aktiv-eiendomsmegling

Hamar Kristian Bakkens veg 23C

Romslig 2-roms leilighet med fin beliggenhet på Hamar Vest. Heis - 3.etasje - Endeleilighet- Balkong.

 • 2 375 000
 • BRA 62 m²
 • 1 soverom
 • PRISANTYDNING2 375 000
 • OMKOSTNINGER8 932
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER2 512 932
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMBorettslag
 • BYGGEÅR1 971
 • SOVEROM1
 • AREALP-rom 62 m²
 • ANDEL FELLESGJELD129 000
 • FELLESKOST./MND4 025
 • TOMT26 172 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • ENERGIMERKINGF
 • 2 375 000,- (Prisantydning)
  129 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  2 504 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte)
  --------------------------------------------------------
  8 932,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  2 512 932,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Kristian Bakkens veg 23C. Pen 2-roms leilighet i 3.etasje med god intern beliggenhet. Leiligheten har en god planløsning med store vindusflater og en romslig stue. Leiligheten kan by på et stort soverom, stue, kjøkken, bad og balkong med fint utsyn. Gangavstand til butikker, kjøpesenter og spisesteder. Det er flotte turmuligheter i området i form av Mjøsa og Furuberget. Velkommen til en hyggelig visning!


Merk deg dette:

God planløsning
Endeleilighet
Heis
Privat bod i kjeller
Kort avstand til butikk
Gode bussforbindelse
Turområder

Velkommen til visning!

Kristian Bakkens veg 23C, Innlandet

 • Velkommen inn
  Leiligheten ligger i 3.etasje og hit kommer du via felles inngangsparti, trappegang eller heis. Entréen er lys med praktisk og romslig garderobeskap med plass til yttertøy og sko. Fra gangen er det direkte adkomst til soverommet.

  Stuen
  Stue med fine fargekombinasjoner på veggene. Stort vindu mot balkongen som slipper inn godt med dagslys. Plass til Tv-møblement, sofagruppe og spisestue. På den ene veggen er det montert hyggelig gasspeis. Adkomst til stor balkong med plass til utemøbler.

  Kjøkken
  Lyst kjøkken med innredning på hver side av rommet. Dører og skuffeseksjon med glatte fronter, laminat skrog og heltre benkeplate. Enkel kum med liten skyllekum og ett-greps blandebatteri. Plass til frittstående hvitevare som komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin. Nye fronter og overflater fra 2020.

  Bad
  Bad med microsement på veggene fra 2020. Nye vinylfliser fra 2020 som er lagt over gulvbelegget. Badet er utstyrt med gulvmontert toalett og innredning med toppmontert servant med skapinnredning under. Dusjkabinett med integrert dusjbatteri og opplegg for vaskemaskin.

  Soverom
  Et romslig soverom med plass til dobbeltseng. Garderobeskap.

  Egen bod i kjeller.

  For øvrig beskrivelse av standard, se bildebeskrivelser.
 • Leiligheten ligger på Hamar Vest ca. 3 km utenfor Hamar sentrum. Her er alle de viktige servicefunksjonene rett utenfor døren med både dagligvarebutikk, post i butikk og apotek. Den populære kroa La Perla ligge bare en kort gåtur unna leiligheten og Idrettsanlegget CC-Amfi og Boligpartner Arena ligger like ved. Turmulighetene er mange i dette området. Furuberget har turløyper til sommerbruk og lysløype om vinteren. Langs Mjøsa er det fint å sykle eller gå og her finner du både sykkelvei og turstier som går helt til Hamar og Brumunddal.
  Hamar sentrum kan by på et rikt utvalg av kaféer, restauranter og shoppingmuligheter. Hamar kulturhus har bibliotek, kino og en rekke konserter og forestillinger året igjennom. Hamar stasjon ligger ved sentrum og har hyppige togavganger både til Oslo Lufthavn, Lillehammer og Trondheim

  Til Presterud barnehage er det ca. 100 meter. Til Jønsrudløkka barnehage er det ca. 300 meter. Vestenga barnehage ligger ca. 500 meter unna leiligheten. Til Presterud barneskole er det 600 meter. Til Storhamar skole er det 800 meter. Greveløkka skole ligger ca,1,7 km unna. Idrettsgymnaset Wang Ung ligger kun 8 minutters gåtur unna. Til Ajer ungdomsskole og Hamar katedralskole er det ca. 1,2 km. Til Storhamar videregående skole er det 1,5 km.
  Fra Storhamarsenteret går det bybuss til Hamar sentrum med flere avganger i timen.
 • Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Morten Silkebækken AS.
  Balkong med konstruksjoner av støpt betong, gulvoverflater av tre lemmer, rekkverk av treverk og metallgitter, samt håndlist av metall.
  Malte trevinduer med 2-lags Thermo pan- og isolerglass fra 1971 og 1993. Finert leilighetsdør i tett utførelse som er klassifisert B30/40dB. Leilighetsdøren har kikkhull. Malt balkongdør med 2-lags isolerglass fra 1993.

  Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  Utvendige vinduer: Det er påvist tegn på innvendige kondensering av enkelte glass. Det er påvist at enkelte vinduer er vanskelig å åpne/lukke.
  Utvendig dør: Karmene i dører er værslitte utvendig og det er sprekker i trevirket. Det er påvist dører som er vanskelig å åpne eller lukke.
  Balkonger, terrasser og rom under balkong: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.
  Etasjeskille/guld mot grunn: Målt høydeforskjell på mellom 10-20 mm innenfor en lengde på 2 meter. TH 2 gis med bekgrunn i standardens krav til godkjente måleavik.

  Våtrom: Overflater vegger og himling på bad og toalettrom. Tapetskjøtet er ikke tette.
  Våtrom: Det er påvist at gulvoverflaten har sprekker.
  Våtrom: Sluk, membran og tettesjikt på bad og toalettrom: Rustskader i sluk. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsning og slukslukløsning.
  Våtrom: Fukt i tilliggende konstruksjoner. Det er registrert symptom på fuktskader.
  Kjøkken: Overflater og innredning. Det er påvist skader på overflater/kjøkkeninnredning utover normal slitasjegrad.
  Avtrekk på kjøkken: Mer enn halvparten av forventet levetid er oppbrukt.
  Vannledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger. Vurdering er basert på alder. TG 2 gis med bakgrunn i at mer en halvparten av forventet brukstid for skjulte røranlegg er oppbrukte. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon. Det er irr på rør.

  Tekniske installasjoner. Avløpsrør. Vurdering er basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for skjulte røranlegg er oppbrukt. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger.
  Tekniske installasjoner. Varmtvannstank. Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år
  Tekniske installasjoner. Vannbåren varme. Mer enn halvparten av forventet brukstid på anlegg for vannbåren varme er oppbrukt.

  Det er gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  Tekniske installasjoner. Elektrisk anlegg. En-faset elektrisk anlegg. Sikringsskap med strømmåler, hovedsikring 35A, hovedbryter og porselenssikringer for 3 kurser.
  For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

  * Det er planlagt å skifte vinduer i borettslaget.
 • Leilighet i 3..etasje: Bra/P-rom - 62m²/62m²

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Entré, Stue, Kjøkken, Bad og Soverom

  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse".
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Vannbårne radiatorer på stue, kjøkken og soverom.
 • Felles eiertomt for borettslaget på ca. 26.172,3 m². Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og asfalterte internveger og parkeringsarealer.
 • Mulighet for leie av garasjeplass gjennom borettslaget (ved ledige plasser tildeles disse etter ansiennitetsprinsippet). Parkering skjer ellers på felles parkeringsområder for borettslaget eller langs tilstøtende gater.
 • Adkomst til borettslagets eiendom fra offentlig vei. Borettslagets bygningsmasse er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Borettslaget har selv ansvar for de private stikkledningene.
 • OBOS Innlandet, avd. Hamar
  Tlf. 22 86 55 00
 • Andelen er en del av Nordenga Borettslag (org.nr. 850.120.382 ), bestående av totalt 180 andeler/leiligheter. Borettslaget hadde et årsresultat i 2021 på kr 741.384,- (før nedbetaling på fellesgjeld). De disponible midlene (omløpsmidler fratrukket kortsiktig gjeld) var per 31.12.2020 kr 5.574.226,- og viser borettslagets likviditet. De disponible midlene bør til enhver tid være positive, som en del av forutsetningene for videre drift.

  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning, som kan ses hos meglerforetaket. Ta kontakt med meglerforetaket dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av disse dokumentene.

  Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld, felleskostnader og forpliktelser for andelseierne kan bli endret som følge av for eksempel renteendringer, generelle kostnadsendringer, endringer i tjenestetilbud og beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling. Budsjettering av felleskostnader for kommende år foretas gjerne mot slutten av inneværende år og ofte med ikrafttredelse fra og med 01.01 kommende år. Generalforsamlinger avholdes som regel i perioden mars-mai. Det kan dermed foreligge endringer, være fremmet forslag til tiltak og/eller eksistere vedtak om tiltak som ikke fremgår av opplysninger mottatt fra forretningsfører (grunnlag for opplysninger i denne salgsoppgaven).

  Borettslaget har nylig foretatt rørfornying i form av strømpeløsning. Det er ikke mottatt informasjon fra borettslaget om dette vil påvirke felleskostnadene.
 • Andelseierne i borettslaget, dernest øvrige medlemmer av OBOS, har forkjøpsrett. Forkjøpsrett avklares i etterkant av budaksept og prosessen tar ca. 10-20 dager. Det gjøres oppmerksom på at det påløper gebyr til forretningsfører på kr 7.644,- for den som benytter forkjøpsrett.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Det må søkes styret om dyrehold.
 • Borettslagets bygningsmasse er forsikret med fellespolise i Tryg skadeforsikring. Hver enkelt andelseier må selv skaffe innboforsikring.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 610.189,- per 31.12.2020
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 2.196.680,- per 31.12.2020
 • Per 05.09.2022 utgjør de månedlige felleskostnadene kr 4.025,-. Av disse går kr 450,- til á konto fyring, ca. kr 306,- til renter på fellesgjeld., ca. kr 498,- dekker avdrag på fellesgjeld, mens ca. kr 2.996,- dekker bla. kommunale avgifter, bygningsforsikring, vedlikehold, kabel-tv, strøm på/i fellesareal samt honorar til styret, forretningsfører og revisor.
 • Andel fellesgjeld kr.129 000,- pr.05.09.2022
  Andel fellesformue kr.28.554,- pr. 31.12.2021.
 • Låne nummer: EIKA 1-152073356
  Type lån: Annuitet
  Restsaldo: Kr. 25.090.939,-.
  Restløpetid: 16 år 10 md
  Terminer pr. år: 12
  Type rente: Flytende
  Rente: 2,85%
  Det er ikke mulighet for individuell nedbetaling på fellesgjelden.
 • Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler, herunder felleskostnader for usolgte andeler i et prosjekt. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv - måneder regnet fra oppsigelsesdato.
 • Utover det som er nevnt under punktet "Felleskostnader", påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring og innvendig vedlikehold.
 • Det er utstedt ferdigattest for nybygg - boligblokk i 4 etasjer på borettslagets eiendom i 1972.
 • Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Godkjent utleie meldes uansett til styret for registrering.
 • Erverv av andelen er konsesjonsfritt.
 • Ikke relevant for dette salgsobjektet.
 • Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i 2016, uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Neste kontroll kan forventes i 2036.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.
  Følgende er tinglyst på eiendommen.
  Dagboknr.102434, tinglyst den 07.05.1971. Gjelder bestemmelser om vann/kloakk, bebyggelse og gjerde med flere bestemmelser.
  Dagboknr. 990562, tinglyst den 28.11.1974. Elektriske kraftlinjer.

  Dokumentet kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel.
 • Eiendommen omfattes av kommuneplan for Hamar kommune (2018-2030), hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til boligbebyggelse
 • Andelsnr. 23239 Orgnr. 850120382 i Hamar kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
  Kjøpesum pluss omkostninger innbetales til overtagelse.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtakelsesdato i sitt skriftlige kjøpetilbud.
 • Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende:

  Pkt. 2.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
  -Bad hel sparklet , malt og sealet. Ny vask, bl.batteri, toalett, dusj i 2020.

  Pkt.2.3. Hvem er arbeidet utført av?
  - Rørlegger ifl. forrige eier.

  Pkt.2.4. Er arbeidet eller deler av arbeidet utført av ufaglært eller ved egeninnsats?
  - Ja. Malte overflater.

  Pkt. 12. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon, varmepumpe?
  -Ja. Vaktmester 1.

  Pkt.14. Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
  - Anlegg på parkeringsplass ved blokken.

  Pkt.24. Kjenner du til vedtak/forsalg til vedtak om forhold vedr. Eiendommen som kan medføre økte felleskostnader/økt fellesgjeld?
  - Ja. Rørfornyelse, ikke kjent beløp.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt en provisjon på 1,3 % av salgssummen (inkl. fellesgjeld) ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 1.500,- per stykk), markedspakke (kr 25.400,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 11.500,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Else Marit Westerhaug
Fredrik Lien

Megler

Fredrik Lien

47 25 48 89

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev