aktiv-eiendomsmegling

HAMAR Børstadalleen 21A

Moderne 2-roms leilighet med nyere overflater, kjøkken og bad - Innglasset balkong mot sør - Sentrumsnært.

 • kr 1 990 000
 • BRA 67 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 1 990 000
 • Omkostningerkr 17 601
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 574 601
 • EierformAndel
 • Byggeår1959
 • Soverom1
 • ArealP-rom 52 m²
 • Andel fellesgjeldkr 567 000
 • Felleskostnaderkr 7 182
 • Tomt3 080 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 990 000 (Prisantydning) 567 000 (Andel av fellesgjeld)   2 557 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   2 574 601 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Børstadalleen 21 A! Vi presenterer denne moderne leiligheten med beliggenhet på Børstad ca. 2 km fra sentrumskjernen av Hamar. Leiligheten ligger i høy 1. etasje og har en praktisk og fin planløsning. Den inneholder entré, stue, separat kjøkken, soverom og bad. Fra stuen er det utgang til en romslig, innglasset balkong med fint utsyn over fellesområdet. I tillegg følger en egen bod. På Børstad bor du fint med kort veg til det meste du trenger i hverdagen. Merk deg dette: - Pent, flislagt bad fra 2019 - Innglasset balkong på 12 m² - Skyvedørsgarderobe på soverom - Sentral og attraktiv beliggenhet - Fine turmuligheter rett utenfor døren Velkommen til visning!

Børstadalleen 21A, Innlandet

 • Arealbeskrivelse
  ANDELSLEILIGHET
  Bruksareal
  1. etasje: 67 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 52 kvm Entre, gang, stue, kjøkken, bad og soverom.
  Sekundærrom
  1. etasje: 15 kvm Innglasset balkong.  Tomt
  3080m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for borettslaget som er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og asfalterte internveger og parkeringsarealer.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i Børstadallen 21 Borettslag på Børstad, ca. 2 km utenfor Hamar sentrum. Her bor du sentralt med kort veg til sentrum, samtidig som du har landbruksareal og friområder like i nærheten. Nærmeste dagligvarebutikk er Coop Extra Børstad, ca 4 minutters gåtur. Ved Børstad ungdomsskole er det et flott idrettsanlegg med både kunstgressbaner og løpebane. Fra leiligheten har man også umiddelbar nærhet til Børstadlunda med flott turområde for både liten og stor. Ca. 1 km fra leiligheten ligger CC Hamar med et rikt utvalg av butikker og spisesteder. Her er det noe for alle og enhver. Ytterligere en km i retning Mjøsa ligger sentrum i Hamar. Her er det en rekke kaféer og restauranter. I Hamar kulturhus finner du både bibliotek, kino og arena for en rekke konserter og forestillinger året igjennom. Hamar jernbanestasjon ligger også i sentrum med hyppige avganger både til Oslo, Elverum og Trondheim. Langs Mjøsa finner du et av Hamars beste uteområder. Her er det lange turstier som strekker seg hele vegen til Brumunddal. På vegen passerer man blant annet Koigen som er et yndet sted for barn og ungdom. Her er det en flott badestrand, skateanlegg, sandvolleyballbaner osv. Går man videre kommer man til Domkirkeodden og Jernbanemuseet, som gir påfyll av både historie og kultur.

  Byggemåte
  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Morten Silkebækken. Malte trevinduer med 3-lags isolerglass fra 1986. Stuevindu med 2-lags thermopanglass fra 70-tallet. Finert leilighetsdør i tett utførelse som er klassifisert B30/40dB. Leilighetsdør emd kikkhull. Malt balkongdør med 3-lags isolerglass fra 1986. Innglasset balkong med konstruksjon og gulv av støpt betong, samt tette vegger av glass og metall. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: Utvendig vinduer: Det er påvist tegn på innvendig kondensering av enkelte vindusglass. Det er påvist at enkelte vinduer er vanskelig å åpne/lukke. Soveromsvindu tetter ikke tilfredstillende mellom vindusblad og vinduskarm. Utvendige dører: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt. Andre utvendig forhold: Det er ikke utarbeidet tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget. Innvendige overflater: Noen av skjøtene har sklidd fra herandre. Mindre enn 30 sm mellom tverrskjøtenen er avvik fra leggeanvisning. Innvendig radon: Radonmålinger er ikke foretatt, heller ikke andre tiltak mot radon, eiendommen ligger i et område som i NGU Radon aktsomhetskart er definert med moderat til lav aktsomhetsgrad. Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Innvednig dører: Enkelte innvendige dører har en del slitasje. Andre innvendige forhold: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt for radiatorene på kjøkken og soverom. Våtrom: Overflater på bad og toalettrom. Det er påvist at høydeforskjell fra topp til slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Våtrom: Ventilasjon på bad/toalettrom. Rommet har kun natrurlig ventilasjon. Det etablerte avtrekksystemet fungerer ikke tilfredstillende. Kjøkken: Avtrekk. Kjøkkenet har ventilator med omluft. (Kullfilter) Tekniske installasjoner. Vannledning. Rørkurs på rør-i-rør system på vannledning er ikke merket. Vannbåren varme. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på anelgg for vannbåre varme. Gjelder kjøkken og soverom. Elektrisk anlegg: Tre-faset elektrisk anlegg. Sikringsskap med strømmåler, hovedsikring 3X25A og jordfeilautomater for 5 kurser. Det er gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for følgende bygningsdeler-/komponenter:  Teksiske installasjoner. Branntekniske forhold. Montert brannslukningsapparat. Montert røykvarsler. For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Pkt. 2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? -Ja. 2018. Badet ble renovert i regi av borettslaget. Pkt. 2.3. Hvem er arbeidet utført av? Firtma og navn på håndverker? - AF -Gruppen. Pkt. 11. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegg eller andre installasjoner (f.eks oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? -Ja. Satt inn nye kurser ifbm. nytt kjøkken. Pkt.11.1. Hvem er arbeidet utført av) Eventulet firmanavn og håndverker opplyses? -Mjøsen Elektro i 2018. Pkt. 11.2 Foreligger det samsvarserklæring (I henhold til forskrift om elektrisk lavspenningsanlegg)? -Ja.

  Innhold
  Leiligheten inneholder: 1. etasje: Entré, stue, kjøkken, bad og soverom. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse"

  Standard
  Velkommen Du tar deg inn i leiligheten via felles trappegang. Videre kommer du inn i en lys entré med plass til å henge opp yttertøy. Stue Stuen er leilighetens midtpunkt med plass til sofagruppe, TV-møblement og spisebord. Fra stuen er det utgang til den innglassede balkongen som har fint utsyn over fellesområde og grøntareal. Den lune balkongen forlenger utesesongen. Den er vendt mot sør og har god plass til en romslig sittegruppe. Kjøkken Leiligheten har et separat kjøkken med adkomst fra stuen. Kjøkkeninnredning i sort utførelse med slette fronter og laminerte skrog og benkeplater. Over-, under- og høyskap. Enkel kum og ett-greps blandebatteri. Integrerte hvitevarer som platetopp, komfyr, kjøle-/fryseskap og oppvaskmaskin. Soverom Leiligheten har et soverom som er malt i lun farge. Plass til dobbeltseng og innredet med praktisk skyvedørsgarderobe. Baderom Pent bad med flislagte vegger og flislagt gulv med varmekabler. Baderomsinnredning med slette fronter og heldekkende servant. Speilskap og lys. Badet er utstyrt med dusjvegger og vegghengt dusjbatteri. Vegghengt toalett. Opplegg og plass for vaskemaskin.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  - 2019: Montert ny kjøkkeninnredning. Pusset opp badet. Pusset opp innvendige overflater.

  Parkering
  Mulighet for leie av parkeringsplass via borettslaget. Ved ledige plasser tildeles disse etter ansiennitetsprinsippet. Parkering skjer ellers på felles parkeringsområder for borettslaget.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3.

  Diverse
  Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i 2018, uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Neste kontroll kan forventes i 2038.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 990 000 (Prisantydning) 567 000 (Andel av fellesgjeld)   2 557 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   2 574 601 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisitet: -Vannbårne radiatorer -Varmekabler

  Energiklasse
  unknown

 • Formuesverdi primær
  580483

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2089740

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  113

  Part.obl.nr.
  948143186

  Felleskostnader pr. mnd.
  7182

  Andel fellesgjeld
  567000

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-05-31T22:00:00Z

  Avdrag fellesgjeld
  3165

  Rentekostnad fellesgjeld
  2213

  Andel fellesformue
  73893

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Børstadalleen 21 Borettslag

  Borettslagets org.nr
  948143186

  Om borettslaget
  Andelen er en del av AL Børstadalleen 21 Borettslag (org.nr. 948.143.186), bestående av totalt 36 andeler/leiligheter. Driftsinntekter i 2021 var tilsammen kr 3 058 067,-. Dette er lavere enn budsjettert og skyldes i hovedsak at beboernes forbruk av fjernvarme ble lavere enn det budsjetteret a-kontobeløpet. Driftskstnadene i 2021 var tilsammen 2 938 717,-. Dette er lavere enn budsjettert og skyldes i hovedsak at en del av de budsjetterte prosjektene på uteområdet ikke er ferdigstilt. Årets resultat kommer frem i regnsakpet som et underskudd på kr 246 628,- og foreslås ført som udekket tap inn ved fremtidige innbetalinger av felleskostnader. Disponible midler var pr. 31.12. 21 kr 2 213 737 og viser til borettslagets likviditet. De disponible midlene bør til enhver tid være positive, som en del av forutsetningene for videre drift. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning, som kan ses hos meglerforetaket. Ta kontakt med meglerforetaket dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av disse dokumentene. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av for eksempel renteendringer, generelle kostnadsendringer, endringer i tjenestetilbud og beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

  Gebyr forkjøpsrett
  7769

  Forkjøpsrett
  Andelseierne i borettslaget, dernest øvrige medlemmer av OBOS, har forkjøpsrett. Forkjøpsrett avklares i etterkant av budaksept og prosessen tar ca. 10-20 dager. Det gjøres oppmerksom på at det påløper gebyr til forretningsfører på kr 7.769,- for den som benytter forkjøpsrett

  Styregodkjennelse
  Andelseier(e) kan kun eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan eie andelen. Kjøper skal godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.   Dersom borettslaget er tilknyttet et boligbyggelag, er det ofte et krav fra boligbyggelagets side at kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget før kjøper kan bli godkjent som ny andelseier i det aktuelle borettslaget. Det gjøres oppmerksom på at det vil kunne påløpe et innmeldingsgebyr til boligbyggelaget, og de fleste boligbyggelagene krever at innmeldingsavgiften skal være innbetalt før godkjenningen blir gitt. Innmeldingsgebyret faktureres kjøper direkte.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånenr: DNB02-12138313334 Type: Annuitet Restsaldo: Kr 21.418.794,- Andel restsaldo: Kr 566.541,- per 28.06.2023 Restløpetid: 26 år 4 mnd Terminer per år: 4 Type rente: Flyt Rente: 4,70% Det er ikke mulighet for individuell nedbetaling på fellesgjelden. Opplysningene er hentet fra forretningsførers opplysningsbrev, datert 28.06.2023.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en partene. Oppsigelsestiden er XX måneder regnet fra oppsigelsesdato.

  Borettslagets forsikringsselskap
  Gjensidige

  Polisenummer felles forsikring
  88197956

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Hundehold er i alminnelighet ikke tillat/ønskelig. Spesielle husdyr utover innekatt, fugl og fisk skal godkjennes skriftlig av styret i hvert enkelt tilfelle. Utenfor boligen skal det for hundeeiere praktiseres båndtvang 24 timer i døgnet uansett øvrige lover og bestemmelser på dette felt. Dyreeier plikter å fjerne alle dyrets etterlatenskaper på borettslagets område.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Det er ellers ingen kjente heftelser registrert på, og eller som skal følge med andelen. På borettslagets eiendom vil det som oftest være tinglyst pantobligasjon til sikkerhet for andelseiernes opprinnelige borettsinnskudd og pantobligasjon(er) til sikkerhet for fellesgjeld. I tillegg er det tinglyst følgende heftelser (dokument): Dagboknr. 100744-1/11, tinglyst den 07.04.1956. Gjelder bestemmelse om garasje/parkering Dagboknr. 102104-2/11, tinglyst den 10.08.1956. Gjelder bestemmelse om bebyggelse. Dagboknr. 101098-1/11, tinglyst den 15.04.1957. Gjelder rettigheter iflg. skjøte med bestemmelser om veg, bebyggelse og vann/kloakkledning. Dokument kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det ble utstedt ferdigbesiktigelse for boligblokk Børstadalleen 21-29 i 1960.

  Vei, vann og avløp
  Adkomst til borettslagets eiendom fra offentlig vei. Borettslagets bygningsmasse er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av "Kommuneplan for Hamar 2018-2030". Området eiendommen ligger i er avsatt og/eller utnyttet til nåværende boligbebyggelse. Eiendommen ligger i et området for `"Kommunedelplan for Kulturminner og kulturmiljøer innenfor byvekstgrenden". Eiendommen ligger også i område for kulturminneplan, vernekategori 3.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Ikke relevant.

  Kommentar odelsrett
  Ikke relevant.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 990 000 (Prisantydning) 567 000 (Andel av fellesgjeld)   2 557 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   2 574 601 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  17601

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt en Provisjonssats på 2% av salgsummen ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr. 15.900,-), markedspakke (kr. 16.400,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr. 11.500,-). Visningshonorar kr 2 500,- .Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.

Fredrik Lien

Megler

Fredrik Lien

47 25 48 89

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev