aktiv-eiendomsmegling

HAMAR Holsetgata 57

Nyere enebolig i attraktivt boligområde. Dobbelt garasje. Flere uteplasser, stuer, bad og eget treningsrom.

 • kr 13 900 000
 • BRA 356 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 13 900 000
 • Omkostningerkr 363 642
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 14 263 642
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 020
 • Soverom4
 • ArealP-rom 334 m²
 • Tomt727.8 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 13 900 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  347 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 13 900 000))

  363 642 (Omkostninger totalt)

  14 263 642 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Holsetgata 57! Vi har gleden av å presentere en unik bolig med meget populær beliggenhet, sentralt i Hamar. Boligen strekker seg over tre etasjer med bl.a. eget treningsrom, 2 bad samt gjestetoalett, separat vaskerom, flere stuer, 4 soverom og to svære uteplasser med flott utsikt og solgang. Merk deg dette: - Stor enebolig med attraktiv beliggenhet - 4 romslige soverom - Flere stuer og uteplasser - 2 bad og gjestetoalett - Separat vaskerom - Eget treningsrom Ønsker deg velkommen til hyggelig visning!

Holsetgata 57, Innlandet

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  Kjeller: 104 kvm
  1. etasje: 139 kvm
  2. etasje: 113 kvm
  Primærrom
  Kjeller: 90 kvm Trapperom, trimrom, gang, gang til hybelleilighet og kontor. Stue med sovealkove, kjøkken og bad.* *Se pkt. ferdigattest/midlertidig brukstillatelse.
  1. etasje: 139 kvm Entré, trapperom, stue, kjøkken*, bad, toalettrom, to soverom og vaskerom.
  2. etasje: 105 kvm Trapperom, gang, stue, spisestue, kjøkken, bad og soverom.  Tomt
  727.8m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt på ca. 727,8 m². Fellestomten er opparbeidet med bl.a. grusede og asfalterte gangarealer. Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.

  Beliggenhet
  Boligen ligger rett i utkanten av Hamar sentrum med gangavstand til alt du trenger i hverdagen. Både CC Mart'n med dagligvarebutikk, sportsbutikk, apotek og Vinmonopolet, samt CC Hamar med et rikt utvalg av butikker og spisesteder ligger like i nærheten. I Hamar sentrum finner du et rikt kulturliv og flere hyggelige kaféer og gode restauranter. Basarene, Victoriahaven og Nagomi er eksempler på hyggelige steder hvor god mat kan nytes. Kafé Larsen og Kai og Mattis er svært populære kaféer med lun atmosfære og gode kaker. Det nyetablerte Matkvartaler gir deg storbyfølelsen og har flere utsalgssteder av ypperste kvalitet. Hamar kulturhus med kino, bibliotek og en rekke forestillinger året igjennom finner du også i sentrum. Hamar jernbanestasjon ligger ca. 1 km fra boligen. Herfra er det hyppige avganger mellom blant annet Oslo og Trondheim. Via sentrum tar du deg enkelt til Mjøsas bredder. Her kan strand- og båtliv nytes om sommeren, og ellers er det flotte turstier året rundt. Koigen er et flott friområde med blant annet sandstrand, sandvolleyballbaner, basketballbane, skateanlegg og ikke minst det Norgeskjente stupetårnet. Her kan både store og små kose seg. Med et kvarters kjøring er du i Vangsåsen, her er det et stort og flott løypenett om vinteren og fine turstier ellers i året.

  Byggemåte
  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Rune Kirkerud ved ICON Takst AS. Enebolig oppført i 2020. Fundamentering/grunnforhold er ukjent. I henhold til datidens byggeskikk er det kultet grunn/byggegrop. Drenering er i henhold til byggeår utført med opparbeidede drenerende masser og drensrør. Bygning med betong og trekonstruksjoner. Bygningens nedre del har støpt dekke, fundamenter og vegger med betongkonstruksjoner og bæresøyler i betong. Veggkonstruksjon med bindingsverkskonstruksjon fra byggeår og stående bordkledning. Saltak i trekonstruksjoner. Flatt tak med takterrasse over på taket for del av 1.etasje. Skråisolerte tak opp mot flat del i 2.etasje. Saltak tekket med falsede metall takplater og flatt tak for takterrasser tekket med papp eller helsveiset dekke. Vinduer med 2-lags glass, fra 2020. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: "Avløpsrør": Ikke påvist tilfredsstillende lufting av avløpsanlegget. Lufting av avløpsrør er opplyst å være med utløp øverst på gavlvegg- nordsiden og er ikke ført over tak. Det er gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: "Dører": Påvist avvik rundt innsettingsdetaljer. Det er ikke beslag under ytterdøren. "Pipe og ildsted": Feieluke er ikke påvist/observert. Det er ikke gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for noen bygningsdeler-/komponenter. For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Punkt 2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Ja. Nye våtrom. Punkt 2.1. Redegjør for årstallet og hva som ble gjort: Bygget alt nytt i 2020. Punkt 2.2. Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Ja. Punkt 2.3. Hvem er arbeidet utført av? Eventuelt firmanavn og navn på håndverker opplyses. Arvid Hanstad AS. Punkt 2.4. Er arbeidet, eller deler av arbeidet, utført av ufaglært eller ved egeninnsats/dugnad? Nei. Punkt 2.5. Er forholdet byggemeldt? Ja. Punkt 11. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja. Alt nytt i 2020. Punkt 11.1. Hvem er arbeidet utført av? Eventuelt firmanavn og navn på håndverker opplyses. SUN BIO AS V/ Arne Søberg. Punkt 11.2. Foreligger det samsvarserklæring (i henhold til forskrift om elektriske lavspenningsanlegg)? Ja. Ligger i boligmappa. Punkt 18. Selges eiendommen med utleiedel, leilighet eller hybel e.l.? Ja. Hybel. Punkt 18.1. Hvis ja, er ovenfor nevnte godkjent for utleie hos bygningsmyndighetene? Nei. Punkt 18.2. Er det foretatt radonmåling? Nei. Punkt 19. Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut kjeller eller loft eller andre deler av boligen? Ja. Hybel i underetasje, samt kjøkken/spiseplass 1.etg. Punkt 19.1. Er innredningen/utbyggingen godkjent hos bygningsmyndighetene? Nei. Punkt 21. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter/tilstandsvurderinger eller utførte målinger? Ja. Tilstandsrapport i forbindelse med salg.

  Innhold
  Boligens innhold: 1.etasje: Entré, trapperom, stue, kjøkken, bad, toalettrom, to soverom og vaskerom. 2.etasje: Trapperom, gang, stue, spisestue, kjøkken, bad, soverom og garderobe. Underetasje: Trapperom, trimrom, gang, kontor og teknisk rom. Underetasje 2 - Hybelleilighet: Stue med sovealkove, kjøkken og bad.* *Se pkt. ferdigattest/midlertidig brukstillatelse. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse".

  Standard
  Velkommen inn Skiferbelagt trapp tar deg inn til boligens entré. Entréen er romslig og har pent, flislagt gulv og grå veggflater. Praktisk skyvedørsgarderobe med god plass til yttertøyet. Fra entréen er trappeadkomst både til 2.etasje og underetasjen. Stue Stuen i 1.etasje har tidsriktige fargekombinasjoner på veggene og gulv med 1-stavs eikeparkett. Den kan enkelt innredes med sofagruppe og TV-møblement. I 2.etasje finner du boligens hovedstue. Stuen er åpen og luftig med god takhøyde og fint lysinnslipp. Det er stilrene overflater som skaper et moderne uttrykk. Stuen er møbleringsvennlig med god plass til sofagruppe og TV-møblement. I tilknytning til kjøkkenet er det avsatt plass for spisebord. Den stilige gasspeisen er fint plassert midt i rommet og kan nytes fra flere vinkler. Kjøkken Kjøkkenet i 1.etasje har plassbygd innredning og ligger i åpen løsning med spiseplassen. Det er integrert oppvaskmaskin og kjøleskuffer. Fra kjøkkenet er det utgang til stor takterrasse vendt mot sørøst. Her er det god plass for flere sittegrupper, planter og det man måtte ønske. *Se pkt. ferdigattest/midlertidig brukstillatelse. Boligens kjøkken i 2.etasje ligger i åpen løsning med stuen. Moderne kjøkkeninnredning bestående av under- og høyskap med mørke, glatte fronter. Kjøkkenøy med barløsning mot spisestuen. Det er integrert komfyr, mikrobølgeovn, induksjonstopp med ventilator/avtrekk, oppvaskmaskin og kjøle-/fryseskap. Fra kjøkkenet er det utgang til sørøst-vendt balkong hvor det er plass til flere sittegrupper. Soverom Boligen har fire soverom, tre soverom i 1.etasje og ett i 2.etasje. To av soverommene i 1.etasje er romslige med god plass til dobbeltseng og tilhørende nattbord. Disse er innredet med garderobeskap som medfølger i handelen. Det siste soverommet i 1.etasje er noe mindre, men med plass til seng og nattbord. Soverommet i 2.etasje er romslig med plass til dobbeltseng og tilhørende nattbord. Det er adkomst til egen walk-in-garderobe med god lagringsplass for klær og utstyr. Bad, vaskerom og toalettrom Pent, flislagt bad i 1.etasje fra 2020 med elektriske varmekabler i gulvet. Innredning med nedfelt servant, fronter i heltre og speil med lyspunkter. Veggmontert toalett og dusj med veggmontert dusjbatteri. Boligen har eget vaskerom i 1.etasje fra 2020 med flislagte vegger og gulv. Rommet er utstyrt med stålkum og opplegg for vaskemaskin. I tillegg separat toalettrom utstyrt med veggmontert toalett og servant. Badet i 2.etasje er også fra 2020 og har flislagte overflater og elektriske varmekabler i gulvet. Badet er utstyrt med liten servant og veggmontert toalett i det du kommer inn døren. Videre er det baderomsinnredning med nedfelt servant, fronter i heltre og speil med lyspunkter. I tillegg er det badekar og veggmontert dusj.

  Hvitevarer
  Hvitevarer medfølger.

  Parkering
  I garasje eller på biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Det er ikke foretatt noe besiktigelse på det elektriske anlegget på eiendommen da bygget er oppført i 2019. En slik kontroll gjennomføres vanligvis hvert 20. år. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  13 900 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  347 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 13 900 000))

  363 642 (Omkostninger totalt)

  14 263 642 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  - Gasspeis i stuen i 2.etasje. - Elektriske varmekabler på alle bad og gang.

  Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  30421

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter utgjør totalt ca. kr 30.421,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, renovasjon, feie- og tilsynsgebyr samt vann- og avløpsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. For 2022 gjelder følgende satser for kommunale avgifter (inkl. mva.): Abonnementsgebyr vann og avløp: Kr 1.135,-. Forbruk vann: Kr 33,49,- per kubikk. Forbruk kloakk: Kr 40,44,- per kubikk. Renovasjon: Kr 3.540,- (middels beholder - 140 liter). Feie- og tilsynsgebyr: Kr 524,- (feiing 1 pipeløp hvert 4 år). Eiendomsskatt: kr 22.606,- Forbruk vann og avløp beregnes/avregnes etter avlest vannmåler. Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunke(er). Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.

  Formuesverdi primær
  2097087

  Formuesverdi primær år
  2020

  Formuesverdi sekundær
  7549514

  Formuesverdi sekundær år
  2020

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner. Følgende tinglyste heftelser (dokument) vil følge med eierseksjonen: - Dagboknr. 900053-1/11, tinglyst den 15.07.1890. Gjelder erklæring/avtale vedr. bestemmelse om kloakkledning. - Dagboknr. 904811-1/11, tinglyst den 01.04.1891. Gjelder bestemmelse om adkomstrett. - Dagboknr. 904811-1/11, tinglyst den 02.10.1893. Gjelder bestemmelse om bebyggelse. - Dagboknr. 100168-2/11, tinglyst den 21.01.1958. Gjelder rettigheter iflg. skjøte, herunder bestemmelse om veg og vann/kloakkledning. - Dagboknr. 990118-1/11, tinglyst den 05.07.1966. Gjelder elektriske kraftlinjer. - Dagboknr. 108581-1/11, tinglyst den 10.11.1989. Gjelder erklæring/avtale vedr. avtale om disponering av arealgrunn mellom Hamar kommune, Custos Finans Øst AS og Hamar- regionen energiverk. - Dagboknr. 9634-1/11, tinglyst den 15.08.1996. Gjelder erklæring/avtale vedr. bestemmelse om trafostasjon/kiosk. Det er tinglyst seksjonering med dagboknr. 1606028-1/200, den 27.11.2018. Det er tinglyst reseksjonering med dagboknr. 2643828-2/200, den 24.06.2020. Dokument kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det ble utstedt ferdigattest for bolig med 4 stk boenheter, samt garasje i Holsetgata 57, Finstads gate 16 A, Finstads gate 16 B, Finstads gate 16 C fra 2021. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. I byggetegninger er ett rom i kjeller ikke definert, og rommet har ikke vindu. Det er derfor ikke godkjent for varig opphold. I byggetegningene er hybel definert som hobbyrom (boligens tilleggsdel). Det er ikke kjent med at det er søkt om bruksendring for nevnte areal/rom. Kjøkken og spiseplass 1.etasje er ut fra byggetegningene definert som hagestue. Rommet er fullisolert og en del av bygningsmassen og inntatt som primærrom i tilstandsrapport. Det er ikke kjent med at det er søkt om bruksendring for nevnte areal/rom. Selger har igangsatt søknad om bruksendring av kjøkken og spiseplass 1.etasje. Avvik beskrevet ovenfor er å anse som lovlighetsmangler. Konsekvenser av lovlighetsmangler er at kommunen for eksempel kan gi pålegg om tilbakeføring. Kommunen kan også innkreve tvangsmulkt frem til manglene er brakt i orden. Kjøper overtar ansvar og risiko for nevnte forhold.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Eier har selv ansvar for de private stikkledningene.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av delreguleringsplan for Finstads gate 16, fra 2016. Reguleringsformål for eiendommen er boligbebyggelse og friområde. Eiendommen omfattes av kommuneplan for Hamar kommune 2018-2030, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til bolig. Eiendommen ligger i hensynsone H410_ vedrørende krav til infrastruktur med og hensynssone H390_ for annen fare. Eiendommen grenser til friområde i vest. Reguleringsplan skal fortsatt gjelde. Eiendommen omfattes av kommundelplan for kulturminner og kulturmiljøer innenfor byvekstgrensen, fra 2011. Verneklasse 2 av hensyn til miljøkvalitet, estetikk, natur, landskap og grønnstruktur.

  Adgang til utleie
  På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Eiendommen står i matrikkelen registrert med 1 bruksenhet.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  13 900 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  347 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 13 900 000))

  363 642 (Omkostninger totalt)

  14 263 642 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  363642

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Det kan ikke tegnes boligselgerforsikring, da selger er et selskap som har kjøp og salg av eiendom som del av sin virksomhet.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt en provisjon på 1 % av salgssummen ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), markedspakke (kr 26.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 8.500,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.

Sindre Ilseth Heia

Megler

Sindre Ilseth Heia

91 59 55 10

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev