aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Madlastokken 24!
Velkommen til Madlastokken 24!

HAFRSFJORD Madlastokken 24

Madla - Lys 3-roms leilighet med god planløsning og innglasset balkong i 6. etasje - Garasje - Attraktiv beliggenhet!

 • kr 3 950 000
 • BRA 79 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 950 000
 • Omkostningerkr 117 711
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 304 489
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1 983
 • Soverom2
 • ArealP-rom 74 m²
 • Felleskostnaderkr 4 144
 • Tomt8 823.5 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 950 000,- (Prisantydning) 236 778,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 104 669,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 950 000,00))   117 711,- (Omkostninger totalt)   4 304 489,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning
Velkommen til Madlastokken - Her bor du i hyggelige omgivelser i 6.etasje med innglasset balkong og trivelig utsyn. Leiligheten fremstår lys og luftig og har en fin planløsning med stor stue, separat kjøkken, to gode soverom, baderom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel og to innvendige boder for ekstra oppbevaring. Innglasset balkong er et stort pluss og fungerer som en fin forlengelse av stuerommet. Beliggenheten er sentral med gangavstand til det meste man måtte trenge i en travel hverdag; matbutikker, Amfi Madla, skoler og barnehager. Området byr også på flotte turområder som Hafrsfjord og Stokkavannet. Bademuligheter i Møllebukta og golfbane like ved. Et rikt tilbud for enhver smak. Vi ønsker velkommen til en hyggelig visning!
Lyst og luftig stuerom med utgang til innglasset balkong

Madlastokken 24, Rogaland

 • Tomt
  8823.5m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiet tom som er pent opparbeidet og beplantt.

  Beliggenhet
  Madlastokken 24 er en flott leilighet med sentral beliggenhet på Madla. Her har man gangavstand til det meste man måtte trenge som dagligvarebutikker, Amfi Madla, skoler og barnehager. Området byr også på flott turområder som Hafrsfjord og Stokkavannet. Bademuligheter i Møllebukta og golfbane like ved. Gode bussforbindelser med hyppige avganger, stopp like ved.

  Adkomst
  Se kartskisse.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets bebyggelse.

  Skolekrets
  Konf. skolekontoret Stavanger kommune

  Offentlig kommunikasjon
  Meget gode bussforbindelser med stopp like ved.

  Byggemåte
  Eiendommen ligger på Madlastokken i Stavanger med kort vei til samferdsel og servicetilbud. Leilighet i 6.etasje boligblokk. Betongdekke mellom etasjer skille. Yttervegger betong og bindingsverk som utvendig er vindtettet og kledd med fasadeplater. Saltak antatt i tre tekket med beslag.

  Innhold
  6 etg. Entre, stue, kjøkken, 2 soverom, bad og 2 boder. Innglasset balkong. Bod i u.etg. Fast parkering i lukket garajeanlegg. P-rom: Entre, stue, kjøkken, 2 soverom og bad.

  Standard
  Velkommen til Madlastokken 24. Leiligheten ligger fint til i byggets 6 etg. Her har du ingen beboere over deg. Romslig entré med garderobeplass. Stuen er lys og luftig og kan møbleres med både salong og spisebord for festlig lag. Parkett på gulv og malte/tapetserte vegger i lyse farger. Stuen har utgang til koselig innglasset hagestue/balkong med nydelig utsikt til grøntarealer. Hagestuen kan med enkle grep åpnes om du ønsker et åpent balkongrom. Kjøkkenet var nytt i 2014 og innehar godt med skap og benkeplass. Praktisk arbeidsplass eller spiseplass ved vindu. Hovedsoverommet har stor skyvedørsgarderobe og direkte adkomst til bad. Badet ble renovert i 2015 og er innredet med dusjhjørne, vask i seksjon og vegghengt toalett. (Arbeider er utført av fagfolk Sig Halvorsen). Vaskemaskin og tørketrommel er gjemt bak skyvedører på baderommet. En praktisk og veldig funksjonell løsning. Sameiet er veldrevet og har fine uteområder og grøntarealer. Bygget har heis og parkering i lukket garasjeanlegg. Sameiet har 3 hybler for utleie til beboerne i sameiet om det skulle være behov for overnattingsplass til tilreisende. Her vil du trives. Velkommen til visning! Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: BALKONG/ TERRASSE Totalvurdering: Inne glasset balkong montert i 2010/2011, det er ikke registrert tegn til svekkelse eller vesentlige skade i konstruksjonen. TG. 2 begrunnes med at det ble registrert noe vann inntrenging i fra tak inn mot inne glasset balkong ved mye nedbør, saken blir tatt hånd om av sameiet ifølge eier. For mer info konferer eier. Noe rust i skjøtet beslag i midten inne glasset yttervegg balkong mellom vinduer. Anbefalte tiltak: Utettheter ved takbeslag overgang inn glasset balkong utbedres. ETASJESKILLE Totalvurdering: Påregnelig med ujevnheter i gulv, er påregnelig normalt i stedstøpte gulv og gulv som er pålagt flytegulv/tilfarergulv. Det ble målt varierende skjevheter i gulv høyde fra ca. 2-4 cm fra soverom mot stue. Noe svikt/spenninger/knirk i gulvet kan forekomme som følge av dette, noe slitasje i misfarging i skjøtet parkett kjøkken. Anbefalte tiltak: Skjevheter skyldes antatt tidligere setning i bygg, ytterligere undersøkelser kan vurderes. Normal tid før vedlikehold av tregulv, parkett, lakkert er 4 - 6 år ELEKTRISK Totalvurdering: EL-anlegg med varierende alder i hovedsak oppgradert i senere tid. Det foreligger ingen dokumentasjon for anlegget i sin helhet, og får derfor TG 2. Deler av innmat i sikringsskap er ikke tildekket med skjerm. Anbefalte tiltak: Vi anbefaler alltid el-takst i forbindelse med eierskifte.  Forhold som har fått TG3: Ingen.

  Innbo og løsøre
  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  2011 - Skiftet vinduer regi sameiet 2011 - Inne glasset balkong 2014 - Kjøkken 2015 - Renovert bad 2021 - Fasadeendring skiftet utv. kledning

  TV/Internett/bredbånd
  Leveranse av TV pakke/internett fra Get AS. Kfr. styret/eier for mer info.

  Parkering
  Fast parkering i lukket garasjeanlegg

  Diverse
  Hvitevarer som ikke er integrert følger ikke salget Speil og skohorn i entre samt lampe over salongbord følger ikke salget. Vitrineskap i stuen medfølger salget.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 950 000,- (Prisantydning) 236 778,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 104 669,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 950 000,00))   117 711,- (Omkostninger totalt)   4 304 489,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk

  Energiklasse
  G

 • Kommunale avgifter
  11786

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatt betales inn via kommunale avgifter 2 ganger pr år

  Formuesverdi primær
  720036

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2592128

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel kommunale avgifter, strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  166/12940

  Felleskostnader pr. mnd
  4144

  Felleskostnader inkluderer
  Betjening av andel fellesgjeld, foretningsfører Bate, strøm i fellesareal, felles forsikring, vaktmester, Tv pakke/internett fra Get, heisdrift, samt andre deriftskostnader.

  Andel fellesgjeld
  236778

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-05-07T22:00:00Z

  Andel fellesformue
  11644

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Sameiet består av 79 boligseksjoner på eiendommen gnr. 38 bnr. 2913 i Stavanger kommune. Den enkelte eierseksjon skal kun brukes til boligformål. Den enkelte bruksenhet består av en hoveddel, samt eventuelt en eller flere seksjonerte tilleggsdeler. Hoveddelen består av en klart avgrenset og sammenhengende del av bebyggelsen på eiendommen. Sameierbrøken er fastsatt på grunnlag av den enkelte bruksenhets areal (målt i BRA/verdi). De deler av eiendommen som ikke inngår i de enkelte bruksenheter er fellesareal.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Det er ikke mulighet for individuell nedbetaling på fellesgjelden. Eierseksjonsloven §30: For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameierbrøk. Dette innebærer at sameieren har såkalt proratarisk ansvar for sameiets forpliktelser

  Styregodkjennelse
  Sameiets styre eller forretningsfører skal underrettes skriftlig om alle overdragelser og leieforhold. Ref. vedtektenes pkt. 2-1 Rettslig råderett.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Bate har informert følgende i e-post datert: 23.05.2023 Sameiet er i prosess med å låne kr. 1 200 000,- Dette betyr at fellesgjelden vil øke med ca. 15 400,- Ifølge styret vil ikke dette føre til økte felleskostnader da dette allerede er innkalkulert i dagens beløp.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Avtale om finansiering av felleskostnader hos Klare Finans AS.

  Sameiets forsikringsselskap
  KLP Skadeforsikring AS

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Husdyr er i utgangspunktet ikke ønsket. Hund og katt er bare tillatt å holde etter skriftlig tillatelse fra styret. Tillatelse kan ikke nektes dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for de øvrige sameierne. En eventuell klage på dyrehold må skje skriftlig. Styret vil løse slike saker ved å innkalle berørte parter til samtale i saken. Ref. ordensreglenes pkt. 2

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 1103/38/2913/71: 20.07.1981 - Dokumentnr: 10517 - Erklæring/avtale Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
  Overført fra: Knr:1103 Gnr:38 Bnr:2913
  Gjelder denne registerenheten med flere
  02.05.1983 - Dokumentnr: 6908 - Erklæring/avtale PANTERETT UTEN OPPTRINNSRETT TIL SAMEIET
  FOR: NOK 30,000
  MED PRIORITET
  ETTER PANTEOBLIGASJONER INNENFOR SISTE TINGLYSTE OVERDRAGEL-
  SESPRIS
  Gjelder denne registerenheten med flere
  ----------
  Prioritetsbestemmelse
  PR. ETTER OBLIGASJONER INNENFOR SISTE TINGLYSTE
  OVERDRAGELSESPRIS.
  04.10.2010 - Dokumentnr: 753823 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:38 Bnr:3976
  Gjelder denne registerenheten med flere
  02.05.1983 - Dokumentnr: 6908 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 71
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 166/12940
  EIENDOMMEN ER OPPDELT I 79 SEKSJONER
  04.10.2010 - Dokumentnr: 753823 - Bestemmelse om parkering Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:38 Bnr:3976


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Midlertidig brukstillatelse foreligger datert 06.07.1983.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert iht. følgende reguleringsplaner: Felt C, Solbakken II, gnr 38 bnr 2953 Madla Bydel, Stavanger kommune. PlanID: 1867 Eldre reguleringsplan. Endelig vedtatt arealplan. Ikrafttredelse 31.03.2003 Bestemmelser: https://www.arealplaner.no/1103/dokumenter/8500/1867.pdf Formål: Annen veigrunn og kjørevei Solbakken II. PlanID: 940 Eldre reguleringsplan. Endelig vedtatt. Ikrafttredelse 08.05.1981 Bestemmelser: https://www.arealplaner.no/1103/dokumenter/9050/940.pdf Formål: Kjørevei og felt Reguleringsplaner under arbeid: Detaljregulering for Madlastokken 12-18. PlanID: 2818 Status: Planlegging igangsatt Plantype: Detaljregulering

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret. Ved langtidsutleie skal styret varsles, samt leieboere oppdateres med kontaktinformasjon på portal.bate.no. Selveier står ansvarlig for at leieboere følger sameiets vedtekter og ordensregler. Ref. pkt. 4 i ordensreglene. Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper.

  Verneklasse/sefrak
  Det gjøres oppmerksom på at  er SEFRAK-registrert. SEFRAK-registeret er et landsdekkende register over eldre bygninger og andre kulturminner i Norge. Bygget kan ha vernestatus, men i mange tilfeller er de kun ført i registeret på grunn av alder. Kommunen har ikke opplyst om at bygget har noen vernestatus, men det kan likevel foreligge spesielle restriksjoner i forhold til om-/påbygging og generell utnyttelse av eiendommen.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 950 000,- (Prisantydning) 236 778,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 104 669,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 950 000,00))   117 711,- (Omkostninger totalt)   4 304 489,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  117711

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris kr. 40 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 12 900,- markedsføringspakke kr 17 900,- og oppgjørshonorar kr 5 900,- Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva. 

Mona Mork

Megler

Mona Mork

95 89 61 03

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev