aktiv-eiendomsmegling

HAMAR Børstadalleen 3B

Velholdt og nyoppusset leilighet i toppetasjen med Mjøsutsikt. Stor balkong - God standard - 2 soverom - Flytt rett inn!

 • kr 2 350 000
 • BRA 75 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 350 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 833 832
 • EierformAndel
 • Byggeår1957
 • Soverom2
 • ArealP-rom 64 m²
 • Andel fellesgjeldkr 474 000
 • Felleskostnaderkr 7 822
 • Tomt3 208 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 350 000 (Prisantydning) 474 000 (Andel av fellesgjeld)   2 824 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   2 833 832 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Vi presenterer her er en pen 3-roms leilighet med gjennomgående god standard. Leiligheten ligger i toppetasjen og kan by på et pent kjøkken, nyere flislagt bad, en romslig stue og 2 soverom. Leiligheten har nylig blitt oppusset opp og fremstår som både innbydende og moderne. Fra leiligheten har du gåavstand til både sentrum, nærbutikk og friområder. Velkommen til visning! Merk deg dette: - 2 soverom - Nyere kjøkken og bad - Nytt el-anlegg - Nyoppusset stue og soverom - Innglasset balkong med nye Thermo -ask heller - Mjøsutsikt - Gode kollektive transporttilbud Velkommen til hyggelig visning.

Børstadalleen 3B, Innlandet

 • Arealbeskrivelse
  ANDELSLEILIGHET
  Bruksareal
  4. etasje: 75 kvm
  Primærrom
  4. etasje: 64 kvm Gang, bad, kjøkken, stue og to soverom.
  Sekundærrom
  4. etasje: 11 kvm Balkong  Tomt
  3208m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for borettslaget. Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplen og diverse beplantning. Kjøre,- gangveger og adkomstareal er asfaltert.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et etablert og rolig område på Børstad i Hamar kommune. Ca. 2,0 km til sentrumskjernen. Ca.500 meter til Rollsløkken barneskole. Leiligheten ligger like ved Børstad ungdomsskole. Det er en kort spasertur til Hvitveisen og Hempa barnehager. Til Hamar katedralskole er det ca.2,3 km og Storhamar videregående skole ligger ca. 3,2 km unna leiligheten. Ca. 1,3 km til kjøpesenteret CC Hamar med flere forskjellige butikker. Til nærbutikken Coop Extra er det ca. 400 meter. Det populære turområdet Børstadlunna ligger rett ved leiligheten. Fasiliteter som øvrige butikker, postkontor, bankfilial m.m. i sentrumskjernen. Fra nærområdet går det bybuss til Hamar sentrum med flere avganger i timen. Hamar sentrum kan by på et rikt utvalg av kaféer, restauranter og shoppingmuligheter. Her har man også togforbindelse til Oslo, Gardermoen og Trondheim med hyppige avganger. Hamar kulturhus har bibliotek, kino og en rekke konserter og forestillinger året igjennom. Her har man med andre ord det meste rett utenfor døren. For dem som er glad i tur og friluftsliv har man både Børstadlunna og Mjøsa en liten spasertur fra leiligheten. Ved Mjøsa er det både flotte bademuligheter samt flere kilometer med turstier, både til Hamar sentrum og Brumunddal.

  Byggemåte
  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Atle Tømta. 3 roms leilighet i 4.etg. oppført i 1957. Boligen har malte trevinduer med isolerglass i fra 1983. Innglasset balkong med utgang fra stue. Rekkverk/brystning i aluminium/stål plater. Fleksible glassvegger med stålprofiler som både kan skyves, åpnes og stables på siden. Innvendige rullegardiner. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: Utvendig > Vinduer. Det er avvik: Det ble ikke observert eller opplyst om punkterte isolerglass. Pga. temperatur og lysforhold kan dette være vanskelig å oppdage. Alder på vinduer tilsier at punktering kan forekomme selv om det ikke ble avdekket ved befaringen. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold. Utvendig > Andre utvendige forhold. Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget. Dette punktet tar for seg nødvendigheten av felles tilstandsrapport i borettslaget. Det er viktig at det er en plan for dette slik at det blir gjort tilstrekkelig vedlikehold og utbedringer når det er behov. Dette er viktig for alle konstruksjonene inkl. tomt og vil blant annet ha betydning for hvilken økonomiske kostnader som vil komme til fordeling fremover. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold. Innvendig > Overflater. Det er avvik: Knirk i gulv på stort soverom. Tilstandsgrad gis pga.nevnte forhold. Våtrom > Ventilasjon > Bad/vaskerom. Rommet har kun naturlig ventilasjon.Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold. Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken. Det er ikke påvist tegn på at det er montert lekkasjedeteksjon ved oppvaskmaskin/oppvaskkum, dette er et krav på kjøkkenet ut ifra alder. Fuktskade på benkeplate ved kjøkkenkum. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold. Tekniske installasjoner > Vannbåren varme. Det er avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på radiatorer. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Pkt.11. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja, kun av faglært. Arbeider i leiligheten. Bytte kontakter og skjultanlegg i påførende vegger. Arbeid er utført av Minel Elmontasje. PKt.11.1. Foreligger det samsvarserklæring? -Ja. Tileggskommentar: Utført oppussing i leilighet: Malt flater på kjøkken og hovedsoverom Lagt Walls2paint og nytt gulv stue, gang og lite soverom.

  Innhold
  Leiligheten i 4.etasje inneholder: Entre, 2 soverom, bad, kjøkken og stue. Bod i kjeller og loft. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.

  Standard
  Velkommen Du tar deg inn i leiligheten via felles trappegang. Leiligheten ligger i toppetasjen, nydelig utsikt. Entré med omkledningsmuligheter og porttelefon. Stue Stuen er leilighetens midtpunkt og er malt i en lys og lun gråfarge og på stuegulvet er det lagt høytrykkslaminat Berry Alloc Blonde Oak. Det er plass til sofagruppe, TV-møbel og annet ønskelig. Fra stuen er det utgang til den innglassede balkongen. Den lune balkongen forlenger utesesongen. Den er vendt mot sør og har god plass til sittegruppe. På gulvet på balkongen er det lagt et lekkert gulv av typen Thermo Ask. Kjøkken Leiligheten har et separat kjøkken med adkomst fra stuen. Pent og moderne kjøkken med overskap, underskap og skuffeseksjon med glatte fronter. Innredningen har vinkel med gode arbeidsflater ved benkeplatene. Belysning over deler av benkeplate. Kjøkkenet er utstyrt med integrert komfyr, steketopp, oppvaskmaskin, kjøl/fryseskap og mikro. Plass til kjøkkenbord ved vinduet. Soverom Leiligheten har to soverom. Det ene rommet har plass til dobbeltseng. Her er det garderobeskap til oppbevaring. Det andre rommet er noe mindre og passer fint til barnerom, gjesterom eller kontor. Begge soverom har enkel adkomst til bad. Baderom Fint og lyst bad med fliser på vegg og flislagt gulv med varmekabler. Badet er utstyrt med moderne servant med skuffer under. Speil med lys. Dusj med dusjdører og veggehengt toalett. Det er plass og opplegg for vaskemaskin. Badet ble renovert i regi av borettslaget ifbm. utskifting av alle rør.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  2015 Utført av firma. Nytt IKEA-kjøkken montert, nytt gulv. 2018 Utført av firma. Nytt bad, totalrenovert, gjennom borettslag. 2022 Utført som egeninnsats. Hovedsoverom oppusset. Tak og vegger malt, ny dør, nytt IKEA PAX-skap 2023 Utført som egeninnsats. Stue og gang. Nyoppusset. Lektet ut og lagt Walls2Paint. Nye lister. Skjultanlegg og nye taklamper. Ny parkett høytrykkslaminat Berry Alloc Blonde Oak. Malt tak og vegger. 2023 Utført som egeninnsats. Minste soverom. Hel-sparklet og Walls2paint. Ny parkett høytrykkslaminat Berry Alloc Blonde Oak. Skjultanlegg. Malt tak og vegger. Ny dør. 2023 Utført som egeninnsats. Kjøkken. Malt tak og vegger 2023 Utført som egeninnsats.Balkong. Lagt termo-ask-heller på gulv. 2023 Utført av firma. El-arbeid. Byttet kontakter og skjultanlegg i påførende vegger. Utført i hele leiligheten.

  Parkering
  Parkering på borettslagets fellestomt.

  Diverse
  Det ble utført kontroll på det elektriske anlegget i 2013. Det er ingen pålegg om utbedringer på anlegget. Det kan forventes at neste kontroll er i 2033.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 350 000 (Prisantydning) 474 000 (Andel av fellesgjeld)   2 824 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   2 833 832 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Fjernvarme via vannbårne radiatorer. Elektrisk gulvvarme på badet.

  Energiklasse
  G

 • Formuesverdi primær
  667597

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2403349

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  3242

  Part.obl.nr.
  950104546

  Felleskostnader pr. mnd.
  7822

  Andel fellesgjeld
  474000

  Andel fellesgjeld år
  2022

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-09-04T22:00:00Z

  Avdrag fellesgjeld
  795

  Rentekostnad fellesgjeld
  2074

  Andel fellesformue
  17358

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Øvre Lunda Borettslag

  Borettslagets org.nr
  950104546

  Om borettslaget
  Andelen er en del av Øvre Lunda Borettslag (org.nr. 950.104.546), bestående av totalt 36 andeler/leiligheter. Borettslaget hadde et årsresultat i 2022 på kr 648.520,- (før nedbetaling på fellesgjeld) og er overført til egenkapital. De disponible midlene (omløpsmidler fratrukket kortsiktig gjeld) var per 31.12.2022 kr 634.063,-og viser borettslagets likviditet. De disponible midlene bør til enhver tid være positive, som en del av forutsetningene for videre drift. Borettslaget har negativ egenkapital i balansen (udekket tap). 2020 - Rehabilitering av tak 2018 - Renovering av vann- og avløpsrør, samt bad 2018 - Div. asfaltering og rehabilitering av uteområdet 2016 - Montert nye fjernavleste varmemålere på radiatorene. 2015 - Opparbeidelse av 12 nye parkeringsplasser 2014 - Fasadevask og maling av vinduer utvendig 2005-2006 Innglassing av balkonger 2004 - Installert porttelefoner Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning, som kan ses hos meglerforetaket. Ta kontakt med meglerforetaket dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av disse dokumentene. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av for eksempel renteendringer, generelle kostnadsendringer, endringer i tjenestetilbud og beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

  Gebyr forkjøpsrett
  7769

  Forkjøpsrett
  Andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett skjer i etterkant av salget. Andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har 20 dagers frist til å melde sin forkjøpsrett etter at borettslaget har mottatt melding om salget fra meglerforetaket.

  Styregodkjennelse
  Andelseier(e) kan kun eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan eie andelen. Kjøper skal godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet. Dersom borettslaget er tilknyttet et boligbyggelag, er det ofte et krav fra boligbyggelagets side at kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget før kjøper kan bli godkjent som ny andelseier i det aktuelle borettslaget. Det gjøres oppmerksom på at det vil kunne påløpe et innmeldingsgebyr til boligbyggelaget, og de fleste boligbyggelagene krever at innmeldingsavgiften skal være innbetalt før godkjenningen blir gitt. Innmeldingsgebyret faktureres kjøper direkte.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånenr: OBBK01-98207669210 Type: Annuitet Restsaldo: Kr 16.284.679,- Andel restsaldo: Kr 473.393,-. Restløpetid: 24 år 6 mnd. Terminer per år: 12 Type rente: Flytende Rente: 5,25 % Det er ikke mulighet for individuell nedbetaling på fellesgjelden. Overnevnte opplysninger er hentet fra opplysninger fra forretningsfører, datert 05.09.2023

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en partene. Oppsigelsestiden er 12 måneder regnet fra oppsigelsesdato.

  Borettslagets forsikringsselskap
  IF Skadeforsikring

  Polisenummer felles forsikring
  560626

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det ble utstedt midlertidig brukstillatelse for innglassede balkonger i 2006. Det ble utstedt ferdigattest for rehabilitering av bad på eiendommen i 2018. Som et utgangspunkt skal det foreligge ferdigattest. Det er innført bestemmelser i plan- og bygningsloven som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som er søkt før 1. januar 1998. Det kan dermed ikke søkes om ferdigattest for slike bygg. Dette betyr ikke at ulovlig oppførte bygg blir lovlige, men bare at byggesaken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest. Det skal uansett foreligge midlertidig brukstillatelse. Midlertidig brukstillatelse er en forutsetning for at et tiltak kan tas i bruk. Manglende midlertidig brukstillatelse betyr da rent formelt at bygget ikke er lovlig tatt bruk. 

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via privat vannledning og privat avløpsledning. Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, via privat adkomst.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av`kommuneplanens arealdel Hamar 2018-2030`med ikraftredelse 30.05.2018. Området eiendommen ligger i er avsatt og/eller utnyttet til boligformål. Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Solvangvegen - Ringgata, gang og sykkelveg Vangsvegen -Stafsbergvegen. Reguleringsformål for eiendommen er boliger.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 350 000 (Prisantydning) 474 000 (Andel av fellesgjeld)   2 824 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   2 833 832 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  9832

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtale på 2 % provisjon av salgsummen ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 16.400,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 9.500,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.

Fredrik Lien

Megler

Fredrik Lien

47 25 48 89

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev