aktiv-eiendomsmegling

HAMAR Olav Trygvasons gate 86H

Pen og moderne 3-roms leilighet med stor balkong og garasjeplass med el-bil lader.

 • kr 3 490 000
 • BRA 74 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 490 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 970 748
 • EierformAndel
 • Byggeår2006
 • Soverom2
 • ArealP-rom 74 m²
 • Andel fellesgjeldkr 470 916
 • Felleskostnaderkr 9 435
 • Tomt7 411 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 490 000 (Prisantydning) 470 916 (Andel av fellesgjeld)   3 960 916 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   3 970 748 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Lekker 3-roms leilighet med fin og rolig beliggenhet på Klukstuen. Leiligheten er nylig påkostet med bla. 1-stavs parkett, nye innerdører og nytt kvalitetskjøkken fra HTH. Stue og kjøkken er nymalt og leiligheten fremstår som meget tiltalende. Romslig og vestvendt balkong med god plass til utemøblene. Heis og garasjeplass. Ønsker du en enklere hverdag? Her kan du flytte rett inn! Velkommen til en hyggelig visning. Merk deg dette: - Garasje med montert EL-bil lader. - 2 soverom - Nytt 1-stavs parkettgulv - Nyere kjøkken fra HTH - Praktisk planløsning - Vestvendt balkong Velkommen til visning!

Olav Trygvasons gate 86H, Innlandet

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  3. etasje: 74 kvm
  Primærrom
  3. etasje: 74 kvm Gang, stue/kjøkken, bad og 2 soverom.
  Sekundærrom
  3. etasje: 4 kvm Bod  Tomt
  7411m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for borettslaget på ca. 7411 m². Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og asfalterte internveger og parkeringsarealer.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger på Mæhlumsløkka med korte avstander til nærbutikk, lekeplass, barnehager og skoler. Til sentrumskjernen er det ca. 3 km der du finner alt av butikker, restauranter, treningssenter og kulturtilbud. Klukhagen friarealer ligger like bak boligblokken og har fine turstier om sommeren og skiløyper om vinteren. Kort avstand til kollektiv transport og i sentrum er det togforbindelser til Oslo, Gardermoen og Trondheim. Det er ca. 2,1 km til CC Hamar som er byens største kjøpesenter. Til Ankerskogen svømmehall er det ca. 1,6 km. Til Solvang barnehage er det 700 meter. Til Lundbo barnehage er det ca. 1km. Hvitveisen barnehage ligger ca. 1,3 km unna leiligheten. Solvang barneskole ligger 600 meter unna. Rollsløkken barneskole ligger 1,3 km unna. Til Børstad ungdomsskole er det ca. 1 km. Til Hamar katedralskole er det ca. 2,2 km. Til Kiwi Mæhlumsløkka er det 6 minutter å gå.

  Byggemåte
  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Trond Vangen. Grunnmur/ringmur utført med antatt plasstøpte betongkonstruksjoner. Gulv på grunn og etasjeskillere av betong. Bygningen er oppført i betong- og stålkonstruksjoner. Utvendige fasader av trepanel og felter med fasadeplater. Malte trevinduer med flerlags isolerglass. Glassenes produksjonsår er: 2005 Vinduene har utvendig vannbrett m/ beslag. Bygningen har malt hoved ytterdør og malt balkongdør i tre med 2-lags glass. Ytterdører er kun kontrollert for innvendig tilstand. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: Andre utvendige forhold: Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget. Manglende rapport og/eller vedlikeholdsplaner for fellesdelene på bygget tilsier en TG2. Slike vedlikeholdsplaner utarbeides i mange tilfeller senere i bygningens levetid da behovet for kartlegging ikke er like stort for et nytt bygg som det er på et eldre bygg. Våtrom: Slik, membran og tettesjikt på bad. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsning.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende Pkt. 11. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? -Ja, av faglært og ufaglært/egeninnsats/dugnad. Det er skiftet brytere og stikkontakter i sort utførelse i gang, stue og kjøkken. I tillegg er de montert inn dimmere og løsning til APP-styring. Arbeidet er gjort våren 2022.Utført av Edvardsen Elektro. Pkt. 13. Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? . Ja, Ladeboks for elbil er montert av borettslaget juni 2022. Pkt. 14. Kjenner du til om ufaglærte har utført arbeid som normalt bør utføres av faglærte, utover det som er nevnt tidligere (f.eks. drenering, murerarbeid, tømrerarbeid etc.)? - Ja. Det er lagt nye parkettgulv i gang, stue og kjøkken. I tillegg er det også lagt parkettgulv på soverommene. Gang, stue og kjøkken har nymalte vegger og tak, i tillegg til utskifting av dørblader og maling av karmer. Det er også satt inn nytt kjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer. Arbeidet ble utført våren 2022.

  Innhold
  Leiligheten ligger i byggets 3. etasje og inneholder gang, bad, to soverom og stue med åpen kjøkkenløsning og innvendig bod. I tillegg følger utvendig bod og plass i felles garasjeanlegg. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet «Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse».

  Standard
  Velkommen Velkommen til Olav Trygvasons gate 86H. Fra felles inngangsparti og inngang kommer du inn i leilighetens lyse entré med omkledningsmuligheter og plass til oppbevaringsmøbler. Det er ny parkett i samtlige rom. Stue og kjøkken er nymalt. Innvendige dørblad er skiftet og stikkontakter og brytere kan styres med app og har dimmeløsning. Bad Flislagt vegger og fliser på gulv med elektriske varmekabler. Baderomsinnredning med heldekkende servant med underskap. Badet er utstyrt med gulvmontert toalett og dusjsone med dusjvegg. Opplegg og plass til vaskemaskin. Stue Lys og fin stue med store vinduer. Plass til sofagruppe og tv-møbler. Spisegruppen er plassert ved den åpne kjøkkenløsningen. Adkomst til overbygget stor balkong. Kjøkken Åpen kjøkkenløsning mot stuedel. Nydelig kjøkken levert av HTH. Kjøkkeninnredning med over- og underskap av laminerte skrog og mdf. fronter. Laminerte benkeplater med oppvaskkum og ett-greps armatur. Lysarmatur og kontaktpunkt over kjøkkenbenken. Integrerte hvitevarer herunder oppvaskmaskin, stekeovn og kjøleskap med fryser. Soverom Leiligheten har to soverom. Det ene rommet er noe større enn det andre og har plass til dobbeltseng. Her er det romslig garderobeskap. Det andre rommet har plass til enkeltseng og oppbevaringsmøbler. Enkelt garderobeskap.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Garasjeplass i felles garasjeanlegg. Parkering skjer ellers på felles parkeringsområder eller langs tilstøtende gater.

  Diverse
  Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i 2011 uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Neste kontroll kan forventes i 2031.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 490 000 (Prisantydning) 470 916 (Andel av fellesgjeld)   3 960 916 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   3 970 748 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  -Vannbårene radiator koblet til fjernvarmeanlegg -Elektriske varmekabler på bad

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Formuesverdi primær
  851606

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3065782

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og ev.t oppgradering av abonnement til tv og internett.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  Andelsnummer
  86308

  Part.obl.nr.
  986864237

  Felleskostnader pr. mnd.
  9435

  Andel fellesgjeld
  470916

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-08-31T22:00:00Z

  Andel fellesformue
  15088

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Borettslaget
  Klukhagan Borettslag

  Borettslagets org.nr
  986864237

  Om borettslaget
  Andelen er en del av Klukhagan Borettslag (org.nr. 986.864.237 ), bestående av totalt 55 andeler/leiligheter. Borettslaget hadde et årsresultat i 2022 på kr 956.583,- (før nedbetaling på fellesgjeld). De disponible midlene (omløpsmidler fratrukket kortsiktig gjeld) var per 31.12.2022 kr 715.873,- og viser borettslagets likviditet. De disponible midlene bør til enhver tid være positive, som en del av forutsetningene for videre drift. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld, felleskostnader og forpliktelser for andelseierne kan bli endret som følge av for eksempel renteendringer, generelle kostnadsendringer, endringer i tjenestetilbud og beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling. Budsjettering av felleskostnader for kommende år foretas gjerne mot slutten av inneværende år og ofte med ikrafttredelse fra og med 01.01 kommende år. Generalforsamlinger avholdes som regel i perioden mars-mai. Det kan dermed foreligge endringer, være fremmet forslag til tiltak og/eller eksistere vedtak om tiltak som ikke fremgår av opplysninger mottatt fra forretningsfører (grunnlag for opplysninger i denne salgsoppgaven). Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning, som kan ses hos meglerforetaket. Ta kontakt med meglerforetaket dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av disse dokumentene.

  Forkjøpsrett
  Andelseierne i borettslaget, dernest øvrige medlemmer av OBOS, har forkjøpsrett. Forkjøpsrett avklares i etterkant av budaksept og prosessen tar ca. 10-20 dager. Det gjøres oppmerksom på at det påløper gebyr til forretningsfører på kr 7.769,- for den som benytter forkjøpsrett.

  Styregodkjennelse
  Kun fysiske personer (ikke selskap) kan være andelseiere i borettslaget. Ingen fysiske personer kan eie eller ha eierandel i mer enn én andel. Bare personer som bor eller skal bo i boligen kan eie en andel sammen. Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper forplikter seg til å gjennomføre handelen selv om styregodkjennelse ikke foreligger, men boligen/andelen kan ikke tas i bruk før godkjennelse foreligger.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånenr: DNB01-12136989691 Restsaldo: Kr 25,- Andel restsaldo: Kr 1,- Restløpetid: 1 mnd Terminer pr år: 4 Type rente: Flytende Rente: 4,45% Lånenr: HUS301-11497290 Restsaldo: Kr 10.679.871,- Restløpetid: 14 år 1 mnd. Terminer pr år: 4 Type rente: Fast Rente: 2,10% Det mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjelden (IN-lån). Mulige datoer for nedbetaling av fellesgjeld er 01.04 og 01.04, men det gjøres oppmerksom på at avtale om nedbetaling må være gjort i god tid (senest én måned) før selve nedbetalingen skjer. Dersom kjøper ønsker å nedbetale sin andel fellesgjeld (eventuelt deler av gjelden), kontakt borettslagets forvaltningskonsulent for nærmere opplysninger. Borettslagets lån i Husbanken har fastrente, inngått 01.11.2018, og det vil derfor ikke være mulig å nedbetale fellesgjeld før utløpet av denne perioden som er 01.11.2023. Det vil si at første mulighet for nedbetaling/innfrielse er 01.04.2024. Overnevnte opplysninger er hentet fra opplysninger fra forretningsfører, datert 12.09.2023

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler, herunder felleskostnader for usolgte andeler i et prosjekt. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv - måneder regnet fra oppsigelsesdato.

  Borettslagets forsikringsselskap
  Landkreditt Forsikring

  Polisenummer felles forsikring
  35378499

  Dyrehold
  Det er generelt forbud mot å holde hund og katt. Søknad må eventuelt sendes borettslagets styre.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På borettslagets eiendom vil det som oftest være tinglyst pantobligasjon til sikkerhet for andelseiernes opprinnelige borettsinnskudd og pantobligasjon(er) til sikkerhet for fellesgjeld. I tillegg er det tinglyst følgende heftelser/rettigheter (dokument): - Dagboknr. 7851, tinglyst den 07.06.2007. Gjelder erklæring/avtale. Borettslagets eiendom har rett til bruk/benyttelse av adkomstveg, felles garasjeanlegg, felles parkeringsplass/område, lekeplass og eventuelle andre fellesområder på gjenværende del av gnr. 4, bnr. 175. De to bruksnummer skal ha gjensidig rett til fremføring og vedlikehold av vann- og avløpsledninger over eiendommene. Dokument kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det ble utstedt ferdigattest for boligbygg 3 til 4 etasjer. Boder og garasjeanlegg i 2006. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse er i samsvar med dagens bruk.

  Vei, vann og avløp
  Adkomst til borettslagets eiendom fra offentlig vei. Borettslagets bygningsmasse er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Borettslaget har selv ansvar for de private stikkledningene.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Klukstuen-område B1 og B2, fra 2009. Reguleringsformål for eiendommen er boliger, felles grøntareal, garasjeanlegg og felles parkeringsplass. Eiendommen omfattes av kommuneplanens arealdel 2018-2030 for Hamar kommune, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til boligbebyggelse og parkering. Eiendommen ligger i hensynsone H410 for krav vedrørende infrastruktur, H220 for gul støysone. H330 for radon og H510 for landbruk. Eiendommen omfattes av kommuneplan for kulturminner og kulturmiljøer innenfor byvekstgrensen fra 2011. Selv om eiendommen ligger innenfor plangrensen for kommunedelplan for kulturminner og kulturmiljøer innenfor byvekstgrensen, så ligger ikke eiendommen innefor hensynssoner eller bestemmelsesområder i selve planen. Eiendommen omfattes kommunedelplan for Stavsberg fra 2007, hvor eiendommen ligger i område for flystøysone.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Godkjent utleie meldes uansett til styret for registrering. Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleide deler. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3.

  Legalpant
  Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av andelen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Ikke relevant for dette salgsobjektet.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 490 000 (Prisantydning) 470 916 (Andel av fellesgjeld)   3 960 916 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   3 970 748 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  9832

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt en provisjon på 1,25 % av salgssummen ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 26.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 11.500,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.

Fredrik Lien

Megler

Fredrik Lien

47 25 48 89

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev