aktiv-eiendomsmegling
Stue og kjøkken i gjennomført fargesammensetning og stil.
Stue og kjøkken i gjennomført fargesammensetning og stil.

HALLINGBY Gamle Ådalsvei 27 H0303

Nyere (2020) og gjennomgående 4-roms topp/ende-leilighet m/ balkong, garasjeplass m/ elbillader. Heis. IN-ordning.

 • kr 2 290 000
 • BRA 86 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 2 290 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 592 332
 • EierformAndel
 • Byggeår2020
 • Soverom3
 • ArealP-rom 86 m²
 • Andel fellesgjeldkr 2 292 500
 • Felleskostnaderkr 10 753
 • Tomt3 069 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 290 000 (Prisantydning) 2 292 500 (Andel av fellesgjeld)   4 582 500 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   4 592 332 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
3D-tegning.
Flytt rett i denne innbydende 4-romsleiligheten med ypperlig beliggenhet for deg som vil ha nærhet til alt fra matbutikk til naturopplevelser. Leiligheten ligger i 3.etasje og har som alderen tilsier en moderne standard og det meste du ønsker av fasiliteter som bl.a. heis, balansert ventilasjonsanlegg, integrerte hvitevarer, delikat flislagt bad, luftig balkong med både screens og markise. En optimal planløsning med romslig entrè/gang, åpen stue/kjøkkenløsning med utgang til balkong, separat vaskerom og tre soverom. I tillegg er det en utvendig bod og garasjeplass. Få en enklere botilværelse hvor du slipper å tenke på plenklipping, snømåking eller annet utvendig vedlikeholdsarbeid. Lavere fellesutgifter v/ innfrielse av andel fellesgjeld. Velkommen til visning - husk å melde deg på
Kjøkken/stue.

Gamle Ådalsvei 27 H0303, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  1. etasje: 86 kvm Entré, Stue/kjøkken, Gang, Soverom, Soverom 2, Soverom 3, Vaskerom/bod, Bad.
  Primærrom
  1. etasje: 86 kvm Entré, Stue/kjøkken, Gang, Soverom, Soverom 2, Soverom 3, Vaskerom/bod, Bad.  Tomt
  3069m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for borettslaget/aksjelaget/eierseksjonssameiet. Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og asfalterte internveger og parkeringsarealer.

  Beliggenhet
  Sentral og attraktiv beliggenhet i sentrum av Hallingby. Fra leiligheten er det gangavstand til barnehage, barne og- ungdomsskole og butikk. Det er fine turområder rett i nærheten, sommer som vinter. Det er blant annet lysløype, ballplass og fotballbane like i nærheten. Beliggenheten er helt perfekt for den som vil bo i nærheten av nødvendige servicetilbud og med nærhet til naturopplevelser. Til Hønefoss tar det ca. 15 minutter med bil.

  Adkomst
  På finn.no kan du se kartskisse i annonse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Ved fellesvisninger vil det bli skiltet med Aktiv visningsskilt.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Barnehage/skole/fritid
  Hallingby barnehage. Hallingby skole (1-10 kl.). Ringerike videregående skole ca.15 min kjøreavstand). Hønefoss videregående skole ca.17 min kjøreavstand).

  Skolekrets
  Hallingby skolekrets.

  Offentlig kommunikasjon
  Se www.brakar.no for rutetider og avganger. Det er bussholdeplass like ved leiligheten.

  Byggemåte
  Borettslaget består av to tre-etasjes blokker med 8 og 9 leiligheter. Boligblokk er oppført med støpt plate på mark, og stål og betong som bærende konstruksjoner. Etasjeskiller i betong. I hovedsak trekledning utvendig. Tilnærmet flatt tak. Felles trappeoppgang med heis. Ytterdør til leilighet som brann- og lyddør. Terrassedør i treverk med 3-lags isolerglass. Trevinduer med 3-lags isolerglass. Balkong mot sør med adkomst fra stue. Rekkverk i metall med glassfelt, samt i treverk. Terrassebord som gulv. For nærmere teknisk beskrivelse se vedlagte tilstandsrapport datert 29.05.2023, utført av Mathis Guttorm Kjexrud-Egge. Interessenter bes sette seg nøye inn i vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

  Innhold
  Leiligheten ligger i 3.etasje og inneholder: Entré, Stue/kjøkken, Gang, Soverom, Soverom 2, Soverom 3, Vaskerom/bod, Bad. I tillegg til medregnet areal er det: Overbygget balkong på ca. 12 m². Utvendig bod på bakkeplan på ca. 5 m². Del av garasje hvor leiligheten disponere et areal på ca. 16 m²

  Standard
  Leiligheten er oppført i 2020 og har en gjennomgående innbydende standard med delikate overflater og fargevalg i alle rom. Hit kan du flytte rett inn uten og måtte tenke på oppussing! Leiligheten har en romslig planløsning med praktisk entrè med fliser, gulvvarme og plass for garderobemøblement. Gangen som binder alle rommene sammen har også noe plass for skaper eller andre møbler for oppbevaring. Romslig og luftig stue som er i åpen løsning mot kjøkkenet som gir flere møbleringsalternativer. Fra stuen er det utgang til balkong som er både lun og skjermet med screens og manuell markise. Kjøkkenet har Nybo innredning med integrerte hvitevarer og praktiske løsninger for den som vil ha full utnyttelse av skuffer og skap. Spiseplass mellom kjøkken og stuen. Lekkert bad/wc med fliser på gulv/vegg og med stilren innredning (servant + høyskap) med god oppbevaringsplass. Dusjhjørne med svingdører i glass. Vaskerom/teknisk rom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Plass for hyllesystem for bedre orden og utnyttelse. Hovedsoverom med stor skyvedørsgarderobe og plass for dobbeltseng. Soverom 2 har plass for seng og garderobeskap. Soverom 3 brukes i dag til kontor, men kan fint innredes med seng. Utvendig bod på ca.5m2 for f.eks. sportsutstyr, sesongrelaterte gjenstander eller hva du måtte ønske å gjemme vekk. Kjekt å vite: - Leiligheten har balansert ventilasjon. Vifter sørger for både tilførsel og avtrekk av ventilasjonsluften. Filter er i følge eier byttet årlig. - Fiber fra Altibox - Porttelefon - Heis fra hovedinngang og opp til leiligheten - El-anlegg med automatsikringer - Elbillader i garasjen Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 (avvik som kna kreve tiltak): Innvendig > Innvendige dører. Det er avvik: Enkelte dører trenger justeringer da dørblad går ujevnt mot karm. Konsekvens/tiltak Tiltak: Det er ikke behov for strakstiltak, men det bør foretas tiltak på enkelte dører. Våtrom > Ventilasjon > Vaskerom/bod. Det er avvik: Rommet mangler avtrekk. Konsekvens/tiltak Tiltak: Det bør undersøkes muligheten for å etablere avtrekksventil tilkoblet ventilasjonsanlegget. Behovet vil ha sammenheng med bruken av rommet.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Hvitevarer i kjøkken følger med handelen.

  TV/Internett/bredbånd
  Altibox.

  Parkering
  I garasje med plass for en bil. Ellers gjesteparkering på borettslagets tomt.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 290 000 (Prisantydning) 2 292 500 (Andel av fellesgjeld)   4 582 500 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   4 592 332 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk oppvarming med varmekabler i entrè og bad. For øvrig panelovner i enkelte rom.

  Info strømforbruk
  Strømforbruk 2022: 11.194kWh. Strømforbruk pr. mai 2023: 4.877kWh.

  Energiklasse
  D

 • Formuesverdi primær
  741354

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2668873

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Info formuesverdi
  Formuesverdien er oppgitt av Skattetetaten.

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm (se info om strømforbruk), innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett kr.699,- pr. mnd. (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  15

  Part.obl.nr.
  926012673

  Part.obl.pålydende
  5000

  Felleskostnader etter avdragsfri periode
  Det gjøres oppmerksom på at felleskostnadene vil øke med ca. kr 6.264,- ved utløpet av den avdragsfrie perioden per 31.12.2070. Beløpet er regnet ut fra dagens lånevilkår.

  Felleskostnader pr. mnd.
  10753

  Andel fellesgjeld
  2292500

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-05-14T22:00:00Z

  Kommentar fellesgjeld
  Borettslaget har ordning med individuell nedbetaling av fellesgjeld, og den enkelte andelseier betjener direkte sin valgte andel i fellesgjeld på IN-lån via sine felleskostnader. Ringbo justerer den delen av felleskostnader som går til betjening av IN-lån kvartalsvis i forhold til rente på lån. Videre avregnes innbetalte felleskostnader mot faktiske lånekostnader 2 ganger årlig, og andelseier krediteres tilgodehavende eller faktureres utestående basert på denne avregningen. Avregninger knyttet til borettslagets IN-lån følger eier av leiligheten på avregningstidspunktet. Andelseier har anledning til å nedbetale på IN-lån i forbindelse med forfall på lånet. Långiver tar et gebyr på kr 1 000,- pr. innbetaling. Kontakt Ringbo BBL for mer informasjon om nedbetaling. Oppgitt fellesgjeld er beregnet med grunnlag i siste innbetaling/nedbetaling på lånet.

  Rentekostnad fellesgjeld
  8264

  Andel fellesformue
  18738

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Innskudd
  2292500

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene med unntak av vann og avløp. Leiligheten har egen vannmåler. Vann og kloakkavgift faktureres etter forbruk og faktura fordeles på 3 terminer. Pris pr m3 vann/avløp kr 130 inkl. mva. for 2023.

  Borettslaget
  Elvedalen Borettslag

  Borettslagets org.nr
  926012673

  Om borettslaget
  Elvedalen borettslag er et samvirkeforetak som har til formål å gi andelseierne bruksrett til egen bolig i lagets eiendom (borett) og å drive virksomhet som står i sammenheng med denne. Borettslaget ligger i Ringerike kommune og har forretningskontor i Ringerike kommune. Borettslaget er tilknyttet Ringbo BBL som er forretningsfører. Borettslaget består av to tre-etasjes blokker med 8 og 9 leiligheter.

  Forkjøpsrett
  Medlemmer av boligbygglaget har forkjøpsrettt. Forkjøpsretten er utlyst på forhånd. Ingen har meldt interesse for forkjøpsretten for denne andelen. Dersom aksept av bud skjer mer enn 3 måneder etter at varsel om forhåndsutlysing ble sendt boligbyggelaget, må forkjøpsretten utlyses på nytt. Det vil da kunne gå noe lenger tid før forkjøpsretten er avklart. Kontakt megler dersom det er behov for ytterligere informasjon.  Selger har satt som vilkår for kjøp at gebyr for utlysing av forkjøpsrett kr.6.215,- dekkes av kjøper.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Avdragsfrie år
  17

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 22809306341, SpareBank 1 Ringerike Hadeland Serielån, 2 terminer per år. Rentesats per 15.05.2023: 3.69% pa. Antall terminer til innfrielse: 96 Saldo per 15.05.2023: 28 323 000 Andel av saldo: 2 292 500 Første termin: 30.06.2021Neste avdrag: 30.12.2040 ( siste termin 31.12.2070 ). Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.12.2040 utgjøre ca kr 6 264,00 per måned for denne boligen.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader. 

  Borettslagets forsikringsselskap
  Gjensidige Forsikring ASA

  Polisenummer felles forsikring
  90185515

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i borettslagets vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Selv om det er vedtatt forbud mot dyrehold, kan styret samtykke i at brukeren av boligen holder dyr dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen. Jfr. borettslagets vedtekter nr.4-1 (5).

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  Følgende er tinglyst på borettslagets eiendom: For nærmere spesifikasjon av tinglyste heftelser på borettslagets eiendom fra 16.01.1923 til 17.11.2017, se vedlagte grunnboksutskrift. 2019/1132497-1/200 26.09.2019 21:00 BESTEMMELSE OM MEDLEMSKAP I VELFORENING/HUSEIERFORENING GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE ERKLÆRING/AVTALE Rettighetshaver: RINGERIKE KOMMUNE ORG.NR: 940 100 925 Vegskråning innefor tomtegrensen vedlikeholdes av hjemmelshaver Terrengarbeid over offentlige ledninger skal godkjennes av kommunen Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE BESTEMMELSE OM GJERDE Rettighetshaver: RINGERIKE KOMMUNE ORG.NR: 940 100 925 GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest for to lavblokker i 3 etasjer den 19.11.2021 og ferdigattest for garasjer og boder 13.11.2020.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vann og avløp. Hovedadkomst vei er kommunal. Interne veier er private.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Boligbebyggelse - Nåværende. Kommuneplan vedtatt 05.09.2019. Eiendommen ligger i et regulert område. PlanID: 3007 396 Søndre Kirkemoen, vedtatt 10.12.2015. Reguleringsformål: Boligbebyggelse-blokkbebyggelse, Gårdsplass. Planid 478 og 464 er igangsatt i nærområdet. Området er under videre utbygging og det skal oppføres ytterligere småhusbebyggelse.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 290 000 (Prisantydning) 2 292 500 (Andel av fellesgjeld)   4 582 500 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   4 592 332 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  9832

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2% av salgssum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke Tilretteleggingsgebyr kr 14 900 Markedsføringspakke kr 21 900 Innhenting av info fra kommune/forretningsfører kr 10 900 Oppgjørshonorar kr 6 900 Visninger kr 2 900 pr stk Sikkerhetsstillelse kr 2 900 Vederlag for arbeid med heftelser pr stk kr 500 Grunnboksutskrift pr stk kr 350 Servitutter pr stk kr 350 Pantedokument med urådighet - Statens Kartverk kr 585 Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag for utført arbeid med kr 2 900,- pr. time begrenset oppad til kr. 29 000,- Alle beløp er inkl. mva.

Camilla Frog

Megler

Camilla Frog

90 88 49 21

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev