aktiv-eiendomsmegling
Solgt

HAMAR Kristian Bakkensveg 1A

Lekker og nyoppusset 3-roms leilighet i toppetasjen. Heis og stor balkong.

 • kr 2 750 000
 • BRA 67 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 750 000
 • Omkostningerkr 8 932
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 913 932
 • EierformAndel
 • Byggeår1 971
 • Soverom2
 • ArealP-rom 67 m²
 • Andel fellesgjeldkr 155 000
 • Felleskostnaderkr 5 433
 • Tomt4 588 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 750 000,- (Prisantydning) 155 000,- (Andel av fellesgjeld) 2 905 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte) 8 932,- (Omkostninger totalt) 2 913 932,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.
Velkommen til denne fine toppleiligheten i Kristian Bakkens veg 1A. Praktisk og nyoppusset leilighet med lekkert kjøkken og bad. Leiligheten ligger i toppetasjen med stor balkong og utsikt. Her er det gode materialvalg i hele leiligheten. Leiligheten kan by på to soverom, flislagt bad og åpen kjøkkenløsning mot stue. Er du på utkikk etter din første bolig eller ser du etter en enklere hverdag? Da kan denne leiligheten være midt i blinken. Velkommen til hyggelig visning. Merk deg dette: - Nyoppusset leilighet - Toppetasje - Stor balkong med fin utsikt - Praktisk planløsning - Vannbårne radiatorer - Nærbutikk og gode bussforbindelser - Turområder og nærhet til Mjøsa - Romslig bod i kjeller Velkommen til visning!

Kristian Bakkensveg 1A, Innlandet

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  4. etasje: 67 kvm
  Primærrom
  4. etasje: 67 kvm Entre, gang, stue, kjøkken, bad og to soverom.  Tomt
  4588m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for borettslaget på ca. 4.588 m². Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og asfalterte internveger og parkeringsarealer.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger på Hamar Vest ca. 2,6 km rett utenfor Hamar sentrum. Her er alle de viktige servicefunksjonene rett utenfor døren med både dagligvarebutikk, post i butikk, apotek, kafe og bank. Den populære kroa La Perla ligger bare en kort gåtur unna leiligheten og Idrettsanlegget CC-Amfi og Boligpartner Arena ligger like ved. Turmulighetene er mange i dette området. Furuberget har turløyper til sommerbruk og lysløype når snøen kommer. Langs Mjøsa er det fint å sykle eller gå og her finner du både sykkelvei og turstier som går helt til Hamar og Brumunddal. Til Presterud barnehage er det 700 meter. Til Jønsrudløkka barnehage er det 800 meter. Vestenga barnehage ligger ca. 600 meter unna leiligheten. Til Presterud barneskole er det 700 meter. Til Storhamar skole er det 1 km. Greveløkka skole ligger ca,1,9 km unna. Idrettsgymnaset Wang Ung ligger kun 3 minutters gåtur unna. Til Ajer ungdomsskole og Hamar katedralskole er det 1,4 km. Til Storhamar videregående skole er det 1,3 km. Fra Storhamarsenteret går det bybuss til Hamar sentrum med flere avganger i timen. Hamar sentrum kan by på et rikt utvalg av kaféer, restauranter og shoppingmuligheter. Her har man også togforbindelse til Oslo og Trondheim med hyppige avganger. Hamar kulturhus har bibliotek, kino og en rekke konserter og forestillinger året igjennom. Hamar stasjon ligger ved sentrum og har hyppige togavganger både til Oslo Lufthavn, Lillehammer og Trondheim.

  Byggemåte
  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Morten Silkebækken AS. Malte trevinduer med 2-lags isolerglass fra 1991. Malte trevinduer med 3-lags isolerglass fra 2022. Finert leilighetsdør i tett utførelse som er klassifisert B30/40 db. Døren har kikkhull. Malt balkongdør med 2-lags isolerglass fra 1991. Balkong med gulvkonstruksjon av støpt betong, gulvoverflater av trelemmer, rekkverk av metall og glass, samt håndlist av metall. Det foreligger ikke tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan el. for fellesdeler av bygget. Oppvarming av vannbåren varme og elektrisitet. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: Utvendige dører: Karmer i dører er værslitte utvendig og det er sprekker i trevirket. Det er påvist avvik rundt innsettingsdetaljer. Utvendig balkonger, terrasser og rom under balkonger. rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Utvendige andre forhold. De er ikke utarbeidet Tilsynsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l for fellesdeler i bygget. Innvendige dører: Enkelte av innvendige dører har en del slitasje. Dørvridere og låskasser med behov for justering. Andre innvendige forhold: Det er påvist at mer enn halvparten av forventet levetid er oppbrukt for radiatorene. Avtrekk på kjøkken: Avtrekket har utkast inne i overskapet. Vannbåren varme: Mer enn halvparten av forventet brukstid på anlegg for vannbåren varme er oppbrukt.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Pkt.2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/Våtrom? Ja, kun av faglært. Nytt bad utført av Mjøen Elektro AS, Kolltveit Bygg, Gibtech AS. Pkt. 2.1 Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Ja. Alt nytt. Pkt..4. Kjenner du til feil eller om det har vært utført arbeid/kontroll på vann og avløp? Ja, kun av faglært. Byttet alt av avløp og vannrør. Arbeid er utført av Giobtech AS. Pkt.11. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner? Ja, kun av faglært. Nytt elektrisk anlegg. Utført av Mjøsen Elektro AS.

  Innhold
  4. etasje: Entre, gang, stue, kjøkken, bad og to soverom.

  Standard
  Velkommen Adkomst til leiligheten som ligger i 4.etasje via felles trappeoppgang eller heis. Pen og lys entré med omkledningsmuligheter. Enkel adkomst til soverom og bad. Porttelefon. Stuen Stue med plass til sofagruppe og TV-møbel. Adkomst til balkong med utsikt og gode solforhold. Kjøkken Leiligheten har åpen kjøkkenløsning mot stue. Hvit Ikea Innredning med vinkelløsning. Glatte fronter på skap og skuffer med laminerte benkeplater. Over,- under- og høyskap. Enkel kum og ett-greps blandebatteri. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer som platetopp, komfyr, kjøle-/fryseskap og oppvaskmaskin. Bad Bad med flislagte vegger og flislagt gulv med varmekabler. Fin baderomsinnredning med heldekkende servant og ett greps blandebatteri. Speil og lys. Baderommet er utstyrt med dusjvegger og vegghengt toalett. Opplegg og plass for vaskemaskin. Soverom Leiligheten har to soverom med plass til soveromsmøbler. Et av soverommene har garderobeskap til oppbevaring. For øvrig beskrivelse av standard, se bildebeskrivelser

  Innbo og løsøre
  Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Mulighet for leie av garasjeplass gjennom borettslaget (ved ledige plasser tildeles disse etter ansiennitetsprinsippet). Parkering skjer ellers på felles parkeringsområder for borettslaget eller langs tilstøtende gater.

  Diverse
  Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i 2002, uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 750 000,- (Prisantydning) 155 000,- (Andel av fellesgjeld) 2 905 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte) 8 932,- (Omkostninger totalt) 2 913 932,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.

 • Oppvarming
  Vannbårne radiatorer. Elektriske varmekabler på bad.

  Energiklasse
  F

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  674604

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2428573

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet "Felleskostnader", påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold.

  Andelsnummer
  1243

  Part.obl.nr.
  950134321

  Felleskostnader pr. mnd.
  5433

  Andel fellesgjeld
  155000

  Andel fellesgjeld år
  2022

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-01-31T23:00:00Z

  Andel fellesformue
  9173

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Langenga Borettslag

  Borettslagets org.nr
  950134321

  Om borettslaget
  Andelen er en del av Langinga Borettslag (org.nr. 950.13.4321 ), bestående av totalt 108 andeler/leiligheter. Borettslaget hadde et årsresultat som vises som et underskudd i årsregnskapet for 2021 på kr 95.764,- (før nedbetaling på fellesgjeld). De disponible midlene (omløpsmidler fratrukket kortsiktig gjeld) var per 31.12.2021 kr 901.554,- og viser borettslagets likviditet. De disponible midlene bør til enhver tid være positive, som en del av forutsetningene for videre drift. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning, som kan ses hos meglerforetaket. Ta kontakt med meglerforetaket dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av disse dokumentene. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld, felleskostnader og forpliktelser for andelseierne kan bli endret som følge av for eksempel renteendringer, generelle kostnadsendringer, endringer i tjenestetilbud og beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling. Budsjettering av felleskostnader for kommende år foretas gjerne mot slutten av inneværende år og ofte med ikrafttredelse fra og med 01.01 kommende år. Generalforsamlinger avholdes som regel i perioden mars-mai. Det kan dermed foreligge endringer, være fremmet forslag til tiltak og/eller eksistere vedtak om tiltak som ikke fremgår av opplysninger mottatt fra forretningsfører (grunnlag for opplysninger i denne salgsoppgaven).

  Gebyr forkjøpsrett
  7769

  Forkjøpsrett
  Andelseierne i borettslaget, dernest øvrige medlemmer av OBOS, har forkjøpsrett. Forkjøpsrett avklares i etterkant av budaksept og prosessen tar ca. 10-20 dager. Det gjøres oppmerksom på at det påløper gebyr til forretningsfører på kr 7.769,- for den som benytter forkjøpsrett.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Låner: OBBK02- 98207903450 Type: Annuitet Restsaldo: Kr 17.440.655,- Restsaldo andel: Kr 155.070,- Rest løpetid: 19 år, 12 mnd. Term. per år: 12 Type rente: Flytende Rente: 4,05%

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler, herunder felleskostnader for usolgte andeler i et prosjekt. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv - måneder regnet fra oppsigelsesdato.

  Borettslagets forsikringsselskap
  Gjensidige

  Polisenummer felles forsikring
  91672831

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Hund og utekatt er ikke tillatt. Styret kan etter søknad gi tillatelse til å holde tjenester-/førerhund. Det kan søke styret om tillatelse til innekatt/annet innedyr.

  Eierskiftegebyr
  6115

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Det er ingen kjente, tinglyste heftelser (dokument) som skal følge med eiendommen.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på boligblokk i 4 etasjer i 1971. Det er innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som er søkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være behov for å søke om ferdigattest for slike bygg. Dette betyr ikke at ulovlig oppførte bygg blir lovlige, men bare at byggesaken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest

  Vei, vann og avløp
  Adkomst til borettslagets eiendom fra offentlig vei. Borettslagets bygningsmasse er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Borettslaget har selv ansvar for de private stikkledningene.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av kommuneplanens arealdel 2018 -2030 for Hamar kommune hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til boligbebyggelse og veg. Eiendommen omfattes også kommunedelplan for dobbeltspor til Hamar fra 2020 hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til båndlegging for regulering etter PBL.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Godkjent utleie meldes uansett til styret for registrering

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av andelen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Ikke relevant for dette salgsobjektet.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 750 000,- (Prisantydning) 155 000,- (Andel av fellesgjeld) 2 905 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte) 8 932,- (Omkostninger totalt) 2 913 932,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.

  Omk. kjøper beløp
  8932

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt en fast provisjon på kr 35.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 16.400,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 10.000,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.

Fredrik Lien

Megler

Fredrik Lien

47 25 48 89

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev