aktiv-eiendomsmegling
Lønneveien 5 er en lys, romslig og pen enebolig over tre plan med god planløsning.

Hagan Lønneveien 5

Lys, romslig og pen enebolig i populært område. Store uteplasser, fin utsikt, romslig garasje, elbillader og nær skoler.

 • 6 590 000
 • BRA 159 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING6 590 000
 • OMKOSTNINGER180 892
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER6 770 892
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR1 992
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 147 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT608 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGD
 • 6 590 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  164 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 590 000,-))
  --------------------------------------------------------
  180 892,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  6 770 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
- Romslig, pen enebolig på to plan.
- I et meget barnevennlig område.
- Kort gangvei til skole/barnehage.
- Flotte turmuligheter i marka rundt.
- Romslig garasje med elbillader.
- Fin tomt som er på ca. 609 kvm.
- Flere store uteplasser, fin utsikt
- Tidløst kjøkken og god skapplass.
- Romslig stue, gode vindusflater.
- Det er også hyggelig kjellerstue.
- To pene bad som har dusjløsning.
- Badene pusset opp i 2012/2007.
- Boligen har tre romslige soverom.
- Lagringsmuligheter på garasjeloft.
- Automatsikringer i sikringsskapet.
- Montert ny varmepumpe i 2017.
- Takfornying bolig/garasje i 2022.
- Varmtvannsbereder på 287 liter.

Planløsning
Underetasje: Entré, kjellerstue, bad, 2 soverom og 2 boder.
1. etasje: Gang, stue, kjøkken, bad, soverom og garderobe.
Annet: Garasjeloft.

Lønneveien 5, Viken

 • Entré
  Eneboligen har en hyggelig entré i underetasjen som ønsker velkommen inn. Rommet har lyse fliser på gulv og lysegrå veggflater - noe som harmonerer godt med øvrige rom. Entreen har også gulvvarme, åpen garderobeløsning og hvit ytterdør.

  Kjøkken
  Boligen har et tidløst, pent og koselig kjøkken med god benke- og skapplass. I rommet er det to sprossevinduer med fin utsikt, parkett på gulv, gråmalte vegger og fliser over benk. Innredningen har kremhvite, profilerte fronter, vitrineskap, laminert benkeplate og nedfelt oppvaskkum. For øvrig er det integrert platetopp og stekeovn fra 2021, halvintegrert oppvaskmaskin, ventilator fra 2021 over kokesone og nisje til kjøleskap.

  Stue
  Eneboligen har en romslig og tiltalende stue i første etasje, hvor det er god plass til sofaløsning og spisebord. Rommet har store vinduer med fin utsikt, som også supplerer rikelig med naturlig lys. I hjørnet er det en hyggelig peisovn fra 2009, noe som gir mulighet for ekstra varme og hygge. Videre har stuen gråmalte vegger, hvitt brystningspanel, parkett på gulv og utgang til terrasse.

  Kjellerstue
  I underetasjen har boligen en hyggelig kjellerstue, som gjerne kan benyttes til tv-stue eller lignende. Rommet har plass til sofaløsning og tv-skjenk, parkettlaminat på gulv med varme og lysmalte vegger med brystningspanel. Stuen har også to sprossevinduer og utgang til uteplass.

  Bad/wc/vaskerom
  Av våtrom er det to pene bad, med ett i hver etasje. Badet i underetasjen er totalrenovert i 2012 og har downlights i himling, grå fliser på gulv med varme og hovedsakelig hvite veggfliser. Rommet er utstyrt med servant, hvitt servantskap, matchende høyskap og speil med lys. Badet har også veggmontert toalett, dusjhjørne med skyvedører, opplegg for vaskemaskin og balansert ventilasjon.

  Badet i første etasje er pusset opp i 2007, samt oppgradert med nytt toalett og dusjkabinett i 2022. Rommet har downlights i himling, grå fliser på gulv og nedre halvdel av vegg, samt lyse fliser ellers. På midten av veggen er det bård med elegant mønster. Innredning består av bred servant, hvitt servantskap, høyskap, veggskap og speil med lys. Videre har badet gulvvarme og balansert ventilasjon.

  Soverom og garderobe
  Eneboligen har tre romslige og fine soverom, med to i underetasjen og ett i første. På soverommene i underetasjen er det montert store garderobeskap. Rommene har også fine sprossevinduer, lysmalte vegger og pene gulv - hvor soverommene i underetasjen har gulvvarme.

  Boligen har for øvrig gode lagringsmuligheter. Innvendig er det garderobe i første etasje og bod i underetasjen. Det er også integrert utebod, samt garasjeloft med gulvareal på ca. 18 kvm.
 • Eneboligen ligger i et populært og meget barnevennlig boligområde på Hagan i Nittedal kommune. Det er kort gangavstand til buss, barneskole, ungdomsskole og flere barnehager. Det er også flere butikker innen gangavstand, samt kort kjørevei til flere kjøpesenter.

  Hagan har en naturskjønn beliggenhet rett ved marka, med flere populære badeplasser i gangavstand og utmerkede forhold for sykling. Ved Morttjern ligger Norges eneste salamanderpark, og i tillegg er det også hengt opp en rekke kasser i trærne for å ta vare på flaggermusene i området. Skredderudtjernet ligger vakkert til i skogen og er et populært turmål på varme sommerdager for alle som bor i nærområdet.

  Det er også kort vei til Bjønndalen skianlegg. Anlegget er et godt utgangspunkt for turer i Lillomarka, og drives av Gjelleråsen IF. Her er det et flott skianlegg med varmestue og akebakke, samt anlegg for skileik og skytebane. Et populært mål for familier, tilrettelagt for bål og muligheter for grilling. Det er også servering i skihytta i helgene om vinteren. I tillegg ligger Varingskollen alpinsenter en kort kjøretur unna med et komplett alpintilbud.

  Det er nytt idrettsanlegg ved Li ungdomsskole, med flere kunstgressbaner, svømmehall, skatepark, håndball- og sandvolleyballbane. Det blir anlagt isbane ved GIF-huset om vinteren. I tillegg er det flere gode golfbaner i nærheten. Hauger Golfbane ligger vakkert til i hellingen mot Hellerudsletta. Innen rekkevidde finner man også lekeplass, treningssenter, ridesenter og alpinanlegg, samt klatrepark på Skillebekk.

  Servicetilbud
  Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Coop Prix Slattum, Kiwi Hagan og Coop Mega Hagan. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det en liten kjøretur til Mosenteret. Det er også kort vei til Stovner senter - et av Norges største lokalsenter.

  Hagan har kollektivtilbud via buss, og nærmeste holdeplass er Heggeveien som ligger under 1 km unna. Med bil fra tar det ca. 8 min til Skillebekk, 17 min til Lillestrøm, 15 min til Strømmen, 25 min til Oslo S og 33 min til Oslo lufthavn.

  Fra eiendommen er det gangavstand til Ulverud barneskole og Li ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.
 • Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.
 • Enebolig med saltak tekket med takstein. Yttervegger er i trebindingsverk utvendig kledd med panel. Etasjeskiller i tre. Boligen er fundamentert med såle til antatt fast grunn. Renner, nedløp og beslag i aluminium. Malte trevinduer med 2-lags glass. En malt ytterdør med glassfelt og sikkerhetslås. 2
  lags isolerglass terrassedør fra 1992. Utgang fra stue til terrasse med adkomst til hage. Terrasse med tregulv, størrelse er ca. 43m2. Adkomssterrasse med tregulv, størrelse er ca. 32m2. Platting med tregulv, størrelse er ca. 37m2.

  Følgende bygningsdeler har fått tilstandsgrad 3; store eller alvorlige avvik:
  Innvendig > Overflater - entre: Det er avvik: Det er observert sprekte og bom i enkelte fliser. Overflater på soverom i 1. etasje med bruksslitasje på vegger. Kun sponplater i bod(garderobe). Kostnadsestimat : Under 10 000
  Tomteforhold > Forstøtningsmurer: Konstruksjonene har skjevheter. Det mangler rekkverk/annen sikring på forstøtningsmuren(e) ut ifra dagens krav. Kostnadsestimat : Under 10 000

  Følgende bygningsdeler har fått tilstandsgrad; ikke undersøkt:
  Våtrom > Fukt i tilliggende konstruksjoner > Bad
  Tekniske installasjoner > Andre installasjoner
  Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg: Anlegg med automatsikringer
  Tomteforhold > Byggegrunn

  Følgende bygningsdeler har fått tilstandsgrad 2; avvik som kan kreve tiltak:
  Utvendig > Taktekking: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på undertak.
  Utvendig > Veggkonstruksjon: Det er ingen lusing/musebånd i nedre kant av konstruksjon.
  Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Det er værslitt/oppsprukket trevirke/trepaneler. Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Rekkverk er målt til 89cm. Det er observert skjevheter i adkomst terrasse.
  Innvendig > Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
  Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad: Det er avvik: Det er registrert hull i fliser etter tidligere festeanordning. Mulig punktert membran som er er fuktsikret med antatt silikon.
  Våtrom > Overflater Gulv > Bad: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er registrert motfall på deler av gulvet.
  Våtrom > Overflater Gulv > Bad
  Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad: Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne.
  Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken: Det er avvik: Kjøkken fremstår med noe slitasje, men vurderes å være i tilfredsstillende funksjonell stand. Ingen unormale fuktverdier ble påvist i utsatte soner.
  Tekniske installasjoner > Varmesentral: Det er avvik: Kunde opplyser at det ikke er lagt opp for å kjøre aircondition.
  Tomteforhold > Drenering: Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Det er avvik: Det er synlig på utsiden av grunnmuren at topplist stedvis ikke dekker drensplate.
  Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter

  Følgende bygningsdeler har fått tilstandsgrad 2; avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:
  Utvendig > Vinduer: Det er avvik: TG 2 er valgt på grunn av at elementer/materialer har en viss levetid og at halvparten av forventet brukstid er gått. Generelt vil eldre vinduer miste isolasjonsevne og det kan oppleves trekk. Normal tid før kontroll og justering av vinduer, hengslede er 2 - 8 år. Normal tid før utskifting av trevindu er 20 - 60 år.
  Utvendig > Dører: Det er avvik: TG 2 er valgt på grunn av at elementer/materialer har en viss levetid og at halvparten av forventet brukstid er gått. Generelt vil eldre vinduer miste isolasjonsevne og det kan oppleves trekk. Normal tid før utskifting av tredører og aluminiumsdører er 20 - 40 år. Normal tid før kontroll og justering av tredører er 2 - 8 år.
  Innvendig > Pipe og ildsted: Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe.
  Innvendig > Rom Under Terreng: Grunnmuren er en Multimur. Grunnmuren er særlig fuktutsatt konstruksjon og har høy skadefrekvens.
  Innvendig > Innvendige trapper: Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.
  Tekniske installasjoner > Vannledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger.
  Tekniske installasjoner > Avløpsrør: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger.
  Tekniske installasjoner > Varmtvannstank: Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift.
  Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige avløpsledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige vannledninger.

  For ytterligere informasjon, se vedlagte tilstandsrapport.
 • Bra/P-rom: 159/147 m²

  1. etasje: Bra/P-rom: 81/79 m². P-rom består av: Bad , Kjøkken , Stue , Soverom , Gang.
  Underetasje: Bra/P-rom: 78/68 m². P-rom består av: Bad , Entré , Stue , Soverom , Soverom 2.

  Sekundær-rom: 12 m². S-rom består av: Garderobe og 2 boder.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Boligen er elektrisk oppvarmet med panelovner, og har gulvvarme på begge bad og i hele underetasje (unntatt bod). I tillegg er det peisovn i stue, samt varmepumpe fra 2017. Det er balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Sikringsskapet har automatsikringer. Videre har boligen en 287 liters varmtvannsbereder fra 2011, utelys og motorisert garasjeport.
 • Eiendommen har en fin tomt på ca. 609 kvm, som sammen med flere uteplasser kan by på gode solforhold i hyggelige omgivelser. Det er også fin utsikt til det naturskjønne landskapet i forkant. Tomten er opparbeidet med blant annet plen, hekk, prydbusker, trær og støttemurer. I forkant av garasjen er det gruset gårdsplass med gode parkeringsmuligheter.

  Fra stuen i første etasje er det utgang til en stor terrasse på ca. 43 kvm hvor utsikten er på sitt beste. Store deler av terrassen er overbygd, og det er god plass til hagemøbler på terrassebord. Ved inngangspartiet er det adkomstterrasse på ca. 32 kvm, og ved garasjen er det en skjermet platting som er på ca. 37 kvm. Det er også hellelagt uteplass utenfor underetasjen, med adkomst fra kjellerstuen.
 • Det er parkering i romslig garasje med elbillader fra 2022 og motorisert port, samt flere biloppstillingsplasser på gruset gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.
 • Offentlig tilknyttet.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 1 623 825 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 5 845 770 per 31.12.20
 • Kr. 9 257 pr. år
  vann og avløp(fastgebyr og forbruk), renovasjon og feie/tilsynsgebyr.

  Faste gebyr utgjør kr 9 159,-. I tillegg kommer forbruk av vann og avløp. Forbruksgebyr vann per m³ utgjør kr 19,71 og forbruksgebyr avløp per m³ utgjør kr 27,93,-. Kommunale avgfifter er beregnet ut ifra forbruk på 50 m³ per person per år og med 4 personer i husstanden. Forbruk kan variere.

  Eiendommsskatt, kr 8 031,- for 2022 ifølge Nittedal kommune.
 • Kommunale avgifter, eiendomsskatt, strøm, villa- og innboforsikring, kabel-tv/internett og lignende. Listen er ikke uttømmende.
 • Skriftlig henvendelse er sendt kommunen, men tilbakemelding er ikke mottatt. Selger og oppdragsansvarlig har heller ikke kjennskap til hvorvidt dette foreligger.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

  Det er ingen tinglyste servitutter eller rettigheter i annen eiendom. Grunnbok kan ses hos megler.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.
 • Gnr. 5 Bnr. 238 i Nittedal kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Meglers vederlag er avtalt til 0,80% av salgssum. I tillegg kommer kr 53 800,- og utlegg kr 4 585,-. Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr 9 900,- samt påløpte tillegg og utlegg iht. oppdragsavtale. Alle priser er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Jens Skogberget
  Sissel Eriksen
Kamilla Schau

Megler

Kamilla Schau

41 73 04 27

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev