aktiv-eiendomsmegling

HALDEN Stigveien 23

Lekker, nyoppført kvalitetsvilla i nordisk design på tils 156kvm. Vannboren bergvarme. Fullisolert dobbelgarasje.

 • kr 7 900 000
 • BRA 156 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 7 900 000
 • Omkostningerkr 38 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 7 938 042
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2023
 • Soverom3
 • ArealP-rom 113 m²
 • Tomt681 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 7 900 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 25 000,- (Dokumentavgift (av tomteverdi: 1 000 000,00))   38 042,- (Omkostninger totalt)   7 938 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
X 3D Stigveien 23
Velkommen til en nyoppført kvalitetsvilla med drømmeplanløsning med alt på èn flate. Her er det ekstra takhøyde i samtlige rom, kvalitetsinnredninger og komplette walk-in garderobeløsninger for å nevne noe. Den store dobbelgarasjen er fullisolert. Overbygd terrasse mot sydvest med usjenert beliggenhet. Elegante løsninger og høy materialkvalitet preger denne unike villaen. Det er tegnet dobbeltboligforsikring.

Stigveien 23, Viken

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 156 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 113 kvm Gang, kjøkken/stue, 3 soverom, 2 bad, wc.
  Sekundærrom
  1. etasje: 53 kvm 2 garderober og garasje med 2 boder.  Tomt
  681m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er flott opparbeidet med steinsettinger og asfaltert gårdsplass inn til dobbelgarasje. Plen og blomsterbed med roseplanter, naturtomt med fjellpartier og stor overbygd terrasse mot sydvest. Meget solrikt og med muligheter for sitteplasser rundt om etter soldiagrammet. Tomten er seksjonert og arealet gjelder for denne eiendommen som selges.

  Beliggenhet
  Solrikt og pent på populære Gimleområdet - med kort vei til både buss og nærbutikk rett nede i gaten, turstier som fører oss rett opp i lysløypene i Venås- og Høiåsmarka, helgåpne sportshytter, treningsanlegg m.m. Det er kort vei også til barnehager, Gimle skole, lekeplasser og mye mer.

  Adkomst
  Direkte fra Stigveien / Fjellknattveien.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av villabebyggelse.

  Skolekrets
  Gimle barneskole og Rødsberg ungdomskole

  Offentlig kommunikasjon
  Buss fra Asakveien ved Coop Extra.

  Byggemåte
  Bygningen er oppført på støpt plate. Vegger er oppført i bindingsverk med 25cm isolasjon. Saltak med parapet tekket med papp. Liggende malt utvendig kledning (type Tryr), grunnet og beiset to strøk. Felter med stein forblendet fasade. Vinduer fra Natre. TEK 17. Opplysninger om byggemåte er innhentet fra selger.

  Innhold
  1.etg.: Hall, 3 soverom, hvorav hovedsoverom har eget bad/wc og to egne walk in closet! Gjestebad/wc, stue og spisestue med åpen løsning til elegant kjøkken. Fra stuen er det utgang til en stor, delvis overbygd terrasse med sømløs overgang til terreng. Dobbelgarasje i direkte tilknytning til boligen. Garasjen er fullisolert, og platet og malt innvending. De store vinduene i garasjen slipper inn mye dagslys og gjør garasjen også flott til selskapsrom eller hobbyrom når behovet melder seg. El.drevet stor leddport. Inne i garasjen er det meget god takhøyde, og innerste del har fast trapp opp til en praktisk bygd mesanin med stort lagringsområde. I tillegg er det 2 boder innerst i garasjen. Godt med lagringsplass!

  Standard
  Elegante løsninger og høy materialkvalitet preger denne unike villaen. Det er benyttet enstavs kvalitetsparkett i eik på gulv i alle tørre rom. Store, delikate fliser i gangen og på begge bad. Vegger med sparklet gips som er malt i helmatte farger. Påkostede innredninger på både kjøkken og bad med integrerte hvitevarer på kjøkken. Kjøkkenet er levert av Staal og Sønn AS i Halden. Av integrerte hvitevarer kan nevnes dampovn og stekeovn, ekstra bred induksjonstopp med integrert avtrekk/ventilator, kjøl og frys, kaffemaskin, vinskap samt oppvaskmaskin. Se forøvrige vedlagte leveransebeskrivelse utarbeidet av selger.

  Innbo og løsøre
  Utekran, røykvarsler og brannslokningsapparat, utebelysning med astrour, tomme rørtrekk for telefon og TV følger med.

  Hvitevarer
  Det følger med integrert stekeovn, dampovn, micorovn, kaffemaskin, komfyrtopp med avtrekksvifte, kjøleskap, fryseskap, vinskap og oppvaskmaskin fra Electrolux. Alt med fulle garantier.

  TV/Internett/bredbånd
  Det er mulighet for fiber og kabel-TV i området.

  Parkering
  Parkering i dobbel garasje i tilknytning til huset.

  Radonmåling
  Eiendommen er bygget med radonsperre. Eiendommen ligger i et området definert med moderat til lav aktsomhetsgrad.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra arealrapport. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  7 900 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 25 000,- (Dokumentavgift (av tomteverdi: 1 000 000,00))   38 042,- (Omkostninger totalt)   7 938 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Det er vannbåren oppvarming i hele huset fra borrehull 130m i fjell.

  Energiklasse
  unknown

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter beregnes og fastsettes av kommunen etter ferdigstillelse.  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Info formuesverdi
  Det inntektsåret en boligeiendom står ferdig, skal formuesverdien beregnes etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3001/98/1367/2: 18.11.1968 - Dokumentnr: 3530 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver tomt nr. 139. Overført fra: Knr:3001 Gnr:98 Bnr:1367 Gjelder denne registerenheten med flere Ta kontakt for å få kopi av tinglyst avtale. 29.03.2023 - Dokumentnr: 333968 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 2 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Seksjoneringen følger vedlagt i salgsoppgaven. Sameiebrøk: 1/2

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er gitt ferdigattest for oppføring av enebolig og garasje - areal 210,8 m2 BYA og 184,7 m2 BRA. Tilkobling V/A og utkobling av septikank.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet det offentlige vann og avløpssystemet til Halden kommune.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen følger kommuneplan med formål bebyggelse og anlegg.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk, jf. avhendingsloven § 1-2 (2).   Boligen ble ifølge selger ferdigstilt 22.09.2023. Garanti etter bustadoppføringsloven § 12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhendingsloven § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse.   Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16, jf. bustadoppføringsloven § 37. Forutsetningen for å gå direkte på selgers avtaleparter er at kjøper har et mangelskrav mot selger. Kjøper må gjøres spesielt oppmerksom på reglene som ligger til grunn for dette, herunder reklamasjonsfristene.   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.   Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.   En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen som den er, og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, (1), 2. punktum. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  7 900 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 25 000,- (Dokumentavgift (av tomteverdi: 1 000 000,00))   38 042,- (Omkostninger totalt)   7 938 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  38042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har tegnet og betaler Dobbeltboligforsikring fra Söderberg & Partners. Det er kjøper av denne boligen som blir dekket av forsikringen. Den dekker faste bokostnader med inntil 15 000 kroner per måned i inntil 9 måneder, dersom kjøper ikke får solgt sin gamle bolig før overtakelse av ny bolig. Se forsikringsvilkår for mer informasjon. 

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,2% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 7990,- oppgjørshonorar kr 5500,- og markedspakke kr 15900, -. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  4562,-. Utleggene omfatter foto og servitutter. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr  15000,- utført arbeid, sam øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Lars-Håkon Nohr

Megler

Lars-Håkon Nohr

90 60 98 09

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev