aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til visning i Ryttersvingene 83 A
Velkommen til visning i Ryttersvingene 83 A

HAFRSFJORD Ryttersvingene 83A H0101

SUNDE/SØRA BRÅDE - Gjennomgående selveierleilighet med 2 soverom - Heis og 2 p -plasser i anlegg - Gode solforhold

 • kr 3 890 000
 • BRA 95 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 890 000
 • Omkostningerkr 110 551
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 010 908
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2008
 • Soverom2
 • ArealP-rom 82 m²
 • Felleskostnaderkr 3 000
 • Tomt2 440.1 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 890 000,- (Prisantydning) 10 357,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 97 509,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 890 000,00))   110 551,- (Omkostninger totalt)   4 010 908,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning
Innhold: 1.et.: Gang, gjestetoalett/vaskerom, stue, kjøkken, spisestue, 2 soverom, bad og innglasset terrasse. I tillegg er det romslig bod på hele 12 kvm i underetasjen. I underetasjen er det også et felles treningsrom som kan benyttes av beboerne i sameiet. Stor og gjennomgående selveierleilighet fra 2008 med god standard. Med terrasse på både fremsiden og baksiden av leiligheten kan man nyte solen hele dagen. Romslig innglasset terrasse på fremsiden av leiligheten gjør at man får en forlengelse av stuen. 2 parkeringsplasser i lukket anlegg og heis. Sunde/Søra Bråde er et veletablert område med barnevennlig beliggenhet. Nabolaget er perfekt for familier med barn, etablerere samt enslige. Det er flere flotte friområder i området. Samtidig som turområdene rundt Hafrsfjord like ved.
I entré er det dør inn til gjestetoalett og vaskerom

Ryttersvingene 83A H0101, Rogaland

 • Tomt
  2440.1m²

  Beskrivelse av tomt
  Stor og pent opparbeidet tomt som er felles for sameiet

  Beliggenhet
  Sunde / Søra Bråde er et veletablert område med barnevennlig beliggenhet. Nabolaget er perfekt for familier med barn, etablerere samt enslige. Det er flere lekeplasser og flotte friområder i området. Samtidig som turområdene rundt Hafrsfjord er like ved. Det er også flere skoler og barnehager i nærheten som blant annet Bråde barnehage, Sunde skole, The International School of Stavanger samt St. Svithun videregående skole. Skal du handle mat er Rema 1000 Sunde en liten spasertur unna (6 min). Du finner også Amfi Madla innenfor en 6 min kjøretur. Her har du det meste du trenger og litt til. Kort avstand til kollektivtransport (buss ca 500 m - nr 2, 3, 37, X76 og N84 går forbi). Stavanger flyplass Sola ligger også 17 min unna med bil.

  Adkomst
  For beskrivelse av adkomst, se kartlenke på finn.no eller ta kontakt med megler. Det vil bli godt skiltet med Aktiv Eiendoms visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Området består hovedsaklig av eneboliger, rekkehus og leiligheter

  Barnehage/skole/fritid
  Konferer Stavanger skolekontor.

  Offentlig kommunikasjon
  God offentlig kommunikasjon

  Byggemåte
  Tre og mur, se forøvrig tilstandsrapport utført av takstmann Asbjørn Frafjord

  Innhold
  1.et.: Gang, gjestetoalett/vaskerom, stue, kjøkken, spisestue, 2 soverom, bad og innglasset terrasse. I tillegg er det romslig bod på hele 12 kvm i underetasjen. I underetasjen er det også et felles treningsrom som kan benyttes av beboerne i sameiet.

  Standard
  Stor og gjennomgående selveierleilighet fra 2008 med god standard. Med terrasse på både fremsiden og baksiden av leiligheten kan man nyte solen hele dagen. 1.et.: Lys og innbydende entré med skyvedørsgarderobe i speil. Spotter i tak og fliser med varmekabler i gulv. Fra entré er det dør inn til helfliset gjestetoalett med opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Stue med parkett på gulv og lyse slette vegger med listefri overgang mot tak. Fra stuen er det utgang til stor innglasset balkong med ettermiddag - og kveldssol. Glassene kan trekkes helt til siden på varme sommerdager. Fliser og varmekabler i gulv. Lekkert kjøkken med integrert vinskap, oppvaskmaskin, induksjonstopp og stekeovn som følger handel. God plass til oppbevaring i over- og underskap. I andre enden av stuen er spisestuen med god plass til stort spisebord. Fra spisestuen er det utgang til terrasse med morgensol og store felles grøntområder. 2 soverom hvorav hovedsoverommet har praktisk skyvedørsgarderobe. Pent helfliset bad med varmekabler i gulv, dusjhjørne med mosaikkfliser på vegg og vegghengt toalett. Lekker servant med stein benkeplate. Badet er pusset opp i 2016 av fagfolk. Romslig bod i underetasjen på 12 kvm til oppbevaring. Sameiet disponerer også et felles treningsrom i underetasjen. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Overflater Gulv Gulvet er flislagt. Rommet har elektriske varmekabler. Fall mot sluk er målt til 7 mm. Vurdering av avvik: ? Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. ? Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Konsekvens/tiltak ? Våtrommet fungerer med dette avviket. Sluk, membran og tettesjikt Det er plastsluk, og ukjent tettesjikt/membran. Vurdering av avvik: ? Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Konsekvens/tiltak ? Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Sanitærutstyr og innredning Rommet har innredning med nedfelt servant, veggmontert toalett og dusjvegger/hjørne. Vurdering av avvik: ? Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. Konsekvens/tiltak ? Det må gjøres tiltak for å lukke avviket. Varmtvannstank Varmtvannstanken er på ca. 120 liter. Vurdering av avvik: ? Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Konsekvens/tiltak ? Det bør etableres tilfredsstillende el-tilkobling etter gjeldende forskrift.   Forhold som har fått TG3:

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Altibox. Det er uttak på begge soverom og stue

  Parkering
  2 faste parkeringsplasser i lukket anlegg samt gjesteparkering

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 890 000,- (Prisantydning) 10 357,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 97 509,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 890 000,00))   110 551,- (Omkostninger totalt)   4 010 908,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk

  Energiklasse
  D

 • Kommunale avgifter
  13330

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene dekker feiing og tilsyn, vann/avløp/renovasjon og eiendomsskatt.

  Info om eiendomsskatt
  Dekkes via de kommunale avgiftene

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Felleskostnader pr. mnd
  3000

  Felleskostnader inkluderer
  Bygningsforsikring, forretningsførerhonorar, kabel - tv fra Lyse og diverse vedlikehold.

  Andel fellesgjeld
  10357

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-05-31T22:00:00Z

  Andel fellesformue
  7252

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  ? Styregodkjenning: Nei ? Særskilte begrensninger/klausuler: Se boligselskapets vedtekter. ? Dyrehold: Se boligselskapets husordensregler/vedtekter. ? Forsikringsselskap Tryg Forsikring - polise nummer 6612357. ? Opplysninger om ferdigattest/midlertidig brukstillatelse etc. må innhentes fra bygningsmyndighetene. ? Påkostninger/utbedringer: Se årsrapport. ? Månedlige felleskostnader som ikke er spesifiserte, dekker boligselskapets driftskostnader. For ytterligere spesifikasjon, vennligst se regnskapet i årsrapporten. ? Selger og kjøper må fordele felleskostnadene seg imellom ved overtakelse midt i måneden. Kjøper får faktura fra og med den 1. i påfølgende måned. ? Kabel-tv: Sameiet har en kollektiv avtale med Lyse, som betales via felleskostnadene.

  Styregodkjennelse
  Det er ikke styregodkjennelse

  Sameiets forsikringsselskap
  Tryg Forsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vedtekter er vedlagt salgsoppgave

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 1103/40/23/2: 04.03.1974 - Dokumentnr: 2342 - Bestemmelse om vannrett RETTIGHETSHAVER STAVANGER KOMMUNE
  Overført fra: Knr:1103 Gnr:40 Bnr:23
  Gjelder denne registerenheten med flere
  20.11.1974 - Dokumentnr: 10733 - Best. om vann/kloakkledn. Korrekt tinglysingsdato er 23/8-1978
  Overført fra: Knr:1103 Gnr:40 Bnr:23
  Gjelder denne registerenheten med flere
  20.11.1974 - Dokumentnr: 12153 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:40 Bnr:1237 Snr:1
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:40 Bnr:1237 Snr:2
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:40 Bnr:1237 Snr:3
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:40 Bnr:1237 Snr:4
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:40 Bnr:1237 Snr:5
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:40 Bnr:1237 Snr:6
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:40 Bnr:1237 Snr:7
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:40 Bnr:1237 Snr:8
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:40 Bnr:1237 Snr:9
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:40 Bnr:1237 Snr:10
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:40 Bnr:1237 Snr:11
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:40 Bnr:1237 Snr:12
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:40 Bnr:1237 Snr:13
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:40 Bnr:1237 Snr:14
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:40 Bnr:1237 Snr:15
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:40 Bnr:1237 Snr:16
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:40 Bnr:1237 Snr:17
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:40 Bnr:1237 Snr:18
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:40 Bnr:1237 Snr:19
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:40 Bnr:1237 Snr:20
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:40 Bnr:1237 Snr:21
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:40 Bnr:1237 Snr:22
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:40 Bnr:1237 Snr:23
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:40 Bnr:1237 Snr:24
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:40 Bnr:1237 Snr:25
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:40 Bnr:1237 Snr:26
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:40 Bnr:1237 Snr:27
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:40 Bnr:1237 Snr:28
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:40 Bnr:1237 Snr:29
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:40 Bnr:1237 Snr:30
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:40 Bnr:1237 Snr:31
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:40 Bnr:1237 Snr:32
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:40 Bnr:1237 Snr:33
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:40 Bnr:1237 Snr:34
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:40 Bnr:1237 Snr:35
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:40 Bnr:1237 Snr:36
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:40 Bnr:1237 Snr:37
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:40 Bnr:1237 Snr:38
  Rettighetshaver: Knr:1103 Gnr:40 Bnr:1237 Snr:39
  Overført fra: Knr:1103 Gnr:40 Bnr:23
  Gjelder denne registerenheten med flere
  23.08.1978 - Dokumentnr: 10733 - Erklæring/avtale RETTIGHETSHAVER STAVANGER KOMMUNE
  RETT TIL Å LEGGE SKRÅNINGER
  Overført fra: Knr:1103 Gnr:40 Bnr:23
  Gjelder denne registerenheten med flere
  19.05.2008 - Dokumentnr: 397632 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 2
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 81/972


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest datert 19.08.2009

  Vei, vann og avløp
  Offentlig

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til boligformål og ligger i gjeldende reguleringsplan Plan nr.1582. Reguleringsplan for Søra Bråde, reguleringsbestemmelser. Vedtatt 19.02.2001. Plan 1582B3, bebyggelsesplan for felt B3A og B3B, Søra Bråde 1, Madla bydel. datert 14.02.03 sist revidert 28.08.03 og Utbyggingsbestemmelser for plan 1582-B5 Søra Bråde 1 utarbeidet av Ramp A/S. datert 01.12.2005, sist revidert 02.05.2006

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo-og driveplikt

  Kommentar konsesjon
  Det er ikke konsesjon på eiendommen

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odelsrett

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 890 000,- (Prisantydning) 10 357,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 97 509,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 890 000,00))   110 551,- (Omkostninger totalt)   4 010 908,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  110551

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,2 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 14.900,- oppgjørshonorar kr 5.900,- .  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva. 

Joveig Søyland

Megler

Joveig Søyland

93 21 19 20

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev