aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Mikaels vei på Englekor (illustrasjonsfoto)

Halden Mikaels vei 7

Nyoppført, arkitekttegnet, familievilla med høy bokvalitet! Isolert dobbelgarasje. Mulig med egen hybeldel.

 • 7 750 000
 • BRA 216 m²
 • 6 soverom
 • PRISANTYDNING7 750 000
 • OMKOSTNINGER53 642
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER7 803 642
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 023
 • SOVEROM6
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT718 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 7 750 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  37 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 500 000,-))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  --------------------------------------------------------
  53 642,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  7 803 642,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til en svært innholdsrik og moderne ny enebolig! Leveringsklar 2.kvartal 2023. Boligen kan leveres med hybeldel, som kan generere leieinntekt, eller integreres med hovedhuset dersom man ønsker det.
Inneholder: 1.etg: Gang, stue, 3 soverom, 2 bad, vaskerom/bod. (En eventuell hybeldel vil utgjøre 35 kvm og inkluderer 2 soverom i 1.etg)
2.etg: Gang, romslig spisestue/kjøkken med stilfulle Siemens hvitevarer, stue med peis på vestvegg og med utgang til stor terrasse, 2 bad, 3 soverom - hvorav 2 gode barnerom samt masterbedroom med eget bad og direkte utgang til terrasse og takterrasse.
I tillegg trapp opp til en stor, herlig takterrasse.
Dobbelgarasje som er isolert og klargjort for installering av El-billader.

Mikaels vei 7, Viken

 • Eneboligene i Mikaels vei er ett spennende prosjekt bestående av 15 eneboliger. Eiendommene passer for aktive familier som ønsker både nærhet til sentrale funksjoner, samt til opplevelser i naturen. Boligene er designet av Wood Arkitektur & Design og har en gjennomtenkt og flott planløsning. Boligene er blant annet utformet med en lekker privat takterrasse. Her kan man trekke seg tilbake og nyte utsikten.

  Våtrom/bad.
  Flislagte våt/-baderom, med 60x60, type Micro 2.0, kvalitetsfliser levert av Norfloor. Oras armaturer fra serien SAGA og Oramix. Dusjvegger fra Alterna i serien Picto i standardmål 70-80-90. Servant og servantskap fra serien Malin til Alterna. Badene i 2. etasje leveres i sin helhet med interiør fra Vikingbad. Stort utvalg i tilvalgspakker gir store muligheter for individuelle tilpasningsmuligheter og personlig design.
  Vaskerom leveres med vask og underskap fra serien Malin fra Alterna og utslagsvask. Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Skapinnredning fra HTH som tilvalg.

  Kjøkken:
  Hovedhuset får stort kvalitetskjøkken fra HTH, modell 26 Glatt grå. Rikelig med skapplass, integrerte hvitevarer fra Siemens og heltre benkeplate i bøk, lettdampet Kotstav. Mange tilvalgsmuligheter for å kunne tilfredsstille enhver kjøkken entusiast. Praktisk hybelkjøkken med integrerte hvitevarer leveres av HTH, modell 52 Oslo.

  Vegg/gulv/innerdører:
  Grunnet og malte forsterkede gipsplater i himlinger og vegger. Flislagte inngangspartier med kvalitetsfliser levert av Norfloor. Gjennomgående klikk eikeparkett, ekstra hvit matt lakk, pen natursortering. 18 cm bredde, 14 mm tykk, produsert av Barlie, levert av Unike Gulv. Hvite innerdører. Boligen leveres listefritt.

  Oppvarming:
  Primært elektrisk oppvarming, med varmekabler i hele 1 etasje, og alle våtrom, samt stålpeis i hovedstue. Mulighet for innstallering av solcelle paneler som gagner både miljø og strømregningen. Elektriske installasjoner tilfredsstiller kravene til NEK 400-2018 og NEK 399-2018, og det brukes gjennomgående produkter av høy kvalitet og anerkjente leverandører. Utstrakt bruk av downlights og dimmere, utelysbelysning fra Artes som lyser både opp og ned.
 • Halden er en kommune i vekst og er blant annet et kraftsenter for IT og forskning. På Englekor bor du høyt og fritt, med kort vei til naturopplevelser og til sentrum. Her er det kort vei til Campus Remmen ved Høgskolen med forskningspark, svømmehall, barnehage, skoler, nærbutikk og næringsbygg etc. Det er også kort vei ut på E6 og Svinesundsparken.
 • Boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.
 • Privat villavei på feltet. Det vil bli etablert veirett i forbindelse med salget. Hovedveien på feltet vil bli overført til Halden kommune, men internveien på dette feltet blir privat og man vil være del i et felles veisameie (realsameie) og med delt vedlikeholdsansvar for den enkelte bolig. Veien asfalteres og med kantstein og belysning.
  Englekor Utvikling AS skal opparbeide veinettet i området. Veien ved Billebakkeveien og bussholdeplass skal utvides. Innenfor området skal det etableres gang-/sykkelveg som skal følge RV 104, Torpumveien frem til krysset til boligområde Lille Edet.
 • Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK'17 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1.

  Boligene vil bli oppført med materialer av høy kvalitet, dobbelfrest trekledning i kjerneved av gran, grunnet og malt med 2 strøk, aluminiums kledde trelags vinduer og termodører med dirkefrie Assa Abloy sikkerhetslåser. Boligene består av lavenergivegger med høy lufttetthet, kombinert med balansert ventilasjon med varmegjenvinning og dobbelfiltrert luft som sikrer høy bokomfort med svært lave oppvarmingskostnader og redusert støynivå.
 • 1.etg: 108,4 Bra
  2.etg: 108,4 Bra
  Takterrrasse 61,6 Bra

  Følgende rom inngår i primærareal:
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning og dobbelfiltrert luft som sikrer høy bokomfort med svært lave oppvarmingskostnader og ett redusert støynivå.
 • Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og avtalen skal redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene. Kjøperen kan ikke kreve å få utført endrings- eller tilleggsarbeid som endrer kjøpesummen med mer enn 15 %.
 • Utenomhus leveres med ferdigplen og singlet gårdsrom.
  Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt og overtakelsesforretning på disse arealene avholdt, etter overtakelse av boligen. Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse av boligene kan kjøper holde tilbake 3% av kjøpesummen dersom annet beløp ikke er avtalt. Eventuelt gjenstående arbeid skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt.
  Området ellers opparbeides i henhold til de krav som fremgår av reguleringsbestemmelsene i forhold til opparbeidelse av eventuelle gangstier, lekeplasser og grøntareal.
  Realsameie opprettes for vei til feltene. Veirett tinglyses over 50/19. Realsameie etableres før overtagelse.
 • God parkering på egen gårdsplass og i isolert integrert dobbelgarasje. Vedlikeholdsfrie stålporter fra Liga med 5 års garanti, med forventet levetid på
  20 år ved årlig rengjøring. Elektrisk portåpner. Klargjort med kabel for fremtidig El-billading. Easee billader kan leveres som tilvalg.
 • Boligen vil være tilknyttet offentlig vann og avløp. Privat vei på feltet med delt vedlikeholdsansvar. Alle arbeider og kostnader er inkludert i kjøpesummen. Tilknytningsavgift dekkes av selger.
 • Formuesverdi som primærbolig kr per
  Formuesverdi som sekundærbolig kr per
 • Kommunale avgifter faktureres direkte fra Halden kommune. Se gebyrregulativ til Halden kommune for detaljer. De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift.
  Eiendomsskatten vil utgjøre 3 promille av eiendommens skattegrunnlag, hvor grunnlaget fastsettes ved enkel taksering.
  Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.
 • Kommunale avgifter.
 • Ferdigattest skal foreligge før endelig overtagelse.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.Det er legalpant for kommunale avgiftet til Halden kommune.
  Eiendommen overtas med påhvilende servitutter mv. Kopi av grunnboken følger med som vedlegg til kjøpekontrakten.
  I tillegg aksepter kjøper at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.
  Det vil bli etablert tinglyst veirett til feltet i forbindelse med salget.
 • Halden kommune opplyser at boligene ligger i regulert området til reguleringsplan G663 Gnr 50 bnr 1, Englekor.
  Arelformålsområdet er boligbebyggelse-frittliggende småhusbebyggelse.
  Se vedlagte plankart og reguleringsbestemmelser. Dette feltet faller under B10.

  Det er registrert et kulturminne i matrikkelen. Vedtak til reguleringsplan sier følgende:
  Østfold fylkeskommune, Kulturminneseksjonen 15.3.2011. Det er registrert funn fra steinalder i en del av planområdet. Funnene er i dårlig forfatning, og fylkeskonservator har derfor på vegne av forslagsstiller søkt riksantikvaren(RA) om tillatelse til å benytte området til utbyggingsformål. RA har frist til 1.5.2011. Kommentar: RA har i brev av 11.4.2011 uttalt at reguleringsplanen kan godkjennes uten vilkår om vitenskapelige undersøkelser av det berørte kulturminnet.

  Geotekniske forhold: grunnforhold; fjell. Tomtene planeres og grunnmur av støpt betongsåle.
 • Gnr. 50 Bnr. 25 i Halden kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøper innbetaler 10 % av kjøpesummen ved kontraktsinngåelse og resterende i følge betalingsplan. Beløpet innbetales meglers klientkonto ved kontraktsinngåelse og er avtalt å være forskudd i samsvar med bustadoppføringslovens § 47 (2) under forutsetning av at selger stiller garanti for beløpet etter bustadoppføringsloven § 47 (3). Forskuddet skal være fri egenkapital og det kan ikke tas pant i kjøpt eiendom for forskuddsbeløpet. Når selger har stillet lovpålagt sikkerhet for beløpet vil selger få instruksjonsrett over beløpet på meglers klientkonto. Opptjente renter tilfaller etter dette selger. Betalingsforpliktelsen inntrer uansett ikke før tilfredsstillende garanti er stilt.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • 2.kvartal 2023.
 • Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for alle usolgte enheter uten forutgående varsel. Igangsettelse av prosjektet forutsetter x % forhåndssalg. Dersom dette ikke oppnås står utbygger fritt til å annullere inngåtte kontrakter innen avtalt frist. Det tas forbehold om offentlig saksbehandling og godkjenning. Alle opplysninger gitt i prospektet er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, uten at den generelle standarden forringes. Dette prospektet er ment som en orientering om boligprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen, material- og fargevalg av bebyggelsen og de enkelte enhetene. Alle presentasjoner er av illustrativ karakter, og gir ikke nødvendigvis en eksakt fremstilling av det ferdige prosjekt når det gjelder endelig detaljering av interiør, fasader, materialer og omgivelser. Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prisliste/prospekt.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Ved salg til forbruker selges leilighetene iht. bustadoppføringslova.

  Entreprenøren skal stille garanti straks etter avtaleinngåelse, jf. bustadoppføringslova § 12. Dersom det er tatt forbehold om åpning av byggelån, salg av et bestemt antall boliger eller tillatelse til igangsetting, er det tilstrekkelig at entreprenøren stiller garanti straks etter at forbehold har falt bort. Det samme gjelder ved forbehold med tilsvarende virkning fra forbrukerens side. Entreprenøren skal uansett stille garanti før byggearbeidene starter.

  Garantien er pålydende 3 % av kjøpesum i byggeperioden frem til overtakelse. Beløpet økes deretter til 5 % av kjøpesummen og gjelder i fem år etter overtakelse.

  Garantien gjelder som sikkerhet både for selve leiligheten, og for ideell andel i fellesareal, utvendige arealer, ev. parkeringskjeller, herunder ferdigstillelsen av disse.

  Dersom garanti ikke stilles straks etter avtaleinngåelse kan kjøper holde tilbake alt vederlag inntil det er dokumentert at garanti er stilt.

  Selger vil ikke få instruksjonsrett over midlene før garanti etter bustadoppføringslova § 47 er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,9% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 4500, oppgjørshonorar kr 5900 og grunnboksutskrift kr 606. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 11083. Utleggene omfatter fotograf, internett, infoland, sikringsobligasjon og takstmann. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket kr 10000 for påløpt arbeid, samt utlegg. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er basert på opplysninger gitt av selger til oppdragsansvarlig, samt opplysninger innhentet fra kommunen. Opplysningene er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Benjamin Bye
Vera Gummesen

Megler

Vera Gummesen

99 79 55 59

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev