aktiv-eiendomsmegling

Hamar Bekkegata 33

Stilfullt og unikt Townhouse i hjertet av Hamar. Bygget 2021. Parkering rett utenfor døren

 • 3 500 000
 • BRA 43 m²
 • PRISANTYDNING3 500 000
 • OMKOSTNINGER103 642
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 603 642
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 021
 • AREALP-rom 39 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT511 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 3 500 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  87 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 500 000,-))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  --------------------------------------------------------
  103 642,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 603 642,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Byhus sentralt i Hamar bestående av stue, kjøkken, sovehems, bad og bod/teknisk rom.

Bekkegata 33, Innlandet

 • Parker bilen beleilighet rett utenfør døren. Du ønskes velkommen med direkte adkomst til stuen. Her opplever du en stue med god takhøyde og en gjennomgående tidsriktig og kul standard.

  Kjøkken
  Kjøkkeninnredning med laminerte skrog og laminert benkeplate med oppvaskkum i kompositt og ett- greps blandebatteri. Over- og underskap med slette fronter i hvitlakkert og foliert utflrelse. Integrert stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. Skapmontert kjøkkenventilator.

  Bad
  Lyst og moderne bad med flislagt gulv med termostatstyr varme. Keramiske fliser på vegger, malte plater i himling.
  Keramiske fliser på gulv. Fall på gulv mot sluk. Baderomsinnredning med servant, veggmontert wc og veggmontert dusj. Dusjvegger i glass. Avtrekk via balansert ventilasjonsanlegg.

  Opplegg for vaskemaskin på separat teknisk rom.

  Soverom
  Sovehems med plass til seng, nattbord og garderobeskap. Fin galleri arbeidsplass med utsyn over stuen.

  Boligen har gulvflater med parkett og keramiske fliser. Veggflater med malte plater, keramiske fliser og limtegl. Himlinger med malte plater.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Her bor du meget sentralt med umiddelbar nærhet til sentrum og friområder like i nærheten. I Hamar sentrum finner du et rikt kulturliv og flere hyggelige kaféer og gode restauranter. Basarene, Victoria haven og Nagomi er eksempler på hyggelige steder hvor god mat kan nytes. Kafé Larsen og Kai og Mattis er svært populære kaféer med lun atmosfære. Matkvartaler gir deg storbyfølelsen og har flere utsalgssteder av ypperste kvalitet. Hamar kulturhus med kino, bibliotek og en rekke forestillinger året igjennom finner du også i sentrum.

  Via sentrum tar du deg enkelt til Mjøsas bredder. Her kan strand- og båtliv nytes om sommeren, og ellers er det flotte turstier året rundt. Koigen er et flott friområde med blant annet sandstrand, sandvolleyballbaner, basketballbane, skateanlegg og ikke minst det Norgeskjente stupetårnet. Her kan både store og små kose seg. Med et kvarters kjøring er du i Vangsåsen, her er det et stort og flott løypenett om vinteren og fine turstier ellers i året.
 • Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Erik-André Brodersen.

  Townhouse oppført i 2021. Støpt gulv på grunn. Takkonstruksjoner i tre, utført med plassbygde taksperrer. Kompakte takkonstruksjoner. Taket er tekket med takpapp. Takrenner, nedløp og beslag i avart metall. Yttervegger er utført i trebindingsverk, kledd utvendig med stående panel i malt/ beiset utførelse. Etasjeskille mot hems er utført med trebjelkelag. Vinduer med 3- lags isolerglass. Grønnlakkerte vinduskarmer. Grønnlakkert tredør. Delvis takoverbygd platting ved inngang på 10 m². Spaltegulv med impregnerte terrassebord.

  Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det ikke gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) eller TG 3 (store eller alvorlige avvik) for noen bygningsdeler-/komponenter.

  For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.
 • 1.et: BRA: 34 m² / P-rom: 30 m² / S-rom: 4 m²
  Hems: BRA: 9 m² / P-rom: 9 m²

  Følgende rom inngår i primærareal:
  1. et: Gang, stue, kjøkken og bad.
  Hems: Soveareal

  Følgende rom inngår i sekundærareal:
  Teknisk rom, bod med utvendig adkomst.

  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse".
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Elektrisk:
  - Termostatstyrt varmekabel i gulv på stue/kjøkken og på baderom.
 • Felles eiet tomt på ca. 511 m². Tomten består i hovedsak av en asfaltert gårdsplass og bygningsmasse.

  Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.
 • Biloppstillingsplass til venstre på egen gårdsplass.
 • Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Eier har selv ansvar for de private stikkledningene.
 • Forretningsfører: Bromar As
 • Eierseksjonen er en del av Eierseksjonssameiet Bekkegata/Grønnegata org.nr.928294412, bestående av totalt 9 eierseksjoner. Regnskapsrapport for 2021 finnes ikke ettersom sameiet ble stiftet i desember 2021.

  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, budsjett og årsberetning, som kan ses hos meglerforetaket. Ta kontakt med meglerforetaket dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av disse dokumentene.

  Det gjøres oppmerksom på at felleskostnader og eventuelt fellesgjeld kan variere over tid som følge av for eksempel generelle kostnadsendringer, endringer i tjenestetilbud og beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller årsmøte.

  Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld, felleskostnader og forpliktelser for seksjonseierne kan bli endret som følge av for eksempel generelle kostnadsendringer, endringer i tjenestetilbud og beslutninger foretatt i eierseksjonssameiets styre og/eller årsmøte. Budsjettering av felleskostnader for kommende år foretas gjerne mot slutten av inneværende år og ofte med ikrafttredelse fra og med 01.01 kommende år. Årsmøter avholdes som regel i perioden mars-mai. Det kan dermed foreligge endringer, være fremmet forslag til tiltak og/eller eksistere vedtak om tiltak som ikke fremgår av opplysninger mottatt fra forretningsfører (grunnlag for opplysninger i denne salgsoppgaven).

  Eierseksjonsbrøk: 1/9
 • Det er ikke krav om styregodkjennelse ved erverv av eierseksjon i dette sameiet.
 • Dyrehold er tillatt iht. sameiets husordensregler. Dyreholdet må dog ikke være til sjenanse for de øvrige brukerne av eiendommen.
 • Ly Forsikring
  Polisenummer: 291973.1
 • Man har per salgsoppgavedato ikke klart å finne noe registrert formuesverdi på eiendommen (årsak er uviss). Det må påregnes at formuesverdi vil bli satt/innført i forbindelse med eierskifte. Formuesverdien settes da etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig (avhengig av bruken). Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå. Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistret per 1. januar) og 95% for sekundærboliger (alle andre boliger). Formuesverdien finnes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-rom). For ytterligere informasjon oppfordres interessenter til å ta kontakt med Skatteetaten.
 • Per 18.08.2022 utgjør de månedlige felleskostnadene kr 1.500,-. I disse inngår tv/internett, avsetting til vedlikehold, felles strøm, renovasjon og regnskapsfører.
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • For 2022 gjelder følgende satser for kommunale avgifter (inkl. mva.):
  Abonnementsgebyr vann/avløp: Kr 1.135,-.
  Forbruk vann/avløp: Kr 74,- per kubikk.
  Eiendomsskatt*: kr 458,-.

  *Det må påregnes at eiendomsskatten på eiendommen økes da nårværende beløp baserer seg på ubebygget del av felles tomt.

  Forbruk vann og avløp beregnes/avregnes etter avlest vannmåler. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.
 • Utover det som er nevnt under punktet "Offentlige/kommunale avgifter" og ''Felleskostnader'', påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold.
 • Det ble utstedt midlertidig brukstillatelse for Bekkegata 29 A og B, Bekkegata 31 A og B og Bekkegata 33 - 5 stk nye boenheter, i 2021. Det er i denne anmerket mangler i forhold til sluttrapport for avfallshåndtering vedlagt dokumentasjon for levering på lovlige mottak, rekkverk på leilighetsbalkong og oppføring av boder.

  Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse synes å stemme godt overens med dagens bruk.
 • På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Det er begrensninger ved korttidsutleie av eierseksjoner, jf. eierseksjonslovens § 24. Eiendommen står i matrikkelen registrert med én bruksenhet.
 • Erverv av seksjonen er konsesjonsfritt, men eierseksjonsloven setter som begrensning at man ikke kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie.
 • Ikke relevant for dette salgsobjektet.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

  Følgende tinglyste heftelser (dokument) vil følge med eiendommen:
  Dagboknr. 4430-1, tinglyst den 27.10.1966. Gjelder erklæring/avtale.
  Dagboknr. 1216221-1, tinglyst den 29.12.2017. Gjelder bestemmelse om adkomstrett.

  Dokumentene kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel.
 • Eiendommen omfattes av detaljreguleringsplan for Grønnegata 97, fra 2017. Reguleringsformål for eiendommen er bolig/forretning. I denne planen ligger også eiendommen i en angitt hensynssone for bevaring av kulturmiljø. Deler av eiendommen ligger i denne planen delvis på/over en juridisk linje av typen bebyggelse som forutsettes fjernet. Dette bygget er siden fjernet.

  Eiendommen omfattes av kommunedelplan for sentrum fra 1995, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til kombinert bebyggelse og anleggsformål, nåværende. I samme plan ligger også eiendommen i en angitt hensynssone for bevaring av kulturmiljø.

  Eiendommen omfattes av kommunedelplan for kulturminner og kulturmiljøer innenfor byvekstgrensen fra 2011, hvor eiendommen ligger i et bestemmelsesområde for miljøkvalitet, estetikk, natur, landskap og grønnstruktur. I denne planen ligger også eiendommen i en båndleggingssone for regulering etter plan- og bygningsloven, nåværende.

  Eiendommen omfattes av kommuneplanens arealdel for Hamar kommune 2018-2030, hvor eiendommen ligger i en detaljeringssone som sier at ''reguleringsplan skal fortsatt gjelde''. Områdene rundt eiendommen er avsatt/utnyttet til veg, boligbebyggelse og sentrumsformål, nåværende.

  Eiendommen omfattes også av planforslaget til kommunedelplan for Hamar sentrum, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til sentrumsformål, nåværende. I dette planforslaget ligger også eiendommen i en angitt hensynssone for Sagatun for bevaring av kulturmiljø, samt bevaring av naturmiljø. Eiendommen ligger i planforslaget også i et bestemmelsesområde for fysisk utforming av anlegg i Campusbyen, og i en båndleggingssone for regulering etter plan- og bygningsloven, nåværende. Planforslaget sier også at mindre deler av eiendommen i en faresone for flom (H320_).

  Det gjøres på generelt grunnlag oppmerksom på at boligen ligger i et område med hyppig/ekspansiv utvikling og at eksisterende regulerings- og kommuneplaner er i stadig endring. Det må derfor påregnes endringer i områdebildet over tid og som ikke er kjent per i dag.

  Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.
 • Gnr. 1 Bnr. 113 Snr. 10 i Hamar kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtakelsesdato i sitt skriftlige kjøpetilbud.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen.

  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt en provisjon på kr 35.000,- av salgssummen ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 15.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 7.500,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Aslan Nilsen
Karl Kristian Fjeld

Megler

Karl Kristian Fjeld

45 02 41 18

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev