aktiv-eiendomsmegling
Solgt

HAMAR E.J.Berghs veg 23C

Meget tiltalende og nyoppusset 3-roms leilighet i toppetasjen. Stor balkong - Heis - Pen flislagt bad - Lekkert kjøkken.

 • kr 3 100 000
 • BRA 72 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 100 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 365 832
 • EierformAndel
 • Byggeår1969
 • Soverom2
 • ArealP-rom 72 m²
 • Andel fellesgjeldkr 256 000
 • Felleskostnaderkr 5 355
 • Tomt26 904 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 100 000 (Prisantydning) 256 000 (Andel av fellesgjeld)   3 356 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   3 365 832 (Totalpris inkl. omkostninger)
Velkommen til toppetasjen i E.J. Berghveg 23C. Romslig og nyoppusset leilighet med to soverom, kjøkken, bad og pen stue med utgang til stor balkong. Hele leiligheten er nyoppusset og fremstår som både moderne og praktisk. Her kan du flytte rett inn! Velkommen til visning! Merk deg dette: - Stor balkong - God standard - Heis - Flislagt bad med vaskeromløsning - Gode kollektive transport tilbud - Turmuligheter langs Mjøsa og Furuberget - Populær og attraktiv beliggenhet

E.J.Berghs veg 23C, Innlandet

 • Arealbeskrivelse
  ANDELSLEILIGHET
  Bruksareal
  3. etasje: 72 kvm
  Primærrom
  3. etasje: 72 kvm Entré/gang, stue, kjøkken, bad og to soverom.  Tomt
  26904m²

  Beskrivelse av tomt
  Fellestomten er opparbeidet med plen. Beplantning av blomster/bed og busker/trær. Offentlig veg, adkomstarealer og interne gangveger er asfaltert. Etablert oppkjøringsrampe fra terreng til inngangsparti for oppgangen.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger sentralt til på Hamar vest i et etablert område med variert bebyggelse. Korte avstander til de fleste fasiliteter. Ca. 500 meter til Storhamarsenteret med fasiliteter som butikker, bank m.m. Ca. 500 meter til Vestenga barnehage. Ca. 600 meter til Prestrud barneskole. Ca. 1,7 km til Ajer ungdomsskole. Ca. 1,8 km til Hamar katedralskole. Ca. 1,5 km til Storhamar videregående skole. Kort avstand til holdeplass for kollektiv transport. Togforbindelse i Hamar sentrum. Lekeplass i nærmiljøet. Friarealer i Furuberget, ved Koigen og på Domkirkeodden. Eiendommen har normale lys- og solforhold. Minimalt med støy fra nærområdet og omgivelsene. Noe utsyn fra balkongen.

  Byggemåte
  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Morten Silkebækken As Malte trevinduer med 3-lags isolerglass fra 2013. Finert leilighetsdør med ukjent alder i tett utførelse som er klassifisert B30/40dB. Leilighetsdøren har kikkhull. Malt balkongdør med 2-lags isolerglass fra 2013. Balkong med konstruksjoner av støpt betong, gulvoverflater av trefliser, samt rekkverk og håndlist av treverk og metall. Rekkverket ble pusset opp i 2020. Gulvoverflatene er fra 2023. Det foreligger ikke Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak ) for følgende bygningsdeler-/komponenter: Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger. Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Utvendig > Andre utvendige forhold. Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget. Innvendig > Innvendige dører. Det er påvist andre avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt for dørene til soverommene. Innvendig > Andre innvendige forhold. Det er påvist andre avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt for vannbårne radiatorer. Våtrom > Ventilasjon > Bad/toalettrom. Rommet har kun naturlig ventilasjon. Det etablerte avtrekkssystemet fungerer ikke tilfredsstillende. Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken. Det er kun kullfilterventilator på kjøkkenet og heller ikke andre forserte/mekaniske avtrekksløsninger fra kokesonen. Tekniske installasjoner > Vannbåren varme. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på anlegg for vannbåren varme. For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Pkt.2. Kjenner du om det er utført arbeid på bad/våtrom? - Ja, kun av faglært. Nytt bad. Arbeid er utført av Gibtech AS, Mjøsen elektro og Kolltveit Bygg. Pkt.2.1 Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? - Ja. Nytt. Pkt. 4. Kjenner du til feil eller om det har vært utført arbeid på vann/avløp? - Ja. Kun av faglært. Nye vann-og avløpsrør. Arbeid er utført av Gibtech AS. Pkt.11. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? - Ja, kun av faglært. Nytt elektrisk anlegg. Arbeid utført av Mjøsen Elektro.

  Innhold
  Leiligheten ligger i 3. etasje som er byggets toppetasje og inneholder: Entré, stue, kjøkken, bad og to soverom. Balkong og privat bod i kjeller. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.

  Standard
  Velkommen til E.J. Berghs veg 23C. Du tar deg til leiligheten via felles innvendige trappegang eller via heis til 3. etasje. Lys entré med omkledningsmuligheter og plass til oppbevaringsmøbler. Enkel adkomst til badet og soverommene. Stue med stor balkong. Romslig og lys stue med plass til både sofamøbler og spisebord. Pene og lune fargevalg på veggene som står i stil med gulvene. Plass til stuemøbler og spisegruppe ved vinduet mot kjøkken. Den store balkongen har plass til møbler etter ønske. Utsyn mot det grønne fellesarealet. Kjøkken Nytt og Pent kjøkken med over,- under - og høyskap. Innredning på begge sider av rommet og har rikelig med plass. Glatte fronter, laminerte skrog og benkeplate. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer som platetopp, komfyr, kjøle-/fryseskap og oppvaskmaskin. Bad Nyoppusset og meget delikat bad med flislagte gulv med varmekabler. Flislagte vegger og downlights i tak. Baderomsinnredning med slette fronter på skap. Meget godt utnyttet bad med egen vaskeromsnisje. Rikelig med skapplass. Nedfelt servant med ett greps blandebatteri med speilskap over. Stor dusjnisje og vegghengt dusjbatteri. Vegghengt toalett.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Venteliste for garasje med og oppstillingsplass med motorvarmer. Øvrig parkering langs gaten etter gjeldende bestemmelser.

  Diverse
  Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i 2020 uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Neste kontroll kan forventes i 2040.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 100 000 (Prisantydning) 256 000 (Andel av fellesgjeld)   3 356 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   3 365 832 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Fjernvarme: Vannbåren varme via radiatorer. Elektrisitet: Varmekabler på badet.

  Energiklasse
  E

 • Formuesverdi primær
  722704

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2601734

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring og innvendig vedlikehold.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  23337

  Part.obl.nr.
  950259248

  Felleskostnader pr. mnd.
  5355

  Andel fellesgjeld
  256000

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-08-08T22:00:00Z

  Avdrag fellesgjeld
  512

  Rentekostnad fellesgjeld
  1045

  Andel fellesformue
  23170

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter inngår i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Midtenga Borettslag

  Borettslagets org.nr
  950259248

  Om borettslaget
  Midtenga borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 950259248. Borettslaget består av 234 andelsleiligheter. Midtenga borettslag er et samvirkeforetak som har til formål å gi andelseierne bruksrett til egen bolig i foretakets eiendom(borett) og å drive virksomhet som står i sammenheng med dette. Årets resultat vises i resultataregnskapet og foreslås ført mot egenkapital. Borettslagets disponible midler viser borettslagets likviditet. De disponible midlene bør til enhver tid være positive, som en del av forutsetningene for videre drift. Større rehabiliteringer som er utført gjennom år fra 1989-2016. - Rehabilitering av fasader/skiftet vinduer, brannskillere, skiftet dører, installert heis, utskiftning av vinduer og terrassedør og rehabilitering av avløpsrørene.

  Gebyr forkjøpsrett
  7769

  Forkjøpsrett
  Andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett skjer i etterkant av salget. Andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har 20 dagers frist til å melde sin forkjøpsrett etter at borettslaget har mottatt melding om salget fra meglerforetaket.

  Styregodkjennelse
  Andelseier(e) kan kun eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan eie andelen. Kjøper skal godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.   Dersom borettslaget er tilknyttet et boligbyggelag, er det ofte et krav fra boligbyggelagets side at kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget før kjøper kan bli godkjent som ny andelseier i det aktuelle borettslaget. Det gjøres oppmerksom på at det vil kunne påløpe et innmeldingsgebyr til boligbyggelaget, og de fleste boligbyggelagene krever at innmeldingsavgiften skal være innbetalt før godkjenningen blir gitt. Innmeldingsgebyret faktureres kjøper direkte.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånenr: HANBA1-83987208239 Type: Annuitet Restsaldo: Kr 52.406.276,- Andel restsaldo: Kr 232.318,- Restløpetid: 22 år og 9 mnd Terminer per år: 12 Type rente: Flytende Rente: 4,90 % Lånenr: HANBA2-83987208247 Type: Annuitet Restsaldo: Kr 5.172.696,- Andel restsaldo: Kr 22.931,- Restløpetid: 22 år og 1 mnd Terminer per år: 12 Type rente: Flytende Rente: 4,90 % Overnevnte opplysninger er hentet fra opplysninger fra forretningsfører, datert 09.08.2023

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en partene. Oppsigelsestiden er 12 måneder regnet fra oppsigelsesdato.

  Borettslagets forsikringsselskap
  Gjensidige

  Polisenummer felles forsikring
  83301743

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Anskaffelse av husdyr må være godkjent av styret, og samtlige beboere i samme oppgang må være forespurt og ha gitt sin godkjennelse. Eget skjema fås hos styret.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  Det er tinglyst rettigheter iflg. skjøte med dagboknummer 102150, den 21/05-1968. Gjelder bestemmelser om bebyggelse. Dokumentet kan ses hos meglerforetaket. Det er ellers ingen kjente servitutter, rettigheter og/eller forpliktelser registrer på (og som skal følge) andelen eller borettslagets eiendom.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest for boligblokk for borettslagets eiendom 18.03.1970.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område under reguleringsplan og bebyggelsesplan for Hamar vest. Området er regulert til boligformål. Det gjøres oppmerksom på at eiendommen ligger inne i sone/område for planlagt utbygging av dobbeltsporet jernbane. Inntil endelig valg av banetrasé er gjort, vil enkle tiltak ved eiendommen og som ikke krever reguleringsplan kunne gjennomføres, med mindre tiltaket er innenfor 30-meterssonen til eksisterende bane (da må dette avklares med Jernbaneverket). Valg av banetrasé er en prosess under utredning og ny informasjon vil kunne komme etter at salgsoppgaven er utarbeidet (det vil si underveis i salgsprosessen). Ta derfor kontakt med meglerforetaket for nærmere informasjon/opplysninger

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 100 000 (Prisantydning) 256 000 (Andel av fellesgjeld)   3 356 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   3 365 832 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  9832

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt en fast provisjon pålydende kr. 35.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr. 15.900,-), markedspakke (kr. 16.400,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr. 10.000,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp

Fredrik Lien

Megler

Fredrik Lien

47 25 48 89

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev