aktiv-eiendomsmegling

HAMAR Disenvegen 2A

Pen 2-(3)-roms leilighet i toppetasjen med fin beliggenhet like utenfor Hamar sentrum - Stor og sørvendt balkong!

 • kr 2 500 000
 • BRA 52 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 2 500 000
 • Omkostningerkr 17 476
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 675 616
 • EierformAndel
 • Byggeår1 953
 • Soverom1
 • ArealP-rom 52 m²
 • Andel fellesgjeldkr 158 140
 • Felleskostnaderkr 4 371
 • Tomt2 202 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 500 000 (Prisantydning) 158 140 (Andel av fellesgjeld)   2 658 140 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 644 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 476 (Omkostninger totalt)   2 675 616 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Vi ønsker deg velkommen til denne lyse og fine leiligheten med sentrumsnær beliggenhet på Rollsløkka! Denne leiligheten finner du i byggets 3. og øverste etasje med adkomst via felles trappeoppgang. Her har du en leilighet med gjennomgående pen standard og god planløsning bestående av gang, stue, kjøkken, flislagt bad og soverom. Det er mulighet for et ekstra soverom som en del av det som i dag er stuen. Her bor du med andre ord fint og enkelt til med nærhet til det aller meste du trenger i hverdagen. Merk deg dette: - Lys og lettstelt leilighet i toppetasjen - Fin balkong som vender mot sør - Bod i kjeller og på loft - Nærhet til sentrum og turområder langs Mjøsa Velkommen til en hyggelig visning!

Disenvegen 2A, Innlandet

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  3. etasje: 52 kvm
  Primærrom
  3. etasje: 52 kvm Gang, stue, kjøkken, bad og soverom.  Tomt
  2202m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt. Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og asfalterte internveger og parkeringsarealer.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger rett i utkanten av Hamar sentrum med gangavstand til alt du trenger i hverdagen! Både CC Mart'n med dagligvarebutikk, sportsbutikk, apotek og Vinmonopolet, samt CC Hamar med et rikt utvalg av butikker og spisesteder ligger like i nærheten av leiligheten. I Hamar sentrum finner du et rikt kulturliv og flere hyggelige kaféer og gode restauranter. Basarene, Victoriahaven og Nagomi er eksempler på hyggelige steder hvor god mat kan nytes. Kafé Larsen og Kai og Mattis er svært populære kaféer med lun atmosfære og gode kaker. Hamar kulturhus med kino, bibliotek og en rekke forestillinger året igjennom finner du også i sentrum. Hamar jernbanestasjon ligger ca. 1 km fra leiligheten. Herfra er det hyppige avganger mellom blant annet Oslo og Trondheim. Via sentrum tar du deg enkelt til Mjøsas bredder. Her kan strand- og båtliv nytes om sommeren, og ellers er det flotte turstier året rundt. Koigen er et flott friområde med blant annet sandstrand, sandvolleyballbaner, basketballbane, skateanlegg og ikke minst det Norgeskjente stupetårnet. Her kan både store og små kose seg. Med et kvarters kjøring er du i Vangsåsen, her er det et stort og flott løypenett om vinteren og fine turstier ellers i året. Høgskolen i Innlandet med blant annet lærerutdanning, spill- og designfag, språkfag mv. ligger ca. 10 minutters gange fra leiligheten.

  Byggemåte
  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Atle Tømta ved Takstgruppen AS. Leilighetsblokk fra 1953 over tre etasjer med kjeller. Adkomst til leiligheten via felles trappegang. Konstruksjoner i støpt betong og tre. Saltak konstruksjon som er tekket med betongtakstein. Utvendige fasader med plater. Takrenner, nedløp og beslag i metall. Trevinduer med 2-lags isolerglass. Ytterdør med brann/lydmotstand og kikkehull. Adkomst via trapp. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: - Andre utvendige forhold: Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget. - Innvendige overflater: Knirk i gulv enkelte steder. Behov for vedlikehold/oppgraderinger. - Pipe og ildsted: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på pipe. - Innvendige dører: Dør til bad bærer preg av bruksslitasje, men ivaretar funksjonskrav. - Overflater og innredning - Kjøkken: Enkelte dører/skuffer trenger justeringer. - Vannledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. - Avløpsrør: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. - Ventilasjon: Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen. - Varmtvannstank: Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. - Andre installasjoner: Begrenset oppvarmingsmulighet om strøm blir borte. - Elektrisk anlegg: El-anlegg med automatsikringer. I hovedsak åpent ledningsnett. Punkt nummer 1-7 er besvart av eier og er ikke takstingeniørens vurdering. Jeg er ikke EL fagperson. - Terrengforhold: Eiendommen ligger i flomutsatt område iht. kommuneplan. - Utvendige vann- og avløpsledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløpsledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vannledninger. Det er gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for følgende bygningsdeler-/komponenter: - Generell - Bad: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Hulltaking er ikke foretatt da rommet må påregnes oppgradert og det er funnet avvik i våtsone. Ved bruk av fuktindikator på utsatte steder registrerte jeg ingen unormale verdier. Våtrommet har ikke membran. Varmekabler er defekte. For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende: 1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet våtrommene, f.eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader? - Ja, sprekk i flis i hjørnet bak do. 2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? - Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad. Byttet toalett, og satt på stoppekran på rør opp til toalett. 18. Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut i kjeller eller loft eller andre deler av boligen? - Ja, fjernet ekstra soverom i leilighet. Lettvegg mot stue. Tilleggskommentar: Kan oppstå kondens på vinduer om vinteren ved f.eks. tørking av klesvask og lite lufting. Kan oppleve problemer med å åpne vindu på soverom om vinter.

  Innhold
  Leiligheten inneholder: 3. etasje: Gang, stue, kjøkken, bad og soverom. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet «Ferdigattest/brukstillatelse».

  Standard
  Velkommen Adkomst til leiligheten via felles trappeoppgang. Videre kommer du inn i en lys gang med plass for yttertøy og sko. Stue og balkong Åpen stue med pene overflater og gode innredningsmuligheter for sofagruppe og TV-møblement. Avsatt plass til spisebord i praktisk tilknytning til kjøkkenet. Fra stuen er det utgang til koselig, overbygget balkong som vender mot sør. Kjøkken Mørk kjøkkeninnredning med laminerte skrog og glatte fronter. Laminert benkeplate og flislagt benkerygg. Det er integrert komfyr, mikrobølgeovn, og steketopp. Kjøle-/fryseskap og oppvaskmaskin er frittstående. Soverom Leilighetens soverom er romslig og med pent, malte overflater. God plass til dobbeltseng og nattbord i tillegg til den praktiske skyvedørsgarderoben på venstre side. Bad Flislagt bad. Støpt varmekabler men disse er defekte. Enkel servant med speil og lys i overkant. For øvrig er badet utstyrt med dusjkabinett, gulvstående toalett og opplegg for vaskemaskin.

  Innbo og løsøre
  - Veggfeste til TV og hvitevarer på kjøkken samt vaskemaskin medfølger i handelen. - Speil i gang medfølger ikke. Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Mulighet for leie av garasjeplass gjennom borettslaget (ved ledige plasser tildeles disse etter ansiennitetsprinsippet). Parkering skjer ellers på felles parkeringsområder for borettslaget eller langs tilstøtende gater.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 500 000 (Prisantydning) 158 140 (Andel av fellesgjeld)   2 658 140 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 644 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 476 (Omkostninger totalt)   2 675 616 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisitet: - Panelovner på enkelte rom.

  Energiklasse
  G

 • Formuesverdi primær
  624778

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2249199

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  2332

  Part.obl.nr.
  953572494

  Felleskostnader pr. mnd.
  4371

  Andel fellesgjeld
  158140

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-04-30T22:00:00Z

  Andel fellesformue
  11864

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Borettslaget
  Johannessenløkka Borettslag A/l

  Borettslagets org.nr
  953572494

  Om borettslaget
  Andelen er en del av Johannessenløkka Borettslag (org.nr. 953.572.494), bestående av totalt 36 andeler/leiligheter. Borettslaget hadde et positivt årsresultat i 2021 på kr 290.994,-. De disponible midlene (omløpsmidler fratrukket kortsiktig gjeld) var per 31.12.2021 kr 379.455,- og viser borettslagets likviditet. De disponible midlene bør til enhver tid være positive, som en del av forutsetningene for videre drift. Større vedlikehold og rehabilitering gjennomført de senere år: - 2018 - Nytt tilknytningspunkt til kommunalt røranlegg - 2016 - Opparbeidet parkeringsplasser - 2016 - Flere molokker - 2016 - Oppgradering til 3-faseanelgg - 2015 - Malerarbeider - 2011-2012 - Skiftet vinduer, terrassedører og ytterdører til oppgangene - 2011 - Nye inngangspartier og nytt porttelefonanlegg - 2006-2007 - Garasjer

  Gebyr forkjøpsrett
  7644

  Forkjøpsrett
  Andelseierne i borettslaget, dernest øvrige medlemmer av OBOS, har forkjøpsrett. Forkjøpsrett avklares i etterkant av budaksept og prosessen tar ca. 10-20 dager. Det gjøres oppmerksom på at det påløper gebyr til forretningsfører på kr 7.644,- for den som benytter forkjøpsrett.

  Styregodkjennelse
  Kun fysiske personer (ikke selskap) kan være andelseiere i borettslaget. Ingen fysiske personer kan eie eller ha eierandel i mer enn én andel. Bare personer som bor eller skal bo i boligen kan eie en andel sammen. Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper forplikter seg til å gjennomføre handelen selv om styregodkjennelse ikke foreligger, men boligen/andelen kan ikke tas i bruk før godkjennelse foreligger.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånenr: DNB01-12120221106 Type: Annuitet Restsaldo: Kr. 2.497.207,- Andel restsaldo: Kr. 67.460,- Restløpetid: 17 år 8 mnd. Type rente: Flytende Rente: 4,90 % Lånenr: DNB01-18210372009 Type: Annuitet Restsaldo: Kr. 3.356.857,- Andel restsaldo: Kr. 90.68,- Restløpetid: 14 år 11 mnd. Type rente: Flytende Rente: 4,16 % Det er ikke mulighet for individuell nedbetaling på fellesgjelden. Ovennevnte vilkår er hentet fra opplysninger fra forretningsfører, datert 08.05.2023.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Hvis borettslaget lider tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, kan et eventuelt tap medføre at de andre andelseierne må betale høyere felleskostnader. For å sikre seg mot eventuelle tap har borettslaget tegnet avtale om sikring gjennom Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Sikringen dekker tap ved manglende betaling av felleskostnader begrenset opp til 24 måneder, dog maksimalt 15% av fjorårets totale felleskostnader. Eventuelt tap må dokumenteres etter at andelseierens andel er tvangssolgt. Egenandelen utgjør 10% av beregnet tap. Borettslag som har tegnet avtale om sikring kan si opp avtalen innen 01.12 med virkning fra kommende årsskifte. Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av forsikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Sikringsselskapet kan til enhver tid si opp en avtale med sikringstaker dersom sikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs sikring.

  Borettslagets forsikringsselskap
  IF

  Polisenummer felles forsikring
  560696

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven.

  Dyrehold
  Det er generelt forbud mot å holde hund og katt. Søknad om dyrehold kan sendes borettslagets styre.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På borettslagets eiendom vil det som oftest være tinglyst pantobligasjon til sikkerhet for andelseiernes opprinnelige borettsinnskudd og pantobligasjon(er) til sikkerhet for fellesgjeld. Det er ellers ingen kjente, tinglyste heftelser (dokument) som skal følge med andelen.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er gjennomført ferdigbesiktigelse av 12-mannsbolig i Disenvegen 2 den 4/4-1955. Det ble da bemerket følgende merknader: - Kjeller: Enten må trapperommet i kjeller må lukkes og ha selvlukkende branndør nr. 30, eller de rom som står direkte i forbindelse med trapperommet ha vegger av 1/1 stens tykkelse og forsynes med selvlukkende branndør nr. 30, jfr. bygningsrådets vedtak av 21/5-1952. - Treverk som kommer feieluker nærmere enn 30 cm må beslås ildsikkert. Trappeoppganger fra kjeller til loft er ennå ikke malt. - Loft: Det forutsettes lagt jernplater foran feieluker og oppsatt nettingvegger for innredning av loftsboder. Utvendig mangler innpussing av ytterdører og balkongdører. Som et utgangspunkt skal det foreligge ferdigattest. Det er innført bestemmelser i plan- og bygningsloven som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som er søkt før 01.01.1998. Man kan dermed ikke søke om ferdigattest for slike bygg. Dette betyr ikke at ulovlig oppførte bygg blir lovlige, men bare at byggesaken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest. Det skal uansett foreligge midlertidig brukstillatelse. Midlertidig brukstillatelse er en forutsetning for at et tiltak kan tas i bruk. Manglende midlertidig brukstillatelse betyr da rent formelt at bygget ikke er lovlig tatt bruk. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse er i samsvar med dagens bruk.

  Vei, vann og avløp
  Adkomst til borettslagets eiendom fra offentlig vei. Borettslagets bygningsmasse er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av kommuneplan for Hamar kommune (2018-2030), hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til boligbebyggelse og veg. Eiendommen omfattes av hensynssone H210 rød sone for støy iht. T-1442, H330 for radon, H220 gul sone for støy iht. T-1442 og H410 krav vedr. infrastruktur. Eiendommen omfattes av kommunedelplan for kulturminner og kulturmiljøer innenfor byvekstgrensen fra 2011. Selv om eiendommen ligger innenfor plangrensen for Kommunedelplan for kulturminner og kulturmiljøer innenfor byvekstgrensen, så ligger ikke eiendommen innenfor hensynssoner eller bestemmelsesområder i selve planen.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Godkjent utleie meldes uansett til styret for registrering.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av andelen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Ikke relevant for dette salgsobjektet.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 500 000 (Prisantydning) 158 140 (Andel av fellesgjeld)   2 658 140 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 644 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 476 (Omkostninger totalt)   2 675 616 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  17476

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt en fast provisjon på kr 35.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 1.500,-), markedspakke (kr 16.400,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 13.000,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.

Sindre Ilseth Heia

Megler

Sindre Ilseth Heia

91 59 55 10

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev