aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Kvitbekkgata 41 og denne lyse og lekre 3-roms leiligheten!
Velkommen til Kvitbekkgata 41 og denne lyse og lekre 3-roms leiligheten!

HAMAR Kvitbekkgata 41

Lys og moderne 3-roms topp- og endeleilighet med god standard. Balkong på 16 m² - Garasjeplass i kjeller - Heis i bygget

 • kr 3 900 000
 • BRA-i 64 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 900 000
 • Omkostningerkr 111 940
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 011 940
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2016
 • Soverom2
 • Felleskostnaderkr 4 969
 • Tomt3 517.8 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 3 900 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 97 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 900 000,00))   111 940,- (Omkostninger totalt)   4 011 940,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning.
Velkommen til Kvitbekkgata 41 en pen og moderne toppleilighet! Dette er en praktisk selveierleilighet som ble oppført i 2016. Den holder en gjennomgående god standard med lyse overflater og materialer. Det er heis fra garasjeanlegget og opp til 4. etasje hvor leiligheten ligger. Den inneholder entré, åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong, to soverom og et flislagt bad. Det er vannbåren gulvvarme fra fjernvarmeanlegg og balansert ventilasjon. Attraktivt boligområde med kort vei til både Mjøsa med fine turmuligheter, idrettstilbud, butikker og bussforbindelse. Merk dette: - Lys og pen leilighet med 2 soverom - Nymalte veggoverflater i 2024 - Vestvendt balkong på 16 m² - Garasjeplass med elbil-lader i kjeller - Bod i kjeller og heis i bygget Vi ønsker velkommen til visning!
Hyggelig entré med parkett på gulvet og malte vegg- og takoverflater. I taket er det downlights.

Kvitbekkgata 41, Innlandet

 • Tomt
  3517.8m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for sameiet på ca. 3 517 m². Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og asfalterte internveger og parkeringsarealer.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i et attraktivt og rolig område på Martodden på Hamar vest. Her er det godt å bo for både de yngre og eldre. Det er fine tur- og rekreasjonsmuligheter langs Mjøsa som ligger kun noen hundre meter fra inngangsdøra. Herfra går det stie nordover mot Jessnes og sørover mot Hamar. Det er også gode bademuligheter og muligheter for andre vannaktiviteter som f.eks. kano og kajakk. Kafé Monsen har åpent i sommerhalvåret og tilbyr både mat og andre fristelser til den forbipasserende. Fra leiligheten er det ca. 1 km til Maxi storsenter med butikker og kaféer. Nærmeste dagligvarebutikk er Rema 1000 som ligger en kort gåtur unna. Her ligger også CC-amfi hvor Storhamar Hockey spiller sine hjemmekamper, samt BoligPartner Arena hvor Storhamar Håndball holder til. Espern Express er treningssenter som ligger i samme område, kun noen minutters gange fra leiligheten. Her ligger også Wang toppidrett som har både ungdoms- og videregående skole. Til Hamar sentrum er det ca. 2 km. Her finner du t godt utvalg av forskjellige kaféer, restauranter og hyggelige butikker. I sentrum ligger Hamar kulturhus som huser både kino, bibliotek og en rekke konserter og forestillinger året igjennom. I sentrum finner du også jernbanestasjonen med hyppige avganger til Oslo og Trondheim. Det er ca. 200 meter til nærmeste bussholdeplass for bybuss 21 som tar deg inn til sentrum.

  Byggemåte
  Takflatene er antatt tekket med papp eller folie. Taket er ikke besiktiget grunnet manglende tilkomst. Yttervegger av stål og trekonstruksjoner. Isolert med mineralull. Utvendige fasader av teglsteinforblending og liggende panel. Flat takkonstruksjon. Vinduer med 2 lags isolerglass ifra 2015. Brann og lydklassifisert ytterdør til leiligheten. Kikkehull. Terrassedør med 2 lags isolerglass fra 2015. Adkomst til åpen balkong fra stue. Understøttet med stålsøyler. Støpt dekke belagt med fliser. Utført med rekkverk av glass. Lys og strøm. El-markise. Areal på ca. 15 m² ved stue. Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Sørlie Takst AS.   Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG).   For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: - Vinduer: Det er påvist fuktskjolder i utforing til soverom. Ved bruk av fuktmåler ble det ikke registrert unormale verdier. - Innvendige overflater: Det er påvist noe fuktskjolder i parkett ved terrassedør. Ved bruk av fuktmåler ble det ikke registrert unormale verdier. Det er påvist riss i murpuss i himling over stue/kjøkken. - Overflater gulv på bad: Det er påvist mugg i silikon i overgang flis/vegg i dusjsone. Eier opplyser: Blir pålagt ny silikon i overgang gulvflis/veggflis i dusjsone før salg. Det er gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan krevet tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:  - Sanitærutstyr og innredning på bad/vaskerom: Det er påvist fuktsvelling nederst på skapdører til underskap. Det er påvist fuktsvelling nederst på skapdører til underskap. Eier opplyser: Avviket blir lukket før salg. Det er ikke gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for noen bygningsdeler-/komponenter.   For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende: 13. Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? Ja. Boks i garasjen.

  Innhold
  Totale areal for alle bygg og rom: BRA-i: 64 m² BRA-e: 8 m² BRA totalt: 72 m² TBA: 16 m²    Boligens bruksareal og romfordeling fordelt på etasje: 4. etasje BRA-i: 64 m². Entré, stue/kjøkken, to soverom og bad. Kjeller BRA-e: 8 m². Bod. Boligens øvrige areal: TBA: 16 m². Balkong. Arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport og hvor disse arealmålingene er basert på Norsk Standard 3940:2023 Areal- og volumberegninger av bygninger. Arealet gjelder for tidspunktet da bygningen(e) ble målt. Beskrivelse av rom er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktene «Standard» og/eller «Ferdigattest/brukstillatelse».   Arealbegreper: BRA-i (internt bruksareal) - Bruksareal av boenheten(e) innenfor omsluttende vegger. BRA-e (eksternt bruksareal) - Bruksareal av alle rom som ligger utenfor boenheten(e), men som tilhører denne/disse. TBA (terrasse- og balkongareal/åpent areal) - Arealet av terrasser, åpne balkonger, verandaer eller altaner tilknyttet boenheten(e).

  Innbo og løsøre
  Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen ligger vedlagt i salgsoppgaven. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Grunnpakke for TV og internett er inkludert i de månedlige felleskostnadene.

  Parkering
  Biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg i kjeller med elbil-lader. Parkering skjer ellers på felles parkeringsområder eller langs tilstøtende gater etter gjeldende bestemmelser.

  Diverse
  Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i 2017, uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Neste kontroll kan forventes i 2037.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 900 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 97 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 900 000,00))   111 940,- (Omkostninger totalt)   4 011 940,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Vannbåren gulvvarme fra fjernvarmeanlegg.

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  9549

  Kommunale avgifter år
  2024

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter dekkes av felleskostnadene, untatt eiendomskatten. Eiendomsskatten utgjør kr. 9.549,- i 2024. Avgiftene vil variere som følge eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

  Formuesverdi primær
  945560

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  3593128

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader» og "Kommunale avgifter", påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og evt. oppgradering av kanalpakker og linjehastighet for TV og internett.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  Sameiebrøk
  60/2502

  Felleskostnader pr. mnd
  4969

  Felleskostnader inkluderer
  Per 03.06.2024 utgjør de månedlige felleskostnadene kr 4.969,-. Av disse går kr 700,- til á konto fyring, kr 1.110,- går til á konto for vann og avløp, kr 465,- går til kabel-TV, mens kr 2.694,- dekker bl.a. renovasjon, bygningsforsikring, utvendig vedlikehold, strøm på/i fellesareal samt honorar til styret, forretningsfører og revisor. Forbruk av fjernvarme, vann og avløp avleses årlig og avregnes opp mot innbetalt beløp. Er forbruket høyere enn det betalte beløpt faktureres mellomlegget og motsatt. For de som har elbil-lader betales det et fast beløp hver måned samt pris per kWh. Avregning av forbruk skjer 2 ganger i året, 1. juni og 1. desember.

  Andel fellesformue
  18915

  Andel fellesformue per dato
  2023-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Eierseksjonen er en del av sameiet Kvitbekkgata 39 og 41 (org.nr. 917.271.186), bestående av totalt 32 eierseksjoner. Sameiet hadde et negativt årsresultat i 2023 på kr 252.674,-.Sameiet hadde budsjettert med underskudd. Underskuddet er dekket fra overføring fra egenkapital. De disponible midlene var per 31.12.2023 kr 602.221,- og viser sameiets likviditet. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, regnskap, budsjett og årsberetning, som kan ses hos meglerforetaket. Ta kontakt med meglerforetaket dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av disse dokumentene. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld, felleskostnader og forpliktelser for seksjonseierne kan bli endret som følge av for eksempel generelle kostnadsendringer, endringer i tjenestetilbud og beslutninger foretatt i eierseksjonssameiets styre og/eller årsmøte. Budsjettering av felleskostnader for kommende år foretas gjerne mot slutten av inneværende år og ofte med ikrafttredelse fra og med 01.01 kommende år. Årsmøter avholdes som regel i perioden mars-mai. Det kan dermed foreligge endringer, være fremmet forslag til tiltak og/eller eksistere vedtak om tiltak som ikke fremgår av opplysninger mottatt fra forretningsfører (grunnlag for opplysninger i denne salgsoppgaven).

  Forkjøpsrett
  Det er ikke forkjøpsrett i sameiet.

  Styregodkjennelse
  Det er ikke krav om styregodkjennelse ved erverv av eierseksjon i dette sameiet.

  Sameiets forsikringsselskap
  Gjensidige Forsikring

  Dyrehold
  Det er ikke restriksjoner på dyrehold i sameiet. Eier plikter å passe på at dyr ikke plager andre beboere med støy.

  Eierskiftegebyr
  6385

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  Det er ingen kjente, tinglyste heftelser eller rettigheter (dokument) som skal følge med eiendommen. Det er tinglyst seksjonering med dagboknr. 419198, tinglyst den 11.05.2016.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest to frittliggende boligbygg på 3 og 4 etasjer i Kvitbekkgata 39 og 41 i 2016. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. I disse er teknisk rom/bod innlemmet i det ene soverommet.

  Vei, vann og avløp
  Adkomst til sameiets eiendom fra offentlig vei. Sameiets bygningsmasse er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett via felles private stikkledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av detaljreguleringsplan for Martodden B5 fra 2012. Reguleringsformål for eiendommen er boligbebyggelse, grønnstruktur, parkeringsplasser, renovasjonsanlegg og gatetun. Eiendommen omfattes av kommuneplan for Hamar kommune 2018-2030. Reguleringsplan fortsatt skal gjelde. Eiendommen ligger i hensynsone H390 for annen fare (forurenset grunn), H320 for flomfare, H410 for krav vedrørende infrastruktur og H330 for radon. Eiendommen omfattes av kommunedelplan for kulturminner og kulturmiljøer innenfor byvekstgrensen, fra 2011.  Selv om eiendommen ligger innenfor plangrensen, så ligger ikke eiendommen innenfor hensynssoner eller bestemmelsesområder i selve planen. Det gjøres oppmerksom på at eiendommen ligger i et område under stadig utvikling. Det er planlagt og igangsatt byggearbeider på naboeiendommen som ligger nordvest for eiendommen med gnr./bnr. 1/1762, 7740 og 7741. Det kan føre til byggestøy og anleggstrafikk i området, samt begrense lys-, sol og utsiktsforhold.

  Adgang til utleie
  På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Det er begrensninger ved korttidsutleie av eierseksjoner, jf. eierseksjonslovens § 24. Eiendommen står i matrikkelen registrert med én bruksenhet. 

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer. 

  Kommentar konsesjon
  Erverv av seksjonen er konsesjonsfritt, men eierseksjonsloven setter som begrensning at man ikke kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie.

  Kommentar odelsrett
  Ikke relevant for dette salgsobjektet.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 900 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 97 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 900 000,00))   111 940,- (Omkostninger totalt)   4 011 940,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  111940

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt en fast provisjon på kr 45.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), oppgjørshonorar (kr 6.250,-), markedspakke (kr 19.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 15.000,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.

Fredrik Lien

Megler

Fredrik Lien

47 25 48 89

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev