aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Novstubben 9!

Hafrsfjord Novstubben 9

Grannes - Stor og velholdt familiebolig beliggende i et ettertraktet område!

 • 7 990 000
 • BRA 286 m²
 • 8 soverom
 • PRISANTYDNING7 990 000
 • OMKOSTNINGER215 892
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER8 205 892
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR1 972
 • SOVEROM8
 • AREALP-rom 270 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT502 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 7 990 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  199 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 990 000,-))
  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  --------------------------------------------------------
  215 892,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  8 205 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
1.etg p-rom: Biinngang, kjøkken, stue m/vedovn og varmepumpe, stue m/utgang hage, gjestetoalett, inngang, soverom, vaskerom.
2.etg p-rom: Loftstue, bad m/gulvvarme, 5 soverom - herav 1 m/utgang balkong.
2.etg s-rom: Bod/garderobe.
Kjeller p-rom tilknyttet hoveddel: Romslig bod.
Kjeller p-rom - utleid del: Gang m/gulvvarme, kjøkken m/gulvvarme, stue m/gulvvarme, bad m/gulvvarme, 2 soverom.
Kjeller s-rom: Garderoberom.
Øvrige s-rom: Garasje, samt treningsrom i carport.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at rom som er innredet i kjelleren ikke er søkt om og godkjent som rom for varig opphold. Kjelleren er heller ikke godkjent med utleiedel.
Skap gode samlingsrom for små og store

Novstubben 9, Rogaland

 • Vi har gleden å presentere en innholdsrik familiebolig med en god planløsning, beliggende i et ettertraktet område. Eiendommen har et kjekt uteområde og barnevennlig beliggenhet. Et fint sted å slå røtter og skape et hjem - med boltreplass, romslige rom, god lagringsplass og koselig uteområde hvor barna kan leke. Rett og slett en eiendom som har det meste!

  Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Novstubben 9!

  1. etasje:
  Flott entré med plass til oppbevaring av sko og yttertøy. Entréen oppleves som svært innbydende og gir boligen et godt førsteinntrykk. En legger raskt merke til hvor romslig og lys boligen er, dette takket være masse naturlig lys og en bra planløsning som bruker værelsene optimalt.

  Stuen er boligens midtpunkt, og er det perfekte rommet for avslapping, sosiale sammenkomster og peiskos. Det er noe spesielt med å komme hjem fra jobb og slappe av i sofaen foran vedovnen. Det er ikke bare en effektiv oppvarmingskilde, men også et nydelig møbel som setter en helt egen stemning i rommet. Store vindusflater sørger for rikelig med naturlig lys. Hvitmalte vegger og rene linjer gir opplevelsen av en lys og moderne stue. Et rent uttrykk er enkelt å like og blande sammen med andre stiler. Stuen har en god planløsning som gjør det enkelt å innrede etter ønsker og behov. God plass til både sofagruppe og spisebordsavdeling. Inviter familie og venner til godt lag - nyt samtalene og øyeblikkene som skjer rundt spisebordet.

  I forlengelsen av stuen ligger et lyst og fint kjøkken i en delvis åpen løsning. Her kan du i stor grad skjerme arbeidsfunksjonene fra stuen når en har gjester på besøk. Et godt kjøkken som oppleves som funksjonelt i daglig bruk. Det er mye skap- og benkeplass for oppbevaring og matlaging, samt overflater som er enkle å holde rene. Sentralt på kjøkkenet finner du en kjøkkenøy som kan brukes brukes til matlaging, spiseplass, leksepult eller til servering. Her slår også gjester seg ned eller hjelper til med matlagingen før de setter seg til bords. Et godt samlingssted for hele familien etter en travel dag, samtidig som det er et brukervennlig kjøkken for deg som elsker å kokkelere eller deg som liker å ta mer lettvinte løsninger.

  Soverommet i denne etasjen kan brukes til så mangt - soverom, kontor eller kanskje lekerom for barna? Veggene er malt i sort og utgjør en luksuriøs ramme for kontrast og nøytral innredning. De gir følelsen av en slags lun hule, som allikevel har en god romfølelse.

  Gjestetoalett er innredet med toalett og vask i servantskap. Tøff fotovegg skaper blikkfang og vitner om stilsikkerhet.

  Separat vaskerom ligger høyt på mange sin ønskeliste. Med masse benkeplass til tøybretting og andre jobber som krever plass til å legge fra seg ting, samt oppbevaring av vaskekluter, bøtter, støvsuger og annet "rot" som kan skjules i skap, så virker rommet så mye ryddigere. Rett og slett et vaskerom som gir mye rom til hverdagslige gjøremål og lagring.

  2. etasje:
  En ekstra stue er veldig kjekt å ha i enhver barnefamilie. En koselig loftstue hvor du kan gjøre det du liker aller best - spille brettspill, lese en god bok, trene yoga, leke, se en film sammen - eller rett og slett ikke gjøre noe i det hele tatt. Dette er et sted å slappe av, lade opp batteriene og ha det gøy ilag.

  5 lyse soverom med god plass til soveromsmøblementer. Soverommene er malt i lyse farger og bærer med seg en rolig og komfortabel atmosfære. Et sted for ro og rekreasjon. Hvite vegger gir deg et diskret bakteppe for annet interiør. Sett ditt eget preg på rommene og tilpass soverommene til deg og din søvn

  Romslig bad i et tidløst fargevalg. Gulvvarmen sørger for en behagelig start på dagen, og er godt for morgentrøtte føtter. Badet er innredet med dobbel vask i servantskap, toalett, dusj og badekar. Badekar er til glede for store og små, enten det er i bruk for avslapning eller for den daglige vasken. Et herlig varmt bad gir en avslappende stund, og er en deilig hverdagsluksus. Et sted å begynne dagen, et sted å avslutte dagen, et sted for den beste velvære!

  Underetasje:
  Underetasjen er utleid for kr. 11 000,- pr. mnd. Her finner du flere gode rom - stue, kjøkken, 2 soverom, bad og bod.

  Stuen i denne etasjen oppleves som lys og åpen. Lysmalte overflater gjør det enkelt å sette sitt eget preg på rommet.

  Kjøkkeninnredningen er en hvit utførelse og har skap- og benkeplass for oppbevaring og matlaging. En effektiv arbeidsplass hvor matlagingen kan skje lett og ubesværet.

  2 romslige soverom med en rolig atmosfære. Her du kan trekke deg tilbake på kvelden, finne fram en god bok fra nattbordet og få en rolig og hyggelig avslutning på dagen

  Badet er innredet med vegghengt toalett, vask i servantskap og dusjhjørne. Trendy og nett baderomsinnredning. Vegghengt baderomsinnredning øker den gode romfølelsen og gjør rengjøringen enklere.

  Oppbevaringsplass er ofte et dilemma, siden det på merkelig vis nesten alltid hoper seg opp med en masse ting i hjemmet. Den romslige boden løser dette problemet.

  Det gjøres spesielt oppmerksom på at rom som er innredet i kjelleren ikke er søkt om og godkjent som rom for varig opphold. Kjelleren er heller ikke godkjent med utleiedel.

  Uteområde:
  Har du lyst til å trene mer regelmessig, men dørstokkmila blir ofte for lang? Da er det kjekt med eget treningsrom! Ved å trene hjemme sparer du tid på å reise til og fra treningssenter og du kan trene når det passer deg best. Når treningsrommet i tillegg ligger i bakkant av carport trenger du ikke å bekymre deg for hopping og støy.

  Uteområdet er gjennomført til fingerspissene. Hage, trær, prydbusker og blomster er bare noen av de tingene vi kan nevne. Vår og sommer er synonymt med lange dager utendørs, og terrassekosen vil kunne vare utover de sene nattetimer. Det er flere møbleringsmuligheter, og god plass til å invitere familie og venner. Her er det ingenting som er overlatt til tilfeldighetene. Hagen, terrassen og gårdsrommet har gjennomtenkte og gode løsninger som gjør at du får optimale solforhold godt skjermet fra naboer. Alt fremstår som godt behandlet og tilpasset hverandre i nydelig harmoni.

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3.

  Forhold som har fått TG3:
  Innvendig - Innvendige trapper.
  Vurdering av avvik:
  • Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.
  • Det er ikke montert rekkverk.
  Det mangler delvis håndløper på vegg i trapp til 2. etasje. Det er ikke montert rekkverk i trapp til 2. etasje. Manglende rekkverk i trapp gir tilstandsgrad 3.
  Tiltak:
  • Håndløper må monteres på vegg for å tilfredsstille krav på
  byggetidspunktet.
  • Rekkverk må monteres for å lukke avviket.
  Det må monteres rekkverk i trapp og håndløper på vegg for å tilfredsstille krav på byggetidspunktet. Håndløper på vegg og rekkverk bør monteres av sikkerhetsmessige
  årsaker.

  Våtrom - Generell - Vaskerom
  Vaskerom 1. etasje: Vaskerom har gulvbelegg på gulv med oppbrett på vegg, malte sponplater på vegger og malte himlingsplater i innvendig tak. Gulv på vaskerom har 1:100 fall mot sluk. Anbefalt 1:100 fall mot sluk. Gulv har lokalt fall ved sluk på 1:100 fall mot sluk. Anbefalt 1:50 fall mot sluk. Gulv har synlig membran ved dør. Høydeforskjell mellom topp sluk og topp membran ved dør er 80 mm. Anbefalt min 25 mm. Vaskerom har 1 sluk. Sluk er av plast. Sluk har membran skåret rent uten klemring. Vaskerom inneholder: Innredning med overskap, arbeidsbenk og plass for vaskemaskin. Vaskerom har ikke ventilasjon.

  Forhold som har fått TG2 - avvik som kan kreve tiltak:
  Utvendig - veggkonstruksjon
  Vurdering av avvik:
  • Det er påvist spredte råteskader i bordkledningen. Det ble observert råteskade på kledning på påbygg i vest.
  Tiltak:
  • Råteskadet trekledning må skiftes ut.

  Innvendig > Rom Under Terreng:
  Det er gjennom hulltaking påvist høyt fuktnivå inne i trekonstruksjonen i hulltakingen, men ikke påvist fuktskader i dette området. Høy luftfuktighet kan over tid føre til muggvekst eller sverting av materialer. Samtidig kan materialer og konstruksjoner bli ødelagte. Det ble målt 23,2% fukt i bunnsvill i vegg (vektprosent). 19,6-27% er meget fuktig med fare for treødeleggende sopper, muggdannelse, stripete borebille og råtebille etc. Vegg er sponplate og korrekt uten plast under terreng. Ingen andre unormale forhold ble observert. Soverom i utleiedel i sør-vest hjørne har kondens på glass på vindu. Soverom har ventil i yttervegg som er lukket.
  Tiltak
  • Det påviste fuktnivå gir grunn til å overvåke konstruksjonen jevnlig for å se utvikling over tid, og eventuelt foreta tiltak for å unngå fuktskader.
  Det anbefales og bedre ventilering av rommet enn det som var ved befaring. En sorpsjonsavfukter/luftavfukter i rommet kan også ha effekt

  Innvendig - Innvendig trapper - 2
  Vurdering av avvik:
  • Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.
  • Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i
  trapper.
  Trapp til kjeller mangler håndløper på vegg og åpninger i spiler er mer enn 10 cm.
  Tiltak:
  • Håndløper må monteres på vegg for å tilfredsstille krav på byggetidspunktet.
  • Åpninger er såpass store at det ut ifra sikkerhetsmessige forhold anbefales å lage mindre åpninger.
  Håndløper på vegg bør monteres av sikkerhetsmessige årsaker.

  Våtrom - Sluk, membran og tettesjikt - Bad
  Vurdering av avvik:
  • Sluk har begrenset mulighet for inspeksjon og rengjøring.
  Innredning i rommet gjør at dusjkabinett er vanskelig å flytte på og gir begrenset mulighet for inspeksjon og rengjøring av sluk.
  Tiltak:
  • Tilgang til sluk må bedres både for inspeksjon og rengjøring.

  Kjøkken - Overflater og innredning - Kjøkken/vaskerom
  Vurdering av avvik:
  • Det er ikke montert komfyrvakt i kjøkkenet som er krav på dette kjøkkenet ut ifra alder. Benkeplate er for kort. Vann renner tregt ut av vask.
  Tiltak:
  • Komfyrvakt må monteres.
  Det anbefales å montere benkeplate som er tilstrekkelig lang. Avløp anbefales renset regelmessig.

  Kjøkken - Avtrekk - Kjøkken/vaskerom
  Vurdering av avvik:
  • Kjøkken mangler styrt tilluftsventilering.
  Tiltak:
  • Det bør etableres tilfredsstillende tilluft til kjøkken, f.eks. luftespalte ved dør e.l.

  Spesialrom - Overflater og konstruksjon - Wc
  Vurdering av avvik:
  • Toalettrom har kun naturlig avtrekk fra rommet, NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1.
  Tiltak:
  • Mekanisk avtrekk bør etableres på toalettrom.
  • Det er ikke behov for utbedringstiltak.
  • Lokal utbedring må utføres.

  Tekniske installasjoner - Vannledninger
  Vurdering av avvik:
  Det er montert plater festet med skruer der hovedstoppekranen er plassert. En må ha verktøy for å komme til hovedstoppekran. Hovedstoppekran er ikke merket.
  Tiltak:
  Det må lages enklere tilkomst til hovedstoppekran. Hovedstoppekran må merkes.

  Tekniske installasjoner > Avløpsrør
  Vurdering av avvik:
  • Det er ikke påvist tilfredsstillende stakemulighet på avløpsanlegg.
  Tiltak:
  • Det må gjøres nærmere undersøkelser.
  • Det er opplyst av eier om at det ikke er stakeluke på avløpsanlegget. Dette bør etableres.

  Tekniske installasjoner - Varmtvannstank
  Vurdering av avvik:
  • Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år
  Begge varmtvannsberedere antas å være over 20 år.
  Tiltak:
  • Det er ikke behov for utbedringstiltak siden tanken fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre tanker.

  Tomteforhold - Utvendige vann- og avløpsledninger
  Vurdering av avvik:
  • Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige vannledninger.
  • Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige avløpsledninger.
  Det er usikkert om private vann og avløpsledninger ble byttet da nye vann og avløpsledninger ble lagt i gaten. Opplyst av eier.
  Tiltak:
  • Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg.
  Det anbefales å sjekke bunnledninger og stikkledninger til boligen.

  Forhold som har fått TG2 - avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:
  Utvendig > Nedløp og beslag
  Vurdering av avvik:
  • Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet.
  Tiltak:
  • Det er ikke krav om utbedring opp til dagens krav.

  Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger - 2
  Vurdering av avvik:
  • Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.
  • Det er værslitt/oppsprukket trevirke/trepaneler.
  Gulvbord er værslitt/oppsprukket trevirke/trepaneler.
  Tiltak:
  • Det er ikke krav om utbedring av rekkverkshøyde opp til dagens forskriftskrav.
  Gulvbord anbefales vasket og vedlikeholdt med beis/olje eller lignende.

  Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger - 2 - 3
  Vurdering av avvik:
  • Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på tettesjikt/membran.
  • Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.
  Tiltak:
  • Tidspunkt for utskiftning av tettesjikt/membran nærmer seg ut ifra alder på dagens tekking.
  • Det er ikke krav om utbedring av rekkverkshøyde opp til dagens forskriftskrav.

  Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
  Vurdering av avvik:
  • Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
  • Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet.
  Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Det ble observert en synlig skjevhet i himling over inngangsdør til stue i 1. etasje.
  Tiltak:
  • For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak.

  Innvendig > Radon
  Vurdering av avvik:
  • Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
  Tiltak:
  • Det bør gjennomføres radonmålinger.

  Innvendig > Innvendige dører:
  Vurdering av avvik:
  • Det er påvist avvik som tilsier det bør foretas tiltak på enkelte dører.
  Det ble observert dør som tar i karm.
  Tiltak:
  • Enkelte dører må justeres.

  Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad
  Vurdering av avvik:
  • Det er montert vinduer eller dører i våtsonen. Det er vindu ved badekar. Ramme ved trykknapp til toalett dekker ikke helt skjært kant på flis.
  Tiltak:
  • Det bør vurderes annen løsning i våtsonen med tanke på plassering av vinduer eller dører.
  En må være påpasselig med at det ikke kommer fukt i vinduskarmen og skader treverk.

  Våtrom > Overflater Gulv > Bad
  Vurdering av avvik:
  • Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm.
  • Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet.
  Gulv på bad er flatt uten fall mot sluk. Anbefalt 1:100 fall mot sluk. Gulv i dusj er flatt uten fall mot sluk. Anbefalt 1:50 fall mot sluk. Gulv har ikke synlig membran ved dør.
  Høydeforskjell mellom topp sluk og topp membran ved dør er 4 mm. Anbefalt min 25 mm.
  Tiltak:
  • Våtrommet fungerer med dette avviket.
  Det anbefales å lage tilfredsstillende membrankant ved dør om mulig. Om badet rehabiliteres anbefales det å lage tilfredsstillende fall mot sluk.

  Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad
  Vurdering av avvik:
  • Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen.
  Sluk har ikke synlig membran under klemring. Dusjhjørne har kant nede ved gulv.
  Tiltak:
  • Installering av tett dusjkabinett anbefales.
  • Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om.
  Det anbefales å ta hull i silikon under kant mot gulv på dusjhjørne så eventuelt lekkasjevann i rommet kan nå sluk.

  Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad
  Vurdering av avvik:
  • Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne.
  Avløp i vask trenger rens da vann renner sent ut.
  Tiltak:
  • Ved etablering av løsningen var det ikke krav om lekkasjesikring, konstruksjonen bør jevnlig observeres.
  Det anbefales å rense avløp regelmessig.

  Våtrom > Overflater Gulv > Bad
  Vurdering av avvik:
  • Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet.
  • Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm.
  Bad har flatt gulv uten fall mot sluk. Det ble ikke observert synlig membran ved terskel på dør. Det ble målt 0 i høydeforskjell mellom gulv ved dusjkabinett og ved
  terskel ved dør.
  Tiltak:
  • Våtrommet fungerer med dette avviket.
  Det anbefales å lage tilstrekkelig fall mot sluk. Om badet rehabiliteres anbefales det å lage tilfredsstillende fall mot sluk. Det anbefales å lage membrankant ved dør om mulig.

  Tekniske installasjoner > Varmesentral
  Vurdering av avvik:
  • Mer enn halvparten av forventet brukstid på varmesentral er oppbrukt.
  Tiltak:
  • Det er ikke behov for utbedringstiltak siden varmesentralen fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg.

  Tomteforhold > Drenering
  Vurdering av avvik:
  • Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet.
  Tiltak:
  • Tiltak for redrenering rundt boligen kan ikke utelukkes.
  • Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må dreneringen skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om.
 • Stor og innholdsrik familiebolig med solrik hage og stor terrasse. Boligen er fint plassert på eiendommen med gode solforhold.
  Eiendommen ligger i et etablert og rolig boligområde like bortenfor Oljedirektoratet og Universitet i Stavanger. Et veldig barnevennlig område med flere barnehager og lekeplasser i nærheten. Sentralt med gode bussforbindelser til Stavanger sentrum, Sola og Sandnes.

  Er du en av de som vil nyte områdets frie natur kan det by på et mangfold av muligheter. Fine turområder langs Hafrsfjord, badeplasser ved Liapynten og Møllebukta, eller en sykkeltur i populære Sørmarka, treningssenter i gåavstand og Ullandshaugstårnet.
  Boligen ligger i tillegg meget sentralt i forhold til arbeidsplasser, SUS, Universitetet, MadlaAmfi og Sola lufthavn.

  Ønsker man rolig og trygt boområde, flott hage og nærhet til turområder er dette plassen å bo!

  Velkommen til Grannes!
 • Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.
 • Tre/betong, se for øvrig vedlagt tilstandsrapport
 • 1.etg: 107 Bra
  2.etg: 92 Bra
  U.etg: 87 Bra
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Vedovn og varmepumpe i stue. Ellers vanlig elektrisk oppvarming.
 • Pent opparbeidet og beplantet eiertomt på ca 502 kvm.
 • Garasje og carport, samt god biloppstillingsplass i eget gårdsrom.
 • Offentlig.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 1 484 153,- per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 5 342 950,- per 31.12.20
 • Kr 16 210,- pr. år
 • Foreligger ikke i kommunens arkiv.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.


  Alle hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke.

  Det gjøres spesielt oppmerksom på at rom som er innredet i kjelleren ikke er søkt om og godkjent som rom for varig opphold. Kjelleren er heller ikke godkjent med utleiedel. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig bruk og eventuelle pålegg relatert til dette, herunder risikoen for om bruken ikke lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
  Dagboknr: 1973/1462-1/44 Bestemmelse om veg, 02.03.1973
  rettighetshaver:Knr:1124 Gnr:37 Bnr:202
  rettighetshaver:Knr:1124 Gnr:37 Bnr:214
  Ovennevnte avtale kan fås ved henvendelse megler.
 • Eiendommen er regulert til boligformål, jf. Reguleringsbestemmelser i tilknytning til eldre reguleringsplan for Nov-området avsatt til boligformål med planID 0060, vedtatt 14.05.1981.
 • Gnr. 37 Bnr. 214 i Sola kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 19 900,- og oppgjørshonorar kr 5 900,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Jarle Thon Østbø
  Katrine Thorsen
Trond Kristoffersen

Megler

Trond Kristoffersen

45 00 77 61

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev