aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til toppen av Batterifabrikken!
Velkommen til toppen av Batterifabrikken!

HALDEN Sykehusgata 4

Rålekker og unik toppleilighet i Batterifabrikken! Eget vinrom. 70 kvm takterrasse. Hjemmekontoravdeling.

 • kr 12 000 000
 • BRA 157 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 12 000 000
 • Omkostningerkr 313 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 12 313 042
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2021
 • Soverom2
 • ArealP-rom 150 m²
 • Felleskostnaderkr 4 045
 • Tomt2 216.2 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 12 000 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  300 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 12 000 000))

  313 042 (Omkostninger totalt)

  12 313 042 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Noen ganger må en bolig faktisk bare oppleves. Denne må det. Helt unike og toneangivende kvaliteter designet spesielt til denne leiligheten. Slik som et vinrom bak sotede glassvegger midt i leiligheten - selvfølgelig temperert korrekt slik et ekte vinrom skal være. Meget eksklusivt kjøkken med de aller beste innebygde hvitevarer, samt eget grovkjøkken i bakkant uten innsyn fra stuen. Og et master bedroom med walk-in og bad/wc, samt utgang direkte til kveldsterrassen. Gjesterom med eget bad/wc. Egen inngang til hjemmekontor/gjesteavdeling. Vinterhage. Takterrasse med vid utsikt nedover elven til havnen, og sol til sen kveld.

Sykehusgata 4, Viken

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  4. etasje: 157 kvm
  Primærrom
  4. etasje: 150 kvm Stue/kjøkken, soverom, soverom2, bad, bad/vaskerom, entré, toalettrom, kontor, gang, stue og vinterhage.  Tomt
  2216.2m²

  Beskrivelse av tomt
  Meget tiltalende, moderne og godt opparbeidet felles uteareal med rullesteinbelagte bed med beplantninger, samt blomsterbed. Dempet, eksklusiv belysning i bed og gangsoner. Asfaltert og steinsatt adkomst og p-plasser. Tomten er felles for sameiet.

  Beliggenhet
  Nå kan du sikre deg en unik designleilighet på toppen av Batterifabrikken - med vestvendt ca. 70kvm takterrasse og med utsikt over byen- elva og nordsiden! Her er det stor matvarebutikk med postkontor rett over veien, bryggepromenaden med kyststien går like på nedsiden av sameiet, og hele Fredriksten Festningsverk har vi som nabo i åskammen bak. Her går det mange turstier i Haldens mest historiske omgivelser, med indre festning med sine vakre bevarte bygninger, Curtisen gourmetrestaurant, samt Kongshallene og Den gamle kommandant for å neve noen. For øvrig er det kun få hundre meters gange til Haldens buss- og jernbanestasjon, Halden gjestehavn med spennende bryggerestauranter, puber og utesteder, butikker og off. kontorer.

  Adkomst
  Heis. I tillegg flott trapperom med behagelig repostrapp. Det er universell utforming med trappefri adkomst via heis.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i nærområdet, samt butikker og næringslokaler.

  Skolekrets
  Os barneskole og Rødsberg ungdomskole.

  Offentlig kommunikasjon
  Buss og tog.

  Innhold
  Toppleilighet, 4.etg. Ute av heisen, kommer man til to innganger som fører oss inn til leiligheten: hovedinngang eller kontorinngang. Hovedinngang: entre, gjesterom, dusj/wc/vaskerom, hovedsoverom med walk in garderobe og eget dusj/wc, utgang til terrasse mot elven. Stue og spisestueavdeling med generøse flater og vinduspartier, åpen løsning til kjøkkenet som med sin store kjøkkenøy deler av stuedel fra kjøkkendel, men også videre adkomst ut til vinterhagen. I bakkant av kjøkkenet ligger et ekstra kjøkken, grovkjøkkenet. Denne avdelingen er helt skjult for innsyn, men samtidig kun tre skritt fra hovedkjøkkenet. Her har vi en praktisk tilgang til kjøkkenmaskiner, skap som rommer ekstra fat og serviser, og meget praktisk grovoppvaskavdeling m.m. Vinrommet ligger midt i leiligheten som selve hjertet - diskret bak sotede glassvegger. Det er først når kvelden senker seg at dempet lys inne i selve vinrommet gjør oss oppmerksom på hva som skjuler seg bak glassveggene. Kontoravdelingen har i tillegg til egen adkomst også innvendig passasje. Inneholder gang/garderobe, wc, kontor. I oppvarmet kjeller er det en stor lagringsbod til hver leilighet. I tillegg felles sykkelparkering. Det er trappefri adkomst fra terreng og rett inn i kjelleren.

  Standard
  Leiligheten er fra starten av designet med en gjennomgående moderne og diskré stil. Som feks. de polerte betonggulvene - selvfølgelig med vannbåren varme. Vannbåren gulvvarme er det også i flislagte rom, samt soverom. De slette, malte veggene i dempet matt fargevalør. Kjøkken i heltre dempet sort som kun brytes av den ene siden på kjøkkenøya med liggende eikespiler. Kjøkkenet er levert av Aubu kjøkken og har bl.a. to innebygde komfyrer, kjøkkenmaskin, stort kjøleskap, samt oppvaskmaskin. På kjøkkenet er det i tillegg til vanlig kran en innebygget cooker med tilgang til ferdig oppvarmet vann til f.eks. te og instant coffee, men også for vann med kullsyre. Vannet er renset og nedkjølet. Grovkjøkkenet har fryseskap, et romslig kjøleskap samt ekstra oppvaskmaskin. Baderommene er flislagte med generøse dusjløsninger med innflisede nisjer for såpe og sjampo etc. Ute på kontoret, så som i vinterhagen, styres soldempede tak- og veggskjerming elektrisk. App- og stemmestyrt. Det samme gjør utvendig solskjerming langs med fasadevinduer i stue. Fra stuen og fra vinterhagen er det utgang via store skyvedører til den gedigne takterrassen. Her er det god plass for langbord ved pizzaovnen i tillegg til sittegrupper og solsenger. Her nyter man sol hele dagen til sen kveld når himmelen farges rosa i vest. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2:   Våtrom Overflater Gulv,TG2 Gulvet er flislagt. Rommet har vannbåren gulvvarme. Det er egen nedsenk i dusjsonen på 10 mm. Målt fall: 1:50 i nedsenket dusjnisje på 10 mm. Ellers flatt gulv. Vurdering av avvik: - Det er påvist avvik i krav til høydeforskjell/fall-løsning på våtrommet. - Det er ikke tilfredsstillende oppkant ved døren. Badet har nedsenket dusjsone med flatt gulv utenfor nedsenk. Dette forutsetter en oppkant ved døren på 15 mm. Tiltak - Våtrommet fungerer med dette avviket. - Vær oppmerksom ved bruk. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må gulvet bygges om, for å få riktig høyde ved terskel. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak. Overflater Gulv,TG2 Gulvet er flislagt. Rommet har vannbåren gulvvarme. Målt fall: 1:50 i nedsenket dusjnisje. Ellers flatt gulv. Vurdering av avvik: - Det er påvist avvik i krav til høydeforskjell/fall-løsning på våtrommet. - Det er ikke tilfredsstillende oppkant ved døren. Badet har nedsenket dusjsone med flatt gulv utenfor nedsenk. Dette forutsetter en oppkant ved døren på 15 mm. Tiltak - Våtrommet fungerer med dette avviket. - Vær oppmerksom ved bruk. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må gulvet bygges om, for å få riktig høyde ved terskel. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak. Se vedlagte tilstandsrapport for flere detaljer. 

  Innbo og løsøre
  Da selger flytter utenlands kan man avtale overtagelse om en del inventar samt pizzaovn om ønskelig. Dette gjøres direkte med selger. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Samtlige hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Det er felles kabel-Tv og internett i sameiet inkludert i fellesutgiftene.

  Parkering
  Egne p-plasser på merkede plasser til hver leilighet. El.billader er montert på plassen og medfølger. Fra p-plassen og inn i fojajen er det kun ca 10m.

  Diverse
  En liten oversikt over spesielle kvaliteter boligen har - og som medfølger i salget. Generelt - Futurehome Smart Home system, styrer alt av lys, solskjerming og gulvvarme (kan brukes med Google Assistant) - Smart Home dørlåser på ytterdørene (ID Lock) - Portåpner system med video (Urmet) - Friskluft sirkulasjonssystem (Flexit) - Påkostede downlights og lyskinner - Svarte stikkontakter og brytere (trådløse) Kjøkken - Aubo kjøkken i fargen Sense Sort, med Coffee Oak Line fronter på utsiden av kjøkkenøya - Stort innebygd kjøleskap fra AEG - Oppvaskmaskin fra AEG - 2 stk stekeovner, toppmodell fra Electrolux (med appstyring) i samme farge som resten av kjøkkenet - Koketopp fra AEG med nedtrekksvifte, hvor luften går ut på taket - Egen drikkevannsløsning på kjøkkenøy med boblevann, vanlig renset kaldt vann, samt vann til instant kaffe / te, blir ca 80 grader. Merket er det italienske Tuttuno, kranen heter G Zero - Strømuttak for Sonos høyttalere eller lignende Grovkjøkken - Aubo kjøkken i fargen Sense Sort - Stort innebygd kjøleskap fra Elektrolux - Stort innebygd fryseskap fra Miele, med isbitmaskin koblet til vannet - Oppvaskmaskin fra AEG - Strømuttak for Sonos høyttalere eller lignende Vinrommet - Består av tre vegger med dobbelt isolerglass (sotet folie på innsiden) og aluminium profiler, samt en dør (levert av Langsholt Glass Service). Den fjerde veggen er av teglstein fra bygget - Kjøleanlegget (fra GK Inneklima) som er montert med en utedel på taket og innedel montert i taket, skjult av sorte spiler - Bygd med et ?frittliggende? gulv som fungerer som kuldesperre til omkringliggende gulv - 3 frittstående, sorte vinflaskestativ (fra Vino Club) montert fra gulv til tak, med plass til 5 flasker i bredden, totalt 360 stk 0,75 l vinflasker. I tillegg er det tilsvarende stativ for magnum flasker som kan holde 36 stk 1,5 l flasker - Led lys i hjørner og tak som sørger for frontbelysning av vinflaskene, led lys på murvegg, samt spotter for spotbelysning av enkelt flasker. Stue - Innfelt nisje med indirekte lys i hjørne mellom tak og vegger - Klargjort for installasjon av varmepumpe/aircondition - Skjult kabelopplegg for TV og høyttalere - Strømuttak for Sonos høyttalere eller lignende Kontor (inkl rekvisitarom og toalett) - Solskjerming, plisegardiner i tak og lameller med appstyring (Norsol/Solskjermingsmannen) - Varmepumpe/aircondition (Toshiba) - Strømuttak for Sonos høyttalere eller lignende - Lagringsloft med loftstige - Stort skrivebord med to romslige arbeidsplasser, stikkontakter og kabelskinner for skjult anlegg - Eget toalett - Egen inngang Vinterhage - Solskjerming, lameller med appstyring (Norsol/Solskjermingsmannen) Gjestebad/vaskerom - Utlufting for tørketrommel - Baderoms interiør fra Comfort, fliser fra Norfloor, svarte detaljer - Strømuttak for Sonos høyttalere eller lignende Hovedbad - Integrerte, flisbelagte hyller, fra gulv til tak - Baderoms interiør fra Comfort, Azuma fliser fra Norfloor, svarte detaljer - Strømuttak for Sonos høyttalere eller lignende Hovedsoverom - Walk in closet - Utgang til terrasse - Strømuttak ved senger med USB - Klargjort for installasjon av varmepumpe/aircondition Gjesterom - Strømuttak ved senger med USB Terrasse - Solskjerming, screens med appstyring og sol/vind styring (Norsol/Solskjermingsmannen) - Led lys langs glass rekkverk - Oppbevaringsskap i metall - Belagt med fliser hvor vannet renner av ned til ett skrått underliggende gulv som fører vannet effektiv bort Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Kommentar areal fra tilstandsrapport: Vinterhage er medtatt som P-rom i denne rapporten, da den er oppvarmet og har gulvvarme. Den utgjør ca 17 m2. Arealet i denne boligen er vanskelig eller umulig å måle opp helt nøyaktig på grunn av utforming/innredning av rom/bygningskonstruksjoner. Arealet er fastsatt omtrentlig og skjønnsmessig. Leiligheten har noen skrå vegger og vinkler som kan være vanskelig å måle. Byggetegninger: Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  12 000 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  300 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 12 000 000))

  313 042 (Omkostninger totalt)

  12 313 042 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Vannbåren gulvvarme fra felles sentralvarme for hele komplekset. Bergvarme.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  8341

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Beløpet er prognose for 2023, og består kun av eiendomsskatt. Øvrige kommunale avgifter betales via felleskostnader i sameiet.

  Formuesverdi primær
  1171512

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  4217442

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Info vannavgift
  Det er installert vannmåler og strømmåler, det betales akonto hver mnd i felleskostnader.

  Sameiebrøk
  122/1262

  Felleskostnader pr. mnd
  4045

  Felleskostnader inkluderer
  Disse inkluderer: Felles strøm og bygningsforsikring, renhold av fellesarealer, vindusvask, drift, vedlikehold og seviceavtaler, heis-kostnader, vaktmestertjenester, forretningsfører, kabel-TV/internett, kommunale avgifter (vann, avløp og avfall) mm.

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesformue
  35442

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Sameiet Batterifabrikken ble totalrenovert fra fabrikk til leiligheter i 2021. Sameiet består i dag av 19 boligseksjoner.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Det er ingen fellesgjeld i sameiet.

  Forkjøpsrett
  Det er ikke forkjøpsrett i sameiet.

  Styregodkjennelse
  Det er ikke behov for styregodkjennelse ved overtagelse, men styret skal informeres om ny eier.

  Sameiets forsikringsselskap
  If

  Dyrehold
  Det er tillatt med dyrehold i henhold til vedtekter.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3001/160/576/18: 16.10.1877 - Dokumentnr: 900043 - Skjønn - Ekspropriasjonsforr./konduktørforr. vedrørende NSB 27.10.1916 - Dokumentnr: 900063 - Erklæring/avtale - Best. om at ingen bryggeribedrift må drives på d.e.. iflg. skjøte dat. 1.9.1916. 18.03.1961 - Dokumentnr: 699 - Best. om adkomstrett 19.12.1967 - Dokumentnr: 3445 - Best om garasje/parkering Rettighetshaver: Knr:3001 Gnr:160 Bnr:154 10.04.1995 - Dokumentnr: 1286 - Rettigheter iflg. skjøte En parsell skal fradeles og overdras til Halden kommune og brukes til grøntanlegg/gangvei. 14.08.1998 - Dokumentnr: 3365 - Erklæring/avtale - Vegvesenets betingelser vedtatt 13.02.2019 - Dokumentnr: 185248 - Bestemmelse om nettstasjon - Rettighetshaver: Elvia AS 25.01.2021 - Dokumentnr: 94410 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3001 Gnr:160 Bnr:543 25.01.2021 - Dokumentnr: 94410 - Bestemmelse om vann/kloakk Rettighetshaver: Knr:3001 Gnr:160 Bnr:543 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger 25.01.2021 - Dokumentnr: 94410 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Rettighetshaver: Knr:3001 Gnr:160 Bnr:543 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger 25.01.2021 - Dokumentnr: 94410 - Bestemmelse om fiber-/data-/telekabel Rettighetshaver: Knr:3001 Gnr:160 Bnr:543 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger 22.06.2021 - Dokumentnr: 752642 - Bestemmelse om vann/kloakk 22.06.2021 - Dokumentnr: 752701 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler 22.06.2021 - Dokumentnr: 752701 - Bestemmelse om fiber-/data-/telekabel Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler 22.06.2021 - Dokumentnr: 752767 - Bestemmelse om vannledning 19.04.2021 - Dokumentnr: 447101 - Seksjonering Sameiebrøk: 122/1262 22.06.2021 - Dokumentnr: 752856 - Bestemmelse om parkering Rettighet hefter i: Knr:3001 Gnr:160 Bnr:577 Bestemmelse om vedlikehold

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er gitt ferdigattest for bruksendring av helsestudio til 19 nye boenheter dater 21.06.2021.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. Det er privat vei siste del av innkjøring til felles parkeringsplass.

  Regulerings- og arealplanner
  Halden kommune opplyser at eiendommen omfattes av reguleringsplan G328 Saugsbrugsforeningen industriområde på Kaken, og Kasa med formål industri/lager. Det foreligger reguleringsplan under arbeid G737, detaljregulering for Sykehusgata 2,4,6,8. Det planlegges bygging av to lignende boligbygninger øst for denne eiendommen.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  12 000 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  300 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 12 000 000))

  313 042 (Omkostninger totalt)

  12 313 042 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  313042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,4% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 7990,- oppgjørshonorar kr 5500,- og markedspakke kr 14900, -, infoland kr 4900. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 6335,-. Utleggene omfatter foto og panterett med urådighet. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket kr 20000.  Alle beløp er inkl. mva. 

Lars-Håkon Nohr

Megler

Lars-Håkon Nohr

90 60 98 09

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev