aktiv-eiendomsmegling

Hamar Lars Hollos gate 23A

Moderne og innholdsrik familiebolig fra 2016 med god standard. Steinlagt gårdsplass og nydelig uteområde. Dobbelgarasje.

 • 9 200 000
 • BRA 226 m²
 • 4 soverom
 • PRISANTYDNING9 200 000
 • OMKOSTNINGER246 142
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER9 446 142
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 016
 • SOVEROM4
 • AREALP-rom 213 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT808 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGC
 • 9 200 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  230 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 200 000,-))
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  --------------------------------------------------------
  246 142,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  9 446 142,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Lars Hollos gate 23 A og denne innholdsrike og solide familieboligen. Boligen har gjennomgående god standard og kan by på bl.a. 2 bad, 4 soverom og flere stuer. Nydelig opparbeidet hage, steinlagt gårdsplass, solfylte uteplasser og dobbelgarasje med bod i bakkant. Her bor du trygt og godt i barnevennlige omgivelser med kort veg til sentrum, nærbutikk, skoler og barnehager. Velkommen til en hyggelig visning!

Merk deg dette:

Dobbelgarasje
El-billader
Pent hageområde
Gulvvarme i 1. etasje
Loftstue
Fin planløsning
Sentral beliggenhet

Velkommen til visning!

Lars Hollos gate 23A, Innlandet

 • Velkommen
  Du ønskes velkommen til Lars Hollos gate 23 A. Eiendommen har stor gårdsplass med gode parkeringsmuligheter, både i dobbel garasje og den steinlagte gårdsplassen. Boligen har to inngangspartier. Inngangen på venstre side tar deg inn til entréen hvor det er praktisk garderobeløsning. Inngangspartiet på framsiden av boligen tar deg inn til større gang med tilhørende bad/vaskerom. Trappeadkomst opp til 2. etasje med loftstue, tre av soverommene og bad.

  Stue
  Stuene i 1.etasjen er inndelt i flere soner. Tv-stue, dagligstue og spisestue. De delikate overflatene skaper et lyst og hyggelig stuerom. Her kan du innrede med sofagruppe, TV-møblement og andre ønskelig møbler. Den fine peisen mellom stuen og kjøkkenet skiller av rommet på en naturlig måte og skaper en lun atmosfære. Det er utgang til den steinlagte uteplassen ved spisestuen hvor det er god plass til utemøbler og med adkomst til det flotte hageområdet.

  Loftstue
  Hyggelig loftstue med plass til sittegruppe og TV-møblement. Store vinduer som slipper inn godt med dagslys til rommet. Adkomst til balkong hvor det er plass til utemøblement for å skape et hyggelig uterom.

  Kjøkken
  Kjøkkenet har åpen løsning mot spisestuen. Kjøkkeninnredningen er lys med glatte fronter og benkeplate i heltre. Praktisk kjøkkenøy med god oppbevaringsplass gir et fint skille mot spisestuen. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer som steketopp, kjøleskap, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Det er gode arbeidsflater på og ved kjøkkenbenken og godt med dagslys i rommet.

  Soverom
  Det er tilsammen fire soverom i boligen. Et soverom ligger i 1. etasje mens de tre andre ligger i 2. etasje. Rommene er romslig med plass til soveromsmøbler og andre tilhørende møbler. To av soverommene i andre etasje har garderobeskap og det tredje har adkomst til egen walk-in-garderobe.

  Bad/vaskerom i 1. etasje
  Bad med flislagte vegger og flislagt gulv med varmekabler. Dobbel servant med underskap og speil med lyspunkt. Badet er utstyrt med dusjvegger og utslagsvask. Opplegg og plass til vaskemaskin og tørketrommel. Eget toalettrom med vegghengt toalett og servant med skap.

  Bad i 2. etasje
  Badet har flislagte vegger og flislagt gulv med varmekabler. Dobbel servant med skuffer og speilskap. Badet er utstyrt med badekar og vegghengt toalett.

  For øvrig beskrivelse av standard, se bildebeskrivelser.
 • Eiendommen ligger på Børstad/Disen ca. 2 km utenfor Hamar sentrum. Her bor du sentralt med kort veg til sentrum, samtidig som du har landbruksareal og friområder like i nærheten. Hempa barnehage ligger kun 100 meter unna boligen og Hvitveisen barnehage ligger ca. 500 meter unna. Til Briskebyen barnehage er det ca. 700 meter. Rollsløkken skole ligger 800 meter fra boligen og til Børstad ungdomsskole er det 900 meter. Ved Børstad ungdomsskole er det et flott idrettsanlegg med både kunstgressbaner og løpebane. Børstadlunda er et flott turområde til både gåturer og sykkelturer. Nærbutikken Coop Prix ligger kun 3 minutters gåtur fra eiendommen. Til Hamar katedralskole er det ca. 2,7 km.

  Ca. 1 km fra boligen ligger CC Hamar med et rikt utvalg av butikker og spisesteder. Her er det noe for alle og enhver. Ytterligere en km i retning Mjøsa ligger sentrum i Hamar. Her er det en rekke kaféer og restauranter. I Hamar kulturhus finner du både bibliotek, kino og arena for en rekke konserter og forestillinger året igjennom. Hamar jernbanestasjon ligger også i sentrum med hyppige avganger både til Oslo, Elverum og Trondheim.
  Langs Mjøsa finner du et av Hamars beste uteområder. Her er det lange turstier som strekker seg hele vegen til Brumunddal. På vegen passerer man blant annet Koigen som er et yndet sted for barn og ungdom. Her er det en flott badestrand, skateanlegg, sandvolleyballbaner osv. Går man videre kommer man til Domkirkeodden og Jernbanemuseet, som gir påfyll av både historie og kultur.
 • Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Norsk Takst ved Atle Tømta.

  Taktekking av betongstein. Utvendig beslag og takrenner/nedløp i metall. Vindski og toppbord i tre. Skråtak i trekonstruksjon. Mønet skråtak i tre. Luftespalte mellom takrenne og forkantbord. Yttervegg i trekonstruksjon. Stående utvendig trekledning. Trevinduer med 2-lags isolerglass. Ytterdør i tre med 2-lags isolerglass. Konstruksjoner og overflater i treverk. Trapp av naturstein. Etasjeskille i trekonstruksjoner. Støpt gulv på grunn. Stålpipe.

  Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  Utvendig veggkonstruksjon: Bordkledning går stedvis nesten helt ned til terreng. Lav høyde mellom grunnen og kledning, risiko for skader. Anbefalt høyde mellom terreng og kledning er 30cm. Tg er gitt pga.nevnte forhold.
  Utvendige dører: Det er påvist dører som er vanskelig å åpne eller lukke. Tg er gitt pga.nevnte forhold.
  Innvendige overflater: Knirk i gulv enkelte steder. Enkelte sprekker i hjørner som er fuget: Bom på fliser i gang. Skjolder i tak i forbindelse med maling i stue. Tg er gitt pga.nevnte forhold.
  Innvendig radon: Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke uført med radonsperre.
  Innvendig pipe og ildsted: Lufteventiler oppe og nede i innpassing av stålpipe mangler. Pipe er besiktiget fra bakkenivå da det ikke var godkjent sikringsutstyr for arbeid på tak på befaringen. Tg er gitt pga. nevnte forhold.
  Innvendige trapper: Åpningen mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav. Tg er gitt pga.nevnte forhold.
  Innvendige dører: Det er påvist avvik som tilsier det bør foretas tiltak på enkelte dører. Enkelte dører trenger justering. Dør til soverom i 2 etasje: Tg er gitt pga.nevnte forhold.
  Overflater vegger og himling på bad: Det er påvist at flisfuger har riss/sprekker. Tg er gitt pga. nevnte forhold.
  Sluk, membran og tettesjikt på bad: Rommet er et våtrom hvor det ved etablering var krav om `uavhengig kontroll`, men det foreligger ingen dokumentasjon på at det er uført `uavhengig kontroll`.
  Sanitærutstyr og innredning på bad: Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. Tg er gitt pga. nevnte forhold.
  Overflater vegger og himling på bad/vaskerom: Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (dusjsonen), løsningen eller byggematerialer er uegnet. TG er gitt pga.nevnte forhold.
  Overflater og gulv på bad/vaskerom: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunkt.
  Sluk, membran og tettesjikt på bad/vaskerom: Rommer er et våtrom hvor det ved etablering var krav om `uavhengig kontroll`, men det foreligger ingen dokumentasjon på at det er utført `uavhengig kontroll`. Det er påvist mangelfull/feil utførelse rundt rørgjennomføring e.l. som gir fare for fukt i konstruksjoner i våtsone. Tg er gitt pga.nevnte forhold.
  Overflater og innredning på stue og kjøkken: Tettesjikt mangler mellom benkeplate/skap og vegg. Tg er gitt pga.nevnte forhold.
  Avløpsrør: Det er ikke påvist tilfredsstillende stakemulighet på avløpsanlegg. Tg er gitt pga.nevnte forhold.
  Drenering: Grunnmursplast har avslutningslist som har løsnet over terreng.TG er gitt pga.nevnte forhold.

  Det er gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  Forstøtningsmurer: Det mangler rekkverk/annen sikring på forstøtningsmurer ut fra dagens krav.
  Terrengforhold. Terreng faller inn mot bygning. Tg er gitt pga. nevnte forhold.

  For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.
 • Totalt : Bra/P-rom - 226m²/213m²
  2.etasje: Bra/P-rom - 111m²/108m²
  1.etasje: Bra/P-rom - 115m²/105m²

  Følgende rom inngår i primærareal:
  2.etasje: Stue, 3 soverom og bad.
  1.etasje: Stue, kjøkken, gang, hall, toalettrom, soverom, bad og vaskerom.

  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse".
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Elektrisitet:
  Panelovn
  elektrisk gulvvarme i flere rom

  Vedfyring:
  Ildsted
 • Eiertomt på ca. 808 m². Tomten er opparbeidet med plen og beplantning. Steinlagt gårdsplass med støttemurer. Hagen er pent opparbeidet.

  Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.
 • I dobbel garasje eller på biloppstillingsplasser på egen gårdsplass. Det er montert EL-bil lader i garasjen.
 • Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Eier har selv ansvar for de private stikkledningene.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 2.174.248,- per 31.12.2020
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 7.827.291,- per 31.12.2020
 • Kommunale avgifter utgjorde totalt ca. kr 37.397,- for 2021. I disse inngikk eiendomsskatt, renovasjon, feie- og tilsynsgebyr samt vann- og avløpsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

  For 2022 gjelder følgende satser for kommunale avgifter (inkl. mva.):
  Abonnementsgebyr vann og avløp: Kr 1.135,-.
  Forbruk vann: Kr 33,49,- per kubikk.
  Forbruk kloakk: Kr 40,44,- per kubikk.
  Renovasjon: Kr 3.540,-. (middels beholder)
  Feie- og tilsynsgebyr: Kr 775,-.(1 pipeløp årlig)
  Eiendomsskatt: Kr 22.374,-.

  Forbruk vann og avløp beregnes/avregnes etter avlest vannmåler. Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunke(er). Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.
 • Utover det som er nevnt under punktet "Offentlige/kommunale avgifter" og , påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.
 • Det ble utstedt ferdigattest for enebolig med tilhørende carport i 2016.

  Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse synes å stemme godt overens med dagens bruk, med unntak av dagens garasje som opprinelig er søkt og godkjent som carport. Ved dette bygget er innkjøring/åpning fra øst tettet igjen, mens ny innkjøring er etablert i gavelvegg mot nord og satt inn dobbel leddport.
 • På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Eiendommen står i matrikkelen registrert med en bruksenhet.
 • Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.
 • Ikke relevant for dette salgsobjektet.
 • Det elektriske anlegget er ikke blitt kontrollert. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster.

  Feiing er ikke utført på eiendommen. Tilsyn ble sist gang utført i 2021uten pålegg om utbedringer. Det tas forbehold om feil/mangler ved eventuelle nye installasjoner og/eller forskriftskrav trådt i kraft etter siste tilsyn.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

  Følgende tinglyste heftelser (dokument) vil følge med eiendommen:
  Dagboknr. 116023, tinglyst den 09.02.2016. Gjelder bestemmelser om vann og kloakkledning.
  Dagboknr. 1063413, tinglyst den 17.11.2016. Gjelder bestemmelser om adkomstrett.
  Dokumentet kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel.
 • Eiendommen omfattes av kommuneplanens arealdel 2018-2030, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til boligbebyggelse.

  Eiendommen omfattes av kommunedelplan for kulturminner og kulturmiljøer innenfor byvekstgrensen med ikrafttredelse 31.08.2011 med status endelig vedtatt arealplan.

  Eiendommen ligger i hensynsone H330_gjeldende radon, hensynsone H370_høyspenningsanlegg (inkl. høyspentkabler) og H410_gjeldende krav vedrørende infrastruktur.
 • Gnr. 1 Bnr. 7550 i Hamar kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
  Kjøpesum pluss omkostninger innbetales til overtagelse.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtakelsesdato i sitt skriftlige kjøpetilbud.
 • Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Pkt.6. Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade?
  Ja. Renner vann inn i garasjen ved regnvær.

  Pkt.13. Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil idag?
  Easy lader.

  Pkt.19. Kjenner du til forslag eller vedtatte reguleringsplaner, andre planter, nabovarsel elle offentlige vedtaket som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller av dens omgivelser?
  Ja. Nabo har sendt nabovarsel om salg av tomt på sin eiendom.

  Tilleggskommentar:
  Vi kjøpte boligen da den var ny i 2016. Fikk opparbeidet ny hage i 2017. Arbeidet ble utført av Torve hagedesign.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt en provisjon på 0,8 % av salgssummen ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 25.400,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 9.500,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Tore Olstad
  Unni Stener Olstad
Fredrik Lien

Megler

Fredrik Lien

47 25 48 89

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev