rikt og variert tilbud, som bl.a. inkluderer apotek. Kjøpesenteret er Numedalsregionens største med over 60 butikker. Gågata i sentrum har ellers flere spisesteder og hyggelige servicetilbud.
 • Etablert hyttefelt med fritidseiendommer.
 • Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.
 • For fullstendig og utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport avholdt 14.03.2022 av Øyvind Nåmo Rønning. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten før visning samt eventuelt å gjøre egne undersøkelser før eventuell budgivning. Nedenfor følger et utdrag av tilstandsrapporten.

  Konstruksjon:
  Antatt Morenemasser/fjell i grunnen, grunnmuren er i plass støpt utfølrelse.Bygningen er oppført i bindingsverk.Stående kledning. Plassbygd konstruksjon med sperrer og boks - løsninger, bordtak som undertak. Tekket med tretak. Vinduer i isolerglass og ytterdører med isolerglass.

  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2:
  VÅTROM GENERELT.
  Begge bad med flisbelagte flater, vegghengte toaletter, servant og veggmontert dusj med dusjvegg. Downligts i tak.
  Vudering av avvik: Vindu og el. stikk i våtsone, ingen dokumentasjon fremlagt.
 • 1. etasje: 69 kvm bra.
  2. etasje: 27 kvm bra.

  Følgende rom inngår i primærareal:
  1. etg: Entre, 2 soverom, bad og stue/kjøkken
  2. etg: Stue, bad og 2 soverom.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Varmekabler i gulv i entre og på begge bad. Peisovn i stue. Ellers elektrisk oppvarming.
 • Fritidseiendommen ligger flott til i et meget attraktivt og naturskjønt hytteområde, med gode solforhold og utsøkt utsikt over norsk, vill natur. Området byr på milevis med turmuligheter både til fots og på ski, og med bare 1,5 times kjøring fra Oslo er dette en perfekt plass for hyppige helgeturer.
 • Det er parkering på egen tomt. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.
 • Eiendommen er tilknyttet privat veg, vann og avløp.
 • Formuesverdi kr per
 • Kr. 2 616,25
  Kommunale avgifter inkluderer renovasjon og brantilsyn/feiing.
 • Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet strøm, forsikringer, kommunale avgifter, m.m
 • Det blir utstedt ferdigattest før overtagelse av hyttene.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.
 • v
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

  1805/900006-1/26 Erklæring/avtale
  23.09.1805
  Kontrakt om grensen mellom d.m.fl.ed.
  Overført fra: 3050-12/1
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1815/900004-1/26 Erklæring/avtale
  23.09.1815
  Kontrakt om grensen mellom gnr 12 bnr 1 og 2
  Overført fra: 3050-12/1
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1865/900023-1/26 Erklæring/avtale
  02.11.1865
  Oppgangsforretning
  Overført fra: 3050-12/1
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1923/900058-1/26 Fredningsvedtak
  15.05.1923
  LOFT OG STUE
  Overført fra: 3050-12/1
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2011/520233-1/200 ** Diverse påtegning
  04.07.2011
  Presisering av fredningens omfang innenfor kulturminnelovens rammer.

  1932/990009-1/26 Skjønn
  19.04.1932
  Bestemmelse om regulering av innsjø/vann/elv
  Overført fra: 3050-12/1
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1955/990005-1/26 Elektriske kraftlinjer
  17.02.1955
  Rettighetshaver: Flesberg elverk
  Overført fra: 3050-12/1
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1959/358-1/26 Skjønn
  05.03.1959
  Bestemmelse om regulering av innsjø/vann/elv
  Rettighetshaver: NVE
  Overført fra: 3050-12/1
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1998/3892-284/26 ** Diverse påtegning
  25.08.1998
  Ny rettighetshaver:
  STATKRAFT SF 962986277

  2005/3627-1/26 ** Diverse påtegning
  24.06.2005
  Ny rettighetshaver:
  STATKRAFT ENERGI AS

  1960/902148-1/26 Elektriske kraftlinjer
  11.08.1960
  Rettighetshaver: Asker og Bærum kraftselskap
  Overført fra: 3050-12/1
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1960/1717-1/26 Bestemmelse om veg
  01.10.1960
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: 3050-12/1
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1961/334-1/26 Jordskifte
  25.02.1961
  Overført fra: 3050-12/1
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1967/843-1/26 Fredningsvedtak
  10.04.1967
  STUEBYGNING
  Overført fra: 3050-12/1
  Gjelder denne registerenheten med flere
 • Eiendommen er regulert til fritidsformål.
 • Gnr. 12 Bnr. 148 i Flesberg kommune
 • Kjøpesum og omkostninger skal være innbetalt meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk; jf. avhendingsloven § 1-2 (2).
  Boligen ble ifølge selger ferdigstilt ...(SETT INN DATO). Garanti etter buofl. §12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse.
  Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16 jf. bustadoppføringsloven § 37.
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.
  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
  Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.
  En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, 2. punktum. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,5% av kjøpesum pr hytte. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 16.900,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr.4.585,-. Utleggene omfatter kommunale opplysninger og panterett med urådighet. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag for arbeid utført med kr 2.000,- pr time, oppad til kr 20.000,-. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Svend Erik Lilleby
Rolf Wegar Gundersen

Megler

Rolf Wegar Gundersen

98 25 93 03

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev