aktiv-eiendomsmegling
Fasade
Fasade

HAFRSFJORD Haraldsringen 4 H0101

Tiltalende selveier i 1. etg m/ innglasset terrasse. Parkering i anlegg m/ bil-lader, heis og flotte utearealer.

 • kr 4 250 000
 • BRA-i 77 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 4 250 000
 • Omkostningerkr 126 690
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 376 690
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2009
 • Soverom2
 • Felleskostnaderkr 2 625
 • Tomt2 170.4 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 4 250 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 106 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 250 000))   120 690,- (Omkostninger totalt)   4 370 690,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Planoversikt. Avvik kan forekomme.
Velkommen til Haraldsringen 4 på Madlamark- et trivelig og velorganisert sameie med pent opparbeidet fellesarealer og relativt lave månedlige fellesutgifter. Sameiet består av 2 bygninger med til sammen 17 seksjoner. Leiligheten har en sentral beliggenhet på Madlamark med gangavstand til det aller meste bydelen har å tilby. Her ligger bl.a skoler og barnehager, aktivitetsanlegg, friområder, Madla Amfi og dagligvarehandel innenfor behagelig rekkevidde. Egen parkering i lukket anlegg med ladestasjon. Her er det også gjesteparkering. Felles sykkelparkering i bodanlegg. Leiligheten fremstår som velholdt med standard fra byggeår 2009. Innhold: Gang, bod/ kontor, 2 soverom, bad/ vaskerom, stue og kjøkken i åpen løsning. Bod i kjeller. Velkommen til visning og husk påmelding!
Soverom 2

Haraldsringen 4 H0101, Rogaland

 • Tomt
  2170.4m²

  Beskrivelse av tomt
  Pent opparbeidet felles eiet tomt. Tilrettelagt både for voksne og barn. Velholdt grøntareal med plen, bed og hekk.

  Beliggenhet
  Sentral beliggenhet på Madlamark med gangavstand til det aller meste bydelen har å tilby. Her ligger bl.a skoler og barnehager, aktivitetsanlegg, friområder, Madla Amfi innenfor behagelig rekkevidde.

  Bebyggelse
  Området er stort sett bebygget med eneboliger og tomannsboliger samt leilighetsbebyggelse.

  Barnehage/skole/fritid
  Se vedlagt nabolagsprofil

  Skolekrets
  Se vedlagt nabolagsprofil

  Byggemåte
  Boligblokk med grunnmur i sted-støpt betong. Yttervegger i betong og lett bindingsverk som utvendig er kledd med fasade-plater og forblendt med murstein. Betong mellom etasjene. Flat tak tekket med papp/takmembran.

  Innhold
  1. etg: Entre/gang, 2 soverom, bad/vaskerom, bod, stue/kjøkken i åpen løsning. Innglasset balkong. Bod i kjeller.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2. Det er ikke registrert avvik med TG 3.   Forhold som har fått TG2:   Kjøkken avtrekk: Kjøkken-avtrekk har en forventet levetid på ca 25 år. Med bakgrunn i alder er det økende risiko for feil som krever utbedring/utskifting. TG 2 settes med bakgrunn av at garantitid er overgått (5 år). Vannledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på vannkraner og vannrør TG 2. Anbefalt tiltak: På generelt grunnlag anbefales det å etablere/montere automatisk stoppe-ventil på vannledninger. Elektrisk: Samsvarserklæring for el- installasjon foreligger ikke TG 2. Anbefalt tiltak: På generelt grunnlag anbefales el-kontroll ved eierskifte. Ventilasjon: Ventilasjons-aggregat har en forventet levetid på ca 25 år. Med bakgrunn i alder er det økende risiko for feil som krever utbedring/utskifting. TG 2 settes med bakgrunn av at garantitid er overgått (5 år). Anbefalt tiltak: Årlig bytte av filter og ventilasjons-rens/service hvert 5 år anbefales. Bad/ vaskerom, overflater: TG 2 overflater på grunn av riss i flis på gulv ved toalett. Membran, tettesjikt og sluk: TG 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for tettesjikt er oppbrukt. Anbefalt tiltak: Det anbefales regelmessig rengjøring av sluk for å forhindre at vannstand stiger opp til klemring. Sanitærutstyr: Noe svelling på baderoms-innredning og dør TG 2. Det er ikke etablert noen drens-åpning for synliggjøring av eventuell lekkasje fra innebygget sisterne TG 2. Kosekvens: Ved lekkasje kan det forekomme skade i lukket konstruksjon og eventuelt lekkasjevann vil ikke bli synliggjort. Anbefalt tiltak: Det bør vurderes å etablere Watherguard i tilknytning til innebygget sisterne uten drensåpning.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.  *Fastmontert TV benk medfølger handelen. *Belysning tak stue og spisestue medfølger ikke.

  Hvitevarer
  Hvitevarer på kjøkken medfølger handelen bortsett fra kjøleskap. Kjøleskap kan medfølge etter ev nærmere avtale.

  TV/Internett/bredbånd
  Lyse/ Altibox

  Parkering
  Parkering i lukket anlegg med el-bil lader. Her er det også gjesteparkering. Felles bod for sykkelparkering.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 250 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 106 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 250 000))   120 690,- (Omkostninger totalt)   4 370 690,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk oppvarming/ panelovner. Varmekabler på gulv bad/ vaskerom.

  Info strømforbruk
  Selger opplyser om at strømregningen varierer mellom kr 1 000 og 1 500 per mnd.

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Selger har ikke energimerket boligen selv. Megler har innhentet energikarakter fra forrige salgsprosess i 2019.

 • Kommunale avgifter
  11818

  Kommunale avgifter år
  2024

  Formuesverdi primær
  908714

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  3453114

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Megler er ikke kjent med andre løpende kostnader enn det som er opplyst om i denne salgsoppgave bortsett fra eget strømforbruk og innboforsikring.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  Sameiebrøk
  77/1257

  Felleskostnader pr. mnd
  2625

  Felleskostnader inkluderer
  Drift og vedlikehold av fellesarealer og bygning, bygningsforsikring, grunnpakke TV/ internett, strøm fellesareal, forretningsførsel m. m.

  Andel fellesformue
  30334

  Andel fellesformue per dato
  2023-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Sameiet består av 2 blokker med til sammen 17 seksjoner.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  Tryg Forsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt. Styret skal informeres om dyreholdet.

  Eierskiftegebyr
  6385

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 1103/38/1310/3: 28.08.2003 - Dokumentnr: 13516 - Erklæring/avtale Eksklusiv rett for Hydro Texaco til å omsette petroleumsprodukter over eiendommen Overført fra: Knr:1103 Gnr:38 Bnr:1310 Gjelder denne registerenheten med flere 23.04.2008 - Dokumentnr: 326462 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Statens Vegvesen Org.nr: 971 032 081 Bestemmelse om vannledning Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:1103 Gnr:38 Bnr:1310 Gjelder denne registerenheten med flere 28.09.2009 - Dokumentnr: 718630 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 3 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 77/1257

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på bygningen datert 30.08.2010

  Vei, vann og avløp
  Offentlig

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til boligformål og ligger i et område regulert til bolig og grøntareal ihht reguleringsplan id 2110 med bestemmelser for Madlamarkveien 96, gnr 38/1310.

  Adgang til utleie
  Leiligheten kan leies ut ihht sameiets vedtekter.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer. 

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 250 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 106 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 250 000))   120 690,- (Omkostninger totalt)   4 370 690,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  126690

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fast meglerprovisjon kr 40 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg betaler oppdragsgiver kr 15 900,- for tilrettelegging samt utlegg ihht oppdragsavtalen.

Gerry Carlmark

Megler

Gerry Carlmark

97 54 83 58

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev