aktiv-eiendomsmegling

HAMAR Kvitbekkgata 37

Gjennomgående 3-roms toppleilighet med god standard og nydelig utsikt. Garasje - Heis - Stor balkong og luftebalkong.

 • kr 5 100 000
 • BRA 77 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 5 100 000
 • Omkostningerkr 133 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 233 042
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2014
 • Soverom2
 • ArealP-rom 74 m²
 • Felleskostnaderkr 5 077
 • Tomt3 982.4 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 100 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 127 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 100 000,00))   140 542,- (Omkostninger totalt)   5 240 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Martodden og denne lekre 3-roms toppleiligheten. Leiligheten er gjennomgående og har en praktisk og god planløsning. Leiligheten kan by på entré/gang, kjøkken, en romslig stue med utgang til stor uteplass, flislagt bad, to soverom. Invendig bod og en privat bod i underetasjen, samt en utvendig bod med adgang fra balkongen. Fra gangen hvor soverommene ligger er det en praktisk luftebalkong hvor man kan nyte morgensolen. Garasjeplass i kjeller med heis rett opp til leiligheten. En liten spasertur fra leiligheten så er du langs Mjøsa med fine turmuligheter. Merk deg dette: - Mjøsutsikt - Fjernvarme - Romslig uteplass - Innvendig bod og privat kjellerbod - Utvendig bod med adgang fra balkong - Garasjeplass i kjeller - Nyere og god standard Velkommen til en hyggelig visning!

Kvitbekkgata 37, Innlandet

 • Arealbeskrivelse
  SELVEIERLEILIGHET
  Bruksareal
  4. etasje: 77 kvm
  Primærrom
  4. etasje: 74 kvm Bad, stue, kjøkken, gang og to soverom.
  Sekundærrom
  4. etasje: 3 kvm Bod  Tomt
  3982.4m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for sameiet der fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og asfalterte internveger og parkeringsarealer.

  Beliggenhet
  Sameiets eiendom ligger på Martodden ved Hamar vest, et etablert og attraktivt boligområde med variert bebyggelse. Ca.1,5 km til Maxi Kjøpesenter med et godt utvalg av butikker, spisesteder og servicefunksjoner. Ca. 900 meter til Storhamarsenter med restaurant og Kiwi butikk. Rema 1000 Storhamar ligger kun 10 minutters gåavstand fra leiligheten. Det er ca. 2,9 km til Hamar sentrum med alt av butikker, restauranter, kino og forskjellige kulturtilbud for yngre og eldre. Det er gode kollektive transporttilbud med hyppige avganger til sentrum. Togforbindelse i østre delen av sentrum med avganger til Oslo Lufthavn, Lillehammer og Trondheim. Tur- og rekreasjonsområdene langs Mjøsa i umiddelbar nærhet. Furuberget ligger like i nærheten med turstier om sommeren og lysløype om vinteren. Domkirkeodden ligger kun er gåtur unna leiligheten med både strender og friarealer. Til Vestenga barnehage er det ca. 1,6 km. Jønsrudløkka barnehage ligger 1,6 km unna leiligheten. Presterud barneskole ligger ca. 1,7 km unna og Storhamar barneskole ligger 1,3 km unna leiligheten. Martodden barnehage er nærmeste barnehage til leiligheten. Ajer ungdomsskole ligger ca.1,7 km unna og Hamar katedralskole ligger 1,6 km unna. Til Storhamar videregående skole er det 0,4 km.

  Byggemåte
  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Atle Tømta. Leilighetsblokk i 4 etasjer med kjeller. Adkomst til leilighet via felles trappegang. Konstruksjoner i støpt betong og tre. Utvendig mur og trefasade. Yttertaket er tekket med folie. Ytterdør med brann/lydmotstand . Trevinduer med 3-lags isolerglass. Balkongdør med 3-lags isolerglass. Adkomst via trapp og heis. Utvendig bod på 2 m². Kjellerbod på til sammen 5 m² Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: Andre utvendige forhold: Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold. Innvendige overflater: Det er påvist skader på overflater. Skade på parkett i stue som er registret på 2 plasser. Tilstandsgrad gis pga. nevnte forhold. Våtrom: Overflater på gul i bad og vaskerom. Nedsenk er lavere en 10 mm enkelte steder. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold. Bad/vaskerom: Sluk, membran og tettesjikt: Rommet er et våtrom hvor det ved etablering var krav om "uavhengig kontroll", men det foreligger ingen dokumentasjon på at det er utført "uavhengig kontroll". Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold. For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Pkt.10. Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i boligen? - Ja. Det har vært observert enkelttilfeller av skjeggkre i boligen tidligere. Det ble gjort tiltak mot skjeggkre i hele sameiet i 2021, men da bodde jeg ikke selv i leiligheten. Leiligheten har vært utleid fra 2020 til d.d., og leieboere har ikke nevnt at de har observert skjeggkre i leiligheten. Pkt. 28. Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i sameiet/laget/selskapet (fellesareal eller i andre boliger)? - Ja. Tidligere gjort observasjoner i sameiet, men det ble utført tiltak mot skjeggkre felles for sameiet i 2021. Etter dette har jeg ikke selv bodd i boligen, men har ikke hørt noe mer om skjeggkre fra sameiet eller leieboere

  Innhold
  Leiligheten i 4.etasje inneholder: Bad, stue, kjøkken, gang og to soverom. Innebod og bod i kjeller.

  Standard
  Velkommen til Kvitbekkgata 37 Du tar deg inn til leiligheten via felles trappeoppgang eller heis. Videre møter du en lys entré med plass for både yttertøy og sko. Fra entréen er det enkel adkomst til bod. Omkledningsmuligheter og plass til oppbevaringsmøbler. Stue med utgang til balkong Stuen er lysmalt og har store vindusflater som slipper en rikelig med naturlig lys til rommet. Her kan du innrede med sofagruppe og TV-møblement. Det er utgang til romslig og skjermet uteplass. Her kan utsikten mot Mjøsa nytes! Utvendig markise er montert som strekker seg ut til rekkverket på balkongen. Kjøkkenet Lys kjøkkeninnredning med laminert fronter og glatte fronter. Over- og underskap med glatte fronter. Belysning over benkeplate og kjøkkenvifte. Mot stue er det en praktisk kjøkkenhalvøy som gir naturlig skille i rommet. Her kan man ha et par stoler og ha en fin frokostplass. Plass til integrert komfyr, steketopp, kjøleskap og oppvaskmaskin. Soverom Leiligheten har to soverom som begge er av god størrelse. Begge soverommene er utstyrt med garderobeskap. I enden av gangen ved soverommene finner du luftebalkongen. Baderom Badet er av god størrelse og har flislagt vegger og flislagte gulv med varme i gulv. Badet er utstyrt med servant med underskap. Speil og dusjvegger. Det er plass og opplegg for vaskemaskin. Vegghengt toalett.

  Innbo og løsøre
  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg i kjeller. Parkering skjer ellers på felles parkeringsområder eller langs tilstøtende gater.

  Diverse
  Det er ikke utført kontroll på det elektiske anlegget på eiendommen. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og bruksmønster.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 100 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 127 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 100 000,00))   140 542,- (Omkostninger totalt)   5 240 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Fjernvarme: - Vannbåren varme via radiatorer. - Gulvarme på badet.

  Energiklasse
  C

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter dekkes av felleskostnadene, untatt eiendomskatten.

  Formuesverdi primær
  710288

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2557035

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Felleskostnader pr. mnd
  5077

  Felleskostnader inkluderer
  Felleskostnadene dekker bla. kommunale avgifter (utenom eiendomsskatt), fjernvarme, bygningsforsikring, utvendig vedlikehold, kabel-tv, strøm på/i fellesareal samt honorar til styret, forretningsfører og revisor.

  Andel fellesformue
  6626

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Eierseksjonen er en del av sameiet Nordviken B5 A/b (orgnr. 912.837.084). Sameiet består av 44 seksjoner og til hver seksjon hører også en bod i underetasjen som tilleggsareal til seksjonen. Sameiet er veldrevet og styret har et konstruktivt og godt samarbeid. Løpende vedlikehold og ansvar for bygningsmassene blir godt ivaretatt. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling. Sameiebrøk: 90/7369

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Det er pr. salgsoppgavedato ingen felleslån på selskapet.

  Forkjøpsrett
  Det er ikke forkjøpsrett i sameiet.

  Styregodkjennelse
  Det er ikke krav om styregodkjennelse ved erverv av eierseksjon i dette sameiet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  Gjensidige

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler.

  Dyrehold
  Det er ikke restriksjoner på dyrehold i sameiet. Eier plikter å passe på at dyr ikke plager andre beboere med støy.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 21.10.2013 - Dokumentnr: 900097 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 32 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 154/7369

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen for boligblokk på 3 eller 4 etasjer i 2014.

  Vei, vann og avløp
  Adkomst til sameiets eiendom fra offentlig vei. Sameiets bygningsmasse er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Martodden, fra 2011. Reguleringsformål for eiendommen er annen veigrunn. Eiendommen omfattes av detaljreguleringsplan for Martodden B5, fra 2012. Reguleringsformål for eiendommen er boligbebyggelse, grønnstruktur, gatetun, parkeringsplasser og renovasjonsanlegg. Eiendommen omfattes av kommuneplan for Hamar kommune (2018-2030), hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til at reguleringsplan fortsatt skal gjelde. Eiendommen omfattes av hensynssone H320_ gjeldende flomfare, H330_ gjeldende radonfare, H410_ krav vedrørende infrastruktur og H390_ gjeldende annen fare.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent med at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at boligen kan leies ut som én boenhet.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 100 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 127 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 100 000,00))   140 542,- (Omkostninger totalt)   5 240 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  133042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt en fast provisjon på kr 48.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-) Visningsgebyr kr 2.500,- markedspakke (kr 25.400,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 6.500,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.

Fredrik Lien

Megler

Fredrik Lien

47 25 48 89

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev